Új privát üzeneted érkezett!

Meli,

jól vagyok köszönöm, már nagyon várjuk manócska érkezését. gratula a fogyihoz, csak így tovább.

Deepgirl,

én 3x1 utrot szedtem a 12. hétig, majd fokozatosan hagytam el.

Kép
gota79

Lucuzs,
növesztgesd csak kistesókat!
Nálatok már volt jelmezbál?Bogi mi volt?

Gota,
márcsak pár hét, és kismanó előbújik!
Pocakfotót dobsz majd?
Gyerekszobáról képeket kapunk?

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli, köszi jól vagyok! 12. ciklusnap.... :)
Holnap lehet járunk arrafelé, de ez még hó függvénye.
Fogyással ügyi vagy.:)

Drukk mindenkinek, akinek kell.
mókica

Hajhullással küzdő lányok!

Ezt leltem a heti Meglepetésben:
"Gátolja a hajhullást is
A C-vitamin a hajápolásban is eredményes, antioxidásként erősíti a haj ellenálló képességét, és segíti a vas beépülését is. Így nem csak a korpa ellen jelent megoldást, de a télen gyakori zsírosodást és hajhullást is segít megfékezni. Ezekre a legalkalmasabb a C-vitamin forrás a citrom, mely a fejbőrre különösen jótékony hatással bír. Próbáljunk tehát a téli hónapokban lehetőség szerint minden hajmosás után egy citrom levével bedörzsölni a hajunkat, majd pár perc után langyos vízzel leöblíteni. A haj fényesebbé és ellenálóbbá válik. Tipp: Mindig friss citromlevet használjunk"

Talán érdemes kipróbálni. :)
mókica

Meli,

eszembe volt, íme egy mai:

Kép

Kép
gota79

Gota,
nagyon szép poci! :D
Éni!Énis!Énis!

Móki,
holnap nappalos vagyok!
Bejöhetnétek a kórházba, akkor talizhatnánk!
Ott tuti meg találnánk egy mást!Legalább váltanánk pár szót!
De jó lenne! :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli, ha megyünk küldök sms-t.

Gota, szép poci! Már nagyon a finisben vagy. :) Van már nevetek?
mókica

Móki,

Rebeka lesz a királylányunk neve.

Meli,

babaszobánk nem lesz külön, mivel 2 szobás lakásunk van. így együtt leszünk. egész héten készültem kivasalni a kiságyra a baldachin szettet, de nem jutottam el addig :oops: :oops: :oops:.
de amint kész leszek, rakok fel arról is képet.

Kép
gota79

Móki,
várom az sms-ed! :wink:

Gota,
oké!
Ahogy kész lesz, mutizd ám majd meg! :D

Na, elkészült a kenyerem.Szerintem fincsi lett.De csak egy falatot ettem, hogy megkóstoljam.És legalább tudom, hogy nincs benne semmilyen adalékanyag!
Holnap majd rakok képet is! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Gota, Szép nagy pocakfotó! :lol: :lol: :lol:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Meli! Bogiéknál ma volt a farsang. És Napocska volt. :lol:

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Lucuzs,
aranyos a kis napkirálynőd! :wink:

Gota ,
szép királylány lak.

Meli,
gratulálok a fogyihoz.

Nanci,
drukkolok.

Mókica,
köszike a tippet.

Rólam:
Ritkán jövök, mert nem igazán történik velem semmi, és az igazat megvalva nem is érdekel már.Lehet kicsit nyersen hangzik annak aki teljes lázba ég, de én kiégtem és most nem ez a legfontosabb dolog az életembe.Majd lesz valahogy. 8)
Pusza
Vendég

Sziasztok! Néha én is benézek, olvasgatok, de hozzászólni nincs kedvem. Velem sem történik semmi, nyavajogni meg minek jöjjek.
Azt hiszem Loviné nagyon jól fogalmazott.

