Új privát üzeneted érkezett!

Ancsu!
18-ára tervezek tesztet,de lehet nem bírom ki addig és szerdán csinálok.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Tetűűűűűűűűűűűűűs vagy, szorítok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :wink:

Ancsu
Mi az Otrivin-t és a Nasivin-t szoktuk használni, de már kezdünk rá immunisak lenni, úgyhogy ma veszünk Rino-t, mert tegnap éppen reklámozták és a férjem mondta, hogy venni kellene, hátha használna is, nem úgy, mint a többi :!:
Szorítok Érted is holnap, de tuti vannak szép tüszőid :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
Te mikor kaptad a repesztőt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen,tető!Pedig most nem hajtottam rá :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy!
4-én 01.30-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Akkor az már ki ment a szervezetedből, csak ezért kérdeztem :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen tudom!
De még korai lenne a teszt nem?
Meg egy kicsit félek is!

Kép
cukigabi
Budapest

Elhiszem, hogy félsz :!: :?
Igen, sztem korai lenne még, de nem lehet tudni ezt sem igazából, mert minden olyan egyéni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na az biztos,h szerda v.csüt.
Addig megpróbálom nem a jeleket keresni magamon! :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, hozzon szerencsét a laptető.

Suzy, próbáljátok ki szerintem, tuti jó lesz, nekem sőt apának is csak ez használ.

Gabi, hányadig napon vagy most? 2x

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Gabi
Helyes :!: süssél nekünk virtuálisan valamit :wink:

Ancsu
Szurkálgatsz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, ma még nem éreztem, de tegnap délután igen.

Ancsu

ancsuka

Ancsu!
cn.24

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, akkor lehet még valóban korai lenne a teszt.
Szorítok neked vagyon.

Ancsu

ancsuka

Jo reggelt!!

Megyek visszaolvasni :wink:

KépKép
gyancsi

Ancsu!
Holnapi uh-hoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
cukigabi
Budapest

Angyal- Hogy erzed magad??Mar Et+3-on vagy.....Hogy telik az idö :D Nagyon jol beszelsz, engem is ki lehet kergetni a vilagbol egy tal pacallal :D

Gabi-Mar en is varom a csütörtököt, hogy tesztelj :D Nagyon drukkolok!!!!Szerintem is kimutatja akkor mar a 25-ös is :wink:

Ranita- Mi volt ma Uh-on???Hallod , most mar tenyleg azt hiszem,hogy te vagy az elveszett ikertesom :D Ugyanolyan szerencsetlenek vagytok az autoval, mint mi :D Hanna meggyogyult ??Nagyon klassz a szobaja!!Nagyon szep kishercegnö :D Sikerült a Bounty szelet?

Betty- Meg mindig a gyerekszobatokban gyönyörködöm :D Te egyebkent hol laksz Somogy megyeben??Csak nem a Balcsinal?? :wink: Ja amugy siman atugrom Svajcba a szuriert, ugy is mindig megyek arra a bankba betenni a millakat :D Nagyon remelem, hogy a mai Uh-n mar nem lesz ott a ciszta!!++++Gyere a hirekkel!!

Ancsu- Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal!!

Lucuzs- Gyere a hirekkel!!!Nagyon szoritok++++++ :D Kislanyod ennyivalo napocska volt :D Remelem mar nem beteg!

Suzy- Nagyon szep a görbed meg mindig, te mikorra tervezed a tesztelest??Remelem meggyogyultal mar a takonykorbol :wink: Orrod kidugult??

Zsu- Ne zavard össze magad az internettel, csak hozzank gyere :D

Ancsyka- Veled mi ujsag??Pozi mar az LH teszted??

