Eszti, de jó, hogy bevált! Csak így tovább!
Nóri, nem tudom a pontos körülményeket, de szerintem megpróbálhatnád elhagyni a fejést, Noncsi nagyon ügyes. Ha fejlődési ugráshoz ér, pár napig gyakrabban kéri a szopit, utána beáll. Ideális esetben nincs szükség fejésre. Én is erre gyúrok most.
Hja, ha majd szopis problémákkal traktállak benneteket, nem ér kiröhögni! Másnak mindig könnyebb tanácsot adni, a magam ügyében lehet, nem leszek ilyen higgadt.
Reni, ha először nem reagálunk, tényleg írd ki a kérdés elég, hogy S.O.S, vagy FONTOS, akkor jobban megakad a szemünk rajta. Sokan vagyunk, sokat írunk (szerencsére), van, hogy elsikkadunk dolgok felett, ill. lehet, aki válaszolna neked, csak később jut fel a fórumra. Ne vedd a személyed elleni támadásnak, más is van így vele. Dalika is szokta írni, hogy nem hiányoljuk, pedig nem így van, csak nem firtatjuk, hogy épp merre lehet. Van, hogy az én írásaimra sem jön reakció, ill. ha csak olvasok 1 napig, nem kerestek azonnal. Kitartás, tudom, nehéz, de próbáld ne a lelkedre venni! Oksi?
Erről jut eszembe, Csiszáról nincs hír? Már babázik elvileg, lassan talán haza is jöhetnek.
Na, ma fürdéskor felfedeztem, hogy beléptem a gazdagodók közé.
Nem hiányzott. És a szeméremajki visszerem is iszonyatosan csúnya. Ma sokat szurkált a szeméremdombomban, először meg voltam ijedve, hogy a császáros heg, de tükör előtt beazonosítottam, hogy annál lejjebb érzem. Az aranyér is szerintem ezért jött elő, furakszik lefele a kisasszony (legalábbis remélem!).
Bea, a JEL-es szösszeneted fenomenális, annyira jó stílusban írsz, hogy ezeket összegyűjtve ki lehetne adni!
A meglepikkel most el vagyok maradva, mert a héten itthon tartjuk Borit, mellette viszont még annyi időm sincs, hogy igyak (ma is kevés lé ment le a torkomon, most próbálom pótolni). Holnap nálam is ctg lesz, meg talán vizsgálat is. Bori apával marad, kíváncsi vagyok, mit fog művelni.
Stephie, köszi az adóbevallásos felvilágosítást, akkor nem jelölöm be a családi adókedvezményt. Egyébként amúgy is felesleges lenne, elvileg nem is adózom (gyes, családi pótlék, ápolási díj az össz bevételem).
Juci, tel. számom a tábliban, hívj nyugodtan, ha szükségét érzed! Egyébként felháborító, hogy eddig mindenhol kapásból tápszereznek, nem is női tejet adnak, s mindenhol kapásból cumisüvegből. Megértem, hogy sok a munka a babákkal, de mégis dühít. Nóri olyan jól leírta, hogy Noncsi hogyan kezdett szopizni, abból is látni, hogy nem véletlenül a 3-4. napon van csak tejbelövellés, azt ki kéne várni!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha nagyon besárgul a baba, max. női tejjel (más anya teje) kéne itatni, de azt is elég lenne kiskanálból, olyan pici még a gyomruk, azt a mennyiséget be lehet kanalazni! Vagy poharazni! Hú, de felháborodok ilyenkor! Szegény édesanya otthon meg küzdjön meg a szoptatással! PFFFFF!
Egyébként előre tartok tőle, hogy a MÁV-ban is elviszik első éjjelre a babát, s hiába lesz ott a papír, amit írtam, hogy mit NEM akarok, úgyis belenyomják a cukros vizet vagy a tápot. Ezért reménykedem abban, hogy ha szólok a gyerekorvos-főnöknek, talán megúszhatom (ezért jó, hogy Bori által jó ismerősök vagyunk, próbálom kihasználni a kapcsolatrendszert). Szerintetek van arra mód, hogy ha külön kérem, nem viszik el tőlem az első éjjelre sem? Költői volt a kérdés...