Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Jelentkezz!
Mi újság?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszi, kúrálom magam, de olyan érdekes, hogy nem vagyok rossz kedvű, csak taknyos és most éppen nem fáj már a fejem sem :!: :wink:
Gondolom, hogy furcsa most neked ez a sok szabad idő :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Kellemes hétvégét kivánok lányok :!:

Ranita :!:

Szépek a képek a lakásról és a kislányodról :wink:
++++++++++++++++++++++++++++

lucuzs :!:

Köszi a drukkot Érted is megy ++++++++++++++++++
Nagyon szép a Te kislányod is :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Hogy vagytok :?:

ancsuka :!:

Remélem, hogy sikerül de ha mégsem, akkor sem fogom felakasztani magam az tény, az élet menni fog tovább de a babaprojekt egy jó darabig felfüggesztve lesz :!:

De a remény hal meg utoljára :wink:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Mielőbbi gyógyulást kivánok :!:
Egyed a sok vitamint és igyál sok teát :wink:
Drukk a babócához+++++++++++++++++++++++++++++++++

Köszi jól érzem magam/unk/, kutya bajom sincs, elég jó gyomrom van mindent elbir csak egyedül pacal ne legyen, mert attól ki lehetne üzni a világból :wink:
A szaga is elég, hogy kiforduljon minden belőlem :roll:

gyancsi :?:

Melinda :?:

Zsu :?:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal!
Megvagyok.Néha szurkálgat a hasam alja,de még mindíg nem élem bele magam semmibe.
Te hogy vagy?

Suzy!
Igen furcsa,de nagyon bírom! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok, szép napot mindenkinek!

Köszönöm mindenkinek a szoba és Hanna dícséreteket!

Lucuzs,
nincs olyan sok játéka Hannának, bár ezeken kívül még nekünk is van, ami a nappaliban vagy konyhában van :D . De igazából semmivel nem játszik úgy el. Mindig feltalálja magát, soha nem unatkozik, de hogy egy játékkal egyedül eljátszon, olyan nem nagyon van. Mindig le kell mellé ülni :D . Most a kedvencek a társasjátékok.
Igen, apa ilyennel foglalkozik, mindent ő csinált a lakásban. Bár a Hanna szobája az csak úgy ideiglenesen van csinálva, mert reméljük hamarosan költözik, akkor meg szét lesz szedve minden és a kistasóé lesz a szoba.
Bogi szobája is nagyon szép, nagyon tetszik az a tapéta megoldás :D .
Na és olyan édes ezeken a képeken, szinte hallom magam előtt, ahogy csacsogott. Meg kell zabálni. A 2. vigyorgós képen teljesen úgy néz ki, mint a szomszédunk. Hanna mikor meglátta, mondta is, hogy nézd anya, ott a Lilike :D .

Suzy,
Kép
Tudod, ez a kis betegség még jól is jöhet, könnyebben megtapada babó :D

Ancsuka,
hát igen, a lányok..... :D
Azt a pónit a Jézuska hozta , meg volt érte veszve. Kitaláld hányszor ért hozzá azóta? Talán egyszer... :evil:
Te is teszel fel képet? Úgy szeretem őket nézegetni :oops: .

Angyal,
ne is foglalkozz azzal, hogy mi lesz ha nem sikerül. Sikerül és kész
:D .

Gabi,
te fekszel még sokat?

Zsu,
:?:
Ne tűnj el, gyere mesélni, hogy vagy?

Ki mit csinál a hétvégén?
Én most megyek főzni, meg megsütöm Ancsuka Bounty szeletét, remélem nem szúrom el :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ranita1979 2010.02.13 10:00-kor.

Kép

Kép
ranita1979

Ja, Hanna hol jobban van, hol rosszabbul. Nagyon csúnyán köhög :cry: , meg nem akar enni, mert nem megy le neki az étel :roll: .