Kép
timcsi82

Loviné,
próbálom megérteni a helyzetedet!Nagyon sajnálom, hogy belefásultál a várakozásba.Ez teljesen érthető!
De ilyenkor szoktak ám csodák történni! :wink:
Ezt kívánom nektek is teljes szívemből!
És ha lesz kedved, gyere, mert a tanácsaidra szükségünk van!
((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lucuzs,
gyönyörűséges Bogi! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Gota!
Széééééép Rebekalak! :wink:

Lucuzs!
Tünemény napocskád van! Te készítetted?

hajni...
Budaörs

Hajni! Igen, én csináltam. Nem akartam venni jelmezt, meg lehet Napocskát nem is könnyen találtam volna. És így sokkal személyesebb lett, nekem is egy élmény volt készíteni. A kislányom első farsangjára! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi,
sajnálom, hogy nincs előrelépés nálatok sem! :cry:
De azért gyere, mert Rád is kíváncsiak vagyunk.És ha bánatod van, azt is mond el!Azért vagyunk itt, hogy segítsük egymást!

Hajni,
hogy megy a diétázás apával?
Mostmár sinen kell lennetek!Végre mindkettőtöket kezelik!Lehet ez a löket kellett!

Lucuzs,
ügyi vagy, szép a jelmez!
Hétfőn lesz az inszem?

Én teljesen kivagyok!
Ma kellett volna mennem dolgozni, de akkora hófúvás lett reggelre, hogy alig értem haza.Épp, hogy csak kiértem a faluból, és térdig érő hó volt!Nagyon gáz!
Teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól! :?
Utálom már ezt a telet!Jöhetne végre a tavasz!Holnap kell mennem reggel ismét, hát remélem járnak majd a buszok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

gota!
cép poci! juli irigy... :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Meli!
Háááát, diéta.... :oops: :roll: Inkább azt mondom, hogy alakul a dolog szépen lassan.....Most próbálunk rájönni hogy mit lehetne használni édesítőnek, mert engem minimális mennyiség is meghajt. És azért néha egy kis sütike jól jönne... Van egy ismim aki a süssina tablettájára esküszik, amit porrá tör, és azzal csinálja a sütiket. Használtunk már xillitet, de nem vált be. A gondot az okozza hogy mennyi cukornak felel meg pl egy édesítő. Gondolkodtam sztívián is, de már előre félek tőle hogy jó-e, nincs e mellékíze...és nem egy olcsó mulatság. Lelombozó, hogy megveszek valamit nem is olcsón, aztán meg nem jó és landolhat a kukában.....
Tésztában már nagyon régóta durum van, úgy mint a rizsből is barnát használunk. lisztekből is durumliszt, meg néha teljes kiőrlésű tönköly. Bár nekem nagyon fűrészpor íze van. További kifejlesztést igényel hogy ezt meglazítsuk durumliszttel simaliszt helyett. De eddig a sütik durumból készültek csak sajna cukorral....Ezen próbálunk alakítani a jövőben. Csak a sok kudarc a nem sikerült sütik miatt......
Na meg hogy mit is főzzünk hogy jó legyen.

Szóval összességében alakulunk, szépen lassan. Így már nem rendelek majd kaját magamnak.

Tényleg ti miket főztök, hogy jó legyen?????Nekem6nekünk ez a legnehezebb része.....

A hóhelyzetet sajnálom, épp a hírekben néztem. Nem semmi. Sajna azt is hallottam hogy nem túl bíztatóak a távolabbi kilátások közlekedésügyileg arrafelé...... Most pl az M7-es is ingyenes Bp és Siófok között a szar útviszonyok miatt......
Gondolom, azért megértik hogy ha nem tudsz bemenni dolgozni, nem???

hajni...
Budaörs

Jó reggelt mindenkinek!

Én kezdem a napot. Reggel már nem bírtam tovább aludni fél 7-nél.Tesztelnem kellett! :D :D
Hát a teszt nem lesz Valentin napi ajándék! Totál negatív lett. :( :(
Nem tudom miért,de nem vagyok elkenődve!
A hőm fent és amíg nincs piri van pici reményem!
A pirinek elvileg kedden kell jönnie,ha jól tudom hogy Pé után 14.nap.

Na mindegy, ez van! :) :)

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke!
Lehet gogy korai volt a teszt, próbáld meg szerdán is, és igen tuti jó hogy nem keseredsz el. Nem is szabad.

Lucuzs!
Bogi nagyon helyes, és a napocska jelmezetek kiválló.

Hajni!
Már így is elég jó belevettetétek magatokat az egészséges táplálkozásba, sajnos édesítőszerek, és süti terén én nem vagyok képbe, de a többiek biztos tudnak segíteni. Szerintem így is nagyon ügyik vagytok, csak így tovább......

