Új privát üzeneted érkezett!

Nekem nincs tippem Bea. :roll:
Viszont csatlakozom hozzátok.
Kb 2-től olyan helyre kis keményedéseim vannak, hogy csak na.
Volt valami fájás is.
Hát nem tudom.
Fél 8-ra én megyek nst-re, aztán vizsgálódás is lesz a lábaim között.

Bakker..nem hiszem el ezt az EDÁ-s dolgot a Jánosban...
Mi lehet Kaktival?

Kattkat

Kép
kattkat

Közben meg jött a válasz:)

Gratulálok Lilihez Kaktinak és férjeurának!

Kattkat

Kép
kattkat

Gratuka a kis Lilihez!
elég lehetett ez is eda nélkül! jó hosszú volt és végig fájásokkal..de la. nem vágtak és már meg van az a kis manó! :lol:

Kép
Kép
ronci

Kattkat! egy kicsit megpiszkálnak bekülről és neked is beindulnak rendesen!!! szorítok neked is!!!

Kép
Kép
ronci

Gratulálok Kaktiéknak a kis Lilikéhez...

Barbi

KépKép
hbarbi80

Barbi! fájásokkal hogy állsz???

Kép
Kép
ronci

Gratulalok Kaktinak! Nagyon ugyes volt!

Nalam seta utan a helyzet valtozatlan.
Koszi a tippeket, meg van bo negyed orank, megyek lepcsozni. Ha nem lesz semmi es hazakuldenek, akkor megprobalom a babakoktelt.
vesziteni valom nincs, nekem ugyis hasmenesem van gorcs es kemenyedes kozben...
Vendég

Ronci...
Fájdogál, de mindjárt megyek dokihoz, és meglátjuk, hogy mi lesz.

Barbi

KépKép
hbarbi80

Gratulálok Kaktinak Lilihez!!

Bea, Kattkat, Barbi: nektek mennek a drukkok, hogy ma beinduljanak úgy igazából a dolgok. :D

Én ma kivételesen jól aludtam, apuka megnyomogatta a hátamat, így nem is fájt, de este ezek a keményedések nekem is megvannak. Mondjuk én nem mérem az időt, mert nagyon össze-vissza vannak.

Nemsokára megyek a védőnőhöz. Semmi kedvem. :evil:
Vendég

Hú, eseménydús éjszaka!

Kakti nagy gratula!!! - EDA nélkül kemény lehetett, de legalább a vágást megúszta!

Bea, Barbi, mi a helyzet? Drukkolok!

Kattkat, szegénykém, csak nem maradsz örökre terhes! (hallgassatok majd engem márciusban:))

Most megyek én is CTG-re, semmi nagy megváltást nem várok tőle -de a dokim most már a hüttében forraltborozgat, és meghódítja a lejtőket, úgyhogy ne is legyen :)

boruska

a vonalzóm is erre utal - tegnap óta nem váltott napot (biztos kaliforniai idő szerint dolgozik, vagy mi :))

boruska

Nagy gratula Kaktinak:)

Bea, Barbi, Kattkat
Drukkolok!!!

Katica
milyen volt az éjszaka?

én tök jól aludtam:) semmi JEL....

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

nem is tudom, mióta nem keltem ilyen korán - tökre hányingeremn van és szédülök - el vagyok kurvulva a 9 órás ébredésekkel. Na, majd Berci tesz róla :shock:

boruska

De jó! Potyonak a babák!

Katiéknak nagy gratula Lilihez!

Nem tudom Bea jön e még egyben, de harmadik gyerek nekem is háromszor indult neki 2 nap alatt. Kétszer leállt, hiába felmosás, fürdő, egyebek. Harmadszorra csak kibújt :D .

Barbi, Kattkat szorítunk Nektek és ne feledkezzünk meg Editről sem!