KépKép
gyancsi

Nalunk nagyon gyorsan eltelt a hetvege, itt voltak Tesomek, de vegül az unokaöcsemet nem hozta, mert feltek, hogy nem lesznek jok az utviszonyok.....Aztan semmi sem volt persze az uton.....Voltunk szombaton shoppingolni, baromi nagy learazasok voltak, vettem 2 salat, 2 par kesztyüt, meg egy csizmat, összesen fizettem 14 eurot az egeszert :D ....Valentin napot mi sem tartjuk, csak kicsit összebujlni szerettünk volna, de persze piri közbe szolt....De most nem banom, mert holnap kezdem a Clostit....Probaltam ma a doki bacsit a mobiljan felhivni, de nem vett fel, remelem majd visszahiv es akkor letargyaljuk az elsö Uh idöpontjat......Csajok lenne egy kerdesem.....Hetvegen is csinalnak inszemet???Csak mert nekem pont a 14.cn es a 15.cn szombatra es vasarnapra esik.....Elötte az nagyon korai lenne, hisz 12.cn-en fogok szerintem elöször Uh-ra menni, 16.cn meg mar tul kesö , nem??Remelem , hogy a hetvegen is dolgoznak :? Most ilyeneken agyalok!! :roll:

Na megyek csicsilni, mert ma megint meg volt a heti koran keles :D

Mindenkit pusszantok!!

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Mai hírek.
Jobb oldalon 10 db 15 mm-es, bal oldalon viszont csak 2 db 14 mm-es, mnyh 7.5 mm ( ez jó szerintetek?).
Furcsállom, hogy a bal oldalon csak 2 db van :roll: , múltkor több volt. Dehát ugye nem hasonlítunk össze, mert hiába volt több, mégsem sikerült :? .
Ma meg holnap még mennek a szurik, ahogy eddig, szerdán este 8-kor tüszőrepi, pénteken reggel fél 8-ra kell menni a punkciór.

És egy kérdés :oops: . Szerintetek..... Szombaton voltunk együtt apával.... Ma esetleg legyen még egy kis ungibung vagy már nem szükséges? Mi lenne a jó :roll:?

Megyek eszek valamit, aztán még majd jövök, visszaolvasok.

Ja, Lucusékkal is találkoztunk :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita- Gratulalok, szerintem ezek jo eredmenyek, bar a mnyh-hoz nem ertek, bevallom öszinten :oops: Szerintem ma meg siman lehet kekszelni :D

KépKép
gyancsi

Ranita!
Nagyon jó hírek!

Kép
cukigabi
Budapest

Ranita
Sztem ezek jó eredmények és még nőni is fognak addig, főleg, ha még megy a szuri :!: tüszőnövelő drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nem tudok nyilatkozni az együttléttel kapcsolatban, de sztem miért ne :?: :roll: :wink:
Majd a transzfernél kell figyelni a férjednek, a kb. 5 nap önmegtartóztatásra :!: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita!
Ha pénteken punkció akkor szerintem még ma mehet a hancúr,de holnap már ne!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Köszi jól vagyok/unk/ :wink:

Mielőbbi gyógyulást kivánok Neked :!:
Egyed a sok vitamint, hogy a nátha távozzon el mihamarább :!:
Babadrukkok mennek++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Köszi kérdésed remekül vagyok/unk/ :wink:
Ügyesen vásároltál hétvégén :D Nagyon drukkolok Érted+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Már csak 2 hét és indul a mandula :wink:

Gabi :!:

Köszi, jól érzem magam/unk/ :wink:

Ti, hogy vagytok :?:
++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pusz Mindenkinek :!:
Vendég

Ancsi
Nem tudom, hogy nálatok, ahol voltál HSG-n is csinálnak-e a hétvégén inszemet, mert nálunk csak szombaton, a dokitól nem függ, mert bármikor be tud menni, de a kiskatonák kiválogatásához asszisztencia is kell, és Ők csak hétfőtől-szombatig dolgoznak :arrow: ez nálunk van így :!: de talán ebben Bri tudna segíteni :!:

Sok sikert a Clostihoz (olvastad :?: :D ), remélem szép tüszőket csinál Neked is :!: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jó pihit mára :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Angyli
Köszi, eddig is sok vitamin ettem pedig :!: :wink:
Nálad mikor lesz v.v :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

gancsi!

