2010.02.13 23:28
Szerző: rodina74
Lányok!
Csak most tudtam jönni, mert anyóséknál voltunk egész nap.
Hát én nem bírom megszokni a Meforalt.
Ha az édesség kívánása azt jelenti, hogy javulok, az jó! Ugyanis még nem szedtem gyógyszert, és soha nem kívántam az édességet. Nekem a sós kaják jelentették az édességet, pl pogácsa, sós rúd, pattogatott kukorica. NA mióta szedem a gyógyszert a sós nem nagyon kell, de az édesért majd meg halok! Furcsállom ezt nagyon!
Hát, én nem tudom, hogy a strucc-politika mennyire jó. Bikfy te még nagyon fiatal vagy- hozzám képest mindenképpen, - neked még van időd, ha most úgy érzed, hogy nincs erőd, még nem maradsz le semmiről. Csak majd ne legyen túl késő sem...
Én már elmúltam 35, és bizony úgy érzem, hogy versenyt futok az idővel! Ha jobban belegondolok ebbe, akkor a szívemet mindig elfogja egy szorító, jeges félelem. És a 30 éves húgomat is intem ettől, aki most kezdi az orvosit, hogy mire vége a sulinak, a rezidensinek meg minden, már nagyon közel lesz a 40-hez! Ne hagyja elszállni az értékes időt! Mert a lehetőség ha egyszer véget ért, már nem jön vissza többet.
Timejka, neked már van egy fiad, és tudom, hogy nagyon szeretnél még egyet, pont ugyanúgy, ahogy pl. én az elsőt. Úgyhogy ha még szeretnél babázni, akkor hajrá, kérj időpontot, és tegyél meg mindent-szerintem.
De ez az én véleményem, és biztosan sok dolgot nem tudok, és esetleg nem is értek, ami miatt kicsit talán elbizonytalanodtatok. Biztos nem is tartozik rám, ránk!
Csak azt szeretném, hogyha nem egy pillanatnyi hangulatnak megadva magatokat hoznátok döntést!
Lehet, hogy most túlléptem egy határt, de ha én gondolnám így, ahogy most ti, vagy valaha is fogom így gondolni, csak arra kérlek benneteket, hogy ne kíméljetek, és igenis rángassatok vissza arra a szintre, hogy küzdjek! Küzdjek, amíg tudok, és lehet! Ugyanis nincs és nem is akarok más választást! Bikfyke, te már egyszer ezt megtetted velem, amikor nagyon magam alatt voltam egy sikertelen inszem után, és nagyon hálás is vagyok ezért!
Remélem nem bántottam meg senkit, én csak a saját érzéseimből indultam ki, de tudom, hogy nem vagyunk egyformák, és nem biztos, hogy a lehetőségeink is azonosak! A bölcsek kövét sem tartom magamnál!
Szóval remélem, nem értettetek félre!
Én most nagyon fel vagyok töltődve, és nem is tudok, és akarok másra gondolni, mint arra, hogy most SIKERÜLNIE KELL, ÉS SIKERÜLNI IS FOG! Aztán ha mégsem, akkor nagyon kiborulok, majd megrázom magam és megyek újra és újra!
Ebből a pár hónapnyi szünetből viszont azt is megtanultam, hogy amíg várakozom, azt az időt is valami széppel, jóval kell kitöltenem. Hogy a lelkem töltődjön, és legyen elég erőm küzdeni, és másokat is feltölteni!
Nekem van egy 28 éves kolléganőm, akinek 3 éve méhrákja lett. Sajnos ki kellett venni a fészkeit és a méhét is, mert már elburjánzott. Ő is nagyon szeretett volna gyereket, de neki már sosem lehet sajátja! Neki már a küzdés lehetősége is elveszett!
Szóval tessék megnézni a titokfilmet!
Na, azt hiszem erről ennyit! Bocsánat az ömlengésért, de ezt most kijött belőlem. Nem akartam senkit megbántani, remélem senki nem haragszik meg rám.
Okostojás Rodi többet nem fog jönni, ennyi volt!
Mi nem nagyon tartjuk a Valentin napot! Veszünk általában egymásnak valami apróságot, és annyi.
Bikfyke! Remélem, hogy este elmúlt a fejfájásod!
Lucuzs!
Hogy van Bogi? Hogy telt az éjszaka? Remélem holnap reggelre már jobban lesz!