Új privát üzeneted érkezett!

Pancsi:
Látom sikerált a vonalzód, rájöttél a bibire?
Gratula a laptetűhöz! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Sajti: Látom felvagy dobva rendesen, de ezen nincs is mit csodálkozni, úgylátszik a pörgés Nálad családi adottság.. :lol: Jófej lehet az anyukád! :)
Enyém is nagy dumás, hú nálunk, családi összejöveteleken van ám vircsaft...

Angyalkám: Nem is tudom mit mondjak.... Úgy sajnálom, hogy a teszt negatív lett. De a vv-ig ne add fel, annyi "csodáról" lehetett már olvasni.. Mikor kell menned a bmc-be? (lehet írtad már, csak akkor elkerülte a figyelmem). Ölelés (((((((( + ))))))))

Képzeljétek, pár éve nekünk is volt 20 éves osztálytalálkozónk. Akkoriban kezdett nagyon elterjedni az iwiw és páran megtaláltuk egymást. Felmerült hogy hát, kéne egy osztálytalálkozót szervezni.... és gondlhatjátok, ki volt az a marha, aki bevállalta ezt a szervezési feladatot :lol: :lol: :lol:

Erről jut eszembe, ha majd már jöbb idő lesz,és a társaság igényelné, lehetne akár egyszer egy bmc-n kívüli topictalálkozót is szervezni akár.... :shock:

Nálam egyébként semmi különös.... kivételesen itthoni punnyadós hétvégénk volt... kaptam az uramtól az amerikai ünnepre (soha nem hagyja ki hogy annak titulálja) orchideát... 3 szára van, és mindegyiken vagy 3-4 útelágazódás.... megszámoltam, 23 db bimbó van rajta a kinyílottakon kívül.. Gyönyörú sotétbordós-lilás színű...
Mondjuk túlságosan nem értek ezekhez az orchideákhoz, tavaly szülinapomra kaptam egyet, de mióta elvirágzott újabbat nem akar hozni.. Pedig mindent úgy csinálok vele, ahogy a szakirodalom mondja.. de csak vegetál, nem hoz virágot.... úgy mint én..... :oops: :oops: :oops:
andrea-1

Andrea:
Micsoda Jin-Jang macskás avatarod van, Jópofa! :)
Akkor hasonló "családi" adottságokkal rendelkezünk, nálunk is az olaszos temperamentum fut, én meg próbálok visszafogottabb lenni a többieknél (ez elég könnyen megy :lol: ).
Gyönyörű lehet az orchideád! Csak ne vonj párhuzamot, mert fenéken billegetlek - így Valentin alkalmából! :lol: :lol: :lol:

A topictalálkozó nagyon jó ötlet, már többször felmerült, csak senki nem vállalta be... :oops: Nagyon örülnék neki, mert azért van pár ember (Dorkabab, Mieza, Rodina, Csucsu, mások most nem jutnak eszembe) akiket még iwiw-ről sem ismerek, viszont annyira jó csapat jött össze és klasszul beérett a banda!

Pá Drágáim!
sajt@

Mi nem szeretjük a Valentinozást (micsoda álszent duma! :D ), de azért vmi apróságot beújítunk egymásnak. Rendszerint csokit. :lol:
Most kivételesen szembejött velem a bótba egy dvd-film, amit a Zuram imád, hát meg kellett vennem, mert ordítozott, hogy vigyem haza! :lol: Nagyon örült neki!

Na, húzok, mert kikapok!
Csákó! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Andikám: az orchida a kedvencem :D tuti gyönyörű :D a fórumon kívüli találkozó nagyon jó lenne :D :D :D

Sajt@: szerintem semmi baj nincs Anyuddal :D Én tuti jól kijönnék vele...Az én Anyukámat nehezen lehet szórabírni...Ezért szeretem valósínű aki csacsog egyfolytában... :D

Lányok: tényleg nagyon Tündériek vagytok,hogy vigasztaltok...a teszt 10-es érzékenységű volt,szóval azért keddre adok sanszont magamnak,de nem sokat...be is vertem pipából egy jó koktél a párommal :wink: nem vagyunk elkenődve...persze nem egy nega tesztre gyúrtam,de ha így lett,hát e van..nincs még semmi veszve..ez még csak a 2.volt,és még a fagyiban is van 2 picúr...de,most asszem kihagyom ezt a lehetőséget is...mielőtt elkezdtem ezt a lombikot 2 nappal előtte derült ki,hogy van egy fogam ami nem okoz semmilyen fájdalmat (tök másért mentem fogorvoshoz),de a gyökerén van egy gyulladás...jobb híjján erre fogom az eredménytelenséget...most meg fogom csináltatni...kicseréltetem a másik 2 tömött fogamban a tömést...kedden megpróbálok rákérdezni,hogy van e olyan vizsgálat amit még meg lehetne csináltatni az ügy érdekében pl: laporoszkópia,vércsoport összeférhetelenség(mert úgy tudom ezt sem nézik) stb,és utánna uccu neki fagyibaba projekt...A párom is nagyon jó fej volt...megint azt mondta,hogy bizti azért nem sikerült,mert akkor a 9 hónap alatt lett volna valami gubanc...Szóval,csak előre nézni...

