Új privát üzeneted érkezett!

chrissy

ez nagyon szépem pozitiv :) akkor tudod, apára fel :)
én is örülnék ha végre ezt látnám.... :(
nekem a mai lh-n éppen , hogy látni lehet a 2. csikot
ancsyka

Hali!

Baba, jobbulást végre rókaügyben! Csudajó, hogy már érzed a pici mozgását, olyan jó és fura érzés, nem?
Hajhullás normális jelenség terhesség alatt, a sok hormonváltozás okozza. Azért szerintem marad ott elég haj, meg ihaj-csuhaj is. :)
Mares, ez ugye rád is vonatkozik :wink: Ne írj badarságokat, nagyonis csini és helyes csajszi vagy, vili?

Chrissy, a második képet nem látom, de az első alapján tuti pozi. Milyen teszt ez, hmmm? :twisted:

Ancsyka, szerintem is tesztelj tovább, még valószínűleg várnod kell pár napot az ovura, a nyák és az ovu között pedig több nap eltérés is lehet, szóval ez inkább előrejelzés értékű lehet. :wink:

Szép estét, és boldog Valentin napot mindenkinek! Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Chrissy nagyon szép ez a teszt, apira fel a következő napokban :)
Igen rossz a Róka, meg pár napja gyomorégés is társult, amitől a nyelőcsövem szét égett elég rendesen... de remélem elmúlik :)
Ehcs nagyon furi :) mintha egy pillangó repkesne odabent, elöször azt hittem a gyomrom, de egész odalent egymás után többször is jelét adta, ez bizony ő :) Férjecském mégcsak egyszer érzékelt vmit, de annyira megvolt hatva :) Csodás érzés :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, nekem olyan volt, mintha a méhemben bukfencezne valaki, és mellette buborékolna. :lol:
Reni-t szedj a gyomor- és nyelőcsőfájdalomra, nekem az volt pl. az egyetlen, ami igazán használt, bár volt, amikor meg csak a hideg tejcsi, próbálni kell, valamelyik csak beválik. :P

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag, fogalmam sincs milyen tesztek, de hát pénteken elfogytak a tieid, kénytelen voltam venni... :roll:

chrissy81

Sziasztok Lányok!

Remélem (és végül is látom), mindenkinek jól telt a hétvége.

Chrissy, annyira szorítok!

EHCS, olyan kis édi-pofa a fiúcskád! Nagyon szép!

Az én hőm még mindig fennt tartózkodik, továbbra is kételyek között tengődök.

Mares, úgy irigyellek, hogy otthon lehetsz.

Nekem iszonyat nagy herótom van!!!!

Baba, küldök rókaűző angyalkákat... Ez már tényleg durva. Az én barátnőm (most szült február 1-n) a kisfiával kb. 4,5 hónapig még olvasni se tudott, meg TV-t nézni se, mert ahogy lefelé nézett, jött Róka-Rudi. Én úgy hallottam, hogy a fiúk ilyenek...:)
Vendég

Chrissy, nyugi, csak viccőtem :lol: , remélem, mindent megtettetek, és tesztek még ma is a babáért a pároddal :wink: Hajrá...

Leti, most már én sem tudom, tegnap, amikor megnyitottam a görbédet, mert írtad, hogy átvariáltad az advenced meg nem tudom mit, és hogy nem rakott csíkot, erre kinyílt az ablak, és egy atombiztos piros keresztet láttam a görbéden. De mára megint eltűnt. :roll: Szerintem állítsd vissza, mert tutira mondom, hogy megvolt az ovulációd :wink:

Lányok, megmondom őszintén, én még életemben nem voltam úgy, mint most a hőgörbémmel és ciklusommal, fogalmam sincs, volt-e ovum vagy sem, és ha volt, mikor volt, ráadásul az idióta digitális hőmérőimmel sem boldogulok, egy nagy rakás kaka mindegyik. Fél percen belül tök más hőt ír ki, pedig meg sem mozdulok. Hiányzik a jó öreg higanyos. :cry: Azzal mindig tudtam hányadán állok. Nem dolgozik vki az egészségügyben, aki tudna szerezni párat? Persze nem kérném ingyen. :roll:
Próbáltam külföldről beszerezni, de kínában találtam ilyet, viszont iszonyú magas a postaköltség, nem tudnám kifizetni. :roll:

Na pá csajszikáim, írjatok ám!

esthajnalcsillag

Szia Csillag,

Akkor visszaállítom, bár azt ajánlják beállítani, ami most van.
Annyira rajtam van a para, hogy megint rosszul ágyazódik be és ugyanoda jutok, ahonnan most kászálódtam ki...
Vendég

Sziasztok!

