Új privát üzeneted érkezett!

Szia Andy
gratulálok a kislányhoz és isten hozott köztünk.
Mesélj magadról kicsit,hol élsz,mivel foglalkozol,stb

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szia Andy, üdv itt... :-)
Gratula a kis cofinkához! :-)

szilvás76

Szilvi,milyen próbára jársz?(blog)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Nah hálisten 36.7 higanyosssal is,(úgy levert a víz azt hittem több lesz)teát melegítek és irány az ágy.

evilany

Évi. Énekelek egy kórusban (Vác- Cecília kórus). :-) Heti két próba,
itthoni és külföldi fellépésekkel.
Ja, meg ősszel elkezdtem zenét tanulni, orgona lesz a hangszerem :-) Persze, egyelőre csak a zongorán tanulom az alapokat. :-)
Mindig kell valami új az ember életében... :-) Hát én elég "öreg" fejjel kezdtem, de nagyon szeretem.

szilvás76

Évi, ha már izzadsz, az jó!!! :-)
A hőd meg tökéletes :-)
Pihenj, az elkövetkező pár évtizedben úgysem tudod kikúrálni magad. :-) (lásd Barbi :lol: )

szilvás76

Sajnos a védőnő nem igazán ért a dologhoz.
Pont múlt héten voltam nála, még nekem kellett elmondani, hogy mi az hogy inzulinrezisztencia és hogyan kell étkezni és mit kell csinálni a terhesség alatt akinek ez van.
Szerintem még nem volt ilyen anyukája. Pont a férjemmel beszéltük, hogy legalább most megtudta és másnál már nem fog meglepődni, hogy van ilyen is.
A csaj kb 29-30 éves és szerintem most kezdte az egészet.
Tehát várhatom a dokim jelentkezését. Csak addig is rossz érzés az egész.

Andy, üdv köztünk. Gratulálok a kislányhoz!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andy üdv. Gratulálok!

Évi mars pihenni!

Szilvi wáó!

Woody akkor én nyertem. Enyém védőnő szerintem nincs 25 éves. Ő is most került ki az iskolapadból. Mondjuk kedvességben, lelekesedésben nincs hiány csak szegénynek tapasztalata nincs. De majd megszerzi. :D

királylány

Ja, képzeljétek, pénteken moziban voltunk, az AVATAR-t néztük meg.
És hát ugye ezek a filmek a látványon túl már olyan hanghatásúak is (Dolby, digital surround és egyebek) hogy Babócám elkezdett NAGYON nyüzsögni, és ÉREZTEM őt.
Sajnáltam,mert zavarta a hang, ezért a pocakom elé tettem a kabátomat, meg Apa kabátjátját is, és így lenyugodott.
Ha továbbra is ennyire mocorgott volna, azt hiszem, kijövök.
Így végig tudtuk nézni, de ez volt most az utolsó ilyen mozi, amig Őkelme a pocakban van. :-)

szilvás76

Szilvi van egy rendszeres olvasód :lol:

királylány

:-) az ELSŐ. :-) ;-)

szilvás76

Köszi :)

Én Bp vagyok XVI ker. Értékesítőkén dolgozok a metro áruházban amit remélem még egy darabig bírni fogok mert már néha nehéz az egész napi talpalás... na meg főleg a hajnali kelés...

Elvileg a Szent István kórházba fogok majd szülni mivel a dokim nem rég ment át oda... bár egyelőre a kórház nem lopta be magát a szívembe...
Képzeljétek mikor beutalóval be kellet jelentkeznem a 7-8 hetes első ultrahangra simán lerázott egy "kedves" nővérke mert, hogy ha nem vérzek és semmi bajom mi a fenének akarok ultrahangot... szóval az első keseredés akkor megis volt, szerencsére a dokim utána megoldotta.