Ettől függetlenül nem szabadultok tőlem :D :wink: :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Nálam is folyton elpusztultak az orcideák virágzás után, legalábbis többé virágot nem hoztak egészen tavaly márciusig... :lol: :lol: :lol: ...mert az úgy történt, hogy ősszel amikor elvirágzott és ugyi úgy már nem olyan mutatós és akkor már a fűtésszezon is elkezdődött felraktam őket a wc ablakba. Ott nincs fűtésünk, jó hűvös van, viszont világos és kissé trehány voltam, locsolni is talán két háromhetente, de csak átengedtem rajta a vizet...... :shock: :shock: :shock: aztán ilyen február végén vettem észre, hogy jönnek a virágrudacskák, csak jönnek jönnek..... rengeteg virágot hozott ésd szinte egész nyáron kitartott :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . Már most is figyelem őket, de még semmi.
Itt vannak: Kép
vörösmacska

Angyalkám, te olyan bátor vagy és olyan erős. Nagy ölelés neked, mehetnénk hozzád iskolába. Köszönjük neked! De azért én még reménykedem okéjóóó??? És küldök még varázsport, kedd még tuti messze van: Kép

Most hogy kerestem az orchidea fotót, szembe jöttek velem a tavaszi tulipános, nárciszos képeim, szinte éreztem a tavasz illatát. KépKép Tudjátok mi a férjemmel nagyon egymásra találtunk abból a szempontból, hogy nagyon szeretjük csinosítani a kertet, imádjuk a növényeket és a virágokat, cserjéket, mindent. KépMi tavasztól őszig kint térdelünk a kertben, na ne ilyen milliomos fullos drága kertet képzeljetek el, meg nem is nagyot, hanem olyan kis hercig csinoskát, szóval nagyon szeretjük őket és főleg tavasszal mindent ellep a tulipán, krókusz meg a többi tavaszi csodaszépség. Kép Majd rakok fel képeket ha nem bánjátok, egyábként állítom, hogy a hó alatt már kankalin meg a krókusz kint van :lol: :lol: :lol: :lol: Kép
vörösmacska

nekem alig van meg valaki az iwiwről, elküldtem magam, akit érdekel az jelöljön. Pussz
vörösmacska

Sziasztok!

Angyal: :cry: :cry: sajnálom...

megint nagyon sokat irtatok :lol:

KAKTI:Szia!
Lilikének simike és várom a képet én is.!!!!!!!!!!
gondolok rád nagyon hogy minden "hamar"lezajlódjon....

Sajtikám:3manókád van!!!!!!!!de szuper...
nagyon örülök neki!!!!!!!!!

Henikém:pihikézzél te is!
:lol: :lol: :lol:

Vayacon:drukkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

vörösmacska:küldök privit! :lol: :lol:

Kép
sting1982

Hát anyosnak szóf...sa volt a skypon mert hogy ő berlinben él sürün beszélünk de vele mindig nagyon sok minden történik ugyhogy most vagy 3 órát dumáltunk (vagyis ő dumált).Még be sem avattuk a lombik dologba ö is mindig gyözköd minket hogy vállaljunk még egy bébit. De hát olyan hogy telekürtölné a világot vele még onnan messziről is. Nem kell az nekem!!

Sajti hát a beállitásoknál a htlm kodot át kellett állitani és már müködött is de kössz.

Tényleg lehetne egy ilyen találkozót szervezni ahol személyesen is beszélhetnénk. Sok mindenkit ismerek az iwiwen keresztűl de aki még szeretne megismerni írjon egy pü-et.

