Új privát üzeneted érkezett!

Hát Csajok! Megmondom őszintén, hogy én egyre kevésbé érzem azt, hogy nemsokára szülni fogok. :? Olyan, mintha valami másik topicot olvasgatnék, nem is az én szülésemhez kapcsolódót. Remélem értitek mit akarok mondani. :oops:

Beszéltem a fogdoktorbácsival és azt mondta, hogy szülés előtt már nem csinálunk semmit a fogammal. Hát remek. Végülis nincs fél fogam :shock: :? Mindegy. Nem tudok vele mit tenni. Csak fasza lesz így még vagy 3 hetet kibírni. :? Vagy még többet is. Ki tudja mikor szülök.

Zsolti! Na? Mi lesz a mai szülésemmel??? :P

Nóri! Én tegnap ajánlottam fel neked a segítségemet, azt mondtad 3 napon belül szül az aki segít neked. Akkor még 2 nap... Kíváncsi leszek. :twisted:

Ma elég keveset mocorgott a kis drágám, kezdek már én is parázni... :? Olyan messze van még péntek, a következő NST.

bellerreni
Eger

Megebédeltem..most nem tudom eldönteni, hogy nagyon éhes voltam, vagy nagyon fini lett a rakott krumpli..vagy mindkettő.. :lol:
Na, azóta valaki???
mostmár tényleg alig vagyunk akik nem szültek meg.

Kép
Kép
ronci

Reni! mostmár sokkal kevesebbet mozognak a kis csöppségek! enyém is csak evésekre ébred fel általában.. már most is kis éhenkórász! :lol: :lol:
Hasonlóan érzek én is..pedig nekem már szülnöm kéne..kicsit hihetetlen, meg távolinak tünő még mindig, miközben már itt van elvileg a nyakamon..

Kép
Kép
ronci

Sziasztok lányok.
Zoli vagyok
A lányok jól vannak. Kifáradtak mindketten. Sőt mindhárman, velem együtt. Ez egy nagyon kemény éjszaka volt. Kakti óriásit küzdött Liliért és egy gyönyörű pici lányt hozott a világra.
Minden szülő nő előtt megemelem a kalapom. Én is gratulálok, a korábbi babákhoz, és drukkolok a következőknek.
Most nem tudok a fényképekkel pöcsölni, de később bemutatom nektek a kislányunkat.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zoli! jó, hogy írtál! várjuk a fotókat!!!!

Kép
Kép
ronci

Mégis itt vannak a képek:
Kép
Kép
Kép
Itthon kell várnom az inviteles szerelőre. Pedig mennék már vissza a kórházba.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Zoli: de jó, hogy írtál. Gratula Kaktinak, nem semmi éjszakája lehetett. Kis pufók ez a kislány. Gyönyörűséges! Zsolti is azon panaszkodott, hogy olyan hosszú és fárasztó volt a szülés (no meg szegény gyermek nem találta meg a büfét, így egész nap egy csomag Menthos-on élt), hogy nem emlékszik az autóútra hazafele Komlóra. Kipurcant.

Megérkezett a Szoptanít. Rácuppantunk. Bulcsú baba először nyolcezer ráncot produkált: Vazze, folyik a cucc belőle!!! Szopizott is keményen. Aztán rájött, hogy korán pazarolta el energiáit, mert egy idő után kevésbé vadul szopizott, sőőőőt… Aztán beájult és tárt karokkal várta a második fogást: a cumisüveget. Anyja meg beintett, és letette a kiságyba. Bulcsú baba totál felháborodottan kiabált ki: Gyereee! Cumiiiiit akajoook! Na, felraktam újra a készüléket, rácuppant, erőlködött (gondolom még nem olyan erős az állkapcsa) aztán 30 ml után végleg kidőlt. Nekem tetszik, ő meg majd megszokja.