Sajnos a rosszullétek nem kerültek el december második hetétől folyamatosan rosszul voltam és egész napi hányásokkal, hányingerekkel küzdöttem.. ami aztán szilveszterrel el is múlt és csak a reggeli rosszúllétek maradtak meg.. amit lekopogok egy hete remélhetőleg végleg elhagytam már :D Úgy, hogy most már úgy vagyok, hogy végre kezdem élvezni is :D Bár azt még szoknom kell, hogy szinte semmi gyümölcsöt, gyümölcslevet nem tudok enni, inni mert iszonyat gyomorégésem lesz tőle és ez olyan rossz mert majd megőrülök egy kis gyümiért. Elfog ez múlni egyáltalán vagy ez már végig ilyen lesz?

Olvastam, hogy már többen érzitek mocorog... én még nem érzem bár igazából fogalmam sincs mit kellene majd éreznem de remélem hamarosan megtapasztalom.

Utoljára január 28-án voltam ultrahangon akkor már 6,54 cm voltunk :) A következő majd március 8-ai héten lesz már alig várom. AFP-re meg jövő hét hétfőn megyek.

[quote="evilany"]S írta:evilanyzia Andy
gratulálok a kislányhoz és isten hozott köztünk.
Mesélj magadról kicsit,hol élsz,mivel foglalkozol,stb

Andi

KépKép
AFP: Február 22
andy83

Andy.
Az első babámat én is az IStvánban szültem.
Csak az orvosom miatt jártam oda.
Egyébként én nem voltam megelégedve a híres "Bababarát" kórházzal.
Nekem is az volt a szerencsém, hogy a dokim a szárnyai alá vett, és MINDENT ő csinált, csináltatott, nem kellett soha csak úgy beesnem. Egyedül a 12. és a 18. heti UH-ot csinálta másik doki, de azt is egyeztette nekem.
Szóval tapadj a dokidra!
Én írtam már horror dolgokat, ha van kedved és időd visszaolvasni, megtalálod.
Igaz, én lassan 4 éve kezdtem odajárni, azóta változhatott a helyzet, de nem hiszem... :-(

szilvás76

:lol: Már KETTŐ rendszeres olvasóm van! :-) Hoppá! :wink:

szilvás76

[quote="szilvás76"]A írta:szilvás76ndy.
Egyébként én nem voltam megelégedve a híres "Bababarát" kórházzal.

Ja, mindezt írom úgy, hogy én nem vagyok a nyavalygós-hisztis HP tipus. Nem szoktam cirkuszolni, néha már olyannyira naivan hülye tudok lenni, és minden engem ért szarságra tudok magyarázatot találni és felmentést adni.
És a férjem is eü-s, TUDOM, milyen gondok vannak a rendszerben, kezdve a leterheléstől, sokmindenen át.
De ami ott megy... Én nem pattogtam soha semmiért, de utólag, már túl MINDENEN, ami a babavárással és szüléssel történt. NO comment.

A Váci kh-nak nem volt soha ilyen felkapott "baba-mamabarát" híre. Sőt...
De a szomszédaim közül ketten szültek januárban, és elégedettek voltak.
Már nincs sok elvárásom, csak lássanak el tisztességesen.

Remélem, neked jobb tapasztalataid lesznek.

szilvás76

Akkor visszaolvasok majd mindenképp (ebbe a topicba van vagy másikba?)...
Hát remélem akkor változott némiképp a helyzet... a dokim most ment át oda nem rég, eddig az uzsokiba volt :(, pedig már kezdtem örülni, hogy én a felújított kórházba fogok már szülni..
Én a dokimhoz az Sztk-ba járok az örsre és ott a védőnő elhintett nekem egy olyat, hogy úgy néz ki márciusba valószínű kapnak oda a rendelőbe ultrahangot egy dokival és akkor nem kell már bemásznom az istvánba emiatt. Úgy megörültem, remélem ez így is lesz majd :)

[quote="szilvás76"]
írta:
szilvás76Én írtam már horror dolgokat, ha van kedved és időd visszaolvasni, megtalálod.