Kép
mók

Hali!

Gota, szép név a Rebeka. :)

Loviné, szívesen. Majd mesélj bevált e... :)

Meli, itt is hóakadály volt. :?

Hajni, sajnálom, hogy párodnál is kell a met. Hajrá fogyi és életmód váltás.

Nanicke, pé után átlag 14 napig fent van a hő. Van akinek a 15-16.dpon esik csak le és jön piri. Nega tesztet sajnálom, lehet korai volt.....drukk

Lucuzs, ügyi vagy jelmez ügyben, Bogi helyes Napocska volt!
mókica

Sziasztok!

Hajni,
megértem, hogy nehéz a diéta.Saját bőrömön tapasztalom.De azért már alakulgat az étkezésem.

Móki,
utálom már ezt a telet!Jöjjön már a tavasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lucuzs,
drukk a mai inszemhez!
Majd gyere ám a hírekkel!
Bogi jól van?

Raktam fel pár képet a diétásba!Ilyen lett a saját kenyerem!Ha valakit érdekel, lessétek majd meg! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Na sziasztok!

Megjöttünk Tapolcáról! Megvolt az inszem. Tüsző megrepedt, a mnyh 13 mm, 6 milla katonát kaptam vissza, ma estétől indul a 2x1 utro.

Hasam fájdogál, és megint vérezgetek, aminek nem annyira örülök. :?

Viszont nagyon pozitív vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
Elvileg jövő pénteken kell visszamenni tesztre.

Bogi még tök beteg, sajnos. :cry:

Puszi Mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

gratula az új babásokhoz!! Mennek a drukkok hogy minden rendben legyen!!

monyo: GRATULA Noémihez! csodaszép kisbaba! :) Sok sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!

lucuzs: Drukk a jövő pénteki teszthez!! ++++++++++++ Bogi sugárzó napocska volt! Nagyon szép kislány!!:)

nanicke: sztem korai volt még a teszt, még nincs veszve semmi!! :) Nekem nem megjött mensi után 2-3 nappal lett az első igen-igen halovány pozim, 10-es teszten! aztán beerősödtünk!:) Drukk a kövi teszthez!!

mi így néztünk ki a 4.héten!
Kép
szívhangunk pedig csak a 7-8. héten látszott. ha ez segít!? :)

Mi vagyogatunk, 24-én uh, talán kiderül, hogy ki az albérlőnk:) Metet elhagytam, sajna...a fogyi meg is állt, de legalább stagnálok, már amennyire a gyerkőc engedi:) De még ígyis -5 kg-nál tartok. Ugyhogy egyelőre minden rendben:)

Gota: Nagyon szép babalak! jól látom, hogy kezd leereszkedni az a pocak? Akkor már tényleg itt a finish!! :) hogy bírod? Nálunk most kezdenek gondok lenni az alvással. mocorgunk 1000-rel, és egyre inkább fokozódik:) már napok óta ugy alszunk, hogy apa keze addig a hasamon van, amég elalszok, mert akkor nyugi van a pocakban, és tudok aludni:)

Meme

Kép
hmeme
Németország

Gota
Szép nagy poci :lol:

Lucuzs
De kis csini napocska Bogi :)
és jobbulást neki.

Mók
Gratulálok az 5 hetesetekhez :lol:

Bocsi, nem volt időm visszaolvasni, csak gyorsan visszatekertem az oldalt.
Hétvégén "wellness" hétvégén voltunk. Persze csak apa wellnesselt, én csak néztem :x , de lejön még az én időm is :lol:
Azért ma megpróbálok én is feltenni egy képecskét a hasamról. Bár nem nagy :)

Kép

Kép
princzike

Meme!
Valami ilyesmit láttam én is,mondjuk nem a 4. héten és kisebbe.

