Új privát üzeneted érkezett!

Mares, most nem értem, neked van hasmarsod? Mert az a babától is lehet, nekem is volt, ez is a terhesség jele lehet ám. :wink:

Cimpulusz, te már megint miről beszélsz? Méghogy zuhanórepülés??? :shock: Én nem látom, jó, lejjebb ment a hőd, de ez még nem a vég, majd ha holnapra is ennél lejjebb megy, akkor már nézhetsz csúnyán. :lol: De remélem, majd visszaugrik magasra, és ott lesz egy szépséges poronty a mellyed alatt. :lol:

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

tetűűűű :shock: :shock: :lol:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag: igen, nekem hasmars, kedd óta... de ma igen durva volt... ha nem szedem a lábamat nem érek oda :D api meg röhögött rajtam :D

Cipmulusz: látod, CSillag szerint sem zuhanó!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Az imént úgy felhúzott órán egy gyerek, hogy be is szúrt a pocim, most ülök, bevettem magnéziumot, 400 mg, meg nem godnolok csak a jóra, és kész... most már látom, jobb lenne nekem otthon :D kis főzés, takarítás és cukorfalat babusgatás :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, vigyázz ezzel a "felhúzással". Ha könnyen "felhúzható" vagy, szerintem irány a táppénz, nem?

Én is megfogadtam, ha megint összejön, úgy elmegyek, mint a sicc. Senki, de senki nem fizeti meg az embernek, hogy a gyereke helyett mások hülyeségével foglalkozzon.

Ha végignyomod, fáradtan is ott gürizel, stresszelsz, hiába - ezt nem díjazzák, sőt... szerintem.

Na mindegy. Az ember befizet annyit a tb-nek, meg a "közkasszába", hogy néha ki is kell venni belőle.
Én 17 éve dolgozom, 1x voltam táppénzen, amikor munkahelyet váltottam. DE MOST ÚÚÚÚÚGY KIVESZEM A RÉSZEMET A KASSZÁBÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak mehessek már!!!!!!!!!!!!!!

Hajrá, Mares :wink:
Vendég

1 kérdésem van Csillag, hozzád:

Ha esetleg túl rövid a luteális fázisom, az azt jelenti, hogy a sárgatest nem szuperál, vagy mi? Akkor nem is lehetek terhes, vagy lehetek, csak nem marad meg?

Köszi:)
Vendég

Leti: hétfőtől megyek is!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hú, de jóóóóóóóóóóó neked!!!!

Sokat jelent, szerintem. Én ősszel, amikor babás lettem, nem álltam le, még a másodállásomat is ugyanúgy nyomtam. Aztán...hello.

De most tanultam.
Vendég

Nem értem ezt az én kis grafikonomat: eltűntette a piros vonalakat. Legalább egy szaggatott lenne... :(
Vendég

Leti, szokott olyat hogy pozi lh után 3 nap legyen a cover line fölött a hőd és akkor beteszi a pirost, de ha neked mondjuk 36, 3 lenne az átlaghőd, akkor még csak 2 értéked van a pé után felette, legalábbis én így következtettem ki ... de majd azért várd meg Csillag mit mond...! :D ő jobban tudja azért :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

ÚÚh de képben vagy! Megnézem ilyen szemmel is..:) Köszi
Vendég

megkaptam az eredményemet.
rákszűrés negativ lett,sőt semmilyen más baj sincs.

KépKép
bettike83

Bettike, hurrá :wink:

Mares, na végre, helyes, ezt írtam, látod?! Elég, ha egy "barom" :oops: felidegesít, máris veszélyeztetheted a kisbabádat, ilyenkor amúgy is érzékenyebb az ember lyánya. :roll:
Hajrá táppénz. :wink:

Leti, nem próbálnád meg azt, amit már írtam neked? Márminthogy kiszednéd az első 3 hődet ebből a ciklusból, meg esetleg azt, ha kell, ami fehérrel van jelölve, kíváncsi lennék, hogy akkor kapnál-e ovus vonalakat. Én még mindig azt mondom, hogy korábban volt az ovud, és ez már nálad a trifázisos szakasz. Persze lehet, rosszul gondolom, de elárulom, hogy a ferty amikor várandós lettem a 2. fiammal, nem adott egy szál ovuvonalat sem, én magamnak jelöltem be. :P De pszt, ezt titok 8) :lol:

esthajnalcsillag

Szia Csillag,

na kivettem. Szerintem múltkor, amikor írtad, nem fogtam fel, hogy ezt kell csinálnom :?

De hát egy kanyi piros csík sincs...a rohadék.

Hiába volt előbb ovum, akkor még védekeztünk (még nem kaptunk orvosi engedélyt), a vaásrnapi ügy volt az első védekezés nélküli.