Andi

KépKép
andy83

Andy. Ide írtam, régebben. Azt ne kérdezd, melyik oldalon. De ha tudok segíteni infóval, szívesen teszem.
Ha nem akarod publikusan, írj a Pü-be. :-)
Ne keseredj azért el! :-)
A baba a lényeg!

Csak tudd, hogy mit szeretnél/mit lehet.

Az tapasztalat, hogy a nagyon háklis kismamákat nem szerették. (:-) én se szeretném őket) A csendeseket igen, ebből is volt két fajta:
- aki sosem mert kérdezni, na az nem is tudott meg sohasem semmit
- aki azért kérdezett (normálisan) annak azért "segítettek"...

szilvás76

Utolsó gondolat:

CSAK azért akadtam ki rájuk, mert rohadtul el vannak szállva a nagy baba és mamabarát kitüntetésüktől, ami kvázi annyit jelent, hogy sz@rnak a fejedre. Ez leginkább egy első kisbabásnak nem jó, hiszen azt sem tudja, mi történik, mire kellene figyelnie...

Mindig kérdezni kell! A legcikibb/legbutábbnak tűnő dologban is!
:-)

szilvás76

Sziasztok!

Évi, jobbulást, Csillagfény, neked volt régebben is hasmenésed (tudom, székrekedés is) a terhesség alatt, vagy tévedek? Akkor mitől volt? ÉS mi vált be? Magától elmúlt?

Megvagyok, bár az utóbbi időben a hülye dolgok kezdenek összecsapni a fejem fölött... És már kezd elegem lenni belőle, kezd elfogyni a türelmem.

Ma reggeli csúcspont (5 kémcső vér lecsapolása után :lol: ): a lkaásunk előtt a parkolóban állítólag majdnem elütöttem valakit tolatásnál :shock: , de az eset úgy történt, hogy éppencsak befejeztem a kb. 2 méteres tolatást és váltottam volna a sebességet, amikor is az illető már a 3,5 méteres autónk anyósülésének ablakánál kopogott, hogy
"nem láttam őt??? Majdnem elütöttem tolatás közben!!!!!"

Elnézést kértem, de utólag, ahogy átgondoltam, nem tűnt túl élethűnek, hogy ebben a latyakban egy nő 2,5 méterest tudjon lépni egy szemvillanásnyi idő alatt, ráadásul úgy, hogy előtte még egy lelki sokk is érte a "majdnem elütéstől" :roll: :roll: :roll:
Na, mindegy, lehet, hogy neki is sok rossz gyűlt össze az utóbbi napokban.

Tünde, márc. 8. valóban Kristóf szülinapja :wink:

Andy, üdv a csapatban! Én is az Istvánban szültem, ahogy Szilvás, kérdezz nyugodtan, ha tudok, segítek én is.
Ugyanakkor eszem ágában sincs eltántorítani, de - itt mindenki előtt leteszem a nagyesküt, hogy nem beszéltünk össze Szilvással - ugyanazt gondolom az Istvánról, mint ő. Sokkal karakánabbnak, odamondósabbnak, nagyszájúbbnak kellett volna nekem is lennem, de elsőszülőként, császársebbel, sokat ordító baba mellett ehhez kell egy alkat - amivel én nem rendelkezem, ami a ma reggeli autós sztorimból is látszik. :oops:
Szóval, hajrá! És, ami nem mellékes, hogy legalább a dokidra is számíthatsz!

bekri

Oké majd megkeresem :) Köszi előre is :)
Hát kérdéseim tuti majd lesznek bőven is.. :)

[quote="szilvás76"]A írta:szilvás76ndy. Ide írtam, régebben. Azt ne kérdezd, melyik oldalon. De ha tudok segíteni infóval, szívesen teszem.