Andika nem semmi egy ilyen osztály tali megszervezése nagyon ügyi voltal vagy bátor hogy bevállaltad.
Az orhideáról jut eszembe hogy nekem is van egy pár nagyon szereti a napfényt és az állandóságot nekem a déli ablakba vannak. Nyáron pedig átrakom a nyugatiba. Tudom nincs mindenkinek módja jó helyet találni. Szóval van egy orhideám amit apátol szülinapra kaptam.
És képzeljétek elkezdett két helyen is hajtani. Szóval két ága lesz.
és minek van két oldala? A petefészeknek. És nem tudom miért rögtön ez jutott eszembe hogy ezt szimbolizálja.Remélem sok kis bimbó lesz rajta mihelyt mi is elkezdjük a stimut és az már csak 13 nap. :D :D

Angyalnak átadom a laptetőmet hátha vannak még csodák. Persze ha hiszel benne. :!: :!: :!:

Kép
Kép
pancsi76

Pancsi:köszi..persze,hogy hiszek a csodákban :D Nagyon szép vonalzód van :wink:

Macsek: Küldtem privit :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

vörösmacska:visszajelöltelek :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Sajti reméljük hogy aki még most hezitál annak nem kell végigjárnia azt az utat amit mindannyian most meg szenvedünk.

Ezt írta Sajti:

Valóban érdekes, hogy ilyen sokuknak még nincs babája, de ez a mai valóság - sajnos. És még ítélkezni sem szabad felettük (meg amúgy sem), mert ki tudja mi állhat a háttérben... Sajnálom őket, de talán még nekik sincs késő és egyszer beüt a csoda!

Kép
Kép
pancsi76

Köszönöm a vonalzó dics én már nagyon unom ezt a telet. Így egy kicsit feldobom tavaszi virágokkal.

Macs aki a virágot szereti rossz ember nem lehet. :D :D

Stingecske mi újsi veled? Hogy alakulnak a dolgaid? Ne haragudj de most nem tudtam nyomon követni az eseményeket. Sok mindenről lemaradtam. :shock: :shock:

Kép
Kép
pancsi76

Megy valaki holnap?
Jövőhétre mindenkinek sok sok sikert :!: :!: :!:

Kép
Kép
pancsi76

Jézus csak én vagyok itt?
Jól elbeszélgetek magammal.
Hát akkor én is libbenek pá drágáim..
Holnap este jövök!!

Kép
Kép
pancsi76

Mieza írtad, hogy a párod majd a következő akció előtt elkezdi szedni a Fer-t. Figyu, az nem elég, három hónap kell mire hatnak, mert ennyi idő alatt frissül az állományuk, tehát ha jobb lenne, ha javulna addigra,mert szükség van rá, akkor már most szedje.
vörösmacska

beágyazódást segítő a Kismamijainknak: Kép

Angyalka korán teszteltél, még nem is varázsoltam neked olyat, hogy pozítiv tesztet meghozó: KépKép

Tüszőnövelő: Kép

Cisztaűző: Kép

Idősürgető: Kép
vörösmacska

sziasztok csajok!! Remélem nem gond ha újként "becsatlakozom" hozzátok.A barátnőm Rózsa11 mondta, hogy nagyon jó fejek vagytok és biztosan tud valaki segíteni az én problémámban is!Pénteken 12.-én voltunk a BMC-ban a második vérvételen, vizsgálat, anyaglevétel, stb. tudjátok egy néhányan ez mivel jár.Szóval itt a vizsgálat-hüvelyi ultrahang-után derült ki, hogy van egy 9mm-es myomagöb a méhemben.Szűcs doki azt mondta, csak akkor lehet tovább lépni a lombikra ha ezt megműttetem. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban??Ha megműtik utána mennyit kell várni, hogy meg történhessen a beavatkozás, már mint a lombik?Én egyébként 42 éves vagyok , és az előző kapcsolatomból -20 év házasság- már van három gyönyörű gyerekem.Az új kapcsolat 3 és fél éves de a közös baba az istennek nem akart összejönni ezért ke-restük fel a BMC-ot.Kérlek írjatok ha van valakinek tapasztalata ez ügyben!!! Köszi előre is! Hajni 67
hajni67

Vaya, nekem ez a farsangosdi nagyon megtetszett most. Az a tervem, hogy pár év múlva mi is bevezetjük családi és szűk baráti körben. Tényleg tök muris lehet.
Babaragacs érkezése folyamatos!!

Sajti, az urad hasonlóan cselekszik mikor letilt a gépről, mint az enyém! De meg tudom érteni! Nagyon szoriitunk nektek!Egy két hár babus... :) Annyi lesz, amennyinek lennie kell! :)

Mieza, folyamatosan drukkolok majd, hogy még csak áprilisig se kelljen várnotok, hanem spontánkodással megjöjjön a babus!!