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 350 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1800 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására előrendelésre.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét.

KEDVEZMÉNYEK:

5000 Ft feletti vásárlás esetén a postaköltséget én állom (belföldre)!

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag

esthajnalcsillag

BAba: nem semmi ahogy a Róka témát viseled... én a mai rosszúl vagyok vagy nem is tudom mi van, de a gyomrom nem az igazi és ég is vagy mi - dologtól tiszta levert vagyok.... nem vagyok rutinus hányó ahogy api mondaná, inkább visszatartom... Édeske lehet a kis lepke odabent!

CSillag: nekem higanyosom van, még patikában vettem, de annak van 2 éve is... digi nekem nem jön be.. és akkkor most volt-lesz ovud:?????

Leticia: ne aggódj, most minden jó lesz!

és végére drága Chrissy: ilyen bitang pozi lh teszt!!!! nem semmmmmmi!!!!!! :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok lányok!

Baba, nézzük a jó oldalát, legalább már érzed, hogy lakik valaki odabent! A többi meg, hát... nem lehet kellemes. Még mindig kitartást kívánok!

Mares, Te most csak pihengess, ne foglalkozz semmivel, és örülj!

Csillag, szerintem csak a digi hőmérő miatt zavaros a kép. Sajna nem tudok segíteni a higanyos hőmérő ügyben, nekem 2 van, őrzöm őket nagyon!

Leti és mindenki: drukkokat köszi.

chrissy81

Hello.

Nekem van végre higanyos húőmérőm is, DE!

Mióta elemet cseréltem a digi hőmérőben, normálisan mér. Megpróbáltam, ugyanazt mutatja a higanyos is, 2 próbát tettem, 2 különböző nap. Amikor cseréltettem benne elemet, az órás (mert ott cseréltettem) mondta, hogy sz.r kínai elem van benne. Vettem egy tuti elemet (nem emlékszem, de valami jófajta volt, azóta no problem.

Szerintem akinek eddig rakoncátlankodott, próbálja ki ezt.

Az is nagyon fontos, hogy addig kell mérni, amíg el nem alszik, nem csak a sípolós hangig. Nekem kellett idő, míg rájöttem... :wink:
Vendég

Csajok, mai tesztem pozitívabb, mint a tegnapi... Szerintetek?

chrissy81

Chrissy, juhééééééééééééééééééé
Vendég

Ehcs bébi, sztem is elemet kéne cserélni a hőmérőben, de sztem van olyan patika ahol árulnak még higanyos hőmérőt.
Chrissy most mindig apira fel, ahányszor csak lehet, napi többször is :)
Mares bébi én is tartogatom RRudit amig lehet, de ha jön........ nincs mit tenni :)
Ha annyira nem súlyos a helyzet az elején segített a gyümölcscukorka, próbáld ki :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mi ez a nagy pangás, Lyányok??????????????,,
Vendég

Ehcs

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... 1zm%E9r%F5

Ha ügyes vagy, akkor olcson a tiéd lehet :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

na csajok gondba vagyok. Megkaptam a Choragont, ra 12órára már nagyon pozi lett az LH teszt. a szuri beadádtól 36 órára rá kellett együttlenni.
most lassan 72 óránál járok és még mindig nagyon erősen pozi az LH teszt. Annyira - hogy jelentősen erősebb a kontroll csíknál. Akkor most mi van - nem repdt meg a tűsző ...vagy még a hcg a szervezetbe ad keresztreakciót???? kösz a válaszokat
Vendég

Chrissy: mivel 2 különböző fajta, ezért nem nagyon látom, de mindkettő nagyon nagyon erős!!!!

Baba: délutánra most már jobb, sőt most készül a sütőben a kaja :D persze várom a vuk-családot, csak iszonyat nehezen veszem rá magamat a rókára!!! Gyerekként anyu is már tudta hogy inkább összeszorítom a számat és bent marad.. fekszem fel sem kelek, nem engedem ki.... na majd meglátjuk mi lesz holnap...

pocak fotó???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares remélem nem leszel annyira rosszul, mint én, azt senkinek sem ajánlom...