Az Lh tesztem kérlek szépen tegnap este valami iszonyatosan halvány csíkot produkált..., majd ma este kiderül, hogy végre erősödni fog-e vagy sem :) de ma már a 20. napon vok piri óta, kicsit fura, hogy ennyire későn lenne pé-m! Akkor vajon mikor fog megjönni piri, ááááááááááá?! :roll: nekem ugyanis attól függ a köv. kezdési időpont

cukigabi

örülök neki, hogy jól vagytok, de azért kitartás a hátralévő pár naphoz még :P tudom, nehéz megállni a nem tesztelést :) de erős vagy és kibírod :lol:

betty

remélem, hogy minden jól alakul és lassan de biztosan végre megkaphatod a kis eszkimóidat...olyan rég óta vársz már rájuk, addig megy a +++++++++++++++++

suzy

jobban vagy? nagyon bízom benned, valahogy azt érzem veled kapcsolatban, hogy neked most összejött. kb, mikor lehet megtudni a spontánkodásód eredményét?

ranita

tudod....most sikerülni fog :)

Akit kifelejtettem, bocsi, de mindenkinek drukkkkk hegyek ++++++++++++++
ancsyka

Suzy :!:

Az sosem baj, a vitamin zsinórban kell a szervezetnek :wink:
márc. 01-én kell mennem vv-re feltéve ha addig nem jön meg :!:

ancsyka :!:

Megy a drukk ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

ancsi, elméletileg ha nem csinálnak szombat-vasárnap inszemet vagyis inkább a vasárnap a kétes szerintem akkor megcsinálja péntek-szombat 13.cn és 14.cn napon. Nekem is így volt az első inszemnél mondjuk nekem a 12.cn uh nagyon jó lett és meg is kaptam a tüszőrepit.

Ranita, hányadik napon vagy most? Szerintem a mnyh 7.5 mm simán lehet még szerdáig akár 9 is és az már jó. A pukció a leszívás? nem nagyon értem a szak szavaitokat, csak próbálok néha következtetni. Pl sokáig azt sem tudtam mi az a cn, de rájöttem arra már rég, hogy a ciklis nap. :oops: :oops:
De pl. az ET hogy a mai napig nem tudom. :? :?
Viszont nagyon sok tüsződ van reméljük sok szép nagyra nő majd.

Angyal, örülök, hogy hol vagy(tok).

Na már fáj a hasam a bal oldal, érdekes volt mert ahogy kaptam meg a merionált egyből éreztem a hasamon a "fájdalmat" mint mikor a tüsző érik. Nem tudom mitől lehetett. Már arra is gondoltam simán elég lenne 1-1 merionál is, reménykedek, hogy nem kell több inszem és ez lesz utolsó, de elfogult nem vagyok, inkább érjen meglepi mint megint egy padlóra kerülés.

Ancsu

ancsuka

ancsy, szerintem felejtsd el a tesztet, csak spontán mit suzy, tudom könnyű mondani. Nekem régen azt mondta a doki nem mindenkinek van minden hóban peteérése ha van akkor is lehet csak egyik oldalon és az váltakozik, persze stimunál máshogy van.
Nem tudom igaza írok-e vagy sem, gondolom a doki nem mondott hülyeséget. Mindezt arra írom, hogy ne aggódj ha most nem lennél terhes a piri szerintem késni nem fog, de én azt kívánom ne jöjjön meg 9 hónapig a baba miatt.

Ancsu

ancsuka

Suzy,
transzfernél már a babókat kapom vissza, apának pénteken kell a anyagot adni. Azért nem tudom, hogy a mai nap még beleférhet e, mert ha ugye szombaton voltunk együtt, akkor a péntek az pont az 5. nap :roll: .

Gabi,
szerinted akkor mehetne még ma??? Nálatok hogy volt, nem emlékszel?
Nem azért ám, mintha olyan nagy kedvem lenne hozzá :oops: , mert szétszakadok bennt, csak nem szeretném, ha sok nap maradna ki.

Ancsuka,
11. napon vagyok ma :roll: .
ET :arrow: embrió transzfer =visszaültetés
Holnapi uhuhoz drukk, biztos szép tüszőid lesznek.

Ancsy,
igaza van Ancsukának, nem kellenek azok a fránya tesztek, az ember csak idegesíti magát velül. Spontánkodjatok!!!
És igen, most sikerülni fog :D .

Betty,
:?: Semmi hír róla?