Íme: a hárommellű nő!

zarja

Jaj, de kis husi ez a Lili! ha jól látom, már szopitéma is van?

boruska

Jujj, de kis édes tündérke. :lol:

Csajok ma nagyon rajtam van a mehetnék. Én is szeretném már a kezemben tartani a kis mackómat. :roll:

bellerreni
Eger

Nagyon formás kiscsaj Lili. :)

Kattkat: azért mennek a drukkok, hátha beindul magától a dolog. Miért lenne császár, ha indítanák??

Reni: én is így vagyok néhanapján, hogy mehetnékem van, de néha még húznám a dolgot. Ki érti ezt.

Azt már akartam kérdezni (jó, hogy Bea írta) , hogy a nyákdugónak mindenféleképpen távoznia kell a szülést megelőzően mármint napokkal előtte? Bár én hiába is várnám még, mert ugye zárt vagyok és elméletileg akkor nem jön ki. Vagy, hogy is van ez??
Vendég

Engem már csak az tart vissza a 'szülniakarástól', hogy a doki nincs itt. De néha már azon vagyok, hogy érdekel, más dokinál is meg tud születni ...

boruska

zoli: Gyönyörű Lilike. Sajnálom hogy ilyen nehézre sikeredett a szülés.

zarja: Remélem beválik a szoptanít. Nálunk is úgy néz ki bevált a homeós bogyó, mert most egyszerre 140 ml-t sikerült lefejnem. Most van 2 adag tejcsi a hűtőben.

Több gyerekes anyukák: mikortól van, hogy már nem alszik két etetés között a gyerek állandóan? Mert Barbus most már második napja nézelődik egy csomót és nem akar elaludni. Nem sír és általában nem is nyíg, csak nem akar aludni. Mikortól érdeklik a színes játékok?

Nyákdugómat én sem tudom mikor hagytam el. Nekem a 24-28. hét környékén kellett volna távoznia, mert akkortól voltam nyitva. De én nem emlékszem, lehet hogy még a dokinál elment és ezért nem találtam meg.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok,
itt vagyunk, de úszok az elfoglaltságban, minden rendben itthon vagyunk :lol:
köszönjük a gratulációkat és mi is gratulálunk az új babákhoz :lol:
rendezem a sorokat és jövök a részletes beszámolóval :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Kaktinak és Zolinak nagy gratula a kis Lilihez!!!!!!!!!

Örülök, hogy hasznosak a cikkek! Ha így folytatjuk, a szülésről szólókat lassan már nem is nézem, mert mindenki túl lesz rajta. :lol: Ma is újabb 6 újságot néztem át, vannak megint jók, ma is szülés helyett szkennelgetni fogok... 8)

Voltam CTG-n meg UH-n, minden tökéletesen rendben van, kiscsaj jól van a pocakban. Uh-n most azt mondták, rendesen nyomja a burkot a kobakjával, de nincs lent a fejecskéje. Doki nem vizsgált, továbbra is várunk, hiszen minden érték azt mutatja, hogy jól vagyunk. Csütörtökön újabb CTG, aztán megbeszéljük, hogy keddre hány órára kell bemenni a csaszihoz. Már nem bánom, tényleg jobb, ha nem görcsölök rajta, hogy meginduljon magától. Végül is jól vagyunk, egész jól bírom, végre elmondhatom, hogy megadatott a 9 hónap, s addig is többet tudok lenni Borival. Szóval úgy vagyok, mint Bea, csak nagyobb intervallummal: tudom, hogy legkésőbb 1 hét múlva babázok!!!!!!!!!!!! Juhéjjjjjjjj!!!!!!!!!
ktc

Kakti! nagyon cuki ez a kiscsaj!!! :lol:
ktc! nálad csak a csaszi jöhet szóba? vagy ha beindul magától akkor hüvelyi, ha meg nem akkor csaszi? vagy hogy is van ez?
Nálunk még mindig semmi jel..
Ildi! üdv újra itthon!!!!!!!
Kattkat! merre vagy?
Bea? Nóri a kontaktja, ugye? mert gondolom biztos ír smst ha bemennek..