A napokban kellene megjönnie (még a hétfő sem késő) úgyhogy minden kétesélyes.

Valahogy nagyon durva lenne, ha az első összebújás eredményezne jövevényt. Az az igazán sorsszerű.
Vendég

Háhá.. Csaltam és csináltam piros vonalat. Azt állítottam be, hogy csak az OVu tesztet vegye figyelembe.
Vendég

Bettike, milyen eredményeid lettek jók? A rákszűrés és mi a többi?

Leti, most már én is kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...
Mares, akkor hétfőtől otthon?
Nomina, gyere már mesélj!!!! Mit mutat a teszt?
Csillag, varázsporos tesztjeim már elindultak? :oops:

Én jól vagyok, várom az ovumat, ami hamarosan bekövetkezik! :wink:

chrissy81

Hello Chrissy. Sose voltam egyszerű eset, ez ebből is látszik :wink:

Csillag varázsporos tesztjei tényleg hatnak! Ezt többször is tanusíthatom:)

Küldök hajrákat az ovu-környéki programra:)

És mindenkinek már előre is szép hétvégét kívánok.

Még ittvagyok 1 kicsit, de aztán megyek haza és otthon nincs internet.
Vendég

NA kicsit késve de itt vagyok. A legnagyobb havazások közepette egy órányit utaztunk egy UH-ért van is két rendes tűsző olyan 2,2 cm volt a tegnap, felírták a Choragont - mondták hogy eddig minden rendben.
Aztán irány haza ...közbe barátnőm telefonál szülni fog nincs kire hagyni a kicsit ---náluk landoltam - ezért nem tudtam netezni.
MA reggel kezdődött a Choragon kálvária ...mert sehol nem lehett beszerezni, az emberkém meg beült az autóba ás előzetes telefonos kutatómunkát követően felment Tapolcára ( meddőségi központ mellett csak kell lennie ilyennek is) és beszerezte. Most jövöget haza.
Holnap reggel kell beadnom, aztán36 órára hancúr....azzal biztatott a doki, hogy az endometrium vastagság is jó. Szerinte össze fog jönni. nálunk ennyi . LH teszt még negatív.
pusz mindenkinek...később még jövök
Vendég

Chrissy: igen, talán egyszerűbb is lesz itthon Utrozni, nem a suliban... mégsem valami steril ott a hely, bár aranyosan a portások felajánlották a gumikesztyűt, de nem, azt azért nem! :D

gyúúúúrtajtok rá ovu-ra !!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nomina!!! Bár kálvária van, de szerintem ahogy a doki mondja baba is lesz / van!!! :D ebből lennie kell, el kell neki mesélni hogy ment apa Tapolcára anyának gyogyiért :D szoríííííítok!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

8) :shock: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2010.02.16 10:54-kor.

esthajnalcsillag

CSilag: törpesereg nagyon édes""""""!!!!!!! :lol:
:D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nomina, szorítok, hidd el rendben lesz minden! Meg lesz az eredmény.

Csillag, szép a gyerkőc!

chrissy81

Ehcs nagyon édi kis kalózod van :) Sajnálom, hogy nem ő nyert...
Nomina akkor lassan gyúrhattok ovura...
Mares jobb is lesz otthon pihizni, többet tudunk mi is msn-ni :P:)
Chrissy mikor kezdesz tesztelni? Aztán tanulj a vizsgádra :)
Briiii remélem már a gépen ültök a csendes óceán felett és jöttök hazafelé :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, ma már elkezdtem a teszteket nyomni, 2 csíkos lett, nem pozi, de 2 csíkos. Dokihoz kedden megyek tüszőt nézetni, most kedden a 7. napomon volt 3 10-11 mm-es tüszőm. Ha minden nap 2 mm-t nőnek, akkor vasárnap-hétfő körül repedni kéne. Na ez csak elmélet...

chrissy81

Sziasztok!!!

Chrissy: ezek jó hírek, és miért csak elméletben lenne!!! Nőnek azok annyit, majd én is gondolatban noszogatom őket!!! :D aztán vasárnap-hétfő-kedd hancúúúúúúúr bandi :D :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy veled álmodtam, és hidd el, nőnek azok a tüszők majd... nem mondom el mi volt az álmomban, mert nem teljesül, de szurkolok nagyon nektek :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chrissy: én mondom BABA jókat szokott álmodni!!! én is nagyon nagyon szorítok, giga-mega tüszőnövelőket küldök!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszönöm csajok, nagyon aranyosak vagytok! De tényleg. Majd jövök az lh tesztjeimmel, felteszem majd őket, ok?

chrissy81

Miért Mares, Neked már bejöttek Baba álmai?

chrissy81

Sziasztok!

