Sziasztok lányok!
Bocs, hogy ilyen sokáig nem jöttem, kicsit rendbe kellett szedni a lelkem, meg a munkahelyen is sok munka volt, itthon meg várt egy beteg férj... De szerencsére ma már tudott menni dolgozni a drága!
Köszönöm, hogy hiányoltatok, és bocsánatot kérek, hogy ilyen sokáig nem jeleztem semmit sem, röstellem, és sajnálom, hogy így alakult. javascript:emoticon(':oops:')
Lucuzs!
Nagyon-nagyon drukkolok neked, látom, sikerült szép mnyk-t is növesztened! Csak pozitívan! A vérezgetés most még nem jelent semmi rosszat, nyugi!
Rodi!
Olyan jó, hogy kezdődik újra neked is az inszem, már alig várom!
Látom, próbáltad kicsit rendberakni az elkeseredetteket, köszi. Kell az őszinte szó. Jól esik a bátorításod. Én most azon gondolkozok, hogy elmegyek egy pszihológushoz, hátha sikerül úgy helyretenni egy-két dolgot. Azt érzem, hogy mindennél fontosabb a baba, és közben lehet vannak rejtett félelmeim, én is aggódok néha azon, hogy nem fog összejönni.
Nati!
Bencus nagyon édes! Sajnálom, hogy hasfájás árnyékolta a pihenést! Remélem, jövőre már a kistesót fogja babakocsiban tologatni ez a nagyfiú!
Danikának és Buminak boldog szülinapot kívánok én is!
Beze!
Sajnálom a mensis görcsöket pe-kor. Nekem csak a mensi első-második napján van egy folyamatos enyhe görcsölés, "morajlás", és érdekes, mert olyankor mindig éhesnek érzem magam...
Lexike annyira édes!!! Nagyon jó képeket csináltok!
Bikfy!
Ezek a képek!
Mi nem tartjuk a Valentin napot, hanem házassági évfordulót ünneplünk február 14-én...
Így tegnap mentünk étterembe. És ilyenkor mindig szeretem, hogy fel van díszítve az étterem piros szivecskékkel, így kicsit úgy érzem, hogy ez nekünk van.
Nagyon örülök, hogy éppségben hazajöttél a síelésből. REndbejött már a térded?
SAjnálom a negatív gondolatokat, de látom, Rodi már összefoglalta a lényeget, hogy szabad feladni, meg kell rázni magunkat, és menetelni tovább!
Bumi!
Sajnálom, hogy nagy műtét lett a laparból, de jó, hogy sikerült mindent rendbetenni. Hogy érzed magad? Hogyan tovább? Most otthon pihensz és gyógyulsz?
Monic!
Gratulálok, szép nevet választottatok! Akkor kiderült, hogy kisfiú?!
Szuper!
Timejka!
Miért mondja azt a dokid, hogy
Tök jó, hogy elkezdtél sportolni. Nekem is kéne, csak olyan nehezen szánom rá magam.
A te felfázásod is elmúlt, ugye?
Babicsek!
Hogy vagy? Helyrejöttél a felfázásból? Te hogy állsz most? Új ciklus kezdődött?
REmélem nem hagytam ki senkit, nem szeretnék senkit magamra haragítani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kikinda79 2010.02.15 21:49-kor.