Kép most

68 kiló vagyok, a sulyom változatlan hizni nem hizok, de a pocim nő, vizesedek rendesen
Nomina sztem a párodra fel, abból baj úgyse lesz :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, hogy Te milyen figyelmes vagy! Kerestél Csillagnak higanyos hőmérőt? Aranyos vagy! :D
Hú, mennyit nőtt a pocid! Szép! 8)

Mares, azok a tegnapi, azaz a vasárnapi tesztjeim voltak amiket felraktam. De ma szintén csináltam kettőt és azok még erősebbek. Azokat nem láthatod, mert nem tettem fel. :)

Nomina, most ne foglalkozz az lh-val, mert a tüszőrepi bekavar. És tesztelni se kezdjél 10 napnál hamarabb, mert fals eredményt mutathat a injekció miatt. A dolgotokat elvégeztétek, no para! 8)

chrissy81

chrissy ne mondj ilyen szépeket, mert meghatódok, tudod a hormonok :P :oops:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissynek igaza van,eegy angyal vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csillag mellé angyalka is kelll :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok

én is bejelentkezem.nálam semmi különös.vagyogatok,telnek a napok.elmentünk termáfürdőbe valentinozni,ezzel lepett meg a párom :) jó volt nagyon :)

KépKép
bettike83

Chrissynek igaza van,eegy angyal vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csillag mellé angyalka is kelll :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kép

Csajok!

Szerintetek ez már pozitivnak minősül???
[/img]
ancsyka

ja, ez csak LH teszt :) a félreértések elkerülése véget :P
ancsyka

ancsyka sztem ez már pozi :) Látszik, h Lh teszt, mivel zöld és nem kék :D
Mares ezt nekem írtad? Mert sikerült bepityeregnem magam, azok a fránya hormonok :P :) :oops:

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hali!

Köszi a tippet, kicseréltem egyik digitből a másikba az elemeket, vicces, mert azóta mindkettő ugyanúgy jól mér látszatra. :lol:
Kérdés meddig? :roll:

Baba, te kis hormontúltengéses angyal, csak el ne repülj! :lol: Köszi, hogy kerestél higanyost, én is megtaláltam ám ezt, csak licitálni nagyon nem szeretek, de majd figyuszolok (bár pénzem meg nem nagyon van sajna :( ). Micsoda szépséges babalak a pocid, klassz kis kuckó :D (3-as alliteráció, figyeled :lol: )

Ancsyka, én már pozinak venném simán :wink:

Bettike, klassz meglepi lehetett.

Mi moziba voltunk, és a Valentin napot néztük meg, rém hosszú, de nagyon tetszett, jó sokat kacarásztunk rajta. Kedves kis történet. Más viszont nem nagyon mesélt, hogy mi volt a szerelmesek napján. :roll: Ja, és tegnap kaptam még egy szál vöri rózsát :P

Nomina, egyetértek Chrissy-vel, talán tényleg nem kell ilyenkor tesztelni, a gyógyszerek befolyásolhatják, elképzelhető. Nyugi :wink:

Chrissy, akkor hajrá szeretkezés :)

Mares, remélem jobban vagy!

Mennem kell, drukk mkinek mféléhez :wink:

esthajnalcsillag

A mi Valentin napunk vendégekkel telve telt. Hát ez van :) Mégsem dobhattam ki őket :) De este szerelmemmel megnéztünk egy Romantikus filmet, és kaptam egy csudiszép szív alakú Louis Vuitton pénztárcát :) Mondjuk máskor jobban kitesz magáért a lelkem, de lehet az a baj, h most beteg... Sajnos nem tehetjük meg, h nem dolgozik, mivel ő a kenyérkereső a családban, így sokkal fáradékonyabb... de talán jővőre jobban kitesz magáért és lesz gyertya is :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, wow, ne gyötörd akkor a párocskádat szegényt, így is kitett magáért. :wink: Jövőre bizti lesz majd gyertya is, ahogyan írtad. :)

esthajnalcsillag

Reggelt Mindenkinek!

Végre összkapartam magamat...kicsit talán meg is fáztam, csak tudnám hol, mert mintha orrom bedugult volna...

BAba: naná hogy neked irtam :D kinek masnak??? :D

Ancsy: ez sztem pozika :D

Valentin nap: api vett egy adag szép epret, de azóta se tudok ránézni pedig imádom....

Legyen mindig aranyos és kedves és akkor Valentin nap sem kell :D

CSak tudnám mit egyek... ???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Nálunk is mozi: Valentin nap c. film, majd egy kis esti "szórakozás".