Kép
Kép
ronci

Jelen. :roll:

Mikor hazaértem kicsi alvás, aztán megint keményedésre keltem. De elég brutál. Olyan, mintha meg akarna fordulni a kölök odabent.
És akkor a hasam teteje is ilyen teraszossá válik. Mint egy lépcsőfok, szögletes, nem pedig lejtős, íves.
Nem tom mennyire érthető. :roll:
Alul meg nekem is elkezdődött a késmártogatós fíling. Remélem, tágulok is, nem csak szúr qrvára.
Kb 2 percig szúr és akkor sehogy sem jó. Se ülve, se fekve, se állva, aztán szép lassan csitul.
De nincsenek illúzióim, mert éjjel is éreztem ilyesmiket, aztán meg tök zárt voltam a vizsgálatnál.
Bár, most, hogy mérem, kb 5 percenként jönnek ezek a késelős fájások., de csak alul szúr, derék felé nem sugárzik ki.

Kattkat

Kép
kattkat

Hatalmas gratula Kaktiéknak a kis Lilikéhez![size=12]
Nagyon formás baba a Lilike! Csak nem a kettes szülőszobában születtetek? (Csipike kérdésére válaszolva, mi igen!)

Hajra Bea, Katkatt! (Remélem nem tévedtem...és nem hagytam ki senkit, aki most indul(na) a szülőszobára.)

Igyekszem követni az eseményeket, de nem könnyű. A kisasszony még nem is annyira foglal le (még!), de sok a dolog itthon és mindig van látogató. Én meg pihennék...., de a párom szerencsére sokat segít. A nagymamák inkább hátráltatnak, mint segítenek. :? :x Egy napig voltak itt, az is elég volt.

Na, menni kell, mert a kisasszony felkelt...

Kép
Kép
molmar

Katkatt!

Nekem is ilyesmi fájdalmakkal kezdődött, szerintem ne várj sokat...

Kép
Kép
molmar

kattkat! nekem sincsenek illúzióim, szerintem lassan indulni fogsz szülni!!! :lol: :lol:
Vickynek is csak lent fájt a hasa alja, meg kaktinak is úgy kezdődött! ugyhogy akkor hajrá!!!!

Kép
Kép
ronci

Cikkek:

Apáknak:
- Apaélmény (apás szülésről)
- 7 jól bevált ötlet (apa segítsége a szoptatásban)

Babagondozáshoz:
- Pöttyös Panni (kiütések)
- Tanuljuk meg az érintés nyelvét (babamasszázs)

Folyt. köv.

Ronci,
jól emlékszel, ha magától beindul vasárnapig, akkor lehet hüvelyi, utána már csak csaszi, s 2 napnál tovább nem várnak, akkor programozott lesz. Így jön ki a legkésőbb 1 hét múlva.

Kattkat,
hajrá! Nóri mondta, hogy készülj - Beával együtt!

Jó lenne Editmk-ról hallani. És Csisza is eltűnt, pedig szerintem már otthon vannak.
ktc

Basszus, elszállt az irományom :evil:

Zanzásított ismétlés:

Kakti, Zoli: gratulálok a gyönyörű kisasszonyhoz!

Nálunk ma is sírás-rívás van, megy a pocakja, nem marad meg az ágyikóban. Engem meg kétszer lekakilt sugárban pelusozás közben :roll:

Gyerekorvos tegnap levizitelt, azt hiszem keresünk másikat, iszonyú merev a stílusa, nekem nem jön be.

Ma felhívott egy volt kolléganőm, hogyha beüti a nevem a google-ba, akkor kijön a juci-77, meg tel. szám, meg miegymás, merthogy itt a babanetes oldalon is fenn van a táblázat az adatainkkal és azt kidobja a kereső. Így a gmail-es titkosításnak nem sok értelme volt :shock:

Kattkat: Hajrá :wink:

Kép
juci-77

Gmailon:

Szülésre:
- 9 tipp, hogy rövidebb legyen a szülés

Szülés utánra:
- Segítség tanácsok nélkül (önmagunk megtalálása)
- Hol késik a boldogság? (gyermekágyi depresszió)
- Szexcsapdák

Jelentem, a 2006-os évad átnézve!

