Sziasztok Drágáim!
Eszter Nagyon Nagyon Boldog 2. Születésnapot Kivánok Dominak!
Rólunk röviden pár sor: Annyira sajnálom,hogy mindig csak ígérgetem,hogy jövök és sosem érek ide!Sok minden történik velünk mostanába,ezért is nincs nagyon energiám irni!Olvasni járok csak a netre!
Karácsony elött volt egy szép kis fogfájásom,két hétig szenvedtem vele,egy hétig amig elmertem menni dokihoz (de akkor is csak azért mert begörcsölt a hasam már a fájdalomtol) aztán egy hét még foghuzás után,mert én szerencsétlen még valami bacit is kaptam a steril tütöl,igy antibiotikum kurán is tul vagyok!
Karácsony-Szilveszter nagyon jól telt,itt voltak barátnömék (három héttel késöbbre van kiirva mint én) és a keresztlányunk!Nagyon jó volt!Készitett rolunk szép pocifotokat is!(ennek cimét majd elküldöm mindenkinek privibe)
Kiscsaj mult héten 2700gr os volt becslések szerint és tökéletes mindene:D Húh már nagyon várom,hogy megérkezzen,pedig azt mondtam ki fogom élvezni a kilenc hónapot (ami igy is van) és nem siettetem,de úúúúgy szeretném már látni,babusgatni és mióta doki is zöld utat adott arra hogy mostmár jöhet,annál jobban zsongok és minden nap várom,hogy indulhassunk!
Nap mint nap dillemázok,és még mindig nem tudtam teljesen dönteni,vagyis minden nap azt hiszem döntöttem,de másnap tuti a másik mellett vagyok!Szivem szerint szülni szeretnék,de ha eszemre hallgatok akkor császár!Nehéz döntés!A szülés felépülésileg nekem lenne jobb,de a babának meg ugy gondolom a csaszi biztonságosabb ö meg az elsö, és ugye elözmények miatt félek risikozni,de nagyon szeretném átélni milyen a szülés!Nem tudom!!!
Nimród mostanába nagyon fel van pörögve,meg van bolondulva szoszerint,már az iskolába is figyelmetlen,itthon kap büntiket és az sem hat neki naprol napra egyre rosszabb!Eddig nem tudtuk mitöl lehet,kiprobáltunk már sok mindent semmi nem jött be,valaki azt mondta kisteso miatt van!Elöször nem hittük el mert már most annyira oda van érte,hogy lehetetlen hogy féltékeny legyen,már most majdhogynem jobban szereti mint minket!Aztán rájöttünk,de bizony igy van hugi miatt pörög a gyerek,de pont nem irigységböl féltékenységböl,hanem már alig birja kivárni az utolsó idöt,kiváncsi és folyamatosan a tesoja jár a fejébe ezért nem koncentrál!
Babasarkunk kész,kiscsajnak meg van mindene,ugyhogy mostmár érkezhet bármikor!Ha lesz energiám majd rakok fel pár képet,de inkább most meg se igérem!
Nagyon szeretlek titeket és hiányoztok!Millio puszi mindenkinek
Ui: hát nem is lett olyan rövid:D