Andi

KépKép
andy83

Bekri.
Én is jártam már így, tolatáskor. A semmiből egy csöves szerű alak került elő, hogy fellöktem, és fizessek kártérítést stb...
Majd amikor látta, hogy kitartok amellett, hogy én nem mentem gyorsan, és ő ugyan honnan került elő (bokorból)... Azt mondta, hogy jó lesz neki 500 Ft is a nagy megrázkódtatásra. Közben 2 ismerős is odaért (nagyobb szájjal mint az enyém), és mondtuk, hogy akkor hívjunk mentőt, mert ha megütötte magát, akkor ez nem vicc, rögtön elkotródott.
Azóta már nem egy ilyet hallottam, ez egy jó kis bevételi forrás Nekik...
Nagyáruházak parkolójában, belvárosban, nagyobb parkolókban csinálják!

szilvás76

Bár, ezek szerint akkor meg az lett volna a baj, hogy túl magabiztos vagyok és vegyek vissza a lendületből. :shock:
Na, belekezdtem egy monológba megint, de majd inkább pü, ha érdekel. Ezek a dolgok úgy látszik nagyon beleivódnak az ember emlékezetébe... :lol:

bekri

Szilvás,ez szuper, hogy mik elő nem fordulnak... :shock:
A kis naív Bea...

bekri

Na kidobott az ágy,éhes is voltam már.
Képzeljétek megjött a szopipárna és a kismama naci is :) ez utóbbi sajna csipőben kicsit szűk,ott húzódik... :? ahol kezdődik a pocakbetétes rész.

evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanya kidobott az ágy,éhes is voltam már.
Képzeljétek megjött a szopipárna és a kismama naci is :) ez utóbbi sajna csipőben kicsit szűk,ott húzódik... :? ahol kezdődik a pocakbetétes rész.

Ez jóóóó jel! Mármint az éhség... :-)
Sajnálom a gatyót!
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha már most szoros (vág) ott, akkor hamarosan kényelmetlen is lesz... Nekem egy halásznadrágom van ilyen... Pedig nagyon vagány, de hordhatatlan. Akkor hordom, amikor nem vagyok Pocakoos. :-)

A párnát nagyon fogod szeretni, én már "vele" alszom. :-) :D

szilvás76

Szilvi,azért egy darabig jó lesz (gatyó) a párna meg tök édes.
Eszek,teregetek aztán fürdök,és lassan jön haza Apa :)

evilany

sziasztok!

Ircsi, jobbulást a herpeszhez! remélem, hogy minden okés lesz, és nem okoz gondokat!!!

Évi, pihenj sokat, amíg még megteheted! Barbi példájából kiindulva! ;) de ne aggódj, egy gyerekkel nem igazán leszel beteg, mármint, ha csak egy gyereked van. én is régebben sokszor voltam beteg. mióta Beni meg van, ez a 2., szóval évi 1 megfázás, vagy torokfájás, de dokihoz nem megyek, mivel lázam sincs, itthon kezelgetem magamat! :)

lányok, enyém gyerek hasonlóan borzolja a kedélyeket! :) királyság! pedig ő a legkisebb randalírozó...

Csillag, sajnálom a hasmenést, én a helyedben már beszereztem volna, amit a múltkor is javasoltam, ha jól rémlik, pont neked! orvosi szén! a konkrét neve: carbo activatus, háziorvosom ajánlotta annó, de most néztem a papírját, nincs benne kitétel terhességre...

Tina, hogy döntöttél!? tudod, a dokival kapcsolatban?

nekem még mindig sehol sincs a piri! :( hívtam dokibácsit! ha péntekig nem jön meg, be kell mennem a klinikára, de bízom Tina praktikájában, így tegnap beszereztem egy tesztet, meg is csináltam első pisiből, full negatív, de nem is lehetett volna más, vigyáztunk! de napok óta émelygek is, szóval kész vagyok! :(

gyerekemmel még mindig taknyolunk, de szerencsére neki is csak múlt csütörtökön volt láza, azóta még csak hőemcsi sincs! nózit szívom néha!

