Új privát üzeneted érkezett!

Ancsy
Sztem a legjobb időben lennétek együtt :!: hajrá :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ja, itt is van cukorgyár, itt is gyártsák :lol:
Na akkor küldjél, várom majd online :wink:

Ki, mit csinál most éppen :idea: :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Ancsy
te látom épp bosszankodsz...hőt esetleg nem mérsz :?:

Szuzy
tetűs vagy :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Én fújom az orrom és tátott szájjal netezek :!: vadászok egy kacsa receptet holnapra :!:
És Te mi jót csinálsz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na már megen :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Látom barátosom 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

betty
nem mérem a hőmet, gondoltam az Lh teszt bőven jó lesz, erre tessék :twisted:
ancsyka

Szuzy
azért csukd be, mert belerepül egy sültkatsa :lol: :lol: :lol:
(5-ös voltam helyesírásból ááám) :lol:

betty615

Csajok! Ti aztán olyan gyorsak vagytok, mint a szélvész! :shock: Alig bírok lépésttartani. :lol:

Szia Ancsyka! Tojásfehérjeszerű, nyúlos nyákod van? Az pé előjel!!! :lol: Hajrá! Pár napig most rá kell gyúrni, mert ez napokig is elhúzódhat.

Én már töltöm is a Szex és New York első részét!!!! :lol:
Betty! Köszi!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

szia lucuzs.

Igen, olyan átlátszó van most
Köszi, és akkor szerinted várjak türelemmel és a teszt is mutatni fogja a napokban? persze, azért rágyúrunk addig is, nehogy lemaradjak róla :lol:
ancsyka

Betty!
Ez az oldal állat!
Én is a Szex és New York-ra ugrottam rá egyből,meg a Grace klinikára. :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Azt látom :roll: :lol: de így is értem ám :wink:
Nem tudom, mert be van dugulva és semmitől nem dugul ki :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok, akkor töltsetek csak :lol: :lol:

Szuzy
most visszaolvastam, mi dugult ki, meg be :lol:

betty615

Betty
Tátott szájjal netezek :arrow: be van dugulva az orrom azért :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

oké, oké, már leesett Kép :lol: :lol:

betty615

Micsoda képeid vannak, mindig borulok rajta :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
nálunk is kácsa lesz holnap, meg piros párolt káposzta. Ma már egész nap arra vagyok ráizgulva. Én semmi különöset nem szoktam rá rakni, közé szoktam dugdosni vöröshagymát, meg szoktam rá rakni valami fűszert, aminek most nem jut eszembe a neve, de semmi különös. Én csak így szeretem :roll: .

Lucuzs,
http://ancsuka-finomsagok.blogspot.com/
Itt találod a sütit, meg sok finomságot.

Betty,
ja-ja, én igy szoktam tölteni, rar, meg kicsomagolás, meg mindenféle b***-b*** :D
Na majd én is válogatok :D .

Ancsyka,
ha olyan nyúlós nyákod van, akkor apára fel, veszteni nem vesztetek semmiképp.

Kép

Kép
ranita1979

Kép

Na megyek én is :lol:

Kép

betty615

De jó nektek katsások :lol: :lol: 8)

betty615

Kép

betty615

Nálunk is szárnyas lesz! Grillcsirke fűszeres krumplival. :lol:

Na lejött pár Szex és New York rész! Mivel ma éjszak nincs apa, ezért nekiállok és meg is nézem őket! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na én is töltök egy CSI: Miami-t. Mire végzek a meseolvasással, le is jön egy rész. De jóóóóó :D .

Kép

Kép
ranita1979

Kép [/img]
ancsyka

szép jó reggelt.