Juci,
erről egyszer már volt szó régebben, nem emlékszem, mire jutottunk vele. Már nincs fent tábla, csak a rendszer tartja az agyában, asszem. sajna. Nem tudom, mit lehetne kezdeni vele.
ktc

Kattkat

Kép
kattkat

Én is itt vagyok. Délelőtt 11-re mentem NST-re. Hát az alsó vonal, mint a Szahara. Hiába kapott finom friss citromos mignon-t gyermekem, most nem volt annyira aktív. Immáron 2. napja. Na jó, azért vagy 10 mozgás volt a 20 perc alatt. Ha mozgok, megyek keményedik a pocakom, szóval én is áttértem a csiga üzemmódra. A keddről elmaradt vásárolgatásokat is elrendeztem. Sajna a Müllerben csak 95-ig van szopis melltartó méret, de találtam neten on-line boltot ahol a Turbo-t és a Stella-t is forgalmazzák. Majd rendelek.
De az utak! Bár az úttest száraz volt, de helyenként 1,5 méteres hófalak között vezettem :shock: .
Mire hazaértem hulla voltam. Még jó, hogy tudtam pihenni egy órát, utána nekiálltam rántott gombát gyártani rizzsel, tartárral. Nyami, nagyon finom volt.
pammut

Bea nagyon hallgat! Kíváncsi vagyok mizu. Ki van még aki penge élen táncol?

Katkatt, hátha éjjel történik valami. :wink:

Katica! Annyira jók a cikkek. Simán lefoglalnak órákig. :lol:

Képzeljétek. Ma beszéltem a szülésznővel és azt mondta, hogy akkor hívjam őt, ha úgy érzem, hogy nem bírom tovább a fájdalmakat. Mondom az tök jó... Aszongya erre, még onnan lehet 24 óra. Mondom mi van? Szerintetek tényleg így van?

Jah és tegnap is kérdeztem, de senki nem válaszolt. A védőnő azt mondta, hogy kicsit kevesebb a baba szívverése, mert nincs annyi helye és nem tud olyan sokat mozogni és ezért. Ez lehetséges?

Na megyek magamhoz veszek vacsi után egy kis sütikét meg narancsot :lol:

bellerreni
Eger

Reni, a mai ctg-n Bercinek is kicsit kevesebb volt a nyugalmi pulzusa - korábban 130 körül v a fölött volt, most inkább 120-130 között - szülésznő nem aggódott rajta, azt mondta, ez normális - amíg reagál az ingerekre, piszkálásra felmegye neki, addig OK

boruska

megpróbálkozom ezzel a kakaós csigával, kjíváncsi leszek, hogy sikerül - holnap reggelire szigorúam, meg sem kóstolom ma este, ááááááá :)

boruska

norci el van tűnve - csak nem megint szül? :lol:

boruska

Reni: nekem is sokkal nyugodtabb volt a bébim a születés előtt, én is aggódtam, és a dokim, meg a szülésznő ugyanezt mondta, mint Neked, szóval nyugi :wink:

Boruska: kibírtad? :shock: Én tuti beleennék... :lol:

Pammut: az utolsó két NST-n én sem tudtam mozgásra bírni a gyerkőcöt, pedig annyi csokit ettem, hogy már a rosszullét kerülgetett.

Kép
juci-77

NAGY GRATULÁCIÓ KAKTIÉKNAK!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Hahóóóóóóóóóóóóóó!

Én is itt vagyok, mint "pengeélen" táncoló :!:

Már tegnap betöltöttem a 40. hetet, csak a vonalzóm valami másik bolygón él és mindig le van maradva 1 nappal :?