Lucuzs,
hétfőn mi korán megyünk, fél 8-ra ott akarunk lenni, hogy ne kelljen órákat várni, meg apának vissza kell mennie dolgozni. Nem jöttök egy picit előbb esetleg?

Kép

Kép
ranita1979

Ranita!
Már nem fekszem sokat,de azért még nem csinálok nagytakarítást :wink: Kímélem magam,tegnap beraktam egy adagot mosni és a vizesruhás kosarat lábbal rugdostam ki a fürdőből,h ne kelljen megemelnem. :?
Hát én ma még annyit se csinálok,mint tegnap,anyósom főz.
Sütni?Hát az meg eszembe se jut :lol: :lol: :lol:
Bountyt bizti nem szúrod el :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
ne is csinálj akkor semmit :D , csak pihizzél. Rendes anyósod van.

Én a beülti másnapján főztem, rá pár napra meg elmentem dolgozni. Na most ilyen hülyeséget tuti nem csinálok. Anyukám meg is mondta, ha bármi ilyet meglát, agyonüt :D . Azt mondta ő mindent meg fog csinálni, nekem csak annyi lesz a dolgom, hogy pihenjek :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hűűűű lányok itt hatalmas szélvihar van :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Suzy! Gyógyulj meg mihamarább!!! Csak csöndbe mondom, hogy mikor Bogival babás lettem két hétig fetrengtem otthon betegen, nátha, torokfájás, láz, hasmenés. Ezután teszteltem plusszosat! :wink:

Ranita! Mi olyan fél 9 körül fogunk érkezni, és akkor még eltűnünk egy időre az emeletre :oops: :wink: . Korábban nem is nagyon tudnánk menni, mert másfél-két óra az út, és akkor nagyon korán kéne kelteni Bogit, vagy hajnalban kihívni a nagyszülőket, azt meg nem akarjuk.
Lehet akkor mégsem találkozunk? :(

Mi ketten maradtunk Bogival, apa most ment el Pestre. Sok dolgom lehetne, lelkierő függvénye az egész. :oops: :roll:
Fánkot szeretnék sütni, de ahhoz hiányzik egy csomó minden, ebben a szélben meg nem nagyon van kedvem kilépni a házból. :?

Puszi Mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Itt is Kép

Lucuzs,
fél 9-kor még biztos ott leszünk, vv lesz, meg utána UH.
Csak azt írtad múltkor, hogy 9-kor mentek fel, azért gondoltam, hogy esetleg jöhetnétek picit előbb és mielőtt fölmentek, még találkozhatnánk.
Fánk hmmmm, imádom.

Én meg egyedül maradtam, apa dolgozik, Hannát meg most vitte el apukám.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Hát nem ígérem, hogy szoba előtt tudunk talizni :oops: , mert ez a kötelező anyagleadás apát azért nyomasztja, szeretne minél hamarabb túlleni rajta. De igyekezni fogunk! :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Angyli
Én nagyon imádom a pacalt, ennék is most egy nagy-nagy adagot :!:

Ranita
Én gyógyulgatok, még jó, hogy tegnap este, amikor egyedül maradtam neki álltam takarítani, valahogy éreztem, hogy ez ma nem fog nekem menni és jól tettem, nagyon éreztem, hogy valami nem stimmel velem :!:

Olyan jó Nektek, hogy Ti ennyire szerettek és tudtok sütni, Én valahogy egyáltalán nem szeretek, de imádom megenni s ok finomságot, valahogy nincs érzékem hozzá :!: :roll: :wink:

Képet szeretnék kérni a sütikéről, a múltkori is olyan jól nézett ki :!: :lol: had csorogjon a nyálam is, ne csak az orrom :lol:

Lucuzs
Boldog lennék újra, ha tarthatnék újra egy pozi tesztet nemsokára a kezemben :wink:

Itt is szélvihar van :evil: és hideg :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi :!:

Örülök, hogy jól vagytok :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

köszi én is jól vagyok, szintén zenész :wink:

