Új privát üzeneted érkezett!

Annyit beszéltetek a BigMac-ről, hogy kértem Szabit hozzon nekem. Már a cipőjét húzta, mikor megsajnáltam szegényt és végül nem engedtem ki ebbe a ronda időbe. Pedig úúúúúúgy megenném! :roll:
zuzmooo

zuzmoo!!
most ettem meg az ajándék bigmacet...ha szólsz kicsit hamarabb, elküldöm fénypostán!
Nóri! Te vagy Lara kontaktja????

Kép
Kép
ronci

Lara hajrááááááá!!!!!!!!!!

Nóri, ez félelmetes... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Lara, hajrá!

Reni, szép méretek. Nekem jó nagy babát jósoltak a 94-es BPD-vel. Annyi volt a 37. hét betöltésekor.

A köldökcsonk egyszer csak úgy ott lesz a ruhában? Úgy nem szeretem neki baszkurálni. :roll: Most már nem váladékozik, hanem picit barnás lesz a fültisztító. Jelezheti ez vajon hogy lassan készül leesni?
Ja, és még kicsit mindig szürcsög az orrunk. Szorgalmasan orrszívózunk, párom teljesen kétségbe van esve hogy beteg a kisfia. Pedig a védőnő is azt mondta, hogy az átállás miatt van. [/b]

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Ja, és a nagyfiú csak fürdetés után ment el itthonról. Ki nem hagyná. :lol:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla! Hát én is attól félek, ha most ekkora a drágaságom mi lesz még a két hét alatt :shock: Nem baj, valahogy csak kiszedik :lol: Baba bent még nem maradt :oops:

Na mentem pihizni, jól meggyötört a doki :?

Kép

bellerreni
Eger

Csilla: ez olyan aranyos, hogy a nagyfiú nem hagyná ki a fürdetést (elérzékenyülős smiley)

Reni: egy hete nekünk is 98-as BPD-t mért a doki. Remélem már nőni nem fog, csak hízni a hátralévő időben.
zuzmooo

Zuzmoo, köszi. Megadnád a freeweb elérhetőségét? Én még nem jártam arra.

HAJRÁÁÁÁÁÁÁ LARA!

Katica, a Reparon (kenőcs) a vérző aranyérre is jó.

Ma én is Bigmacet ettem (megettem mind a 2-t :oops: :oops: )

Köldökcsonk: simán leesik, akár a ruhában marad. Ezután már csak alkohollal kell alaposan kitisztitani a köldököt minden 1-es pelenkázáskor (elvileg) amig váladékozik. Amig váladékozik nem érheti még víz.

Reni, ne izgulj. nem biztos, hogy nagy lesz ez a baba. A gépek +- 300g-ot tévednek. Nekem is 4kg felettinek jósolták Vivit. Szerintem egyébként sem hiszem, hogy még2 hetet egyben leszel.

Kép
csipike09

csuppancs: A köldökcsonkot pedig jobb, ha baszkurálod, mert ha alatta is meg tudod törölni (mármint megemeled ameddig tudod és alatta megtörölgeted) és hintőporozni, akkor nagyon hamar leesik. Nekünk egyszer a kezünkbe maradt. (Lehet hogy perverz dolog, de én eltettem a csonkot.) Utána volt még hogy véres volt egy kicsit a fültisztító, de az már hamar összezárult. Mi ezt is kezelgettük tovább. Az orrunk nekünk is szörcsög, de ez tényleg nem betegség jele. Van amikor felvéve szörcsög, mikor meg leteszem már nem. Állítólag valami izom ellazul az arcocskájukban.
vicky79
Budapest III. kerület

Kíváncsi vagyok Lénának mekkora feje lett... Ildi aggódott rendesen miatta! :lol:

Csilla! 37. héten 94? Nekem 36. héten volt 95... Aztán tök normális 34-es fejjel született.

Kíváncsi leszek, mennyit hízik Mogyoró a 3nap alatt, amit itt töltünk. Eszem ágában sem volt mérleget hozni, mert szépen gyarapodott otthon. Amíg 2-3órákat alszik szopik között és "kajakóma" van minden evés után, gondolom megvan az adagja... :lol:
Vendég

Csilla,
Nekem a 38. héten mért a dokim 9,91-es BPD-t... és azóta eltelt 2 hét... háááááát reméelm tévedett... ráadásul még nyoma sincs, hogy a kisasszony ki szeretne jönni. Kíváncsi vagyok, mi lesz... :)

