Szasztok, lassan fogok visszaolvasni, most csak ezt az oldalt olvastam. Majd próbálok válaszolni. Szal
Betty: sztem próbálkozzatok, igyad a teákat, ha páfrányos, izzítsad apát, ne "tököljetek" egy próbát megér!!!
Teát váltsad pé-nek vagy látszólagos pének megfelelően.
A másik babásulni vágyok, állítólag a homeopátás szerek is jók. Én nem hiszek bennük őszintén, de Beninek gyerekorvos javaslatára kipróbáltunk még a nyugatató előtt kúpot, és jóóóóóóóóó sztem az is hathat, a védőnő is hozott baromi jó példákat a gyógyáasztból. annyira nem drágák, szal, nézzetek utánna
Melisch: sztem csaj lesz. De ne aggój és ne agyalj azon, hogy milyen nemű...majd a követekezőnél leszérdekes!
A töbeikenk is írok, csa gyors ez maradt meg.
Rólunk.Beni tejfehérje érzékeny , de kinőheti...sinlacpéppel nyomjuk, vagyis próbáljuk...de utálja, tápban megissza, püréket gyűlöli...
öteletek?
Attila kiment Angliába dolgozni, n agyon hiányzunk neki, szeretné, h majd menjünk ki, én nem agyalok iy.enen, mert nem nagyon szeretnék és eza jövő zenéje. De gáz, h segítségem egyenlő a nullával, azért amikor itt volkt sokat melózott a babamelett.
Na, enyi, majd igyekszem jönni, de a visszaolc is idő lesz!
puszi