HeniZT kismami, remélem jól sikerült a családi ebéd, s a picúrjaid is elégedetten ágyazodnak tovább!!Ragacsok már hatnak, tuti!!

Navared, tényleg nem kell aggódni, ha kétnaposan kapod vissza őket. Hisz Zsu, Janka példája is ezt mutatja!!

Kiss Angyal, azt azért tudod, ugye, hogy nem mondtak semmi ilyet a babáid?! Nagyon sajnálom a negatiiv tesztet, de nehogy magadat hibáztasd!!Aztán meg még holnap utánig bármi lehet!!

Szia Kakti, amint látom már nemsoká meszületik a Lili Laura és akkor magadhoz ölelheted!Nagyon szoriitunk, minden rendben lesz!

Pancsi, örülök, hogy jól sikerült az oszttal! Nekünk is lesz idén, kettő is (ált isk, középisk), kiváncsi leszek, hogy ott mi az arány. Bár ahogy én tudom, kb fele-fele. Annak lehet a legrosszabb, akinek a párja nincs meg...

Andi, minket a Valentin-nap egy plusz csókocskával ajándékozott meg :) (De csak azért, mert most olvastam, amit iirtál :) )

Vörösmacs, én is imádom a virágokat, bár nekünk nincs saját kertünk, de mindig megcsodálom a szépségeket. A férjecskémtől mindig cserepes virágot kapok, mert sajnálom a vágottat...

Szia Hajni67, üdv itt!Nekem nem miómám volt, hanem endometriózis miatti ciszták és összenövések. A műtét után biztosan meg kell várni a 6 hetet, aztán a követkző ciklusban, ha minden ok, ha megvannak a szükséges vizsgálatok és azok eredményei, akkor mehet a dolog. Remélem hamar túl leszel a nehezén!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

Sziasztok Lányok!

Ismét csak köszönet, hogy olvashattalak titeket a hétvégén!

Mieza: csak igy tovább, pozitiv hozzáállás, sikerülni fog! Dokihoz megyek pár nap már. Remélem nálam is minden ok-s lesz.

Vörösmacsek: kitartásban te is csillagos 5-st érdemelsz, meg abban is, hogyan vidítsd fel az embereket a virágaiddal és írásaiddal. Jól tetted az orch. beszámolót és képeket. Nekem is van egy kert belőle, a legkisebb 2 napja indult hajtásnak, tehát várható a virágzás. Csikos nekem is van, épp most nyilt el. Kert: már várom, nálam is kaszálni lehet a tulipánt és minden hasonlót

Zsu: remélem szépen alakul a folytatás!

Rodina: remélem nálad is hamarosan jól alakulnak a dolgok.

Szóval a virágot én is imádom és szurkolok nektek

üdv

kispatak
Vendég

Vayacon, mennek a drukkok!

Rodina, köszi szépen, poén volt, a 30. szülinapomra mentem bele ebbe a hülyeségbe! De tényleg nagy élmény volt!

KissAngyal, majd ha a doki mondja, akkor hisszük el. Nem adunk az otthoniakra :D
Az meg, hogy a meg nem tapadt babák nem is akarnak hozzánk jönni – egy butusság… Még, hogy engem valaki ne akarna? El sem tudom képzelni. Hiszen én szeretném a világon a legjobban őt!
Szóval, még mennek a drukkok!!!
De jó olvasni, hogy nem törtél össze, én buta vagyok, még ma is sírdogáltam kicsit, hogy akkor nem lesz novemberi baba, mint reméltem… Most gyorsan eltanulom a pozitív gondolkodásodat!
Kérdeztük Sz.-t, azt mondta, hogy a 3. lombik után szoktak plusz vizsgálatokat csinálni…

Sajti, tudom nem szép, de jót nevettem anyudon, illetve inkább azon, ahogy leírtad. Nagyon aranyos lehet, ahogy mesél-kérdez-mesél-kérdez!

Kakti, nagy hajrá!!! Jaj, tudod hány lány irigyel, hogy már itt jársz? Hamarosan megismerkedtek. Ez olyan fantasztikus!

Vörösmacs, gyorsan-gyorsan varázsolj tavaszt. Egyrészt, hogy tünjön már el a tél, idén már legalább 4x volt tél. Másrészt meg azért, hogy megnézhessük a virágoskertedet. Harmadrészt mert, akkor már tuti, hogy majdnem április van!
Köszi, a tippet, akkor elkezdem szedetni vele most!