Barbi

KépKép
hbarbi80

Nóri: velem kapcsolatban nics valami megérzésed? Az előbb ledőltem, mert majd leszakad a derekam az egésznapos mászkálástól. Felkeltem pisilni és valamitől (?) tiszta "víz" lett a bugyim. Betettem egy másik betétet, kiváncsi vagyok folytatódik-e? Egyébként a derékfájáson kívül más nincs :roll: (én még nem akarok szülniiiiii!!!!!!!)
zuzmooo

ja, igen! A kérdésem: lehet hogy ez magzatvíz? Nincs semmilyen szaga.
zuzmooo

zuzmooo: Szandikával én is csak annyit éreztem, hogy kicsit fáj a derekam

vicky: nem morbid, én is eltettem mindhárom gyerek köldökcsonkját, a csonkot lezáró csatot, a karszalagot is. Az első hajacskákkal, kiesett fogacskákkal, karszalaggal, rajzokkal együtt örzöm a kincsesládámba :)
stephie

zsuzsa! Most konkrét megérzés nincs,de annyi igen,h vki nagyon hátulról. De én Renit tippeltem volna! :) sztem vedd le a bugyit és nézd meg,jön-e vmi. Nem hinném,h cseppekben is távozhat a víz. Vagy gyengén csordogál a meleg lé,amit nem tudsz elállítani,vagy kiplaccsan egy adagban!
Vendég

Megint jött egy kicsi. Azért pár cseppnél határozottan több (rendesen eláztatta a bugyim)
zuzmooo

Tudtam, hogy korai még szólni Szabinak! Most itt parázik nekem...
zuzmooo

stephie: Nekünk a csatot nem adták ide, csak azt tettem el egy dobozba, ami itthon leesett. Meg a karszalagját is eltettem.

zuzmoo: Nocsak-nocsak. Én nem emlékszem hogy lett volna valami illata vagy szaga a magzatvíznek. Ha folyik, akkor az pedig a magzatvíz lesz. :)
vicky79
Budapest III. kerület

Jelentem: határozottan csorog. Szabi sík ideg én meg csak röhögök rajta. :lol:
zuzmooo

Sziasztok!

Lara helyett az apuka vagyok.

A mai napon megérkezett Léna, semmissé téve a hegyes pocakról alkotott tévhiteket. A baba 3330g és 54 cm, az anyuka paraméterei titkosak :-)
A szülés szerencsére sima és expressz volt, a magzatvíz elfolyása után 75 perccel vettek fel minket a szülészetre és 45 perc múlva megszületett a baba. Nagyon apuka-barát megoldás, köszönettel tartozom :-)
Hasonló jókat kívánunk mindenkinek :-)

Lara
lara

Azért nem szeretnék úgy járni, mint Esztiék. Ha nem lenne már éjszaka, legalább felhívnám a dokit, hogy mégis meddig várjak a fájásokra, de így nem fogom. Bemenni meg nem akarok fájások nélkül, mert csak belepiszkálnának a dolgokba.
Szerintetek meddig várhatok?
zuzmooo

juhujj :)
neméééér beelőzni! :lol: ááááááá
én holnapra tervezek szülni
már hajat is mostam, hogy azt már ne kelljen
Zuzmooo szorítok!
38 hétre már igazán kijöhet. :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Lara! Hú, mire jövök? Szívből gratulálok Lénához!!!!!!!!!!!!!!

Zuzmooo,
hajrá!!!!!!!!!!!!!!!! Nem tudom, meddig várhatsz, szerintem hívd fel a dokid!

Na, megint beindulunk?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2010.02.12 22:24-kor.
ktc

De én még nem akartam!!!!! Még egy csomó dolgom van a hétvégén!
Bocsánat, azoktól ,akik már nagyon szülnének, de én még tényleg olyan jól elvoltam.
Lehet hogy azért nincsenek fájásaim, mert pszichésen ellenállok?
zuzmooo

Hát! Ez az előzményeket tekintve nem jó jel! (Eszter,Juci) Egyél rendes kaját,ki tudja mikor ehetsz legközelebb. Szabi is egyen remdesen! Legyél bepakolva. Moss fogat és várj. Ha beindul,észre fogod venni. Esetleg hívd fel a dokit,h készüljön úgy,h menni kell.
Vendég

Léna apukája, köszönjük a híreket a kiscsajról!
Gratulálok Larának!!! Van igazság a Földön, legalább nem kellett sokat szívnia a szüléssel, ha már a jósló fájdalmak hetekig gyötörték!
Kérünk képet is! :)

Kattkat

Kép
kattkat

Mi a nem jó jel?
zuzmooo

Ráadásul ma jött meg postán a cikkem javítása, amit még át kell írnom és holnapra terveztem. De most nekiálltam csorgó magzatvízzel, ohne-fájás cikket írni. Nem vagyok normális! :lol:
zuzmooo

Nagy gratula a 2,5. Lénához! (ér mondani,h tudtam,h kislány?) :-) Kattkat,Te vagy a következő?! Tényleg a két Léna akkor egy napon született?
Vendég

gondolom arra utalt Nóri, hogy mindketten szivárgással, fájások nélkül mentek be és jó sokáig tartott a szülés.
nehéz döntés, mert ugye ha csak szivárog, az simán visszatermelődik, de hát mégiscsak csordogál, szóval valami elindult és az ember lánya csak nyugodtabb, ha orvosi felügyelet alatt van, pláne első babásként.
nem tudom én mit csinálnék

