Sziasztok!
Gabi: bocs, hogy úgy leléptem a piacon, de Andor is sírt, mi meg már kb. 2 órája kint voltunk és kezdtem szétfagyni. Ha a "barackosba" költöztök, az tényleg nagyon nyugis lesz. Igaz, kicsit távol van a központtól, de nyugis.
Majd számolj be! Azért az elég durva, amik ott mentek és akkor még ők vannak felháborodva, ha szólsz, hogy ugyan, nem kellett volna minket megkérdezni? A szolgáltatók sajnos van hogy elfelejtik, hogy nem mi vagyunk értük! No mindegy, elmúlt, mindjárt költöztök és minden nagyon jóóóó lesz.
Ildi: Fannival van valami újdonság az oviban? Örülök, hogy jól viseled a terhességet. Mi ez az Óbuda?
Közel lesztek az erdőhöz, lehet sokat kirándulni meló után (csak kiruccanni a szomszédos erdőbe).
Persze, ha arra a részre költöztök.
Nem csoda, hogy unod, ennyit szenvedni... és még kinek akarja megmutatni? Nem ők fognak ott lakni? Akkor kit érdekel, hogy más mit gondol? - már bocs. Hülyét kapnék, ha minden rokon, de még akkor is, ha a szüleim beleszólnának és a beleegyezésük kellene a házhoz.
Kora: adsz Levinek vitamint? Pl. Pro-kid v. mi a neve, vassal? Meg mondjuk nano silvert? Nálunk ez a kettő tökéletesen bevált, amíg kapta, nem is volt beteg. Veszek is valamelyik nap.
Áprilisig csak találsz valamit, ha meg még sem és kicsapják Levit a bölcsiből, akkor csak szeptemberig kell valahogy kihúzni, vagy magánbölcsibe adni. Esetleg munkanélküli? Nem sok, de több, mint a semmi. Milyen munkákat keresel?
Mi megbetegedtünk... Kopi már jól van, ő 1,5 hétig otthon volt, hétfőn már ment oviba. Én múlthét keddtől voltam otthon, hétfőn már jöttem, de ma megyek dokihoz, mert lefordulok a székről bent. Úgyhogy valószínűleg holnaptól megint nem jövök dolgozni. Marha jó, hajrá 60 % táppénz, úgyis olyan sok pénzük van az embereknek...
Volt farsang pénteken. Kopi csak ott állt, nem szavalt semmit, pedig többet is el szokott otthon mondani azokból, amik ott voltak. Aztán levonultak, leültek és néztem, hogy miért sír Kopi. Először azt hittem, hogy a tömeg miatt, de aztán otthon este elmondta, hogy miért sírt. Valahogy elhozta a kedvenc kismozdonyát, egy pici barna mozdonyt. Ott az egyik kisfiú, aki mellette ült kivette a kezéből és nem adta neki vissza. Én nem tudtam, hogy azért sír, mert azt sem tudtam, hogy elhozta. Néztük a képeket és tényleg ott szorongatta, nem adta vissza Kopinak. Szólt anyósom az oviba, hogy a kisfiú szüleinek lehetne-e szólni, mert Kopi azóta is emlegeti minden egyes nap és nagyon hiányzik neki az a kismozdony, de az oviban azt mondták, hogy ott kellett volna szólni, már nem tudnak vele mit csinálni. Szóltam volna, ha tudtam volna, hogy mi a baj.
Úgyhogy próbálom Kopit nyugtatgatni, hogy majd kap másikat, stb. Túl jó szívű, nem is tudom, hogy hogy neveljem bele, hogy ne adjon oda mindent másnak, aki meg el akarja venni, hát ne adja.
Mondjuk van a másik fele, amikor meg nagyon irigy, de ez a ritkább.
Tipp? Egyáltalán meg lehet ezt egy 3 éves gyereknek tanítani?
Linda: bocs, hogy a farsangon szótlan voltam, igazából azt sem tudom, hogy mennyit beszélgettünk, vagy egyáltalán beszélgettünk-e, tök zavarban voltam. Szép nagy lány Nati. Ő is fent volt a színpadon? Miért mentetek el olyan korán? Nemsokára kezdi az ovit, szerintem jól fogja érezni magát, az óvónők aranyosak nagyon.
Pocakosoknak szép napokat (no meg mindenkinek),
betegeknek jobbulást,
újaknak üdvözletet, én most megyek!