Sziasztok!
Látom mindenki pihen
Köszi lányok a biztatást.
Na a tegnapi temetést túl éltem
A temetőben még nem is volt gond, de a halotti toron a beszédet már sírva hallgattam és utánna olyan sírógörcs jött rám, hogy ki kellett szaladnom a wc-re...szegény Keresztanyám jött utánam, hogy jól vagyok-e....
Képzeljétek a temetésen a bátyám állt mögöttem az élettársával, igaz nem volt nagyon alkalmunk beszélni, de még csak meg sem kérdezte, hogy vagyok (pedig ezt még a 80 éves, beteg Nagypapám is megtette)....a végén pedig mindjárt leléptek....
Dido
biztos találsz jó recepteket a koleszterin diétára. pár éve a férjemnek kellett, én akkor a könyvtárból vettem ki egy szakácskönyvet (még nem volt netem
). Volt benne sok, de nem mind tetszett. Már nem igazán emlékszem rájuk, de van egy amit még a mai napig is készítek, mert olyan finom. Megkeresem (mert most már azért kicsit variálom
) az eredetit és elküldöm neked. a neten biztos vannak jó receptek és az ajó, hogy kipróbálta valaki és ír hozzá komentárt....
Kubi
megy a torna? Ma nekem dupla adagot fog kelleni tornáznom, mert kacsasült volt ebédre és szörnyeeeeen belaktam. Ez nálam azt jelenti, hogy megettem 2 szelet knédlit és egy tenyérnyi húst
de meg sem bírok mozdulni...
Ancsa
hát remélem azért a dokim megsürgeti és 3 hét múlva meg lesznek az eredményeim...úúúúútááááálok várakozni....és a bizonytalanságot.....gondolom mint mindenki más....
Próbáltátok már, hogy este 6 óra után nem esztek semmit? egy kicsit segít, bár mindenki más, egypár kilócska azért azzal is lemegy, vagy legalább is nem jönnek újak
Nekem is vissza kell rá térnem, mert mivel mostanság éjfél után járok aludni, 11 körül mindig eszem és ez meg is látszik a hasamon