Ranita :!:

Én csak próbálok a realitások világában élni, aztán lesz ami lesz, azzal kell majd tovább együttélnem :!:

Mielőbbi gyógyulást kicsi Hannának :!:

Itt is fuj a szél nemrég a hó esett.
Tiszta hülye egy idő, már nagyon kezdem unni :evil:
Vendég

Szuzy
ahogy Ranita is írta, ez a kis nátha még most jól is jöhet :wink:
Azért jobbulst neked :!:
Kép

Nálunk is erős szél van, és nagyon hideg Kép

Mindenkinek mennek a drukkjaim mára is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép hétvégét Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok

Bocsánat, hogy eltűntem :oops: , de letíltottak a netről :? Megint kezdtem feltuningolni magam a sok ellentmondásos írással! Mert ugye nekem mindenre rá kell kattintani, meg mindent el kell olvasni! :D Próbálok most már odafigyelni, mert ez tényleg nem lesz így jó!

Szóval émelygés és savtúltengés van nálam!Rókakoma még nem járt nálam, remélem nem is fog! Bizonyos szagokra is rosszul reagálok!

Betty, azt hiszem te írtad, hogy vn egy oldal, ahonnan sorozatokat szoktál letölteni, meg tudod adni mégegyzser a linket?

Suzy, gyógyulj meg minél hamarabb.

Gabi, pihengessél, és tényleg ne emelj meg semmit!

Angyal, te se csinálj semmit a pihin kívül!

Lucuzs, a fánk jól hangzik...bírnék belőle enni most egy párat!! :D

Ranita, remélem Hanna meggyógyul hamar!

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Pusza
Vendég

Lucuzs,
:D :D :D
Azért ne siettesd apát :D . Majd valahogy összefutunk.

Suzy,
hát majd rakok fel képet, ha sikerült, mert a krémem valahogy olyan folyós lett, nem tudom megkeményedik e egy picit vagy lefolyik majd :roll: Szerintem az utóbbi.
Sütni szeretek, de én ezeket a krémes sütiket valahogy nem nagyon szeretem ám :roll: . Nekem inkább a kelt sütik jönnek be, meg a szárazabb félék.

Zsu,
tényleg nem szabad semmit sem elolvasni. Tudod, a gondolatnak teremtő ereje van, úgyhogy csak pihizz, semmi rosszra nem gondolj!!!

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Ranita, amjd teszek fel képeket, de a blogomból egy csomót meg tudsz nyitni. Nem nagyon szeretem ide feltenni a képeket, mindenki látja, nem rátok értem. A piccaso webere szoktam feltenni, de azt csak a blogon keresztül leehet megnézni mert privát. Folyik a krém ????
De mi a fenéért? nekem full sűrű volt, vagyis pont jó, a vajat mikor keverted bele, mikor már kihült?

Suzy, jobbulást neked! A merionált még kapom, ma is voltam meg holnap is megyek, a klinikára mentem ma, de azt mondták mivel nincs papirom be sem adhatnák :? de aranyosak voltak beadták. Komolyan ezt a tortúrát egy k...va szuri beadással.

Zsu, nyugi van, semmi keresgélés nem tesz jót :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

luczus, tündéri a lánykád, nagyon-nagyon szép kis mosolygós!

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok! Beadtam a tüszőrepit. 2x is. :oops: Mert először elfelejtettem kinyomni belőle a levegőbuborékot, és félúton vettem észre. Úgyhogy húzhattam ki, aztán újra be. :oops: Olyan béna vagyok. :oops: Csakhát siettem, mert egyedül vagyok a Bogival, nem akartam, hogy rámnyisson.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Na itten vagyok.
Kép
Hát Ancsuka ezt elszúrtam, de azért megmutatom. Folyós lett a krémem, lehet, hogy nem vártam eleget, hogy elhűljön. De amúgy ízre nagyon fini :D .

