Hallo!
Remény!
Jajj, de nem irigyellek....Én is paragép vagyok.Nem ment feljebb a láza?Lehet a foga, ha nincs más tünet.Lédának akkor volt hőemelkedése, amikor elkapta ezt a taknyosságot.Az is lehet esetleg Nálatok is, csak még nem folyik az orra.Nálunk a kúp-beadás nem volt gáz, de Léda még kisebb volt, akkor egyszerúbb.
Én max. egy náthára tippelek Nálatok, mert különben már lázasabb lenne, vagy lenne tünet.
A náthát meg majd Te is tudod kezelni, ha esetleg tényleg az...Ne izgulj!!!!
Nekünk megint nagyon szar lett az éjszaka, de azt hiszem tudom az okát.
Leírom a tüneteket: Lédát este leteszem, amikor elalszik a cicin (el szokott), mindig közben büfiztetek, vagy ált. sétálok addig vele, amíg kijön valami levegő.kb 25 perc nyugi után nyöszörgés, és kapálózás kezekkel-lábakkal (de kb. mint egy dilis), aztán a nyüsziből sírás, amit nem sikerül simivel, suttogással "elmúlasztani".Ilyenkor persze kiságyból ki, cicire vissza, vagy épp karban ringatás apával, vagy velem.De volt, hogy olyankor is nyüszít.Na, tegnapelőtt 2-ig ment, és ma éjjel ugyanez. ("Zombulok" kissé...).Na, ma éjjel kivettem 1-kor, mert már nem bírtam mit kezdeni vele, odatettem a nagy ágyba
(kezdődik, ami a nagynál-gondoltam), közben a tv megy folyamatosan halkan, és ált. valami beszélgetős műsorral, semmi extra-villogás, vagy zaj.Na, szóval 1-kor adtam neki szopit, és nagy ágyba tettem, de kb 5 perc múlva ugyanaz a kapkodás-nyüszi.(Közben férjem egyszer leköltözött a nappaliba, majd vissza a hálóba mellénk.)Felkattintottam a kislámpát (a gyerekágyra van csiptetve), a gyerek meg elhallgat....Anyám...Tiszta kuss, nézelődik, hol is van, majd kb 5 perc múlva szunya, kezek szétcsapva...Na, felkeltem, visszatettem az éjjeli fénybe az elemeket, és lekapcsoltam a kislámpát, Léda aludt, mint a tej, közben átraktam a kiságyba (fény maradt), 1/2 9-kor felvettem szopizni, de ő is kissé zombis, így most újra alszik...
Na, ma fénnyel alszunk, meglátom, mi lesz.
Nam állítom, hogy fél a sötétben, szerintem csak idegessé teszi.Szerintem ő a tv fényét nem érzékeli olyan erősen, mint mi...Most utánanézek, mit lát egy 8 hetes...
Dita, akartam kérdezni Tőled a Rota-döntésed, de megelőztél...Én sem tudom még.....Hajlok rá egyébként még mindig...
Na, megnézem Tigriséket.
Remény!Jobbulást, kitartást, ne idegeskedj potyára!!!!!!