Én is ma megyek NST-re. Nekem naponta kb. 10-15 keményedésem van, jó erős, de nem fájós. Remélem azért hatnak valamit :D .
Éjjel nekem is fájt a hátam, negyed 1-kor már felkeltem mert annyira. Semmilyen helyzetben nem jobb. Még hanyatt se, pedig akkor még levegőt se kapok :lol: .
pammut

[color=darkblue]Kakti! Nagy nagy gratula a kis Lilihez. Gyors gyógyulást és sok sok tejcsit kívánok. [/color]

Mennek a drukkok a többi lánynak is... Kép Kép Kép Kép

Nekem semmi jele, hogy menni kellene valaha is... :lol: Én így maradok. Zsolti! Te azt mondtad, hogy ma szülnöm kell... Na mi lesz??? :lol: Boszorkányok olvassatok rám... :lol: Mondjuk én még ráérek. Na majd márciusban. :P

bellerreni
Eger

na, én már megfőztem a tojást, meg a krumplit a rakott krumplihoz, kivasaltam, elmosogattam, szellőztettem és most kinyúltam, mint egy béka :lol: ...még el kell futnom a boltba, meg összerakni az ebédet és el akarok indítani egy mosást is..és utánna kész vagyok mindennel mára.. :lol:
Aig várom, hogy jöjjön valakiről hír!!! mert bár nekünk csak 3napunk van elvileg hátra, de semmi konkrét jele, hogy ki szeretne mászni ez a kis tökmag!ugyhogy mi még nem megyünk.

Kép
Kép
ronci

ja, párom azt álmodta az éjjel, hogy amíg ő focizni volt, megszületett Blanka..mivel 1.5óra a foci, így egye-fene, ha addig fog tartani, csak a valóságban el fog jönni a fociról!!! :lol:

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt!

Kakti! Gratula! Sok tejcsit és boldogságot!

A többi lánynak megy a drukk!!!!

Hajnal fél 3ig voltak fájásaim, már azt hittem itt az idő, aztán mint amit elvágtak elmúlt. Kissé csalódott vagyok. :?

Ronci, nekem is 3 napom van, a másik számítás szerint meg 1. Remélem a csütörtöki vizsgálatnak lesz eredménye...

Ezen az EDA-n nagyon felháborodtam! És mit csinálnak ilyenkor, ha mondjuk sürgősséggel császározni kell???!!!!

Kép
zsizell

Zsizell! Sürgősségi császárnál gyorsan elaltatnak...
Én is csütörtökön megyek magzatvíz vizsgálatra.Kiváncsi leszek, bár most valahogy úgy érzem, hogy kicsit tovább marad bent Blanka, mint gondoltuk.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Kakti, Grtaulalok Lilihez!!!

Reni, igen ma en is szertnek drukkokat, koszi koszi.

Kattkat, Bea, Barbi, drukkolok remelem hamarosan jonnek a jo hirek! (Kattkatnak egy kis exrta drukk, mert tudom milyen a varakozas)

Szoval ma 2-re megyunk a korhazba, es eloszor prostaglandinnal kezdenek azutan jon majd az Oxy. Szep kilatasok, de mivel par kemenyedesen kivul, meg mindig nem erzek semmit,sajnos elkerulhetetlen. Ma mar pozitivabban allok hozza, de tegnap elegge el voltam keseredve. Kicsit olyan, mintha cserben hagyott volna a testem es nem tudna mi a dolga. Marmint annyira vartam, hogy csak ugy beinduljon a szules, izgatott voltam minden kis jelre azt hittem, hogy na holnap szulok. De hat nem igy alakult, es legalabb most tudom, hogy nem sokara mar a kezemben tarthatom a babamat. Ennel jobb karpotlast el sem tudok kepzelni :)

Kép

Kép
editmk

Tényleg, igazad van. Az altatás most hirtelen nem is jutott eszembe, de akkor is, na :x

Majd gondolok rád akkor csütörtökön. Én most valamiért úgy érzem, hogy meglesz a héten babám, lehet, hogy még csütörtökig. Elég furán érzem magam. De lehet, csak attól, hogy hosszú idő után, most újra nem aludtam az éjjel.
Tegnap azt mondta a dokim, hogy a hasmenésem arra utal, hogy készülődik valami mostanság...

Kép
zsizell

Zsizell, igen a hasmenes mindenkepp utal mar valamire, mennek neked is a drukkok a hetre!!!