Lucuzs,
ezt most nem értem. Felét beadtad, utána kivetted, a másik felét meg még egy bökéssel :roll: ?
Hanna többször is látta már, hogy kapom a szurit (bár most már ő maga inkább kimegy :roll: ) és egyszer orvosat kellett vele játszanom és ő is szurit a hasamba adta :roll: . Tuti, hogy az oviba is elmondta :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs!
A lényeg,h beadtad! :wink:

Ranita!
Süti még így is jól néz ki!
Az alsó krém is főzött krém?És a felső?

Kép
cukigabi
Budapest

Zsu!
Ne nézelődj!Már én se teszem :wink: De ide jöhetsz,itt csak minket olvasol! :wink:
Már alig várom a csütörtököt,h teszteljek.

Lányok!
25-ös tesztem van csak itthon.
Szerintetek vegyek egy 10-et?Az a biztosabb,ugye?Vagy elég akkor már a 25-ös?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Olvasom, hogy mindenki nagy pihenésben van :) Nagyon drukkolok nektek.
Suzy remélem jobban leszel hamarosan és valóra válik a pozi teszted :)
Cukigabi, szerintem a 25-ös is jó és ki kell már akkor mutassa, nekem az ET után a 6. napon kimutatta már.
ancsyka

Húúú Ranita! Csurog a nyálam! De most komolyan! :lol: Ancsukáéról lemaradtam, de ez isteninek látszik! Légyszi írd meg melyik réteg milyen ízű!!!! :oops: :D

Igen, így adtam be a szurit, félidőnél ki kellett húznom. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Gabi, nekem a clearblue-n kívűl mindegyik 25-ös volt, és az ET+10.-en már kimutatta.Mi a neve a tesztnek?

Ranita, nagyon jól néz ki a sütid, hmmmmmm, asszem kívánós vagyok :D
Vendég

Gabi,
az alsó nem főzött krém, csak felvert tojás habja, porcukor és kókuszreszelék. A felső az főzött.
Szerintem a 25-ös már kimutatja, felesleges a tizest venned. Jujjj, de izgi, nagyon drukkolok :D

Ancsyka,
te most hol is tartasz :oops: ? Mikor lesz a fagyis beültid?

ET+ 6. napon még nemszabad azért tesztelni. Pont most olvastam a tapolcai fórumon, hogy egy lány ET+7.és 8. nap (asszem) pozitívat tesztelt, aztán később kiderült, hogy csak a tüszőrepit mutatta neki.

Lucuzs,
az alsó lap kakaós, arra megy egy kókuszos krém, megint a barna lap, arra jön a főzött krém és a tortabevonó. Tényleg nagyon finom lett, ha nem is olyn szép, mint Ancsukáé :roll: .

Kétszer bökni? Fúúúj :D . Egyszer is utálom, főleg ezt a decát.

Anyósom meg tegnap leejtette a gonálos fecskendőt, már egy por benne volt. Szerencse, hogy nem tört össze, mert akkor aztán elnézegethettem volna.

Zsu,
ha közelebb laknál most vinnék neked meg a a babának :D

Kép

Kép
ranita1979

Kezdek izgulni a hétfői UH miatt. A jobb oldalamat egész jól érzem, szúrkál rendesen, de a bal oldalon nem igazán érzek semmit :roll: .
Meg már érzem, hogy fel vagyok fújódva vagy mi :roll: . Alig ettem ma is, de akkora a hasam, hogy kellemetlen :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Én is elkérhetem a receptet? :wink: :lol:

Nemrég adtam be a szurit és már sajog/szurkál a petefészkem, de a jobb :shock: , pedig a doki abban nem látott semmit, csak a balban, az meg alig alig szúrkál. :roll: Furi.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zsu!
Nincs neve,sima tesztcsík,olyan amilyet a BMC-be láttam.