Szia Hajni! Üdv közöttünk! Mindig is megakartam ismerni egy miómást. (Bocsi!!!) (Én endos vagyok és itt vannak cisztások is). Nem tudom, hogy ez hogy van miómánál, de nekem műtét után várnom kellett egy mensit. De pl. Katának a long protokolnál nem. De ezeket mind megkérdezheted Szűcstől, akkor elmondja, hogy neked mit miért ajánl.

Muzsi, te otthon vagy, vagy dolgozol? És Janka? Kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldottátok meg. Munka vagy betegszabi?

Muzsi, én is kicsit azért a spontánban reménykedem, 18-án nem leszek egész nap elérhető. hihihihi

Andrea, látom, beindultál, szívesen megszerveznéd ezt is?
Én benne vagyok, időm mint a tenger április végéig!

Kispatak! Hajrá, kíváncsi vagyok milyen lesz a doki neked és mit mondd...
mieza

Pancsi, szuper, h. jól sikerült az osztálytalitok! Hát igen, nem mindenki vágyik gyerekre és persze vannak olyanok is, akiknek még nem adatik meg, csak lehet, inkább azt mondják, még nem akarnak...

Angyal ZT, még tessék keddig kicsit bízni!!!

Sajti, én nem csak a tündérekben hiszek, hanem minden másban is, akiket felsoroltál :lol: Én már csak ilyen hiszékeny ember vagyok... nem ám :D

Andi, már én is sokat gondolkodtam ezzel a bm-s találkozón, de aztán vmiért mégsem kérdeztem még meg... én benne vagyok. Az osztálytalikat nem csípem, mert ott majdnem mindenki előadja magát, meg hát én már abszolút nem olyan vagyok, mint akkor és ált. nem tudok mit kezdeni velük, de veletek szívesen találkoznék!
Akkor szerdán meglátogatsz???

Macs, gyönyörű az orchideád, várjuk az egész kerteteket, h. gyönyörködhessünk :D

Muzsi, te mindig meg tudsz nyugtatni, jó h. emlékeztetsz erre a sok sikeres 2 napos babára :D

Hajni67, üdv. neked, én Muzsival értek egyet ebben a témában...

Holnapra kérek egy kis drukkot, h. szerdán már mehessen a puncijóóóó :lol: Lassan úgy nézek ki, mintha tetoválva lennék hastájékon :(

Na pá lányok, jó éjszakát!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nagy drukk NAVINAK!!!!!!!!
mieza

Mieza, nagyon köszike :D
most már itt sem vagyok... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared, hát ne is felejtsd el! :) Mikor is mész a köv uh-ra?
Egyébként el fogom kezdeni én is a krémet a 8. héttől újra.

Mieza, én nem dolgozom, mert decemberre megszűnt a munkám. Ebben a "szerencsés", kettős helyzetben vagyok most.
18-a akkor szép nap lesz neked és az uradnak is :)

M
muzsi

Jajjjajajajajajaj, hát most látom, Navared, hogy holnap lesz...! De hát mit is gondoltam...Vasárnap van...és szerda lehet punkció...No, akkor naggggggggggyon szoriitunk, hogy holnap kiváló hiirekkel gyere!!

M
muzsi

Holnapra nagyon sok drukkot küldök azoknak, akik mennek a BMC-be!
Navi! Holnap gondolok rád, sokat!

rodina74

Kép Navinak mennek a drukkok ezerrel Kép

Lányok, hogy itt milyen helyes csajszik jöttek össze!!!!! Kép Kép Kép

Ja egyébként, oké, hgy el van záródva az egyetlen petevezetőm a hsg szerint, de mondtam már, hogy hiszek egy kissé a spontánban is??? :lol: :lol: :lol: :lol:
vörösmacska

Sziasztok!

Rodina, de jó, nemsoká kezdődik az inszem. Kívánok Neked olyan bébiket, mint akik a vonalzódon vannak.

Sajt ZT mennek a mai napi babaragacsok ++++++++++++++++++++++ Meddig pihizel otthon? Most olvasom mi van a vonalzódon, te kis lökött csaj. Nagyot nevettem. :D

A tali jó ötlet, csak kell valaki aki megszervezze. Sajna én elég időhiányban szenvedek (sok munka, nagy család), de ha valaki lenne olyan önfeláldozó és megszervezné, elmennék rá.

Még nekem is sok mindenki hiányzik iwiwről, elküldözgetem majd szép sorjában a nevem és akkor be tudtok jelölni.