Az a durva, hogy én nem is igazán azért akarok szülni, hogy túllegyek rajta, ne legyek már terhes, vagy hogy babázhassak :oops: , hanem hogy végre ismét csak az én kis családom legyen körülöttem és senki más...(mert ugye most már 1 hete itt van anyósom, hogy kéznél legyen szükség esetén) Ciki, hogy ilyen kis hálátlan antiszoci vagyok, de ez van :roll: :oops:

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Juci!

Tudok ajánlani egy nagyon tuti gyerekorvost, ha kell. Homeos cuccban is otthon van. Nekem házhoz jön. 1-1,5 órát itt van, megnéz mindent, leül, beszélget, oltási tervet készít...stb. Nagyon profi!

A táblázat dolog. Hát igen, egyszer már vki jelezte. Véletlen Zuzmoo feltette a teljes verziót. Egy moderátorral kiszedettem a hsz-ből, de sajna a kereső még mindig megtalálja...
Vendég

Benettke én tökéletesen megértelek anyóssal kapcsolatban.
Én most jobban örülnék a csütörtöki szülésnek, mert akkor jönnek a sógornőék, és hétfőn távoznak, addig meg ellennék a kórházban. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Kaktiéknak nagy gratula Lilihez!

Nálunk ma is és tegnap is nagy kínszenvedések voltak a kajával. Folyik a szájába tej, de csak kapkod, idegeskedik, bekapja a cicit, szív kettőt, kiköpi, ordít. Apja el sem hiszi hogy a kórházban milyen jó kisbaba volt.
Ma megvolt az első szellőztetésünk is. Jövő héten megint jön a védőnő, én nem vágyom rá. A francnak van kedve szórakoztatni. :oops:

Reni, 130 körüli nyugalmi állapotban a normális asszem, mozgásra 160 körülire megy föl. Nekem védőnő ilyet sosem mért.

Katica, tök jó hogy sikerült kihordanod Emőkét! Én még sajnos nem tudtam megnézni a cikkeket, de így olvasatlanul is köszönöm a fáradozásaidat.

Kattkat, drukk hogy most már történjen valami! Meg persze mindenki másnak is aki a finisben van.

Viki, jó hogy használt a homeos bogyó. Az urtica urens-t vetted?

Eszter, hajrá szoptanít!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hát Benettke tökéletesen mégértelek. Uhh én el sem bírnám viselni, ha itt lenne mindig. Éltünk vele 5 hónapot. Doszt elég volt... :roll:

Megyünk zuhikázni az embőccel utána meg szülésindítunk :lol: Na csak viccelek...

Holnap jövök.

Szép álmokat minden kismamának, anyukának, apukának és persze porontynak is :lol:

bellerreni
Eger

Meg en is egyben, csak nem netkozelben egesz nap, ugyanis tenylegesen igyekszem kihasznalni, hogy szulesig meg en vagyok a kenyeztetes targya. :D
Tizorai utan aludtunk egy jot harmasban, azutan ebedeltunk, majd kutyat setaltattuk, azutan Feri cukraszdaba vitt, ahol ket sutit is befaltam. Ezt kovette egy hosszu varosligeti seta kettesben, elcsabultam es ittam ket deci forralt bort, nagyon-nagyon finom volt, persze csak utolag jutott eszembe, hogy a bor nem lenne eppen kompatibilis az antibiotikum infuzioval, amit kapni fogok...
Majd kimentunk Maglodra ruhaert Ferinek es kiuriteni a hutot (nem rohogni, de en meg gyorsan osszepakoltam azt a nehany maradek szetpakolt cuccot).
Azutan hazajottunk, Kristofoztunk, hajat mostam es szaritottam, mert mar nem volt tokeletes. :P

Szoval ennyi.
Es ma szenhidraton kivul tulkeppen semmit sem ettem. De csak azt kivantam.

Szules: Maglod ota beindultak ismet az alhasi gorcsok, de most is gyengek, ugyhogy meg el sem kezdtem merni.
Most majd oldalamra dolok, filmezni fogunk, akkor talan figyelni fogom, hogy erosodik-e, de nem erzem ugy, hogy ma szulnek.
Majd kiderul.
Viszont Erik egesz nap nagyon aktiv. Nah, ennyit a belassulasrol...