Kép
cukigabi
Budapest

Lucuzs,
Ancsukának van egy blogja, ott van fenn. Most anyukáméknál vagyunk, de ha hazaértünk akkor elküldöm neked az elérhetőséget. Vagy ha esetleg addig Ancsuka jönne......

Kép

Kép
ranita1979

ranita!

Én most ott tartok, hogy várom majd a következő pirit,hogy akkor tudjak majd menni Uh-ra, és elvileg ha minden rendben lesz, akkor márciusban szeretném megkapni az eszkimókat :)Addig próbálom a spontán dolgokat, de már a 18.napon vagyok piri óta és az Lh teszt nem mutat semmiféle p.é-t :(komolyan nem tudom mi lehet, vagy nincs p.é-m vagy nem jó a teszt, fogalmam sincs?!Most , hogy várom a p.é-t, nekem minden nap egy csalódás a nega. Lh tesztnél :oops:
Én azért is mertem tesztelni a 6. napon, mert nekem eleve kevesebb napra volt a v.v, mert én 5 naposan kaptam meg a babókat...nekem anno bejött a 25-ös teszt, hogy kimutatta, csak utána elment a baba, de ezt biztos tudod :(
ancsyka

Ranita
Azért így is folyik a nyálam a sütidtől, megkóstolnám, sztem nagyon jól néz ki Én nem látom, hogy folyna bármi része is, főleg, ha meg finom is lett :!: :roll: :wink: ügyi vagy :!:

Zsu
Sztem most már ne keresgélj, csak magatokkal foglalkozz és pihenj, élvezd a boldog 9 hónapot és ha még is netezel, csak is baba dolgokat és persze hozzánk gyere :!: :wink:

Ancsu
Én ezt nem is értem, hogy akkor hova lehetne menned beadatni a szurit :?: :roll: az orvosodnak van asszisztens nője :?:

Lucuzs
Magadnak adtad be a repesztőt :?:

Ancsyka
Köszi drága vagy :wink: Te hogy vagy :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
itt az oldal, töltögessetek csak :lol: (a szüli feleségnél fogja kinyitni, mert mi csak azt szoktuk tölteni, de bal oldalt fel van sorolva szinte az összes sorozat, válogassatok 8) )

http://sorozatokingyen.webatu.com/page.php?137

Lucuzs
2x adtad be :?: :) na azért óvatosan azza a tűvel Kép

Ranita
nyálfolyás megvolt :lol: nagyon jól néz ki a süti, biztos finom lett :wink:

Gabi
sztem is kimutatja a 25 -ös ET+10-en :wink: :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szuzy
ez egyszerre ment megint :lol: :lol: 8)
Pedig nem tudtam, hogy pont most jössz :lol:

betty615

Suzy
köszi, elvagyok...kicsit olyan üresek a napok most, hogy csak várok és várok...de hát egyszer eljön az idő majd :wink:
ancsyka

Betty
Épp most mondtam a férjemnek, hogy na itt van Betty és egyszerre írtunk, azt mondta: "na de egy hullámhosszon vagytok :!: :lol: "

Nagyon hideg van, most jöttünk anyuéktól és egy 5 perc alatt megfagytam, egy fagyott szamár lettem :arrow: a férjem szerint :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka
Dolgozol hét közben :?:
Tudom, hogy nagyon nehéz, de továbbra is gyere és biztatunk, reménykedünk együtt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Már a férjem is tüsszög itt mellettem, remélem nem lesz beteg, mert Ő nagyon rossz beteg tud lenni, nagyon elhagyja magát :!: :roll:

A táskák a szemem alatt már csak karikák :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy

persze, dolgozom egész héten, hétvégén meg suliba járok, a maradék egy napomon pedig főzés-mosás-takaritás :roll:
de sajnos az ember nehezen tudja kikapcsolni a gondolatait, de majd alakul..neked mi a helyzet egyébként a spontánkódással, nem lehet még tudni, hogy eredményes volt-e?
én éppen irtam ez előbb, hogy ez a hónap nem a mienk lesz spontánkodás téren :cry:
ancsyka