Kép

Kép
editmk

Edit!
Ne légy elkeseredve. Tegnap, mikor kilátásba helyezte nálam is a doki a szülésindítást az eszem rögtön tiltakozott -hiszen senki sem így képzeli. Meg kell próbálni tényleg a jó oldalát nézni - és Te megtaláltad a jó oldalát! Én is úgy vagyok már vele, ha indítani kell, hát indítsák, csak had érezzem végre a testemen a babám kicsi meleg testét! Így vagy úgy, de csudajó lesz a vége! :wink:

Kép
zsizell

Hahó

Voltam ctg-n, babó is ugyanolyan rohadt álmos lehetett, mint én, mert magától nem mozgott, csak ha lökdöstem. Méhtevékenység kb nulla. Majd összeesek olyan fáradt vagyok, szédülök, hányingerem van, nem jó :(

És most ráadásul nem is otthonról írok, hanem anyuéktól - ki vagyok lakoltatva, mert ott a takarítónő, megcsinálja az ablakpucolást, mert én azt már nem bírnám, és nem vicces ilyenkor otthon.

Viszont anyuéknál ugye vágni lehet a füstöt, és ebben fogok aszalódni kb 5-6 órát még. Komolyan, nem hiszem el, hogy még a WC-n is cigizni kell - bementem pisilni, és majdnem kiokádtam a belem. Olyan mérges vagyok anyámra ilyenkor :evil: :evil: :evil:

Edit - elhiszem, hogy nem örülsz az indításnak, de végre meglesz a babád, tök jó!! :)

boruska

na, van új vonalzószövegem, nagyon vicces :)

boruska

Ma megint jó éjszakánk volt. 8:30-tól aludt 3-ig! Már akkor is én keltettem, ő nem bredt volna még fel. De azért ez 6,5 óra, gondoltam már enne. Ma nem tudom hogy megyünk-e sétálni, mert olyan rekedtesen sírt tegnap. Vagy sok volt a séta, vagy elkapta az apujától a náthát. Az orra néha szörcsög egy kicsit, de nem olyan vészes.

zsizell: Sürgősségi császárnál talán elaltatnák gyorsan. Elég durva. De az ÁEK-ban nem volt gond az edával, ne aggódj. Még anesztesből is több volt, mikor én szültem.

editmk: Drukkolok nektek, hogy gyorsan meglegyen a babó. És ne keseredj el, inkább fogd fel úgy hogy a tested jó sokáig óvta és növesztgette a gyereket.
vicky79
Budapest III. kerület

boruska: Talán jobban járnál, ha sétálnál egy kicsit a friss levegőn. A füstnél azért jobb. Anyukád meg lassan felfoghatná, hogy a baba mellett sem lehet majd cigizni, ne hagyd majd neki. Legyél kemény anyatigris. Mondjuk gyerekkel kint már könnyebb. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: én is ebben bízok. Talán az ÁEK-ben nem érhet kellemetlen meglepetés.

Bori: az én anyukám is dohányzik. A múltkor küldött egy babarucit, mondta, hogy ki van mosva vasalva. De valószínűleg kint lehetett még utána az ágyon, vagy valahol, mert rettenet büdös bagó szaga volt. Újra kellett mosnom. De ő ezt valahogy nem érzi rajta. Bezzeg engem megszólt , hogy a ruháimnak szekrényszaga van. Szekrényszaga!!! az meg már milyen??? :lol:

Kép
zsizell

Szekrényszag---amikor sokáig bentáll a ruci a szekrénybe(pfuj,azt én sem szeretem ezért időnként átmosom a kinött rucijaimat is)
:D :lol: :roll:

Nálunk pedig a drága férjem dohányzik,de csak a konyhában
gőzszívó bekapcsolása mellett. :? Pedig egyszer már sikerült 4!!!hónapra lemondania a cigiről.Majd újra visszaszokott.Lökött ez a zember. :? :roll:

Kaktinak nagy-nagy gratula a kicsilányhoz!!!