Hoztam nektek egy nagy hírt, vagyis egy biztatást!!! :!: :!: :arrow: a volt főnököm akinek azt kívántam hogy érezze át amit én érzek, hogy kiba...velem, de azt mondtam, legyen gyereke, mert annyira bunkó nem vagyok. A lombikkal próbálkoztak, azt nem tudom megmondani hogy volt egy lombik amjd kapott is vissza fagyikat majd a jövőhéten kiderítem, de a lényeg, hogy most terhes és spontán. Nem tőle tudom, majd jövőhéten megerősítik még igaz-e a hír. A lényeg, hogy összejött nekik, valószínű és a csaj már elmúlt 35 éves. Több éve próbálkoznak nem egyszer el is vetélt még az elején. Inszemje is volt, állítólag nem tudják neki megmondani miért nem esik teherbe vagyis nem tudták, látjátok csodák még vannak.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Szép jó reggelt!

Ranita
Köszi, akkor Ti is ilyen finomat esztek ma :wink: arra jutottam, hogy csak simán befűszerezem szárnyas f. keverékkel és krumpli püré és alma szósz lesz mellé :!: jó étvágyat majd nektek is :!: :wink:

Ancsu
Csodák vannak és hinni is kell bennük, sose lehet tudni, hogy kivel történik mindez :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Csajok!
Éjjel enyhe menszis görcseim voltak,meg még néha most is!
:?: :?: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok! Jó reggelt!

Hát nekem aztán volt egy éjszakám! :? Írtam, hogy 1 hét ovi után Bogi megint náthás és köhög. Hát tegnap este már aludni sem bírt a köhögéstől. Aztán végre elaludt, akkor meg sírva ébredt, hogy fáj a füle. :evil: És még vagy 2-3-szor az éjszaka során. :cry:

És hát én meg 1-ig Szex és New Yorkot néztem :oops: ... hát most fáradt vagyok, ja és 7-kor keltünk.
Bogi most láthatóan jobban van. Csak oda vagyok, mert holnap hajnalban Tapolca, és nem tudom dokihoz vinni. :cry: Nem tudom hogy lesz megoldva. :?

Na nem rívok tovább.
Megyek pakolni, meg főzni!

Puszi Mindenkinek!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk Kép .

Lucuzs,
jajjj, szegény Bogi is :cry: ??? A fülfájásnál nincs is rosszabb.
Anyukád vagy esetleg anyósod nem tudná elvinni dokihoz holnap?

Gabi,
hát az akár lehet jó is :D .

Ancsu,
az ember sok ilyen történetet hall :roll: . De miért nem velünk történnek ezek a csodák?

Suzy,
majd gondolok rád evés közben.

Anyósom mondja tegnap, milyen jó bürkém van, hogy ennyi szuri után se vagyok kék, zöld. Erre reggelre egy akkora kék foltom lett, hogy csak na :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ma meg Valentin nap. Ti tartjátok :roll: ?
Apa kérdezte mit kap tőlem, mondtam azt, amit én tőle :D :D :D :D . Nekünk ez nem ünnep :oops: .

Kép

Kép
ranita1979

Szia Ranita! Mi sem tartjuk..., nekünk van saját szerelmes-napunk, 16-a, azt minden hónapban egy puszival megemlegetjük. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita
mi sem tartjuk a valentin napot....mi úgy vagyunk, nem csak ezen a napon kell egymást szeretni, és ajándékozni 8) azt bármikor megtehetjük :lol:

Lucuzs
sajnálom Bogit, jobbulást kívánok neki :!:

Gabi
ne nézz jeleket, mert az nem jelent semmit...nem tudhatjuk, ez mit jelent most :!: Egy a lényeg: higgy, és bízz :wink:

Ancsu
hát igen, sok csodáról hallottam már én is, jó lenne, ha már mi is csodaszériát kezdenénk :wink:

Szuzy
hogy vagy :?: Kidugultál már :?:
A hőd baromi magas :o szokott ilyen lenni :?: Mert ez jó jel, de lehet, a betegség is rádob :roll: :?: Reméljük nem, és csodababa van :wink: Kép

Kép

betty615

Sziasztok lányok :!:

Kellemes vasárnapot Mindenkinek :!:

Kép
Vendég

Igen vannak még csodák!