Mi Valentin nap alkalmából közösen bűnöztünk, és felfaltunk egy lidlis brasilia csokit (mogyorókrémes, és a teteje olyan mint a habcsók) hmmm nagyon szeretjük. (ez nem a reklám helye volt)

Angyal örülök hogy jobb a kedved. Tesóméknál a koktél hozott szerencsét, akkor lett babás, mikor koktéloztak a párjával. Szóval még esélyes a siker ;) Nekem a Róbert Károly Klinikán azt mondta a doki, hogy nyugaton már minden lombik előtt csinálnak lapart, mert sok minden lehet bent, ami nem látszik. Nekem uh-n semmi nem látszott, mégis volt endóm és miómám is. Szóval én lehet, megcsináltatnám a 2. után, de ez a te döntésed.

Vörösmacs de szépek a virágjaid. Én is szeretem őket de nem vagyok egy nagy szaki. Nálam csak a legegyszerűbb virágok virágoznak. Mondjuk nálunk elég meleg van és sötét, amit ugye sok nem szeret.

Sting, köszi a drukkot. Mi van veletek? Termináltra készültök? Tudsz már valamit róla, mi annak a menetet? Megköszönném, ha leírnád, lehet, nekünk is az lesz.

Lányok, mindjárt itt a tavasz. Szóval tuti jön a babaeső :D

Mieza, a Fert tényleg minél hamarabb el kell kezdeni. Nekünk 2 hónap alatt már sokat javított, de 3 hónap után még többet. És akkor sem szabad abbahagyni, mert nálunk utána csúnyán visszaesett megint a szám (mondjuk nem tudom, nálatok voltak-e ilyen gondok).

Macs, köszi az idősürgetést, nagyon kell.

Hajni üdv nálunk. Nekem endóm és laparom volt. Utána 6 hónap kontroll azután elvileg mehet a lombik.

Muzsi, meglátod jó lesz a farsangozás. A gyerekek annyira édesek tudnak lenni és úgy élvezik. Hatalmas élmény nekik.

Kispatak, írhatnál többet magadról, én még alig ismerlek, csak a jótanácsaidról :D

Mieza, köszi a drukkot, neked meg továbbra is megy az idősürgető..

Navared, drukk mára. Gyere majd a hírekkel. És drukk a szerdai puncijóhoz is :)

Jaj lányok én kezdek elgyengülni ami a jelnemfigyelést illeti. Azon aggódom, hogy annyira nem érzek semmit, illetve minden ugyanaz, mint normális ciklusban szokott lenni: mellfeszülés (mondjuk most erősebb a gyógyszerektől), és pici szurkálás a petefészkeimnél (de nem az alhasamban).. De ez a szurkálás is olyan minimális, inkább olyan vihar előtti csönd van.. Félek :( Babe, te éreztél valamit inszem előtt? Nyugtassatok meg kérlek.. Pedig eddig olyan jól tartottam magam. :( De ez a várakozás kibírhatatlan.
vayacon

Macs tök jó, hogy bízol a spontánban, annyi csodáról hallani. Én sem adom fel soha, hogy egyszer akár spontán is összejöhet. Nekünk nem egyszer mondták ezt, mikor Api katonáit följavítottuk.
vayacon

Sziasztok!

Szép hetet MIndenkinek!

Lányok, ha gondoljátok majd megszervezhetem ezt a találkozót is :)
Nekem az lenne az ötletem egyébként ezzel kapcsolatosan, hogy ha már jobb idő lesz akkor kéne, valami kafa kerthelységes.... kiülős helyen.... Bízom abban, hogy egyrészt ha már nem ez a genya hideg tél van, akkor többeknek lenne kedve a találkozáshoz, másrészt meg addigra ugye már egy csomó kismama lesz köztünk (beleértve magamat is :)....) és hát akkor eleve nem tanácsos valam bezárt, füstös helyen lebzselnünk.... Nem?

andi
andrea-1

Sziasztok lányok!

Navikám:hajrááááááá!!!!!!!!várunk a hirekkel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vayacon:Ez az elgyengülés nekem is ismerős....
elhiszem hogy a várakozás megy a legnehezebben.Mindenki azt mondja hogy nem ér nézni keresni a tüneteket!de szerintem ha valaki (szerintem itt mindenki)már nagyon várja a kis manót akkor akarva akaratlanul néz a testét!
Drágám:valahogy csak kibírod!!!!!!!próbálj terelni!!!!becsaphat a tested csak erre gondolj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUSZKA

:lol: :lol: :lol:
megy a privim :lol: :lol:

Kép
sting1982

Andikám:de jó hogy megszerveznéd a talit :lol: :lol: :lol:
én is kismamiként elmennék....

