Új privát üzeneted érkezett!

Mieza,
Nagyon jól teszitek, pihenjetek egy kicsit, erősödjetek hogy aztán újult erővel tudjatok kezdeni.
És ugye maradsz ?

Zsu,
Tyű tényleg nem kellett sokat várnotok. Hurrá petezsák.

Navared,
Hurrá laptetűűű !!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Egy kis vidámság, szépséges vörös cicum: Kép
vörösmacska

óóóóóóóóóóóóóóóóó de gyönyörű !

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

mieza, okés nem mondom, csak gondolom. Elképzelhető, hogy együtt leszünk, bár én most nem tudom mikor indulhatunk. Voltam Sz. ügynöknél és a ciszták még tovább nőttek, az egyik 41mm volt :shock: úgy hogy most indul fogigátló, aztán két hét múlva UH megint és majd meglátjuk.

csucsu, a lényeg hogy ½ 10-ig van labor, előtte érj oda

navi, irigyellek, tényleg szerencsés alkat lehetsz. Sajna én nagyon édesszájú vagyok és alkatilag sem vagyok vékony, most meg rakódik is rendesen

muzsi, tetszik az új vonalzód :)

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Lányok, akinek már volt ilyen, ez így tök normális, hogy inszem után bent marad pár ciszta és még növögetnek is? Nekem ez új, még ilyen nem volt. Mik ezek? Tüsző maradékok? Fogigátlótól simán elmúlnak? Mire számítsak, meddig kell ezt ilyenkor szedni?

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Navared!!!!

Gratula, nekem jó a lapalja is, a jubileumos leptetővel megelégszem :)

Dorka!
Van ilyen sajna, majd ha jön Vicky mesél róla egy-s mást neki mindig maradt vissza ciszta!!!

Küldöm a cisztaűzőket!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Macsek: Gyönyörűséges a Vöröskétek :)

Navi: Csak meglett.... kellettek hozzá trükkök százai.... de meg.. :lol: :lol: :lol:

Na közben hívtam a béjemcéjt, jövő hét szerdán megyek megkonzultálni az ügyemet...
andrea-1

A Petőfi Csarnokba... Dorka.... :evil:
cisztaűzők mennek.... :arrow: :arrow: :arrow: :twisted: :arrow: :arrow:

Lányok! Volt itt múltkorjában szó cisztákkal kapcsolatban talpmasszázsról ezügyben, ha jól emlékszem, ugye...?
andrea-1

Sajti a talpmasszázsmester

heni77

Hát én jól megmasszíroztam a talpamat, lehet hogy ezért sikerült ekkorára növeszteni a cisztákat?!?!?! :shock: :D

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Janka????
Te merre vagy már????
Küldöm a HCG növelőket!!!!!!! És a petezsákjelenlétet! :) De hülye szó, de más nem jutott eszembe! :shock:

heni77

Köszönöm lányok a segítséget! Szabin leszek, úgyhogy szerintem 9 körül megyek oda. Nem akarok nagyon korán felkelni.

Heni, kösz a drukkokat! Remélem elindulhat a stimu!

Miezo!
NAgy-nagy ölelést küldök neked! Kitartást kívánok neked!

Andrea!
MAjd írd le, hogy hogy bírod a gyógyszert!
Remélem hamar megszokod, és pár hónapon belül jön a baba!

rodina74

Vörösmacs, Garfield-nak hiivják a cicmicet? :) Nem tom, nekem a vörös macsekokról mindig ő jut az eszembe.

Dorkabab, és nem érzed ezt a cisztát?Nem fáj tőle a hasad? Én egyszer azért nem kezdhettem el a stimut, mert cisztám volt a menzi 2. napján. Fogigátlót kellett szednem. A köv menzikor már nem volt ott. Én úgy tudom, hogy igen, a tüsző is "elcisztásodhat" (Nem túl jó szó.) Jobb esetben a menzivel kiürül, rosszabban marad.

HeniZT, most eszmélek!Fél 12ig megittál 3l csipketeát?! 3litert?? Hát nem sz.rral gurigázol! :)

Andi, akkor jöv hét szerda! Remélem jót fognak mondani!

"...minden nehézség csak álcázott lehetőség..."

M
muzsi

muzsi, belegondoltam, hogy milyen nagy az a 41mm :shock: , de nem érzek semmit. Csak "euforikus" állapotban vagyok azóta is mióta ügynököt váltottam :P

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Na mi ez a pangás???

