Sziasztok!!!
először is szülinaposoknak sok boldog szülinapot, névnaposoknak boldog névnapot kívánok!!!!
mostanában annyira fáradt vagyok, h pl. ma ülve elaludtam a földön a kanapéra dőlve, miközben mellettem játszott a Miló és arra ébredtem fel, h nyitva van a szám
![Embarassed :oops:](./images/smilies/icon_redface.gif)
tök durva, és szinte észre sem vettem
Miló tegnap megkapta a 18 hós oltását, késve mert az influsat januárban kapta, de nem volt vész, elég hamar megnyugodott és a hőemelkedésen kívül kicsit nyüszi volt. most 11,7 kiló és 87 centi, 16 foga van
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ezek a paraméterek
viszont a doktornőnk jól beparáztatott, mikor arról kérdezett, h beszél e már a Milán. még semmit, csak halandzsázik, mondtam, erre ő, h már a a szavak elejét kellene mondja, v a dupla szótagosakat, v h hyívják őket, papa, mama, baba, pápá...ilyeneket.
azt mondta, h nézzünk sokat olyan könyveket, amiben egy oldalon egy kép van és sokszor mondogassam neki
háát, én most jól meg is ijedtem, bár eddig bkivel beszéltem, mki megnyugtatott, h ne aggódjak, Miló nincs elkésve. hát remélem is, erőltetni meg nem akarom és lehet h a gyereket is csak fusztrálnám vele. nem tudom...
az biztos, h itt a topikon is a Milánnál jóval fiatalabb babák már simán szókinccsel rendelkeznek.
a doktornő azt is mondta, h vmi intelligens memóriája van a gyereknek, h elraktározza a szavakat, mindent megért, ami igaz is, csak még nem verbálisan kommunikál, hanem inkább mutogat.
kedden voltunk pesten játszóházban, Miló tök élvezte, 50 perc alatt jól lefáradt, túlpörgött, gyorsan kimenekítettem
de ha jól lesz, elviszem a jövő héten, mert akkor 50 %-os a belépő és szinte csak az ő korosztálya volt, tömeg se volt, szval egy programnak jó