"szólóban "nem vagyok hajlandóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jó ötlet ha már jobb idő lesz és valami kis kiülős helyen.... :lol: :lol:

Kép
sting1982

Hát sziasztok!
Egy csöppet eltűntem, mert a 7végém egy kicsit mozgalmas volt.
Voltunk Barátéknál szombaton du-n mentünk és vas. reggel jöttünk haza, úgy, hogy szombat éjjel semmit nem aludtam.
Mondanom se kell még most se tok Magamhoz térni.
Látom jó sokat írtatok, nemis próbálkozom a visszaolvasással. Bocsi :oops: :oops:

Vaya,
Én se igen érzetem semmi külcsit az inszem után. Nekem is mindig szokott fájni mensi előtt a mellem, de az inszem után ez meg tízszereződött a nem várt előtt kb. 1 héttel. Pici hasgörcsök, hasszúrka, de abszolút elviselhető. Ennyi.
Remélem, minden OK lesz Nálad is.

Szorítok Mindenkinek, akinek kell. És kérlek Titeket, hogy viszont szorítsatok, mert pénteken megyünk a Down-kór szűrésre, és nagyon remélem, hogy minden OK lesz.
Puszi Mindenkinek :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babenak a pénteki szűrésre: Kép
vörösmacska

Köszi Maccs! Édes vagy! És remélem, hogy jól is vagy. Küldök Neked egy privit. Nézd meg, jó? 8) 8)

Kép

Kép

babe3

Vaya:még a termináltról nem tudok semmit!nem tudom hogy megy de gondolom ugyanúgy megy a stimu csak a vége hatalmas party :lol: :lol: :lol: :lol:
rákszűrésre megyek holnap!de nem BMC-be.
sting1982

babe3:tőlem is megy a drukk!de nem lesz semmi gond ne idegeskedj!!!!!!!

Kép
sting1982

Neked is köszi Sting.
Amúgy hogy vagy? Kis lelked, rendbe jött már? Akkor indul a terminált? Hátha................, és ez egy kicsit kellemessebb is. Én szorítok Nektek. Ki se szálljatok az ágyból. Látod, mint Mimiék. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Köszi szépen rendbe jöttem már...
igen a terminált jóval kellemesebb lesz mint az inszem de én valahogy ebben a termináltba nem hiszek!!!!!akkor más hónapokban is összejött volna...
szóval ezt most csak azért csináljuk mert kell....
sting1982

Meg, mert jólesik..... :lol: :lol: :lol: :lol:
Örüljetek Egymásnak, és próbáld meg kikapcsolni az agyad. Bár tudom, ez úgyse lehetséges. :shock:

Kép

Kép

babe3

Így van ezt jól irtad most:ez úgy sem lehetséges szerintem senkinél aki Bmc-be jár :shock:
sting1982

[quote="mieza"]V írta:miezaayacon, mennek a drukkok!

Rodina, köszi szépen, poén volt, a 30. szülinapomra mentem bele ebbe a hülyeségbe! De tényleg nagy élmény volt!

KissAngyal, majd ha a doki mondja, akkor hisszük el. Nem adunk az otthoniakra :D
Az meg, hogy a meg nem tapadt babák nem is akarnak hozzánk jönni – egy butusság… Még, hogy engem valaki ne akarna? El sem tudom képzelni. Hiszen én szeretném a világon a legjobban őt!
Szóval, még mennek a drukkok!!!
De jó olvasni, hogy nem törtél össze, én buta vagyok, még ma is sírdogáltam kicsit, hogy akkor nem lesz novemberi baba, mint reméltem… Most gyorsan eltanulom a pozitív gondolkodásodat!
Kérdeztük Sz.-t, azt mondta, hogy a 3. lombik után szoktak plusz vizsgálatokat csinálni…

Sajti, tudom nem szép, de jót nevettem anyudon, illetve inkább azon, ahogy leírtad. Nagyon aranyos lehet, ahogy mesél-kérdez-mesél-kérdez!

Kakti, nagy hajrá!!! Jaj, tudod hány lány irigyel, hogy már itt jársz? Hamarosan megismerkedtek. Ez olyan fantasztikus!

Vörösmacs, gyorsan-gyorsan varázsolj tavaszt. Egyrészt, hogy tünjön már el a tél, idén már legalább 4x volt tél. Másrészt meg azért, hogy megnézhessük a virágoskertedet. Harmadrészt mert, akkor már tuti, hogy majdnem április van!
Köszi, a tippet, akkor elkezdem szedetni vele most!

