Sziasztok lányok!
VT, gyönyörű a kisfiad!!!
Nekem az SZTK-s élmények kimaradtak, mert nincs is választott háziorvosom a kerületben aki beutalhatna. Bár gondolom ideje lesz választani egyet, mivel majd ő tud kiírni táppénzre a vége felé, ugye?
A magánrendelő mellett nekem az is jó érv volt, hogy a vérvételt meg lehet oldani helyben, viszonylag kevés várakozással (eltekintve az egy-két elkevert lelettől persze
Babaimado, a terheléses cukorvizsgálat a kórházban volt?
Ildibildi, Judit70, én is csak ajánlani tudom a dokit! Nekem két barátnőm is ajánlotta, egymástól függetlenül (az egyikük nála szült, a másik barátnőmnek pedig komoly nőgyógyászati műtéte volt - mindkét esetben remekül helytállt).
Úgy tudom, hogy a kombinált teszt csak vérvétel, de nem voltam, így ez nem 100%, a lányok majd megerősítik.
Szerintem nincs konkrét tarifa, legfeljebb a programozott császár esetében, normál szüléskor a lehetőségekhez képest ad mindenki. Olyanról is hallottam, hogy aki nem állt túl jól anyagilag, az "belekalkulálta", hogy hányszor volt a magánrendelésen és ahhoz képest kerekítette fel az összeget egy számára elfogadhatóra. De szerintem ez tényleg pénztárca/megelégedettség függő. A vége felé (mármint a terhesség, nem a szülés vége felé
) szerintem a Gabinál is nyugodtan rákérdezhetsz.
Remélem tudtam segíteni.