Macsek, igazán szép cicmic, szép dús bundival... :D

Dorka, mondjuk én nem vagyok az a nagy zabás, bár szeretek enni, de inkább többször keveset. Édesség is mindig kell, min. naponta 1x :lol:
Hát nyilván a genetika is sokat számít, anyukámra ütöttem!
Jókora ciszta, de jó, h. eufórikus állapotban vagy, az sokat segít, csak nehogy végleg úgy maradj :wink:

Andi, hát kellett hozzá egy kis szófosás, de meglett :lol:
Drukk szerdára!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti, Janka, Angyalka!!!??? Merre vagytok?

(Rég) elveszettek: Mako, Angi, Avaraka (bár te szoktál néha :D ), Smimi????? Felvenni a láthatóságit (h. Sajtit idézzem) :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

bocs: Dmimi :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

kubuspace: De, 12 hetesen mind a két uh-t csinált. Utána meg a 20. héten már a méhszáj vizsgálat és a kenet levétel miatt piszkált. Nálam ott állandó matatás volt. Mondjuk a szülés előtti volt a legsz@rabb, meg a szülés után másnap. Inkább 10 hüvelyi uh darabonként. Gondolom ezt neked nem kell mondanom, te is szültél már.

muzsi: Gratulálok, jó egészséget nektek.

navared: Azt hiszem te kérdezted az inszem utáni tesztet. Én a 14. napon csináltam és azon már halványan ott volt. Istenem milyen régen is volt.

zsu: Gratula a petezsákocskához.

dorkab: Nekem minden inszem után maradt vissza nagyobb ciszta, még akkor is mikor terhes lettem. 1 hónap után mindig elmúltak a gyógyszertől és a terhesség alatt pedig a 12. hétre felszívódtak. Nekem 7 cm-es maradt az egyik petefészkemben és két 4 cm-es a másikban és egyáltalán nem fájt.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Muzsi: nagy gratula :D

Mieza: csak előre kell nézni!!!!

Navared,Sajt és aki holnap megy a BMC-be megagiga drukkkkk nektek :D :D :D :D :D

Andikám: örülök,hogy végre megvan a megoldás a szaporodásra :D :D :D Kíváncsi vagyok,hogy mit mond szerdán az ügynököd :D :D :D

Macsek: nagy szép vörösmacska :D :D :D

Hencsikém: azért próbálj meg nem pörögni!!! csókos segg :?: :?: :?: hát besz@tam a röhögéstől :D :D :D

Rólam: velem semmi nincs...nem érzek semmit...se has-szúrka,se mellfeszülés :cry: elég szkeptikus vagyok ennek a sikerességét tekintve :oops: nyomom a túrót,szotyit,mogyorót,tojást,sárgaborsót stb...úgy gondolom,hogy túrót nem biztos,hogy valaha az életemben fogok enni még :roll:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Dorkabab, az jó, hogy nem fáj!Vicky iirta, hogy neki 7 cm-es is volt, és az is felsziivódott. Akkor nem is olyan nagy a tiéd :)
Az eufórikus állapot remélem kitart még egy darabig. Jó, hogy úgy néz ki, megtaláltad a neked való dokit.

Navared, a progikérmet te használod most?

Vicky, köszi :)

Angyal, hát ne legyél szkeptikus, jó?! :evil: Na, a mindenségit!Nekem pl a mellem kevésbé feszül és feszült, mint a menzi előtt szokott!
Sztem a túró-undorod itt sokan értjük :)

M
muzsi

Muzsi:O.K.megpróbálok egy rózsaszín ködbe beleburkolózni :wink: :D

Kép

kiss angyal

Angyal, helyes! :) Kép
Ez a rózsasziin köd (is) szerencsét fog hozni neked!!

M
muzsi

vicky, köszi az infokat :) ha ez nem olyan gáz, akkor várom békésen míg elmúlnak közben meg "gyúrok vazze" :) ma is tökre feldobott, érzem hogy napról napra jobban megy :P

kis angyal, miért akarsz mindenáron érezni valamit? Örülj hogy jól vagy és ha ilyen szerencsés maradsz, a három hónap alatt se köszön vissza egy túros-szotyis-mogyóros rántotta :lol: Képzeld, ma edzésen mesélte a kismami edzőnk (két edző is kismami és már akkora hasuk, hogy csak na! :) ), hogy mikor volt UH-n ült mellette egy lány akinek első babájára nagyon sokat vártak, inszemmel jött össze, most az a baba egy éves és még nem jött meg mensije sem, de egyszer csak rosszul lett bementek a belgyógyászatra és közölte a doki vele, hogy 3 hónapos terhes!!!! Semmit, de semmit se érzett!!! Na így legyenek tüneteid!!! :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Muzsi:köszi,zsebre teszem a szerencsehozó ködöt :lol:

Kép

kiss angyal

Dorkabab:igazatok van :!: :D :!: nem vagyok egy depis tipus...ennyivel helyre is billentettétek az agyamat :!: köszi :D

Kép

kiss angyal

Lányok!