Szia Hajni! Üdv közöttünk! Mindig is megakartam ismerni egy miómást. (Bocsi!!!) (Én endos vagyok és itt vannak cisztások is). Nem tudom, hogy ez hogy van miómánál, de nekem műtét után várnom kellett egy mensit. De pl. Katának a long protokolnál nem. De ezeket mind megkérdezheted Szűcstől, akkor elmondja, hogy neked mit miért ajánl.

Muzsi, te otthon vagy, vagy dolgozol? És Janka? Kíváncsi vagyok, hogy hogyan oldottátok meg. Munka vagy betegszabi?

Muzsi, én is kicsit azért a spontánban reménykedem, 18-án nem leszek egész nap elérhető. hihihihi

Andrea, látom, beindultál, szívesen megszerveznéd ezt is?
Én benne vagyok, időm mint a tenger április végéig!

Kispatak! Hajrá, kíváncsi vagyok milyen lesz a doki neked és mit mondd...

Pá Drágáim!
sajt@

Bocsi, ezt elbénáztam, csak egy rész akartam idézni, közben az összes írásom elszállt!!! :twisted:

Pá Drágáim!
sajt@

3 beépített ügynök ezen mindig rötyögök, ha meglátom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
vörösmacska

OK, Vörösmaccs! Köszi, már vissza is igazoltalak.
Igazán helyesek vagytok. :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Sziasztok!

Na, akkor reload:

Kiss Angyal:
Okosan teszed, hogy rendbehozod magad!
Anyukámat szeretem, csak néha sok... Azért jól szórakozom. :)

Pancsi:
Anyósod akkor hasonló forma lehet, mint enyém anyu. :lol:
A virágos metafora nem véletlenül jutott eszedbe, kívánom, hogy váljon valóra!

Vörösmacska:
Meg vagyol jelölve! :lol:
Gyönyörű a kerted!

Sting:
Igazán kedves tőled, köszönöm! :) Nagyon drukkolok a terminálthoz, a rákszűrés pedig okés lesz!

Hajni:
Üdv és mielőbbi pocinövesztést kívánok! :)
Sz doki nagyon alapos, gyorsan műttesd meg a miómát, mert ez bizony okozhat átmeneti meddőséget. Nemtom mennyit kell utána várni a stimura, de min. 1 hónap, az tuti! Sok sikert!

Muzsi:
Töredelmesen bevallom, hogy azért nagyon jó érzés, hogy így óv és vigyáz rám a Zuram - mégha a saját izgő-mozgó természetemmel nehezen is tudom összeegyeztetni ezt a sok punnyadást. :)
Tulképp szerencsések vagyunk!

Mieza:
Figyu, anyumon én is csak nevetek sokszor, szerintem nem gáz. Viszont a Hajninak szóló első pár mondatodon én röhögtem a legjobban (naná, más nem volt a szobában)!!! :lol: :lol: :lol: Mekkora fazon vagy! Cisztások-endósok-niómások... :lol: Micsoda szekciók alakultak ki!

Hajni:
Ezen ne sértődj meg kérle, de mi már annyi mindenen átmentünk, hogy inkább poénra vesszük a helyzetünket, így egy picit könnyebb! :)
Jelentem: én a pco-sok és IR-esek szekciójába kerültem besorolásra. :lol:

Navared:
Mostanság én is az ezotéria felé hajlok, persze módjával. Szerintem ártani nem árt, hát miért ne? :wink:
Drukk a millión!!! :)

Vayacon ZT:
Köszi a ragacsokat és a vonalzódicséretet! :)
Ne kenődj el, inkább gondolj arra, hogy minden rendben! Tessék megnyugodni és relaxálni!
23-ig biztos tp-en leszek, ma még ágynyugalom van előírva (amit éppen megszegek :wink: :lol: ), holnaptól könnyű sétára elmehetek Sz ügynök szerint. Már alig várom!
A Lidl-ben olyan jó, minőségi csokik vannak - kár, h. az IR miatt nem lehet belőle bezabálni! Egyszerre csak egy pici kockát szoktam a fincsi étcsokiból, az még nem gáz.

Andrea:
Őszintén mondom, szerintem mindenki epedve-repedve várta a felajánlásodat, sunnyogós banda vagyunk!!! :lol: Nekem minden megfelel, csak ne bándzsidzsámpingolni vigyél minket! :wink:

Babe:
Drukk a szűrésre!

Pá Drágáim!
sajt@

Jipppííííííííííííííííííííííí!!! Laptetűűűűű!!!
Kép

Csajok, ezt a babaesőt mindenkinek küldöm, akinek aktuális, álljatok alá szépen! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.02.15 11:24-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?