Tud nekem valaki abban segiteni, hogy mi lehet olyankor, ha az Lh tesztjeim nem mutatnak 2. vonalat, és már a 18. napon vagyok piritől...de ma este már jelentkezett a tojásfehérje szerű átlátszó nyák?!
Most nem tudom, hogy vajon mikor van vagy lesz pé-m?!
:roll: én már nem értem ezt az egészet :evil:
ancsyka

Szia Ancsyka!
Tesztelj szorgalmasan, mert valószínűleg még nem volt pé-d. Hány napos ciklusaid szoktak lenni? Tojásfehérje nyák van akinek 3-4 napig is eltart, szóval lehet, hogy még pár nap mire pozi lesz a teszted!

chrissy81

Ancsyka hőmérőzzél :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

chrissy

köszi, akkor nincs más hátra folytatom a tesztelést :)
a ciklusaim 28 és 31 nap között szoktak általában mozogni, de ebben a hónapban sajnos végképp nem tudom mi lesz a vége, mert január végén volt egy kémiai terhességem és már a piri is tovább tartott :(

baba

ha nem muszáj, nem szeretnék hőmérőzni...mindig elfelejtettem reggel amikor próbáltam és rutinosan ki is ugrottam az ágyból már előtte, az lh tesztben bizom nagyon :) 1x csak pozi lesz :)
ancsyka

REggelt CSajok!

Kép

nem volt könnyű, de azért jót nevettem a műsoron :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Ancsyka: hőmérőzés pedig sokat segít, én is néha kész voltamhogy arra keltem, meg néha kiesett a számból vagy éppen majdnem ráharaptam!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy: húúúú de leesett a hőd :D :D hajráááááááááááááá ugrás apira :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, Te vagy a képen? Feketében?
Ige, hőm szerint ma kell akciózni. Már csal az lh teszt érdekel, mikor lesz pozi... Ma lehet szerintetek?

chrissy81

Chrissy: igeeeen :)csúnya vagyok???? :( Sztem azért ráugorhatsz apira :D baj nem lesz belőle max csak más :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares dehogy vagy csúnya, és látod jön az a Mosoly magadtól is :)
Chrissy, sztem itt van a Ti időtök :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: kész vagyok, hullik a hajam mint a fene... talán a sok progeszterontól ( Utro-tól???)????, most megnéztem neten, azt írták hogy a megemelkedett prgeszteron a hajt nyugvó fázisba teszi.... tökjő :D kopasz leszek :D úgyis maradt egy paróka a műsorból :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

na már gépelni se tudok... hajt helyett hajat akartam írni :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sztem ezen ne idegeskedj, nekem is hullik ezerrel, és elkezdett elvékonyodni a vége... Csomószámra marad a kezembe fésülködéskor, a férjem meg is ilyedt, mert olyan szép volt eddig... nem tudom mitől hullhat ennyire... de jó lenne ha hajunk is maradna.....

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Ugyan már Mares, hogy lennél csúnya??? Dehogy vagy csúnya! Sőt! Nagyon csini vagy! :D

Baba hogy vagy?

Ma mindenképp bevetem magam! :wink:

chrissy81

chrissy köszönöm kérdésed Rókáék este itt voltak, éjjfélre sikerült elzavarni, de nem visszajöttek hajnali 6kor?! Már érzem a pici kis mozgásait, rezonál a lelkem... azt hittem eddigre elmúlik a rosszullét :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: tessék hozzám minden rókát átzavarni, kicsit itt lesznek nálam és küldöm őket tovább!!! Chrissy-nek :D

HAJ: hát igen, múltkor nem volt ez... talán visszanőőőőőő D vagy összeszedem és visszaragasztom őket :D

Szegényem, milyen kaja marad benned akkor????

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát mikor mi... van amikor semmi, van amikor minden... most legalább van olyan nap amikor, csak hányingerem van, és nem Rókázok :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares, hajhullás miatt ne aggódj, ez természetes! Majd teszel fel póthajat. :D

Baba, ez most már tényleg sok. Nem tudom, hogy bírod, de a nyelőcsöved meg a gyomrod már biztosan kész van. Szívből remélem már hamarosan elmúlik, mert irtózatos érzés lehet ennyi ideje rókázni... Szegénykém. :roll:

chrissy81

Csajok, képzeljétek mot lőttem lh-t és pozi! Nekem nem szokott ilyen pozi lenni, most meg? Szinte azonnal kijöttek a csíkok. :lol:

Hoztam is Nektek kiértékelésre. Kép ez az egyik

[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments
/1266165932.074.jpg[/img] ez a másik

Na mit szóltok?

chrissy81

Akkor a másikat még egyszer: Kép

chrissy81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?