Sziasztok!
Kicsit eltüntem, de azért olvasok. Gyorsan írok egy kicsit magunkról. Jól vagyunk, Kitti nagyon ügyesen közlekedik hátrafelé. Mostanában mindig lemászik az ágy végébe. De a járókában is addig mászik, míg a lábai ki nem lógnak.
Amúgy jól elvan hason, néha már majdnem négykézlábazás is sikerül neki, de még elég kezdetleges módon. Sikongat, tánzikál és berreg, van, hogy ezt egyszerre.
Nekem elkezdődött suli, igaz, eddig csak két szombat volt, de még nem sikerült visszarázódni. Októberben pedig megyek nyelvvizsgázni, de úgy érzem semmit sem tudok. Azt gondoltam, majd ha befizetem a nyelvvizsga díjat, akkor az fog motiválni, de valahogy mégsem. Na mindegy.
Aliz, én is vittem magammal Kittit a fodrászhoz, de őt nem rázta meg a dolog. Úgy látszik a lányok ezt jobban viselik.
Timili, bár már biztos túl vagy a dolgon, nálunk ilyenkor az vált be, ha sétálgattunk vele, illetve később az autósülést felkötöttük hintának a plafonra és abban mindig jól elvolt. Az éneklés is hatásos. Én általában a Lencsilányt szoktam dúdolni, és legtöbbször amint meghallja meg is nyugszik. Mellgyuszi rendben jött?
Ed, Hicu mi is megyünk jövő héten a Blahára, majd kereslek titeket.
Most csak ennyi telt tőlem, de majd megpróbálok gyakrabban jönni.
Pusza,
Tünde