Kattkat!
Veled mizujs?
Szulunk egyutt?
Erzel valamit?
Vendég

Lili gyonyoru baba, szep a bore, pici husi, nagyon aranyos! :D
Vendég

Sétáltunk megint egy jó nagyot, én már megfagytam. Barbus meg úgy aludt, mint a lőtt nyúl. :D

bellerreni: Szerintem nincs igaza a szülésznődnek. Én max. 5 perces fájásoknál hívnám, amikor indulok a kórházba. Ha már nem bírod, akkor már nincs olyan sok hátra a kitolásig. Legalábbis nálam így volt.

csuppancs: Igen, utrica urens-em van. Kíváncsi leszek a megvonásos időszakban is használ-e. Most azt hiszem 7 napig szünet, vagy addig amíg vissza nem esik a termelés vagy kevés nem lesz megint a tej. Ha jól olvastuk.
vicky79
Budapest III. kerület

Bea!

Kétségtelenül érzek valamit, de nem tudom ez mire lesz elég..
Du.5 óta szurkálok alul. Olyan érzés, mintha méhszájamat böködnék valami tompa de kemény tárggyal. Vagy amikor nagyon kell kaksizni és annyira erős az inger, hogy szúr odabent és az ember kétrét görnyed. :oops: :oops: :shock:

És nagyjából tartja magát az 5-6 perc pihi után fél vagy 1 perces szúrások, bár mintha most rendszertelenebb lenne az egész.
A szúrás közben kökemény a hasam is. Szegény Domóka teljesen ki van ékelve. Érzem a kis alkatrészeit hasfalon át. De egész sokat mocorog, csak hát fájás + mocorgi = :shock: :x :| :evil: :shock: :shock:
Mondjuk most 4 percig fájtam. Ilyenkor a lábujjaim is ökölbe szorulnak.
Sőt, felcserélődtek az arányok. Segítség.:lol:

Kizárt, hogy a mai napodat kibírtam volna a sok csatangolással, cukival stb
Örülök, hogy az előbb szép lassan sikerült kiteregetnem.
A Mentalista után tőlem szülhetünk :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

kattkat! akkor mérd egy kicsit őket! lehet, hogy már lassan indulni kell!

Kép
Kép
ronci

Csuppancs, nem lehet, hogy pont az a gond, hogy ömlik a szájába a tej s nem tudja olyan gyorsan nyelni?

Én ma a lányommal vagyon nagyon antiszoci. Szegénykém. :oops: Alig voltam vele, hiszen délelőtt oviban volt, az alvás utáni ébredés óta viszont nincs türelmem hozzá. Apa nézni akarta a focimeccset, de inkább leváltott altatásban, csak tudom, hogy ilyenkor meg mérges rám. :roll: De most nem telik több tőlem. Nem találom a helyem, se netezni, se tv-t nézni, se olvasni nincs kedvem, a fekvés meg alvás nélkül nagyon kényelmetlen, s csak hánykolódok. Álmos nem vagyok. Cikáznak a gondolataim, pedig jó lenne kikapcsolni kicsit. Most már arra összpontosítok, hogy jövő kedd milyen szép lesz, reggel Borit visszük oviba, onnan a kórház, apa meg tudja várni a műtétet, s kezében foghatja az újszülött kislányát (ezek nálunk ugye Borkával kimaradtak), közben engem rendbe tesznek, velem lesz a megfigyelés idejére, aztán megy a nagylányért az oviba. Csak már nem merem hangoztatni, amire számítok, mert eddig semmi sem jött be...
ktc

nekem is jó kőkemény a pocim..megeddig a hátam fájt, most meg a pocim..persze teljesen rendszertelenül..meg hát helyzetváltoztatásra csökken, ugyhogy csak josló..háton nagyon fáj, oldalt fekve nem igazán...érdekes.