Érdekes nálunk még mindég az altatásos császárt favorizálják jobban.Nem tudom miért :?:

No megyek sír a Hanna baby... :D

Kép
Kép
szintus

Sziasztok!
Megjottunk a korhazbol. A ctg-m teljesen sik, nincs fajas, a baba mozgekony, a doki megvizsgalt, a mehszajam 1222. Megkaptam a kerdest, hogy akarok-e azonnal szulni, merthogy tulajdonkeppen en mar szulok, csak eppen elfelejtek vajudni, de a tagulas megy es folyamatban van.
Burokrepesztes lett volna, plusz kicsi oxitocin, de feltettem a nagy kerdest, hogy ezek nelkul mi varhato es a szulesznovel egysegesen mondtak, hogy 1-2 napon belul max igy is ugy is megszulok.
Igy a dontesem: eljottunk, Pestet nem hagyjuk el, megyunk setalni, kirandulni a Varosligetbe, talan meg egy ettermet, vagy egy mozit is bevallalunk es amint reped a burok, vagy jon egy fajas, azonnal megyunk be.
De csutortokre 2 orara megbeszeltunk egy talit, ha addig nem indulna be a dolog magatol, akkor megkapom a rasegitest, mert azert tovabb nem szeretnek taborozni.
Szoval en most tok happy vagyok, mert tudom is, hogy kb mikor szulok, meg nem is, nagyon izgalmas a dolog, nem is erzem, hogy siettetnenek, raadasul nem is szamithatok tul hosszu vajudasra. :D :D
Vendég

Jó reggelt!

Gratulálunk Kaktinak Lilihez

Többi közel terminushoz,túl terminuson lévő anyuka, tessék szülni, mert zuzmooo már kiváncsian várja a híreket rólatok a kórházban, hát legyen már miről írnom neki :) :)

ktc: tök jó a szopishelyzeteket bemutató cikk és külön köszönet hogy sikerült olyat amin képek is vannak, jó alaposan megfigyeltem, hogy mi miylen helyzetbe szopizunk és miben volna még érdemes.
Én általában bölcsőtartásban és fekve szopiztatok, néha átváltok kereszttartásra, de ma belevettem a repertoárba a hónajtartást is, mert nekem is rendzserint a mellem hónalj felé eső alsó részében marad ott a tejcsi. Ennek az lett az eredménye, hogy 130 milit bepuszilt :)

vicky: ismerős a helyzet :) egyzser azon vagyok kiborulva, hogy miért nem alszik, utána meg, hogy mikor kel már fel :)
Ma hajnalban én is 2 kor keltem, mert Levi is 9 körül szopott, de nem akaródzott neki 3 előtt ébredni

kérdés pestiek: azt nem lehet megcsinálni, hogy mondjuk ha hallod, hogy nincs eda, akkor egyszerűen más intézményt választasz? Vagy meg van határozva körzet szerint?

boruska_ állja sarkadra és szólj rá, hogy a jelenlétedben ne bagózzon vagy menjen ki a cigi erejéig, nem akarod, hogy az Ő UNOKÁJÁNAK baja legyen a bagózása miatt !!

kokonyáról mi hír?

Nóri: fent van valahol a bukta recept? Asszem van egy tartozásom, mert túl sok embert beelőztem :)
stephie

Bea!

Hát csak igyekezz, nehogy bezsírosodjon a hajad! :lol:
Vendég

ananácska: ez összességében jól hangzik. :) Részemről már megy is a drukk!

szintus: a leírásod alapján, úgy vélem nincs szekrényszaga a cuccaimnak. Végigszaglásztam mindent. Fini öblítőillata van. :)

Kép
zsizell

ja és beszéltem a nőgyógyászommal, azt mondta, hogy kizárólagos szopi mellett is lehetséges, hogy valóban menszeszelek. Azt mondja, hogy figyeljem, hogy hány napig tart és ha elhúzódna akkor szóljak.
stephie

Anita!

http://limarapeksege.blogspot.com/2009/ ... bukta.html

EDA: akkor derült ki, amikor már szülőszobán voltak. Illetve a fogadott dokidat nem tudod átrángatni másik intézménybe... :lol: Viszont volt balhé múltkor a Jánosban, mert egy 84éves néninek nem vették le a gipszet a lábáról, mert "nem volt gipszmester" aznap a traumán. Nos kérdem én, mi van, ha ELTÖRIK valamim, nem leszedni kell? Akkor is napokat várok egy gipszmesterre???? Szégyen!
Vendég

Katica!

