sziasztok,
Móni gratula! Nagyon örülök, kicsit irigykedek is
De az igazat megvallva én pár évet várni szeretnék a 3. előtt, ha egyáltalán bevállaljuk, egyre inkább leteszek róla. Most egyenlőre meg kell gyógyulnom, ja amúgy sokkal jobban vagyok a doki is csodálkozott hogy ilyen gyorsan hat a gyógyszer, de legalább a szopit nem kell egyik napról a másikra abbahagyni, elkezdtem az elválasztást hiszen csak a másik gyógyszerrel lesz igazi a gyógyulás, de azért még napi 2-3x kap, és nyugicici is van napközben
Szóval Móni nem lesz egyszerű biztosan, de annyi öröm van velük hogy mindenért kárpótol!
Edit, ti hogy vagytok? Közeleg a nap! Adél várja már? Csenge is olyan mintha tegnap született volna mos meg már próbál négykézlábra állni
Hihetetlen
István elkezdte az óvodát, jól ment, úgy néz ki hogy szobatiszta is lesz teljesen, az ovi ebben is segített de természetesen bekaptuk az első betegséget is így most itthon van, csúnyán köhög és 3 napig lázas volt, majd anyósom viszi 11 körül dokihoz.
Na a 3. szülinapjára kivételesen nem én sütöttem, de sajnálom, mert eddig mindig én csináltam a tortát, és ez a cukrászdai ízében nagy csalódás volt, a barokkból rendeltem, csak a külseje volt szép, de legközelebb inkább csak megveszem az ostyát a tetejére és sütök én.
Még a betegségemre visszatérve bevetek minden alternatív gyógymódot is, talán az is hozzájárul, hogy jobban vagyok.
Hirtelen ennyi, megyek orrot porszívózni
Kismamik vigyázzatok ezen a csúszós úton!
üdv
Kati