Még nincs piri Csip-csip??Mi lesz a teszttel? Biztosan szar ez a bizonytalanság neked is
Ezek a pénzügyek....no comment
Apropó fizuról van szó, tegnap este amikor melóztam megkérdeztem a fönökasszonyomat úgy szépenm finoman, hogy most mi van, aztán kiderült, hogy bár igaz ö sem 100%-ig biztos benne, dehogy az elején mondták, hogy amíg nem egyedül melózok addig kevesebb az órabérem...
Azért ennyire béna nem vagyok, ilyenre emlékeznék, a párom szerint ilyenkor már lehet bármit mondani....de legalább letisztáztuk
Az biztos, hogy amennyi órabérért én ott dolgozom, Németországban nem sokan dolgoznának, még egy takarítónö is többet keres
Persze nekem elsösorban nem a pénz volt a lényeg, hanem, hogy végre dolgozhassak és megtanuljam a nyelvet
Durcipok nagyon szép a görbét, de pont egyre gondoltunk,mert láttam, hogy akkor te elvileg a 13. dpo-n vagy, szóval ha tényleg 14 napos a luteális fázisod, akkor te bizony holnapra nem várod! Tényleg akkor volt a pete´reésed, amikor a ciklus.hu behúzta? Nem lehet, hogy a vérfolt jelezte nálad a p.ét? Nem vagyok doki, ez csak egy kérdés, meg ott írtad, hogy tojcsis a folyásod...Szoktál ovu teszteket csinálni? Azért drukkolok, mégha késöbb lett volna a p.éd,akkor sem gond, mert voltaok együtt eleget szerintem...
Tyuntyi, örülök, hogy akkor végülis lett p.éd! Szegénykék, akkor eléggé kilehettek!Egy kicsit irigykedem is, persez pozitív szempontból
Aranyos a párod, hogy így rajta van a témán.....szerintem az én párom is, ha majd eltelik jóhosszu idö, amit nagyon remélek, hogy nem úgy lesz, majd akkor feléri talán a 33 évével, hogy telik az idö és fiatalabbak nem leszünk már....
Csicsy mizujs veled? Te kb. most a p.éd környékén vagy a ciklusban?
Hkitty veled mi újság?Rég jártál errefelé...
Henne, köszi hogy megosztottad a tüneteidet...Hát igen, ezek nálam is voltak, csak annyi különbséggel, hogy nálam nem volt pozitív teszt, a szervezetem produkálta ismét
Tegnap este is mikor csináltam a páromnak a szendvicsét a konyhában hirtelen összerándultam,mert belenyílalt a bal petefészkemnél, majd utánna az alhasam középsö részénél, ez tartott pár másodpercig, majd abbamaradt..de a kés is megállt a kezemben
Azaz, hogy nem akarok pesszimista lenni lányok, de olyan nem jó érzetem van, valami mintha a bal oldalt nem stimmelne nálam
Elvileg a 6dpo-n vagyok kb.
Nos ez sem tiszta nekem...segítsetek...
Ha mondjuk 4-en és 5.-en volt pozitív ovutesztem, akkor gondolom, vagy 5-en estefelé, vagy 6-an lehetett p.ém. Ilyenkor a 6. az már az 1. dpo, vagy az elsö dpo. az a 7.? Mert ha így van, akkor csak a 4.dpo-n vagyok...vagy mi?
A luteális fázisom nekem mindig 14 nap szokott lenni, kivéve a múltkorit, akkor 15 napos volt...
Pinkiné, hát hogy nálad mizu az fogalmam sincs. Létezik olyan szerintetek, hogy valaki úgy vetél el spontán, hogy a teszt még ki sem tudja mutatni? Ez lehet hülye kérdés volt most...
Mindenesetre gyere majd a beszémolóval,mert engem is érdekekel!
Most megyek eszem valamit, habár ideges vagyok, izgulok a mai elsö napommiatt, de hál istennek szakad a hó, remélem nem leszek 5 millióan.....