Sziasztok!
Délután voltam bent Raninál a kórházban! Milán gyönyörűséges kispasi! Apukájára hasonlít nagyon! Nagy kerek szemekkel szemlélte ezt a számára még nagyon furi világot!
Raninak bőségesen van tejcsije, és Milánnak is nagyon jó az étvágya!
Babuci arcán piros foltok keletkeztek. Rani azt mondja, ahogy alvás közben kifolyt Milán nyála attól lehet. De így is csodaszép baba!
Rani szüléséről még annyit tudtam meg, hogy kapott epidurált, de nem hatott neki teljesen. Jobb oldalt semmit nem érzett, de bal oldalt, és a háta borzalmasan fájt. Az oxitocint azért kapta, mert egyáltalán nem akart tágulni, de még így is borzalmasan lassan tágult. ja, és Milán baba könyökkel előre szeretett volna a világra jönni. ez is hátráltatta a dolgot.
De most már minden a legnagyobb rendben van. Mind a ketten nagyon jól vannak!! Anikó ma átköltözött egy egyágyas szobába, így a párja reggeltől este 7-ig velük lehet. Ez nagyon jó dolog!!!
Rani köszöni mindenkinek a gratulációkat, és jókívánságokat!!
Ha minden rendben lesz, akkor legkésőbb kedden már haza is mehetnek, akkor biztos jelentkezik itt nálatok.
Bocsi lányok, ha kicsit összevissza irkáltam.
Rani engedélyével megpróbálok képet feltölteni Milánról. A képek üvegen keresztül készültek, ezért nem túl jó minőségűek!
Remélem sikerül.