Andy, írtam privit! ;) lehet, hogy ismerjük egymást! :) üdv amúgy itt a fórumon!

hát asszem ennyi!

sophie27

Rám is rámjött, csak amikor már nagyobb volt a pocakom, akkor szorosnak éreztem csípőnél, leginkább amikor ültem.... Belefértem, csak nem volt kényelmes, meg arra gondoltam, hogy a babának sem jó. :-)

De lehet, hogy ez is csak egy para volt a sok közül... :-)

szilvás76

Köszi csajok a tanácsokat!!!
2 kilóval több vagyok megint :(
Na sebaj....ez van :)
Előrébb hozták a szülés időpontját :)
Át is állítom a vonalzómat :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Bea!
Jól emlékszel :D
Elevit-tel fogtam meg :D
Most is elkeztem alkalmazni :D
De banán is jó és a rízs....
Nem szeretem a széntabit :(

Nemsokár szülői :D
Mindenkinek további szép napot!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kriszti!
Sztem nem érdemes előrébb állítani, mert úgyis az uccsó piritől számítják az időpontot!
Szép nagy baba, ennyi! :-)
Hagyd úgy, ahogy volt...

szilvás76

Kriszti mi alapján hozták előrébb? Az UH miatt?

(nekem már múlt hét hétfőn betöltött 15 hetesnek megfelelő BPD-t mért a doki,de ez még alakulhat..)

evilany

[quote="szilvás76"]K írta:szilvás76riszti!
Sztem nem érdemes előrébb állítani, mert úgyis az uccsó piritől számítják az időpontot!
Szép nagy baba, ennyi! :-)
Hagyd úgy, ahogy volt...

A szülés meg ettől a számított időponttól +- 2 hétben tök normális...
:-)

Bendét MINDIG nagyobbnak mérték, és a pirihez viszonyított időpontnál még így is 10 nappal TÚLhordtam, és akkor is indították a szülést...

szilvás76

Na sziasztok, léptem. :-)

szilvás76

Szilvi,szia! Jó pihenést.

evilany

Szerintem is jó volt a vonalzód, Csillag, a dokikat nem nagyon szokta érdekelni a méret :lol:

Én meg tiszta lökött vagyok, az autónk nem 3,5m hanem 4,8m... (ekkorát meg aztán tényleg nem lehet lépni 1 sec alatt)
Mindegy, ez tényleg egy ilyen nap, most már nyugodtan kijelenthetem, biztos front van, a fejem is fájogat... :roll:

bekri

Sziasztok Smile

Helyzet jelentés kezdek kilábalni a bacikból napról napra jobban vagyok viszont a pocim mostanában kezd kicsit fájdogálni aminek viszont nem nagyon örülők de szerdáig kibírom és akkor meglátogatom a doktor bácsit talán arról is tud nyilatkozni pasik vagy csajok vagyunk e Smile

andi üdv köztünk !!!!! bővül a csapat de jó

na most lányok pihenek tovább mert nem akarom ennek az örök mozgónak valami baja legyen ( nem is mozgó inkább feszítő érzés mikor fickándozik mint hal a vízben ) jók legyetek !!!

Millió pusszantásom minden anyukának és a meglévő + leendő babáinknak vigyázzatok magatokra ebben a szép de csalókás időben sziasztok [/b]
Vendég

Sziasztok,

Andi, üdv itt, boldog babavárást!

Zsófi, úgy döntöttem, megvárom, mit mondanak a Mensmentisben. Képzeld, szóltam nekik, hogy feltétlenül csörögjenek rám, ha valaki visszamondja, és akkor repülök, és ma reggel hívtak! Mehetek HOLNAP du első konzultációra!
Valszeg pár hónapos kezelés lesz ebből, úgyhogy maradok pompomlányotok még egy jódarabig. Meg is beszéltük Maccsal, hogy lehet, hogy egyszerre indulunk neki... meglátjuk.
Vettem egy vércukimérőt, és méregettem reggelenként éhgyomorra, hát... 6.1, 6.2... nem jó. Szóval muszáj türelmesnek lenni, és kezeltetni.