Szopi pozik: hát ez a túl sok a tej, nálunk nagyon bejátszik. Szegény prüszköl, köhög, majd belefullad. Vagy kifejem az elejét, vagy szenved. De ez jó ötlet, majd kipróbálom!!! Köszi
Vendég

Sziasztok!
Nagy gratula Katinak Lilihez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma reggel volt Abel haziorvosa, lemazsalta, es az en pici fiam mar 3.5 kg. Egy kilot hizott miota hazajottunk a korhazbol! Szoval mar nem aggodom, hogy eszik-e eleget, pedig mostmar egy szopi kb10-15 percig tart csak... Mondjuk az mas kerdes, hogy sokat faj a hasunk, igy se ejjel, se nappal nem alszunk rendesen, de remeljuk, mar nem sok van hatra ebbol a korszakbol!
Szoval, mennek a drukkok Beanak, Barbinak, Editnek es Kattkatnak!!!!! Remelem nem hagytam ki senkit!
Vicky -de szeretnem, ha ilyen problemank lenne, hogy kelteni kell, de mostanaban max 1 orat alszik szopi utan, ha egyaltalan alszik.
geri79

na, most tuti jól megsértettem anyut, mert nem voltam hajlandó beszélgetni vele a füstös szobájában, hanem bezártam magam apu dolgozójába, és nem jövök ki...

sokkal harmonikusabb a kapcosltunk, ha telefonon beszélünk csak, akkor kibírok belőle akár 20 percet is

boruska

köszi Nóri, már csak kérdésem van :)

Én általában szárított élesztőt használok, a 2,5 dkg rendes élesztő vajon minek felel meg?
A másik, meg hogy nálunk a sütőn csak nagy lángocska, közepes lángocska, kis lángocska van, :) akkor most melyik lehet a 180 fok?
Lehet hogy emiatt nem sikerült a múltkor a zsemlém sem :(
stephie

Bori!

Az én anyám lekiabálja Luca fejét, ha megkéri, hogy "Játssz velem Mami, ne cigizz!" :oops:
A múltkor talált egy doboz cigit és elkezdte játszani, hogy ő is cigizik! És ha ezen nem szégyelli el magát, akkor semmin. Márpedig nem. Régebben amíg tesómék is cigiztek, volt kire fogni. Most olyanokat mond, hogy Apád is cigizik. (amikor pókereznek a haverokkal elszív 1-2szálat, de én már attól is hányok) Szóval kifogás mindig akad... :evil:
Vendég

Anita!

1csomag száraz=2,5dkg friss
Sztem az alacsony láng 150, a közepes 180 a magas meg olyan 200-220 lehet, ha az én sütőmből indulok ki.
Vendég

Sziasztok,

én is megjöttem a dokitól... a Flow material vizsgálatom teljesen rendben volt, és a CTG is, szóval valószínűleg marad a csütörtöki indítás, de holnap csatlakozom Kaktihoz...
Voltam bent nála, jól van látszólag is, és Lilike egy tünemény... Küldött képet a G-mail-re, nézzétek meg!!!

Barbi

KépKép
hbarbi80

Asszem én már belenyugodtam, hogy nem szülök a héten. :I De azért szükségem van a drukkokra! :)
Érdekes módon most már a Naegele-féle számítást vesszük alapul, így még csak 2 napja léptem túl a teminust, UM szerint meg 5.
Vagy 8-10 ember kérdezte meg a kórházban ma is, hogy ikreket várok-e. Valszínüleg a végén már elég morcos képet vághattam, mert elnézést is kért egy csaj :oops: aztán meg én éreztem szarul magam, hogy mekkora egy jobbágy vagyok.
Ha a héten nem történik csoda, akkor hétfőn fektetnek be.
Dokim addig nem akar megindítani, mert szerinte annak mindenképp császár lenne a vége.
Kicsit be vagyok szarva, hogy minden rendben van-e odabent. Olyan rég voltam UH-on. Több, mint egy hónapja. Oké, van mocorgás bent, de akkor is.

