Sziasztok!
Ed, nagyon sajnálom apósodat, igazából én sem tudok többet mondani. Az viszont biztos igaz, hogy Kincső mindenkinek jót tesz. Nagyon édi az evős képeken!
Nekünk is ilyen előkéink vannak!
Aliz, én is ugyanazt a szöveget tudom a Lencsilányról, amit Hicu írt. Sőt Hicu tetszett a változatod az apucival.
Én nem ismerem a katicabogarast.
Lilike, gratula a kisfiúhoz! Nevetek van már?
Judit, gyönyörű Dorka! Benéztem az albumotokba, annyira jók ezek a képek! Édi ez a napsugis kalap!
Léna, gratula Sárának az éjszaka átalvásához! Reméljük ezentúl rendszer lesz belőle.
Milyen volt a keresztelő?
Timili, lehet, hogy már ajánlottam, de babamasszázs nem próbáltál még? Nekünk az is bejött/bejön nyugtatásra.
Ildi, a ruhák méretén kicsit nehéz eligazodni. Általában 56-os vagy 62-est szoktak javasolni kezdetnek, de olyan gyorsan nőnek, hogy elég egy pár darab. Mondjuk én 60 cm-vel születtem, arra számítottam, hogy a lányom is nagy lesz, így tényleg csak néhány 56-osunk volt. Végül 50 cm-rel született a lányom. De megoldottuk, a 62-es rugiknak egy darabig fel volt tűrve az ujjuk. Azóta viszont a vásárlás inkább ránézésre megy. Az utolsó tanácsadáson Kittit 67 cm-nek mérték. Ehhez képest van olyan 56-os body, ami még mindig jó rá, de van, 80-as hálózsákja is.
Mi is a keresztelő szervezésében vagyunk. Gödöllőn szeretnénk tartani, de előtte részt kell venni 3 felkészítésen. Jövő héten lesz az utolsó, aztán októberben pedig keresztelő.
Akik jönnek, holnap a Blahán talizunk.
Pusza,
Tünde