Gyancsi,
a 16. nap még elvileg nem késő az inszemhez, csak hát ez függ a tüszőmérettől :roll:

Kép

Kép
ranita1979

ancsuka

igen, ezt én is tudom, hogy nem minden hónapban van, de nekem már két napja van ilyen nyák, ami viszont elvileg a pé. előjele szokott lenni...na mindegy , majd alakul....
Mi van veled, készülsz már a következő inszemre?
Ja, egyébként az ET, szerény tudásom szerint az embriótranszfer röviditése :)
ne aggódj, az elején mikor jöttem én sem tudtam némelyik kulcsszót, idő kellett, hogy rájöjjek én is :lol:
ancsyka

Beszéltem Bettyvel jó hírei vannak, de majd jön és beszámol (bocs Betty, de ennyit muszáj volt megírnom, hogy ne nagyon izguljanak a Lányok tovább) :lol:

Engem mindenki jó hír örömet okoz, igaz nem vagyok alapból sem egy búval b@szott, de még is, örülök az örömötöknek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ezt most találtam.

" A történet soha nem a technikáról, hanem mindig az emberről szól...... a siker nem a kémcsőben, nem a számítógépben, hanem az emberek lelkében dől el."
Dr. Steven.G.Kaáli

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Én úgy tudom 3-4 nap megtartóztatás jó,ha van.

Betty!
Várunk a további jó hírekkel! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Ancsy
Jobban vagyok köszi, már dugulok kifelé :lol: csak a hangom még olyan vacak, ugye Betty :?:
Még nagyon korai, mert az utolsó ciklusom is 35 napos volt, még nem tudom, hogy mikor csinálok tesztet, nálam ez nagyon hirtelen dől el :!: :roll: :wink:
Simán lehet 20-21. napon is pé :!: van egy csajszi, akinek a 20. napon lett pé-je és most kismami :!:
Mindent bele, drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
Tudom, hogy a transzfernél a babókat kapod vissza, valami el írtam az előbb :?: akkor ma már nem kellene együtt lennetek sztem, hogy meg legyen az 5 nap :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Ez nagyon igaz és így van :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
ezt írtad: Majd a transzfernél kell figyelni a férjednek, a kb. 5 nap önmegtartóztatásra Exclamation Rolling Eyes Wink :D :D

Kép

Kép
ranita1979

köszi suzy

akkor nem aggódom tovább, márúugyis eldöntöttük, hogy az LH teszt eredményétől függetlenül, most 2 naponta rágyúrunk a dologra apival :oops:
ancsyka

Ancsyka,
erről van szó. Nem tesztelgetni, nem figyelni magad, csak csinálni kell :mrgreen:

Kép

Kép
ranita1979

Gabi, szerintem ET+ 10 előtt nem érdemes tesztelni, legalábbis, ha magamból indulok ki, mert nekem a 10.napon halvány volt nagyon, és neked a szerda, csak a 9.nap lesz!Nagyon drukklok, hogy pocakos legyél!(már az is vagy!)

Betty, várunk a jó hírekkel!

Ranita, a mnyh-d szerintem jó, és még fog nőni biztos!Nekünk 5 napot mondtak a cuccleadás előtt!De lehet azért, mert nálunk nem sok katona van!

Mindenkinek mennek a drukkjaim!!!
Vendég

Ranita
Igen, már látom :!: :roll: :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szia Lucuzs!

Na, mi volt? Meghúztad :?:

Kép

Kép
ranita1979

Na sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról! Megvolt az inszem. Tüsző megrepedt, a mnyh 13 mm, 6 milla katonát kaptam vissza, ma estétől indul a 2x1 utro.

Hasam fájdogál, és megint vérezgetek, aminek nem annyira örülök. :?

Viszont nagyon pozitív vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Elvileg jövő pénteken kell visszamenni tesztre.

pihenek egyet, aztán este próbálok jönni, de már most látom, hogy nehéz lesz titeket utolérni... :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Először is: Nem kell műtét :lol: :lol:
Most van a jobb petefészekben 3 tüszim (arra majd repesztőt adnak, gondolom én) 24mm-es, egy 16mm-es, és még egy, azt nem mérte le, mert kisebb volt. Mnyh.: 7,6mm.
Már holnapra be is jelentkeztem a lombikos klinikára, 11cn.-i UH-ra, és ha minden jól megy, ebben a ciklusban mehet is tovább a projekt :D
És a furcsaság az egészben: eddig mindenféle homeopátiás sz@rt megettem, teákat ittam, méhpempőztem, csak hogy jó vastag legyen a mnyh. Most, hogy nem szedek semmit,több, mint 1 cm-rel vastagabb a 10cn.-en :shock: (múltkor 12 cn.-en volt 6,4mm) :shock:
Úgyhogy most nem fogok "vastagítani" semmivel. Hisz jobban nő ez magától, nem kell neki semmi.