Eddig jó volt a hő,de holnaptól már nem igen hihető,mert légcsőgyulladásom van és emelett hőemelkedésem is (37,4)! :( :(

Ha nem jönne meg holnap csütörtökön megint megyek uhura!
De most nagyon szarul vagyok! Ráadásnak még fájdalom csillapítót sem vehetek be hátha van baba! :cry: :cry: :cry:
Ha nem javulok holnapig elmegyek házidokihoz.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

lucuzs

nagyon drukkolok neked+++++++

princsike

én is kiváncsi vagyok a pocak képre :)

gota

nem semmi mekkora pocakod van,nehezen birod már gondolom :)

KépKép
bettike83

Nanicke!
A lázat tessék azonnal csillapítani!!!

Meme!
Máris félidő??? :shock: Azta,hogy telik az idő!Nem is hiszem el!

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!

Meli!
Átkuksiztam a kenyérkédre! Naggyon jóóóóóóóól néz ki. milyen formában sütötted? Recept jöhetne.... :roll: kösziiiiiii

hajni...
Budaörs

Nanicke, egyetértek Zazzyval! A lázzal Ne játssz!!!!

Princzike, várom a pocakfotót! :)
mókica

köszi mindenkinek a pocidícséretet.

ma voltunk dokkernél, babóval minden oké. már több mint 2300 gramm a becsült súlya. 2 hét múlva nst. a pco miatt a gyakrabban kell majd a végén nstre járni, + lehet a 39. héttől be kell feküdni.

Kép
gota79

Gota!
Hát ez már nem semmi.

Lucusz!
Drukkolok a jövőhét pénteki teszthez.

Nálam van probléma, olyan éhes vagyok állandóan hogy csak na.
Nem tudom hogy is kezeljem ezt a dolgot, mert bár bevetek minden akaraterőmet, néha elcsábulok.
Felhívtam az endokrinológust mert ugye vissza kéne futnom a baba miatt, erre három hét múlvára adtak időpontot, a nőgyógyász csak jövőhét kedd, én viszont dühömben bejelnetekzem uh.-ra péntekre máshova.
Úgy tűnik ez a baba csak nekem csoda, az orvosaim le se sz...nak.
Pedig én bizonyosságot akarok hogy jó helyen fekszik, meg ilyesmi.

Kép
mók

Bocsi lányok, hogy csak ritkán jövök, de sok nekem ez a jó pár fórum. A kismamiknak gratulálok és csak így tovább. Akik még nem kismamik, azoknak meg drukkolok.

monyo: Ha itt olvasol, akkor gyere a másik topicra is, mert már várunk odaát. Egy csomó csajszi szült már meg, alig van még egyben.

Barbus jól van, sokat eszik és szépen növöget (már majdnem 3 kiló). Teszek fel egy pár képet, de az aláírásomnál találjátok a honlap linkjét és ott mindig vannak fent új képek rólunk.

Kép Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Csodaszép ez a kislány!

Kép
Kép
zazzy

Mók!
figyelgesd a cukrod!Én rengeteget bűnöztem több,mint félidőig,mert alig piszkálta valami a cukrom.(2x850 metet szedtem)

Kép
Kép
zazzy

Lányok!

Kérlek segítsétek egy végzős szülésznő diplomamunkáját azzal, hogy kitöltitek a kérdőívét (pár perc, online, anonim). Sajna elmondása alapján torz a mintavétele, meg kevés a válasz, ezért rossz következtetéseket vonhat le. PCOS és metformin kezelés a téma. Idézem, másik fórumról:

Köszönöm mindenkinek, aki kitöltötte a PCOS kérdőívet!
Már 50-hez közelít a kitöltött kérdőívek száma. 100-ra lenne szükségem, így kérlek titeket, hogy aki még nem töltötte ki, tegye meg. Nagyon nagy segítség lenne. Anonim!
Előre is köszönöm. A link: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/291604720
arkon

vicky

jaj de de Barbi,kis szépség :)

KépKép
bettike83

sziasztok.bocs a betolakoádásért...
Hajni, csak azért írok, hogy szóljak, Lindaxát kivonták a forgalomból, volt 2 receptem ki akartam váltani és közölték, elkéstem, múlt héten még lehetett, most már tilos.és nem is lesz.
Vendég

Vicky,

csodaszép babád van.

Monyó,

mi újság veled? gondolom a fellegekben jártok.

Kép
gota79

Sziasztok!

Hmeme!
Már félidő!!!!!

Gota!
Szép poci!

Lucuzs!
Gyönyörű kislányod van!
Nagyon drukkolok a teszthez!

Vicky!
Tündéri Barbus!