Én nem akartam venni semmit Valentin napra apának, de mivel ő vett nekem már tegnap, így én is vettem neki. Emlékszem az első Valentin napunkra, még mindig megvan az ajándéka.

lányok itt nagyon szép idő van, száz ágra süt a napocska.
Lehet itt a tavasz???? de jó lenne

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Ranita
Gondoltam Én is rátok...nálunk nagyon jól sikerült a kacsa :wink: annyira bezabáltam, hogy alig birok menni :wink:

Betty
Visszanéztem a pozi tesztes hónapomat és ugyanezen a napon, a 25. cn-en, mint ma, akkor is 37 volt a hőm :wink: már nem is mondok semmit, várakozok és bízok, reménykedek :!:
Nem dugultam még ki, sokat fújom az orrom, mára indult meg a legjobban!

Lucuzs
Szegény Bogi, jobbulást :!:

Mi sem tartjuk a Valentin napot, sosem szerettem :!:

Itt tényleg nagyon szép idő van, süt a nap :wink:

Mindenkit puszilok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Szuzy, csak aztán nehogy így járj a sok katsától :lol: :lol: (nem bírtam kihagyni :lol: )

Ancsuka
és akkor mi volt az aji :?:

betty615

Egy csomó mindent elfelejtek írni vagyis kommentezni :? :?

Ranita, a süti szerintem nagyon jól néz ki, ha a vajat az előtt kavartad hozzá, hogy kihűlt volna az baj mert a vaj felolvad benne és folyós lesz. szerintem így jó ahogy van, szerintem.

Suzy, és tesztet mikor csinálsz? Nagyon izgulok :wink: :wink:
nekem vennem kell egy másik digi lázmérőt mert ami van állandóan magasat mutat, valami nem stim.

Betty, ajándék csoki volt, mind a két részről, azt mondta virágot akart venni, vagyis az volt a cél, de csoki lett belőle. :? nem baj annak is örültem.

Ancsu

ancsuka

Sziasztok Csajszik!!

Sajna most nem tudok visszaolvasni, de sokat gondolok ratok es holnap jövök bövebben :wink: Csak eletjelet akartam adni, vendegek elmentek, piri meg megjött :D Holnap telozok a Kaaliba!

Mindenkinek nagyon szep vasarnapot!!!
Drukkkkkkkkjaimat azert utnak inditom :wink:

Puszi
Ancsa

KépKép
gyancsi

Ancsi, végre tudtok kezdeni, de jóóóó

Ancsu

ancsuka

Betty
Hát köszi, de itt még nem tartok ám :!: :lol: :lol: :lol:

Ancsu
Még nem tudom, de majd úgy is megírom, ha pozi, ha nega :!:

Ancsi
Akkor indulhat az inszem, kezded 3. naptól a Clostit :?:

Mi jót csináltok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lucuzs
Holnap Neked inszem lesz :?: drukkjaimat küldöm+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita
Neked tüsző néző uh :?: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty
Neked is uh, reméljük, hogy nincs ott a ciszta és lehet újra menni a babókért :!: drukk Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Pécsre mentek :?:

Gabi
Neked is nemsokára itt a v.v napja :!: :roll: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ancsu
Te kedden mész uh-ra :?:

Angyli
Hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

További szép estét Mindenkinek :!:

Elmentem alukálni, alig látok, annyira ég a szemem, be vagyok újra "dugulva", de holnap mennem kell dolgozni, betervezett meló van :cry:
A férjem is "bedugult" tegnap este óta, Ő holnap már megy az üzemorvoshoz és jöhet haza gyógyulni :!:
Ma gőzöltünk is egy csomót, de ennyi takony, ami belőlünk jön... :shock:
Nagyon megfáztunk mind a ketten, de azért örülök, hogy nem vírusos és nincs lázunk, csak tüsszögünk és fújjuk az orrunkat, de majd egy nagyot izzadunk és jobb lesz napról-napra :!: :lol:

Szívből jövő drukkjaimat küldöm Nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok! Köszi a drukkokat! :lol:

Ranita! Akkor holnap keresni foglak!!! :D Remélem összefutunk!
Járhatóak felétek az utak?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szuzy
Csak vicceltem, hisz tudod :wink: :lol:
Akkor továbbra is jobbulást nektek :!:

Na most leírom ide részletesen is:
Csajszik :!:
Holnap délelőtt megyek UH-ra a nőgyogyimhoz, de megbeszéltük férjecskémmel, hogy úgy megyünk, hogy már visszük az ottalvós cuccomat is, mert ha kiderül, hogy ott a ciszta még, akkor másnap (vagy harmadnap) nem akarok megint autókázni, csak fogy a benga (benzin :lol: ).
Szal megbeszéltük ha ciszta van, akkor ott is maradok, majd a dokival is megdumálom, bár neki sztem tök mindegy, mikor műt. Viszont a nem mindegy az, hogy holnap leszek cn 10, és cn. 14 (pé.)előtt akkor még meg kell csinálja mindenképp, mert ha nem, megint egy ciklust ki kéne várni.
Így meg szerdán haza tudnék jönni, és jövő ciklusban mehet a fagyi :wink:
Jobb lenne, ha mindez most nem lenne, de sajna néha szúrogat a jobb oldalam, úgyhogy én már magamban igazság szerint úgy megyek, hogy maradok.
Legfeljebb majd örülünk, ha nem így lesz :wink:
Amúgy nincs semmi bajom, nem vagyok ideges, feszült.....ilyesmi, mert feküdtem már ott nem egyszer, és tudom, hogy jól fogom magam érezni, mert nagyon jó a légkör, és vigyáznak rám :D
(nna, ha ide kéne mennem helybe, teljesen más lenne a véleményem :roll: , de hál isten volt annyi eszem, hogy már rég nem ide járok)
Ha nem jönnék, Szuzyval fogok tudósítani, hogy mi újság velem....
Jah, Szu, nem, most nem Pécsre megyek (egy 30km-rel előrébb :) )ez nem a lombikos klinika.

Mindenkinek megy a drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++de hisz ezt tudjátok is :wink:
Puszika :!:

betty615

Good morning!

Betty!
Nagyon drukkolok,h mégse kelljen ottmaradni,mert nincs ott a ciszta+++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyal!
Hogy vagy?

Ranita-Lucuzs!
Nektek is megy a drukk+++++++++++++++++

Suzy!
Dolgozol?

Többieknek puszi

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Gabi
Igen, dolgozom, meg közben izgulok Értetek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagytok :?:

Angyli
És Te/Ti :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Hát köszi,jól vagyok.
A menszis görcs már tegnap délelőtt elmúlt.Azóta semmi.
Jó munkát neked!Mész ma 2.műszakba is?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Meg lesz, köszi :!:
Nem megyek, majd szerdán :!:
Fáj a fejem megint :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy, jobbulást neked, gyógyuljatok meg minél előbb.

Betty, reméljük a fránya ciszta eltünt, én nagyon szorítok érted, hogy így legyen, és délután várlak, remélem jössz és nem maradsz ott.

Gabi, tesztet vérvételig nem is csinálsz?

Holnap gondoljatok rám mert uh, de szerintem jók lesznek megint a tüszők mert érzem már a hasamon, pedig ma veszem fel az utolsó merionált.

Drukk megy mindenkinek.

Pusssz

Ancsu

ancsuka

suzy, én mindig u.azt a spray-t használom és nagyon jó szerintem full kidugul az orrom. Nem tudom a nevét rendesen leírni, te bizti tudod miről gagyogok : rino spray plus, nekünk nagyon bevált.

Ancsu

ancsuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?