Ancsuka
drukk neked is a holnapi UH-hoz, szorítok, bár tuti nem lesz semmi gond, és jó nagy tüszikék lesznek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Gabi
szerdán sztem már kimutatja :wink:
Drukkhegység++++++++++++++++++++ :wink:
A tuti biztos ET+10-12. Te szerdán ET+9-en leszel, de sztem valami halványkának már lenni kell akkor.

Ranita
Sztem nagyon jók az eredmények, és minyá punkció neked is :D :D
Ne foglalkozz vele, hogy bal o. csak 2 db. van, és múltkor nem úgy volt...minden ciklus más, főleg, ha stimulált ciklusról beszélünk.
Én, ha most meg fogom kapni a tüszőrepit, mi is ráhúzunk egyet Apival beülti előtt, hátha 2-ből 3 lesz :oops: :lol: :lol: :lol:
De arra figyeljetek csak, hogy 4 napot hagyjatok ki legalább, mert punkciónál ugye kell a sok mikromuki :lol: :lol: De előtte símán lehet keksz :wink:
Jó az idézet....találóó :wink:

Gyancsi
A balatontól egy olyan 50 km durván (Kaposvár).
Bár a Balaton egy tág fogalom, inkább úgy írom, Lellétől 50 km kb. :lol:
Akkor a Svájccal nem tudtalak megfogni mi :?: :lol:
Vagy te is csak poénkodtál, hogy át szoktál ugrani :?: :lol:
Nézd el, szőke vagyok :lol: :lol:
Nálunk mindegy, milyen napra esik akár egy ciklusi hormonális v.v.-t is megcsinálnak, ha hétvégére esik :!: Nálam 2x is hétvégére esett az, de jobb volt, mert nem volt tele a labor :P egy deka ember nem volt.
De ez minden helyen máshogy megy.
Pontosan mikor jöttök haza :?:

Lucuzs
örülök, hogy megvolt az inszem, drukk továbbra is, pihengess :!:
Na meghúztad azt a gólyát :?: :lol:

Szuzy
köszike a rövid drótleadást :wink:

Angyli
látom jól vagy, te is nemsokára hozod a plusszos tesztet nekünk, mint Gabi, és a többiek is :wink:

Akit kihagytam, pusszantom :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára betty615 2010.02.15 15:22-kor.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty! Ezek szuper hírek! Továbbra is mennek a drukkok! :lol:
Akkor most pontosan milyen vastag a mnyh? :oops: :wink:

Ja, a gólyát meghúztam, de csak inszem után. :oops: Én elfelejtettem, apa szólt rám, mikor kijöttem. De remélem így is ér!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
most 7,6 mm.
Ha a gólyát meghúztad, az mindenképpen éééér :lol: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ja, csajok! Azt akartam kérdezni, hogy a sok fehérjét ilyenkor mire kell enni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty! Jól értem, hogy te most a 10.cn-en vagy és már 24 mm-es a tüsződ? :shock: :D Hogyan csináltad? Mit szedtél? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Betty,
hát ezek szuper hírek :D . Tényleg szép tüszőid vannak. Akkor lehet, hogy a hét vége felé vissza is kapod a babókat???

Akkor azt mondod, ma már ne kekszeljünk :roll: ? Mert az akkor csak 3 nap kimaradás lenne. Húú, komolyan mondom olyan vagyok mint egy kezdő :oops: .

Lucuzs,
azt mondják a sok fehérje is vastagítja a mnyh-t és elősegíti a beágyazódást. De a Tanár Úr szerint ez hülyeség. Lombiknál azért kell belőle sokat enni, mert megelőzi a túlstimulálást.

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?