Nem tudja valaki, hogy a Fertlitiy-n ez a VIP tagság nem kamu-e? Kártyával lehet fizetni? Valakinek van ilyen? Vagy nincs rá szükség?
Gondoltam, adok neki még 1 hónapot, de lehet, nem is tudok kártyámmal fizetni, vagy átvernek - olyan bizonytalan vagyok ezzel az internetes fizetéssel kapcsolatban. Egyáltalán devizát tudok fizetni sima bankkártyáról?

Köszi a választ.

Mindenkinek szép napot. A rókák meg távozzanak, hagyják már a kismamáka békében élvezni várandósságuk minden egyes percét.
UFF
Vendég

Sziasztok!

Köszi csajok! Én is pozitívnak vettek a tegnap esti tesztet :)
Most még nagyon várom a ma estit, remélem az is még pozitív lesz és akkor holnap hajnalra várom a tűszőrepedést és akkor még reggel lehetne egy összebújás apival, hátha bejön és kisfiú lenne belőle :roll:
Valaki tudd nekem arra választ adni, hogy érzem a hasam alján a kis fájdalmat tegnap este óta, (még ma is egy kicsit fáj és a derekam leszakad) akkor az most mit is jelez, azt, hogy még csak érnek a tüszők vagy már azt, hogy tűszőrepedés van???? (titkon remélem, hogy csak holnap hajnalban lesz repedés)

Köszi előre is
:o
ancsyka

Ancsy, sok mindent jelenthetnek a tüneteid, lehet, hogy szép nagyok a tüszők, azért nyomnak, vagy lehet, hogy éppen a petefészkeidet érzed, vagy a petevezetéket, vagy csak az előkészületet, hogy most lesz a "nagy esemény", de akár felfázástól, stb. is lehet ilyen érzés, de persze nem attól van :lol:

Leti, ezek szerint neked nem tetszett a film. :roll: Nekem van VIP-m, már régóta használom, bár szerintem a felét sem tudom, mit lehetne vele kezdeni. :lol: De nekem anélkül már olyan hiányos lenne a görbém. Nyugodtan vásárolj tőlük VIP tagságot, nem csalók, és minél hosszabb időt veszel meg, annál jobban megéri, kérdés, van-e rá pénzed. 8) Viszont csak dombornyomott kártyával tudsz fizetni, amely kártya hátulján 3 jegyű számot láthatsz.

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Leti, nekem is van vip tagságom, nagyon jó, nagyon egyszerű az előfizetés, dombornyomott kártya kell és kész. Lehet fizetni forintos kártyával, majd a bank átszámolja az összeget.

Milyen a Valentin film? én is szeretném megnézni.

Ancsyka, ez már pozi teszt volt! :wink:
Nekem is 2 este tuti pozi volt, lehet Te is így leszel! :D
Ezek szerint kisfiút szeretnél? Amúgy a tüszők mindig hajnalban repednek meg?
Inkább bújjatok össze ma este is. :wink:

Nekem még soha nem volt ilyen, hogy 3 napja tök alacsony a hőm... Ezek szerint még nem volt repedés?

chrissy81

EHCS, de tetszett a film. Pont ilyenre vágytam. Nekem az ilyen filmek jönnek be, nem a hülye thrillerek és akciók, azokból van elég a való életben. De, nagyon aranyos film volt, mondjuk nem egy nagy alkotás, de pont erre volt szükségünk.

Azt hiszem, olyan kártyám van... megpróbálom akkor. Nekem is hiányoznának a jelölések a naptárból...Már amit használok...:)
Vendég

EHCS

igazából azért nem könyvelném el felfázásnak, mert én ezt minden hónapban szoktam érezni, csak azt nem tudom, hogy ez melyik fázisban lehet?! :roll:

chrissy

remélem, hogy igazad lesz és ma is még egy szép pozit látok :)
Igen, én kisfiút szeretnék, nagyon....nálunk a családban nagyon sok lány van és talán ezért . Alapból ott kezdődik, hogy nekem is van még 2 nővérem...szerinted? szegény apukám :roll: , pedig annyira vágyott egy fiúra anno :lol:
A ma estés összebújást még meggondolom, két ok miatt:
a páromnak túl kevés a kiskatona száma (pont ezért járunk lombikra) és nem tudom, hogy jó-e naponta együtt lenni....
valamint azt olvastam, hogy ha hajnalban van a tűszőrepedés, akkor még utána jó pár óráig lehet kekszelni és akkor várható fiú. De nem tudom, hogy ez igaz-e, vagy inkább még ma legyünk együtt?!
Komolyan már lassan én sem tudom mi lenne a legjobb :twisted:
ancsyka

Leti: nekem vip tagságom nincs... talán EHCS és Chrissy-nek van... de nem százas....

jó a hőd :D

Ancsy: lehet simán h korábban repedt nem? :D fiúra készültök? :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

:D milyen "okossszka" vagyok, jól tiptyeltem hogy Chrissy-nek és EHCS-nek van tagsága!!! :D

Chrissy: pont most néztem hődet, és lehet hogy még kell neki egy löket hogy repedjen... de a tsztek állat pozik voltak :D azért simán bújjatok össze most ... :D lehet minden nap is, ártani nem árt :D :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi...