Hajjj ezt a cigis dolgot de megértem!
Nálunk a házban a harmadikon az ukrán család 2 tagja is kijár a folyosóra bagzani, és sohasem nyitják ki az ablakot hamár. Persze van erkélyük is, de ott biztos hideg van.
Nincs is szebb, amikor vonszolom fel magam a negyedikre, a másodikon gyakorlatilag már a seggemen ikeresztül is levegőért kapkodok és minél feljebb araszolok, annál nagyobb füst van. :twisted: :twisted: :twisted:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Ismét itt :) Olyan nehezen veszem rá magam, hogy írjak, hogy borzasztó, tisztára antiszoc lettem így a terhesség végére, bár úgy látom, hogy mások is jobban magukba fordulnak ilyenkor...

Először is nagy gratula az új babáknak!!! Mindenki olyan kis ügyes :)

ÁEK-os lányok, már csak hárman maradtunk ;) A héten esetleg egy szülés party? :D Úgy látom, hogy mindenhol készülődnek a babácskák...

Nálam, most már tuti elment a nyákdugó, a múlt heti maszatkodás meg valszeg a vizsgálattól volt. Tegnap egy akkora darab jött ki, hogy csuhaj :oops: Szegény Apát szórakoztattam a részletekkel, hát nagyon élvezte ;)

Ma megyünk vizsgálatra, lesz méhszáj nézegetés, meg NST, meglátjuk, hogy mi lesz. Az tuti, hogy tágulok, a nyákdugó elhagyás alapján. Fájásaim nincsenek, csak baromi sokat keményedik a hasam. Jó lenne, ha a sok keményedés megnyitná szépen a dolgokat, hogy a szülés egyszerűbb legyen, álmodik a nyomor ;)

Bea, drukkolok a gyors és könnyű szüléshez, biztos ügyes leszel! Ja, tudom, hogy most ez nem túl izgi, de megcsináltam a zsemlét és akkora sikere volt, hogy csuhaj! Szóval, nagyon hálás vagyok a szuper receptért. :D

Katica, köszke a cikkeket, nagyon érdekesek és hasznosak.

Minden szülniakarónak kitartás, tudom, hogy elcsépelt, de repülő fent, gyerek bent...

Na majd még benézek.

Kép

Ági
agic83

Köszönöm mindenkinek a drukkot! Jol jon, bar van egy olyan erzesem, hogy nem ez lesz a vilag legdurvabb szulese. De banom is en!
Inkabb pottyanjon ki eszrevetlenul, mint szenvedjek jo hosszan.
Asszem igaza lesz Ferinek es a harmadik gyereknel mar csak tusszenteni fogok... :lol: :lol:

Errol jut eszembe: vajon hol van az en nyakdugom? Mert miutan felig nyitott vagyok es ket doki simogatta meg a picuri buksijat az elmult napban, igy nem hiszem, hogy a nyakdugo bent lenne. De ki se jott, en nem talalkoztam vele. Folyasom sincs kulonleges.
Kristoffal se jott elore, illetve vajudas alatt mar jott ott minden, de nem nyakdugonak nezett ki egyik dolog sem.
Vendég

SOS! valaki ÁEK-os nem tudná nekem pü-ben elküldeni a ctg mellékét??

Hívok egy számot, de félek, hogy nem is jót (csak elhadarta a doki, lehet félreértettem), a tudakozó csak központit tud, azt meg szintúgy nem veszik fel már egy órája. :?

Kép
zsizell

Ja, a MÁV-os CTG-t.

Kép
zsizell

Agica!
Orulok, hogy jo lett a zsemle! En most egy darabig nem sutok, az tuti.
:?
Nem lesz ra idom.
Vendég

Bea :)

Zsizell, sajna én a magánrendelőbe járok a dokimhoz, szóval nem tok segíteni... http://www.mavkhbp.hu/szul.htm Itt hátha találsz valami használhatót, a szülőszoba száma jó volt, azt próbáltam eddig...

Kép

Ági
agic83

zsizell: Sajna én sem voltam ctg-n a kórházban, csak a dokinál.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?