Sziasztok!
Stella! Lassan már tesztelsz, ahogy az órát nézem! Küldök neked gondolatban csíkokat, jó?!!!!!
Edina! A védőnőhöz tulajdonképpen csak azért kell elmenni, hogy jogosult legyél állam bácsi anyagi juttatásaira. A fontosabb vizsgálatokra úgyis az orvosod küld majd, a védőnő csak fogorvoshoz, vérvételre, talán EKG-re, stb. Igaz, a kiskönyv miatt én is hamar el fogok menni, olyan jó érzés, hogy "papírom van róla", hogy kisbabám lesz!
Babus! Gratula a picidhez!!! Az UH-os dokik néha olyan lelketlenek tudnak lenni! A Praxisban ajánlom neked Győrffy Mátyást, én már voltam nála, fantasztikusan jó és emberi!!!A mostani (vagy a múlt havi?) Kismamában van róla egy cikk.
Engem is kínoz a nyomorult parlagfű, de idén kicsit jobb a helyzet, mert Pollengrape kapszulát szedek, és ugyanilyen teát iszom. Egyedül éjszaka rossz, akkor kimegyek a fürdőbe és megszippantom a fiam asztma-spray-ét (Brycanyl, ezt lehet babásan is, a lányomnál megkérdeztem). Tüsszentésre a Theiss Allergol vált be nálam, ez egy krém, az orrnyálkahártyát kell bekenni vele, nem engedi be a piszok kis polleneket!
Ezvicc! Én is a XX. kerületben lakom, nem messze a csarnoktól!!! Te hol laksz, és ki az orvosod?
Natasa! Nekem a Clostylbegyt segítségével 6 hónap alatt fogant meg a kislányom, akivel előtte másfél évig próbálkoztunk!
Akiren! Szerintem jó, ha tájékozódsz előbb, és úgy választasz orvost magadnak. Írd meg, melyik kórházat választod, és akkor valaki biztos tud akár itt is ajánlani orvost onnan. Vagy menj fel a kórházas topikra, ott is vannak tippek. Esetleg ha megírod, hogy neked melyik környék a jó, kórházat is tud valaki ajánlani.
Tündi(30)! Nagyon veled érzek
! A viharos mensi jelentheti akár azt is, hogy volt ott valami, csak nem tudott beágyazódni, vagy egyéb gond volt vele. Ebben az esetben viszont a jó hír: petevezeték rendben
, pete rendben
, kiskatonák rendben
, csak becsúszott egy kis malőr! Majd most, a következő offenzívával!
Lányok! Felhívtam a nőgyógyászomat, és időpontot kértem tőle UH-ra. Jövő héten megyek, ráadásul nem a magánrendelőjébe, hanem a kórházba rendelt be!
Tünde(28)