Mares, igen, nagyon okosszka vagy...:)
Mi a helyzet? Ettél valamit?
Kösz a hő-dícséretet...:) én is drukkolok neki:)

Chrissy, szerintem nézd meg a filmet! Nekem a kedvenc romantikus filmem a "Ha eljön Joe Black". Ez a mérce...:) Na, annyira nem jó
:wink:

Miért van az, hogy soha senkinek nem megy le a hője 36 alá??? Nekem meg egy csomó alkalommal 35.8 körül lézengett. Alacsony az üzemi hőmérsékletem? Végülis mindegy.
Vendég

Leti: igen, most ettem tésztát tejföllel, és jó volt... délelőtt kicsit rossz volt, de feküdtem sokat...

a lényeg a végső hő nem az hogy néha igen igen alacsony :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leti, én úgy tudom, hogy az alacsony alaphő talán valamilyen pajzsmirigy eltérésre utalhat. Nem kell ettől megijedni, de azt hiszem az okozza. Nézz szét a fertilityn, ott tudsz keresgetni chartokat és szűkíteni is lehet az alacsony alaphőre vagy a pajzsmirigyre.

Ma megyek uh-ra, majd a doki megmondja, hogy megrepedt-e (szerintem nem) vagy még várni kell rá.

Mares, pihenj sokat.

chrissy81

Chrissy, hajrá, drukkolok nagyon a repedésnek. Meg a továbbiakban.

Nincs nekem semmi bajom - a heróton kívül. Augusztusban volt egy kivizsgálásom, azt mondták, tökéletesen egészséges vagyok. 3 éve nem szedek gyógyszert, 1,5 éve nem cigizek, rendszeresen futok... jó,jó szeretem az édességet - de csak maradjon nyugton a pajzsmirigyem...:). Azért köszi a tanácsot.

Ja egy fontos kérdés, mindig elfelejtem: be vagytok oltva H1N1 ellen?
Nekem az ősszel a terhességem nagy része azzal a dilemmával telt, hogy mit csináljak - olrtassak-ne oltassak. Amikor meg be voltam már jelentve, nagy nehezen elhatároztam, aznap vették ki a halott babómat. Ja és még mindig nem oltattam be magam...basszus.
Vendég

Chrissy drukkolok én is nagyon, h most repedjen, és simán bújjatok össze :)

Ancsy az én dokim azt mondta ez is oylan, mint a kocsiban a fáradt olaj, minél többször cseréljük annál jobb :) Szóval ha kell napi többször is simán bújjatok össze :)

Leti mi be vagyunk oltva, mi is sokat vaciláltunk, de végül a dokim mondta, h a 12. hét után ő javasolja nekünk :) Így megkaptam én is és Manó is, férjem meg a forralt borban hisz a náthában nem nagyon :):):)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ja, szerintem ha most van megint babó, kezdődik előlről a dilemma...

Én is be akartam, magam oltatni, csak valahogy mindig toltam magam előtt... Most meg...
Vendég

Chrissy: megadrukk a tüszőkhöz!!!

Leti: én sem vagyok beoltva :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Na, Lányok, én most annyira megrogytam (fogalmam nincs, mitől, de az ebéd se esett jól), hogy most elmegyek haza.

Majd holnap ismét benézek hozzátok.

Addig is mindenkinek, akinek kell: jó összebújást, pozitív teszteket, eredményes tüszőrepedést és Róka-távozást kívánok.

Sziasztok!
Vendég

meséljetek csajok,kinél,hogy telt a valentin nap? :D

KépKép
bettike83

:lol: a mi valentin napi esténk jól telt...a kötelező együttlét pont aznapra esett :))
most nem volt semmi ajándékosztogatás ... bízunk benne majd a baba lesz az ajándék na már ha összejött...

és a mai nap nega lett az LH teszt is....na csak jöjjön haza az ember ...... :roll: :oops:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?