Ancsy
Akkor nem sok szabadidőd van :shock: tudom, hogy nehéz és nem is lehet a gondolatokat kikapcsolni, folyamatosan agyal az ember, de ez sztem normális is, mert hogy ne lenne az, mikor fontos :!:
A hőgörbém egészen biztató, de még messze van a ciklus vége :shock: reménykedek a legjobbakban :!:
Nem méred a hődet :?: Én még soha nem csináltam LH tesztet, Én ehhez nem értek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsyka,
hát az biztos, hogy ez a várakozás a a legnehezebb, ilyenkor olyan lassan megy az idő. De igazuk van a lányoknak, gyere többet, sokkal gyorsabban megy az idö.

Betty,
én is megnéztem az oldalt, jóóó :D . Én nagy CSI rajongó vagyok, abból is egy csomó fennt van.
Mennyi idő alatt jön le egy évad?
A Született feleségeket melyik évadnál hagyták abba nálunk?

Kép

Kép
ranita1979

Suzy
igen, éppen most néztem a hődet...nagyon jó :) én is remélem, hogy a ciklus végén egy babó lesz :)
Nem, én nem mérem a hőmet, azért mert annyira nem is vagyok vele képben, hogy mikor, merre hány méter, meg amikor próbáltam régen, akkor is mindig elfelejtettem és kiugrottam az ágyból előtte :lol:
ancsyka

Ancsy
Én is remélem, de azt is, hogy nem lázasodok be, mert akkor annyi az egésznek :!: nagyon ritkán vagyok lázas, és most ez egy sima megfázás, gondolom a sok hólapátolás nem tett jót nekem, sokszor kabát és sapka nélkül voltam, mert akkor melegem volt :!:

Én sem mérem régóta, szinte a 2. ciklus, hogy végig csinálom, de már kezdem megszokni és valahogy a reggeleim része lett :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
a fagyott szamár az meg milyen :?: :lol: Kép :lol: :lol:

Ranita
attól függ, milyen gyors a gépetek, milyen sebességgel tudja lehúzni...
Egy rész rar-okban van felbontva, tehát, ha lehúztok egy teljes részt, utána ki kell csomagolni, össze kell állítani. (Bonyeszan hangzik, de nem az) :wink:
Most az az igazság, hogy ami a tv2-őn megy, most nem is tudom, melyik évad :oops: bele szoktam nézni, de ott még nagyon az elején járnak...de ha rákeresel, bizti megtalálod, hogy meddig nyomtak le belőle a magyarok....sőőőt, most jut eszembe, ezen az oldalon ki van írva, meddig szinkronosak a részek. Nna, az már tuti volt a tv2-n is :wink: a többi feliratos.

betty615

Betty
Pont olyan azt mondta, amilyen Én vagyok sokszor :lol: :lol: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Holnap kacsát sütünk, nem tudtok valamilyen jó kis receptet, mert már unom a mézes-ketchup-os mixet :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Húúú vazze katsa :shock: :o imáááádom :P jó ropogósan a bőrét (is) nyamiiii Kép
Locsoljátok be jóóó sörrel :lol:

betty615

Hát igen, még maradt kariról egy egész és most nagyon megkívántuk :roll: római tálban sütjük az tuti :!: majd küldök egy kis bőrét, mert Én nem szeretem, a részem a Tiéd :!: :lol:

Ma tv-ztem és egy kaposvári cukorgyár volt benne, nem is tudtam, hogy ennyi féle cukor van, jó kis műsor volt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

csajok segitsetek!
ez az átkozót Lh teszt ugyebár nem mutatja ki a p.é-m, napok óta semmi, de most az előbb voltam pisilni és már van ilyen átlátszó , nyúlos váladék (bocs, hogy igy leirom, sorry, sorry) :oops:
Akkor most időben vagyunk vajon még, vagy már elkéstünk a kekszeléssel???
ancsyka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?