Kép
xtina75

Barbi
Jobbulást!
Én már megszöktem volna a helyedben!

Woody
Fruktózamint, HBA1C-t nem tudsz nézetni????
Mi volt a reggeli????

Andy
Gratulálok a kislányhoz!

Szilvás
Sok sikert a zenéléshez!

Tina
Drukkolok és várom az eredményt!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

lombikbaba, a reggelit én vittem, szendvics volt.
Szokásos teljes kiőrlésű kenyér benne, sonka, sajt, uborka és paradicsom.
Ezek milyen vizsgálatok? Sajnos nem ismerem...
Fruktózamint, HBA1C-t

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody
Valami gyorsabban felszívódó CH-t tartalmazót nem ettél????
Így igazából nem lehet értékelni a vizsgálatot! (én annyira nem adnék az eredményre :oops: )

http://www.labtestonline.hu/Fructosamine.html
http://www.labtestonline.hu/tests/A1c.html

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody
Amit még érdemes lenne... egy-két napig nézni a főétkezések előtt és után a vércukrot, úgy, hogy közben azt is írod, mikor mit, mennyit eszel!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Az időpontot az utolsó mensi alapján számolta ki...de nem értem...a múltkor is ugyan az volt az utolsó időpont (nov.7) és akkor aug 17-et mondott ....
Na majd kiderül :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Üdv Andi!!!! :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem nagyon bevállt az alváshoz a szopipárna :D

[quote="evilany"]
írta:
evilanyKépzeljétek megjött a szopipárna és a kismama naci is :) ez utóbbi sajna csipőben kicsit szűk,ott húzódik... :? ahol kezdődik a pocakbetétes rész.

Andi

KépKép
andy83

Nekem október 29 volt az ucsó mensi, az első ultrahangos doki nekem akkor 13.át mondott amit én kicsit sokalltam de utána többször is meglett erősítve, hogy 6-a körül várható :)

[quote="csillagfeny1976"]A írta:csillagfeny1976z időpontot az utolsó mensi alapján számolta ki...de nem értem...a múltkor is ugyan az volt az utolsó időpont (nov.7) és akkor aug 17-et mondott ....
Na majd kiderül :D

Andi

KépKép
andy83

Jó reggelt
Andi az a jó számolás,nekem okt 31 az utolsó és 7.akiírás. Bár ehhez azért nem árt ismerni a kismama ciklusait,és esetemben erről szó sincs mivel abbahagytam a gyógyszert,1 szer megjött 24 napra majd itt volt a baba...szóval szerintem abszolut pontatlan ez így.

Ircsi,anyámnak akut cholecystitise van (UH) győzködöm most a műtétről,gondolom egyéb konzervatív út nincs?

Éjjel rosszul aludtam nem tudom hogy csak fáztam-e vagy hidegrázásom volt,akkor nem keltem fel hőt mérni,hajnalban normális volt. Remélem a baba nem érez meg semmit.
Ircsi te hallod már a szívhangját fonival?

Most várom hogy kezdjen a védőnő átmegyek hozzá,szólni hogy ne várjanak terhesgondozásra csütörtökön (akkor kéne mennem a drnőhöz de ugye már voltam a dokinál)

Kukkantsatok be a babás blogomba aranyos dolgot találtam.

evilany

evilany

Sehol senki ?
:shock:

Voltam a védőnőnél,azt mondja h.van valami vírusos megbetegedés most,torokfájás,végtagfájdalom,köhögés,de lázzal nem jár hálistennek. Vszínű ezt kaptam be. (meg a legyet :lol: )
Vérnyomás,súly,vizelet rendben.

evilany

Szia Évi!

Gyerekdokinknál is tele a rendelő taknyos gyerekekkel :)
Gyógyulj meg! Örülök, hogy jól vagy, vigyázz babucira!

maccs01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?