Sziasztok
Gyorsan írok, mert nem tudom Gergő meddig fog aludni, most a cumival a szájában szunnyadt el, de félek, ha kiesik felriad.
Tegnap egész délután írtam az üzenetet és mire megszültem elment a Tv és az internet is, egészen ma délig nem volt. Nekem meg ma időm nem volt ideülni, mert egyedül voltam Prüntyőkémmel. Szóval most bemásolom ide a tegnapi üzenetet aztán folytatom.
"Sziasztok
Nem tudom mennyit tudok írni, mert Gergő megint az ágyikójában nézelődik, úgyhogy ha sírás van mennem kell. De elkezdem piszkozatban, aztán így több részletben is meg tudom írni ha kell.
Éjszakánk ugyanolyan volt, mint az eddigiek, úgyhogy nem panaszkodom. Csak az esti nyűglődés ne lenne, igazából nem zavarna, ha ébren van a Drága, csak ne sírna!
Gondolom Neki az az időszak az ébrenléti a nagy éjszakai alvás előtt, csak azt nem tudom miért sír. Arra tippelek, hogy azért már fáradt, de valamiért nem tud elaludni és ez lehet a baj. De kibírjuk ketten Apucijával, aztán meg legalább alszunk éjszaka 3-4 órát egyben.
Bori
Autóban tök jól tudok szoptatni, én sem gondoltam volna.
És mindkét oldalon megy rendesen!
Én is az ujjatlan rugikat szeretem hosszúujjú bodyval és sajnos ezeket az ujjatlan rugikat kezdi kinőni Mókuska. Van jó pár hosszúujjú rugink, végül is azt is szoktam használni, azok még jók rá.
Tök jók a képek!
Zsuzsa
Lámpa sajnos már nincs itt, vissza kellett adnom, úgyhogy várom a csodát, hogy egyszer csak meggyógyul!
Na, most félkezezek. Az előzőeket valamikor 2 körül írtam, azóta nem jutottam ide.
Megpróbálom elolvasni amit írtatok, aztán elmesélem a napunkat.
Na, elolvastam mindent és még beírogattam fentebb is, ne lepődjetek meg a válaszokon, azokat most írtam.
Rita
Igen, a hasfájás egy fránya dolog sajnos.
Akkor most a mai napunk. Először leírom a két újdonságot.
Ma rámmosolygott a kisfiam!
Egyértelműen nekem szánta, mert mosolyogni eddig is mosolygott, de ez most más volt! Olyan megható volt!!! Beszélgettem Vele és tüneményesen rámmosolygott, nem is egyszer!
A másik a cumi, már fél órája cumizik! Tudjátok, eddig nem volt hajlandó elfogadni, erre ma fürdés előtt valahogy bent maradt a szájában és azóta is ott van! A dolog előzménye az, hogy 5-6-ig szopizott, közben csak 15 perc szünet volt és annyira túlette magát, hogy egy kis hordó volt a hasa!
Én vagyok a hülye, hogy adtam Neki másodszor is cicit, de teljesen olyan olyankor, mint aki éhes és csak utólag derül ki, hogy mégsem az volt, hanem nyugtatásnak kellett a cici. Aztán persze a tele has miatt nem tudott elaludni, sírás, nyűglődés.
De mondtam Karcsinak, hogy fürdessük meg, hátha a meleg víz megnyugtatja. Amíg előkészítette a vizet Gergő megint nagyon sírt én meg gondoltam egyet és megint megpróbáltam a cumit. És most valahogy elfogadta. Egyik szemem sírt a másik meg nevetett, meg iszonyúan sajnáltam is szegénykét, jól át lett verve.
De így elvolt fürdés közben is és még utána is 1 órát! Elaludni nem tudott, csak szunyókált a karjaimban, de nem kért cicit, és remélem megemésztette a nagy kajálását.
Azóta már megint szopiztunk, mert már eltelt sok idő az előző óta, de sajnos most megint nyűglődés van, szerintem a fáradtság miatt.
Pedig reméltem, hogy kiájul a szopcsi után.
Voltunk ma sétálni is és másfél óra volt, én fáradtam el azért jöttünk haza!
Még nekem is edződnöm kell, ráadásul gondolom vérszegény is vagyok, mert csak 1 vasat szedek naponta, mert különben nem megy a nagydolog. Tök jó volt a séta, egész messzire elmentünk! Itt iszonyú rosszak az utak, alig van járda, de Gergő úgy alszik, mint a bunda! Én kapok agyrázkódást ha nézem!
Hogy Őt, hogy nem zavarja???
Na, most megyek, Gergő még mindig nem alszik, most már nagyon régóta nem sikerül Neki!
Hogy ez mikor fog rendeződni? Mert ezt leszámítva tök jól ellennénk!
Puszika mindenkinek!
Orsi
Na, még jó, hogy Word-ben írtam meg az egészet, mert nincs internetünk és a kábelTV is elég rossz. Legalább nem szállt el az egész! Majd holnap elküldöm Nektek, ha még lesz értelme."
Na, ennyi volt tegnap. Ma mint írtam egyedül voltunk és a cumi óriási segítség, mert szépen megnyugtatja Mókuskámat és így nem eszik 2 óránként. Egész nap sikerült 3 óránként kajcsiznunk, csak a sétáról hazaérkeztünkkor kellett Neki adnom, mert szerintem melege volt és szomjas lett, úgyhogy így lett egy 2 órás szopcsi is. Sajnos ma is sokat fáj a hasa, nem tudom mi lehet az oka, de talán kicsit sok pilótakekszet ettem, úgyhogy azt most mellőzöm egy darabig.
De most is nyűglődtünk egy darabig és aztán a cumival elaludt, szóval egyelőre úgy érzem jó, hogy elfogadta. Persze én sem szerettem volna, de nem megy nélküle és ha órákon keresztül üvölt az se Neki nem jó, se nekünk, mert teljesen leszívja az energiánkat. Amúgy ma is nehezen aludt el délután, gondolom most kezd majd kicsit több lenni az ébrenléti időszak, csak ugye még nem nagyon érdekli semmi, aztán elfárad, de nem tud elaludni. A cumi meg segít neki ebben.
Borikám
Olyan jó volt telefonon beszélni!
Puszika!
Nem vagyok benne biztos, de talán Kisdió írta a hasfájást. Nekünk a hason alvás sokat segített, mondjuk Gergő szerencsére nem bukós. Meg mikor abbahagytuk az Infacol-t, akkor érezhetően jobb lett!
Chello
Nagyon sajnállak Titeket, remélem rendbejöttök és a kórházat is átvészelitek! Kitartás!
Linduskám
Kitartás, menni fog az Neked! Tök jó szomszédaid vannak! Remélem kissebbiked szépen alszik majd az éjjel! Küldöm Neki az álommanókat!
Puszika!
Most megyek, mert úgy hallom felébredt.
Puszi mindenkinek!
Orsi