Nancike!
Hogy állsz a hőemelkedéssel? Uh előtt már nem tesztelsz?

Tavaszt akarok!!!! Mikor jön már? Elegem van a hóból! :roll:

Nálunk semmi különös, március 4-én megyünk legközelebb vizsgálatra. Olyan sokáááá vaaaaaaaaaan. Ilyenkor bezzeg lassan telnek a napok, legalábbis nekem.
jucus80

Sziasztok!

Gota! Szép pocak!!! :lol: Hamarosan a finisbe érsz! :lol:

Vicky! Barbus csodaszép baba! :lol:

Loviné! Megint maratoni ciklus? Vagy most esetleg ultramaratoni, 9 hónapos? :wink: :lol:

Kacsi! Mi lett a döntés? Merre tovább?

puszi mindenkinek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jucus!
Ma reggel teszteltem ismét,de most nem a legérzékenyebbel csak 25-ös érzékenységű volt itthon.
Megint negatív lett, ráadásnak a hőm is leesett ma reggelre.
Már nem nagyon van reményem a babóra. :( :(
Inkább piri közeleg.
Holnap ha megyek uhura és addig nem jönne meg azért arra kiváncsi vagyok, mint mond dokibá.

Ráadásnak itthon vagyok táppénzen totál betegen. Légcsőgyulladásom van. Hangom alig és az orrom is egyfolytában folyik. Augmentint kaptam tegnap, mert ha babás lennék csak az adható.Még jó,hogy a lázam nem ment fel.

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Ritkán jövök mostanában, de úgy vettem észre, hogy ezzel nem vagyok egyedül a régiek közül... Biztosan van ennek oka, nálam legalábbis van.

Lucuzs!
Nagyon szorítok, hogy jövő héten pozitív legyen a teszted!!!!
Köszönöm, hogy hiányolsz, jól esik nagyon!

Babásoknak sok boldogságot és gyönyörű babavárást kívánok!

Nekünk most spontán hónapunk van, elegem van a dokikból és a gyógyszerekből, a meten kívül mindent abbahagytam. Bízom a szervezetemben, hogy minden kavarás nélkül is összejöhet, hiszen már egyszer összejött... de már annak is pont 1 éve. :(

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Szia Kacsi! Dejó, hogy előbújtál! :lol:
Spontánkodás, az jó! :wink:
És az apavizsgálat, amit mondtál, elindítottátok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Szia!
Apavizsgálat folyamatban, csak nehéz időpontot találnunk, mert a férjem állandóan utazik. Ma is lelépett, de holnap este már jön haza, több időre nem engedem! :wink:
Közben második fiatalságomat élem, az elmúlt 2 hétben 3-szor voltam bulizni, előtte meg egy évig szinte sehol nem voltam! Tök jól esett, muszáj volt kiereszteni a gőzt! Elegem lett a sopánkodásból és a gyerek témából, ráadásul rengeteg volt a melóm is, csak így tudtam elviselni. Szerencsére a legjobb barátnőm kapható a buli témára, sőt alig várja, hogy menjek vele. :)
Nálatok mi a helyzet? Bogi egy tünemény a jelmezben! :)
Hétvégén nekem is lesz ilyen szépséges kislányom, igaz, hogy csak "kölcsöngyerek"! Utazunk a szülőkhöz és visszük magunkkal az 5 éves keresztlányomat is! :) Már nagyon várom!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Sziasztok lányok,
felém semmi különös, sportos hétvégénk volt és lesz, közben telnek a hétköznapot és maximálisan élvezzük az albérletünket!!!
A szemét mensi megint késik, már úgy értem a múlt hónaphoz képest :evil: közben feszül az alhasam meg a mellem is, ilyenkor már úgy utálom.

Eclipse
eclipse
Budapest

Szia Eclipse! Épp tegnap gondoltam rátok (esti fogmosás közben :wink: ), hogy biztos élvezitek a különélést. :lol:
Lehet csak ez hiányzott a babónak és most meglep titeket egy jóval hosszabb ciklussal!!! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Visszaálltam a régi kerékvágásba 34 napos ciklus pé-vel. :wink:
Baba nélkül. :cry: :cry:
Vendég

Loviné! Sajnálom. :cry:
Apának volt már kontroll?