Lucuzs,
kérlek, ne légy elkeseredve!!!! Még ne!!!!!!!!!!!!!!!! Tudom, mennyire szőrnyen érzed magad, én is így voltam, amikor a sok sok tüsző után már csak 1 vagy 2 tüszőm lett... teljesen feladtam.. De Nektek most nem szabad!!!!!!!!! VAlóban egy tüsző és egy spermium is elég a sikerhez, most erre koncentrálj!!!!!!!!!! Sikerülni fog, sikerülnie kell!!!!!!!!!!!!!!! Meglátod, hidd el!!!!!!!!!!!
Tüszőrepit mikor kell beadnod??? Vagy nektek nincs??
Rodi,
neked most megjött???? akkor nem kezditek az inszemet???? Hogy álltok most??? Párod keze??? Még jó, hogy zugi balkezes
. Milyen stimut kapsz???
Bikfy,
mindeképp nézlek a tv-ben. szólj, ha már a megnyitón is ott leszel, mert akkor felkelek háromkorm megnézni
.
Emlékezetes dolog nekem az olimpia
. Bencus születése után másból sem állt a napom, csak a szoptatásból, és két éve augusztusban mást se néztem szopik közben csak az olimipiát
De jóóóóóóóóóó is volt!!!!
Monic,
hát, elkezdtem a diétát és a tornát, de elmentünk welnessezni... félpanzióval... hiába nem ettem köretnek csak savanyút, meg zöldséget, az utána lévő desszert sajnos nem maradt ki és hát reggelire se egy szelet piritós csúszott le... holnap, holnapután ünneplünk, úgyhogy hétfőtől szigorúúúúúúúúúú diéta, torna és úszás
Most nagyon elszánt vagyok
Ünnepeltek a hétvégén?? Gondolom már várod nagyon és izgulsz is!!! Nos, és mit kap a nagylegény???
Figyu, ne legyen lelkifurdalásod!!! Én is helyreraktam magam a babysitter miatt, sokan megnéznek szeritnem ezért, de nem érdekel... megkeressük rá a pénzt és nekem így könnyebb volt. Másfél év után először tudtam leszedni a virágaimról a száraz leveleket, mert volt rá időm.. Sőt, bevallom, néha takarító néni is jön hozzánk, ha nagyon elúszunk. Évente 2-3szor biztos, de van, hogy többször is. Szóval ha ki tudjátok gazdálkodni, akkor hidd el, hogy sokkal jobban fogod érezni magad ha valaki besegít és jobb hangulatban, értékes időt tudsz eltőlteni a gyerkőccel!!!! S ez a legfontosabb!!! Ráadásul Te most kismami is vagy, ami méginkább "nehezíti" a helyzetet!!!! Szóval hajrá takarító néni és babysitter!!!!
Kiki,
valóban nagyon eltűntél!!!! Hol tartotok??? Voltatok konzin?? Hogyan és mikor tovább???? Gyere kérlek, és írj, mert nagyon kíváncsiak vagyunk!!!!
Babi, Timejka,
hogy vagytok?? FElfázás odébb állt már???
Timejka,
mikor mész legközelebb futni??? Nagyon ügyes vagy!!! Le a kalappal előtted!!! Doki mit mondott???
Babi,
remélem jobban vagy már!!!! Voltál végül is dokinál? Mikor tesztelsz, a hétvégén???
Bumi,
néztelek a lombikos topicban, de ott is régen voltál!!! Remélem minden rendben, túl vagy a laparon!!!!! Hogyan tovább??? Most pihizz sokat, pihizd ki az elmúlt évek testi-lelki fáradalmait és aztán újult erővel hajrá sikeres spontán vagy lombik!!!!!!!!!!!!!
Beze,
hogy van én kis drága menyem??? Már rég kaptunk róla képeket!! Szereti a havat??? Mert Bencus nem igazán... De majd összeszoknak
Na most látom, milyen ügyes voltam.. csak épp a nevek nem látszanak... hát akkor lányok, most mindenki beazonosítja magát, jó
?