Kérhetek tőletek drukkokat holnapra, hogy ne legyen gond, és kezdődhessen a stimu!
Köszike

rodina74

Rodina: mennek a drukkooookkkkkkk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép

kiss angyal

Rodina, úgy szoriitunk, hogy ilyen kis pontok lettünk -> . . . . :!: :!:

M
muzsi

Rodina, Mieza, Navared, Sajt@ holnapra egy kalappal Kép és a varázspor: Kép

Ciculim nevében köszönöm Kép
vörösmacska

Rodina persze-persze, nekem szerencsét hozott, küldök neked is egy lóherét :) Kép

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Rodina, hááát nem is tudom...? Lányok, szerintetek drukkoljunk neki?
Egyértelműűűű :lol: Hát persze, nagyon szorítok, h. kezdhessetek végre! Akkor holnap: te is fiam Brutus???

Muzsi, hát Nóra azt mondta, h. a 14. naptól kezdjem el, ez ma van... végül is egy kis támogatás nem árthat! Te végül megrendelted? ...nem emlékszem, bocsi :oops:
Neked hány napos babcikat adtak vissza? (Már semmire sem emlékszem...)

Angyalka, hát ez könnyű volt, mármint helyrebillenteni, nagyon ügyi vagy és tessék a szép pink ködbe burkolózva tölteni a napokat a pozitív tesztig :wink:

Dorka, ez nem semmi, ez az kismami, aki semmit nem vett észre... bakker :lol: Szerintem sem kell érezni semmit, én úgy látom ez mindenkinél úgy volt, h. nem volt semmi :D akinek sikerült, persze nyilván vanak ellenpéldák, de ált. csak szurkálás, de nem mensis görcs jelentkezik.

Kép
Kép
navared
Szfvár

és persze a többieknek is, akik holnap mennek, bocsi hogy elfelejtkeztem rólatok :oops:
Kép
Muszáj segíteniük, ezek már öt levelűek... :wink:

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Dorka 4 cm hát nem kicsi az biztos. Nekem is volt 25-30 mm-es, most legutóbb meg 19 mm-es. Ezekre azt mondják meg nem repedt tüszők, ártalmatlan tömlők. Víztiszta folyadék van bennük, nekem mindkettő alkalommal elküldték természetesen szövettanra.
Nekem először stimu nélkül volt, vagyis nem gyógyszeres kezelés után, hanem csak úgy alla nature, nem ment el mensivel és fogigátlótól sem, hanem leszívták :x
Másodjára a lombik stimu után maradt sok, nagyobbak is, aztán követkző mensi után már csak egy 19 mm-es, azt is leszívták :x , mert nem vállaltam a fogigátlós időhúzást. Mindkét beavatkozás felejthetetlen élmény volt számomra, főleg utóbbi :shock: Z ügynökkel 8) .
Az esetek 90%-ban elmúlik a következő mensivel, a maradék esetben meg a fogigátlóval. Én selejt vagyok :(
vörösmacska

Rodina, bocsi az alulinformáltságomért, de most neked hogy is van ez? Mert hogy 4 inszemed volt már és akkor most inszemes vagy lombikos stimu kezdődik? Lányok, semmire sem emlékszem, pedig ált. tudom kivel mi van.... :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Macs, dehogy vagy selejt... még csak meg se forduljon a csini kis fejecskédben ilyen baromság!!!! Remélem, ezt csak úgy mondtad... de nem szabad, szeretni kell magunkat :D Ez nem csak ilyen nárcista duma, hanem totál komoly!

Kép
Kép
navared
Szfvár

macsek, ezt a cicuskát meg nektek találtam :)
Kép

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

vagy inkább nárcisztikus....? :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sziasztok Csajócák!

Bocsánat, hogy csak most jelentkezem, de most értünk haza Pestről.
Szóval van egy darab 6mm-es kis petezsákunk :P :P :P :P :P :P
Nagyon boldog vagyok és végre meg is könnyebbültem egy kicsit.

Elolvasom a 3 oldalt, amit termeltetek és jövök.