Kattkat

Kép
kattkat

Nem igazság, hogy pont akkor jön ez rám, mikor már majdnem mindenki alszik! Lécci-lécci, tessék velem beszélgetni!
zuzmooo

a nem jó jelet a csorgó víz fájás nukura mondtam. De ilyenkor illik olyat kívánni,h minél hamarabb fájjon? Cikkírás? Jézus! Én a csempéről vakartam a vízkő cseppeket... Akkor már tuti,h magzatvíz?
Vendég

veled vagyunk! Szabi meg egyen valamit! Van glicerin kúpod. Esetleg elkerülhetnéd a beöntést,ha nem ragaszkodsz hozza!
Vendég

Nóri, én már szúrnám, hogyha elindulna valami, de a baba ficergésén, amit a vacsi váltott ki, meg a feszülésen kívül ott ahol a buksija van nincs semmi jel. :roll:
ha csak az nem számít annak, hogy ma mindkét (reggeli, ebéd) étkezés után aludtam egy nagyot

Kattkat

Kép
kattkat

zuzmooo és azóta is csordogálsz?
szép áttetsző?
szaglászd azért meg néha, hátha csak az eleje nem volt édes illatú:)

Kattkat

Kép
kattkat

Zuzmooo, ha úgy döntötök, hogy indultok, írd meg! Úgy akarok izgulni egész éjjel!!!!!!!! :lol: Ügyesek lesztek, nyugi!

Új szórakozásom, hogy elővettem a régi Kismamákat (6 évre visszamenőleg megvan az összes), s újra lapozom őket. Ami jó cikket találok, szkenner, s gmail. 3 ilyent ma küldtem át a 2006-os évadból, igyekeztem mindenkinek kedvezni: szoptatós étrendről, vajúdáskönnyítő fortélyokról és a nagyobb tesó felkészítéséről olvashattok. (Eredendően a szoptatási testhelyzetest keresem, majd az is meglesz előbb-utóbb).
ktc

Ja-ja. határozott csordogálás testhelyzetváltáskor. Az illatában továbbra sem vagyok biztos, mert a betét is kicsit illatosított.

Szabit elzavartam Bigmac-ért. Addig sem itt parázik nekem :lol:
zuzmooo

Zsuzsi!
Drukkolunk!
És még egy kicsit itt vagyok, ha beszélgetni akarsz! :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ácsi, nekem Zuzmooo a kontaktom:)
végülis elmentettem még pár számot
Zuzmooo, tényleg írj, ha mentek!
nekem írhatsz, ha megszületik Bendőke, szerintem még megnézem ma a Guy Ritchie féle Sherlock Holmes-t

Kattkat

Kép
kattkat

Helyzetjelentés: Kórházi pakk befejezve. 10 percenként pisilek. Tompa derékfájás. Talán időnként bekeményedik a pocim, de nem biztos :roll:
zuzmooo

Bocsi Kattkat .... :roll: :lol: :lol: :lol:
zuzmooo

és rakjál oda valami zsepit, hogy érezd!

Kattkat

Kép
kattkat

Zsuzsa! Kinek írsz,ha kész vagytok? Kattkat! A Ti házatok volta Hiradoban ma? Az öszetört kocsik miatt? Egy peugeot meg egy toyota volt talán összetörve.
Vendég

még beelőzhetlek! :wink:

Kattkat

Kép
kattkat

Nem a miénk, én is néztem, de asszem az valami Török u. volt tán.
ezek szerint nem egyedi eset volt
de lesz még a mi utcánkban ilyen, mert egy másik szemközti ház tetejéről is elég erőteljesen csúszásnak indult a hav.
azért érdekes amit írtál Nóri, hogy a ház biztosítója állja a kárt, mert pl a mi házunknak nincs olyan.
az előző házmester lenyúlta a pénzeket, meg elsumákolta a biztosítást...
ezért nem tudjuk megcsináltatni a tetőablakunkat sem a ház biztosítására, bár állná, mert hogy nincs :?

Kattkat

Kép
kattkat

Nóri: Gondoltam, mivel te meg Kattkat ébren vagytok, egyikőtöknek. De csak ha nem gond.
zuzmooo

Háháá! Megjött a hambim és a sültkrumplim :D
A barbecue szószba meg belekeverek egy nagy kanál csípős paprikát, hátha hat.
zuzmooo

nekem nem gond, de én csak sms-t tudok fogadni, mert őskövület telóm van!
Jó étvágyat!

Kattkat

Kép
kattkat

Sebaj Kattkat!
Az MMS-t majd Zuzmooo közvetlen a g-mailre küldi! :wink: :lol: :lol:

Amúgy ha úgy alakul, nekem is küldheted, mert szándékozom felkelni az olimpiai megnyitóra, ami 3/4 3-kor kezdődik! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

én nem szándékozom kelni,de Noncsika igen! :) én átadom az örömet másnak mert én már annyi jó hírt hoztam,nem lehetek ilyen önző dög!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?