Kép
Kép
ronci

Ronci, ha járkálok kicsit jobb, de pl fekvésnél beton kemény lesz a hasam, így meg a fenekem ülőm szerteszét
akkor mi melegfront érzékenyek vogymuk :)

Kattkat

Kép
kattkat

Hát, csajok én meg nem is fájok...mikor lesz így ebből szülés :shock: :?:

Kattkat, Reni!

Köszönöm a megértést anyós ügyben! Tudom én, hogy egy hálátlan dög vagyok, merthát ugye segíteni jött...meg próbálom is ezt az oldalát nézni a dolognak...de egyre kevésbé megy :oops:

Kattkat!

Köszi a képrendezést!

Ma a CTG-n egy csajszi tőlem is megkérdezte, hogy ikreim lesznek-e :evil: Mondtam neki nem, csak egy, de azt jól megnövesztem :wink:

Boruska!

Sztem az én gyerekem is le van kissé lassulva...pont ma figyeltem a CTG-n, hogy egy csomószor volt 130 körüli a szívverése...eddig 140 fölött volt inkább.

Ktc!

Én nagyon szorítok nektek, hogy magától induljon a dolog és ne kelljen a csaszi!!! Akár meg is előzhetsz, ha ez az ára :wink: Ha meg mégis csaszi, akkor a továbbiak legyenek úgy ahogy elképzelted!

ÉvIMAMI

Kép

Kép
benettke
Vecsés

Fingom nincs mi van a porszívómmal. Óránként enne 80-100ml-ket. Nem birok ennyit termelni! Már a hasa is fáj tőle. Adtam sab simplexet. Meg cumit. :( már majdnem 4kg ruhában. 3200körül volt amikor hazahoztam... Szét akarja zabálni a fonnyadt tőgyemet. Mire feltornázza,visszaáll a 3óránkénti zaba. Akkor újra Lollo Ferrari leszek és fejhetek óránként! Áááá és még mondja vki h nem kényelmesebb a tápszer! :)
Vendég

Sehol senki? hát mi van itt? mindenki elment szülni? na,akkor lehet, hogy én is elmegyek ma... :lol:
Kattkat? Bea??

Kép
Kép
ronci

Amúgy Zuzmooéknak nem kellett volna már haza menniük a kórházból? Tegnap már 4napos volt a pici..Meg Larának is!!! vagy rosszúl gondolom???

Kép
Kép
ronci

nóri: Én is így vagyok, tegnap egész nap betermelt 610 ml! És még nincs 3 kiló. Bár már van tokája olyan édes. Nekem az utrica nagyon bevált. Este le tudtam fejni 200 ml-t! Ez volt eddig a rekord. Mondjuk evett is rendesen, volt hogy 2 órára megint éhes volt, de akkor csak 30-40 ml-t adtam neki. Most aludt 11-től 3:30-ig. Este az istennek se akart elaludni. Mikor a cumi kiesett a szájából mindig csak a virnyogás volt. Erről sürgősen le kell szoktatnom, bár már tartja magának a cumit. Vettem egy aventes üveget és ahhoz olyan volt, aminek van fogója és annál fogja.

ronci: Én is itt jártam, de megyek is aludni amíg csend van. :D Jó éjt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,
én is itt...

nincs fájás miatt ne izguljon senki, nekem még szülésnél éjfélkor sem volt. Léni 2:40-kor született :wink:

Most kis elsőszülött tesz meg mindent, hogy a csöppet felébressze, így mennem kell. Lilla nem érti Léni miért nem akar vele táncolni :lol:

Katica, Neked nagyon köszi a látogatást, mert nagyon jól esett :lol:

No meg mindenkinek a gratulációt. Ha egyszer futja majd rendesen visszaolvasok :)

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és Nóri, tényleg megírta emailben, hogy rám tippel , mint legközelebb szülőre:lol: utólag is köszi érte :)

Nóri a képeket összevágta Neked valaki?

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?