Janka

Kép

Kép
janka78

Macsek:nem vagyunk selejtek :!: :!: :!:

Dorka: nekem is volt 32 mm-es cisztám ami nem ment el a mensivel és leszívták...hát nem egy nagy élmény,de ha felajánlja az ügynököd a leszívást fogadd el,mert nem megy a kisérletezés vele,hogy elmegy a fogigátlóval vagy nem..vagy ha meg sem említi kérdezz rá,hogy nem lehetne e leszívni...

Kép

kiss angyal

macsek, azt a rézfán fütyülőjét, micsoda beszéd ez!!!! Ha selejtes lennél a jó Isten már kiszelektált volna mielőtt belecsimpaszkodhattál volna mamád pocijába!!! Extra dolgok történnek veled, az már csak biztos, de arra még sosem gondoltál, hogy szervezeted annyira szeretne babát, hogy állandóan túl pörgeti magát a sok tüszővel, csak nincs ideje, meg energiája mindegyikbe kis petécskét is gyártani?!!??!

picibaba.hu vonalzó
dorkabab

Janka: gratula a 6 mm-eshez :D

Kép

kiss angyal

Heni, Kubu, Zsu: Köszönöm a jókívánságokat a kisfiam nevében is!!!
A cangát ma megkapta és azóta le se akar szállni róla, még fúrdeni sem tudom elvinni, pedig imádja a vizet :D

Kubu: Én is néztem ezt a fa bringát, de ez 49 ezer Ft lett volna :cry:

kiss Angyal: köszönöm a gratulát :P Nagyon izgultam a kezem is remegett ivás közben a váróban. Sajna a Z sem volt vmi jó passzban és akkor finoman fogalmaztam.

Janka

Kép

Kép
janka78

Rodina: nagyon nagyon sok drukk neked holnapra és mindenki másnak, aki holnap megy a BMC-be szorítok :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Janka, szuper, örülök, h. kissé megnyugodtál, de a sorok között olvasva, még korán sincs vége az aggódásaidnak... jól sejtem? :D
6 mm-eshez nagy gratula!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navared: De ari vagy, köszi, hogy így hiányoltál, hát itt vagyok, de nem volt túl egyszerű a mai napom. A bőrgyógyászaton kezdtünk a Heim Pálban de 9-kor már 32-en voltak előttünk és egy fertő volt, senkinek nem ajánlom.

Janka

Kép

Kép
janka78

Babe, nekem elég soká, a 17. napon kell visszamenni, ezért tervezem, hogy tesztelek előtte. Akkor ezek szerint a 14-15. napon már lehet. (Nekem 25-én kell visszamennem, még soká sajnos...)

Nava, drukkok folyamatosan mennek. De már tuti jól működnek bent a dolgok, hiszen megindultak a tüszők. Jól zajlanak nálatok is ezek a családi perpatvarok. De hát ennyi kell..

Macs, jól tetted, hogy otthon maradtál. Varázsolj egy kis idősürgetőt, az neked és nekem is jól jön most.

Zsu gratula a 4 milishez :D

Muzsi megérkeztek a ragacsszállítmányok a megfelelő helyre köszi :D

Vörösmacs de édi cicus. Nekünk is volt hasonló, egy lusta, dörgölődzős nőci volt, imádnivaló macsek.

Durka küldök cisztaűzőt. Erre van valami praktika, hogy ne maradjon vissza ilyen? Vagy ez ellen tehetetlenek vagyunk?

Andi te mit konzultálsz majd szerdán? Bocs ha emlékeznem kéne..

Kiss Angyal tudod tüneteket felesleges figyelni. Nagyon sok esetben nincs semmi tünet, szóval maradj is még abban a rózsaszínben még jó pár napig amíg kell. Én is próbálok hasonlóan tenni, ma is a föld felett lebegtem néhány centivel. Csak jóra gondoljunk!

Janka, neked meg a 6 milishez drukk :D

Holnapiaknak mennek a drukkok, kérjük majd a beszámolókat ;)
vayacon

Navared, hát ez így megy sajna végig a 9 hónap alatt, utánna a szülés, majd a nevelés.....

Janka

Kép

Kép
janka78

Zsu: GRATULÁLOK a petezsákocskádhoz!!!!

Janka

Kép

Kép
janka78

Vayacon: nagyon köszönöm a gratulációt, majd holnap megpróbálom feltenni a képet, mert kértem róla felvételt. :D

Janka

Kép

Kép
janka78

Jaj Drágáim! Bocsánat, nekem még sosem volt, de hál istennek nincs is szükségem a laptetűre, ezért átruházom annak akinek a legnagyobb szüksége lenne rá :!:

Janka

Kép

Kép
janka78

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?