Sziasztok Lányok!
épp most kecmeregtem ki a fürdőkádból, ugyanis elkapott valami kólika
nem ragályos szerencsére, de ott van msot egy gombóc a torkomon, és nem akar onnan elmenni.
esetleg mézesteával
babusok: én még ősszel voltam itt a csoibánkatéren olyan ringató foglalkozáson. nbem volt rossz, csak abbahagytam, mert akkoriban volt az influelza járvány
de egész jó. kornyikálunk, mondókázunk, ölben lovacskázunk. ha jól emlékszem egy alkalom 900 ft, és bérlettel 600-700 jön ki, ha jól emlékszem.
Charlott: megérkeztek a popsigyógyító sugarak!!!
már nem olyan vészes a kiscsaj popója.
az utónévkönyvet én is csak javasolhatom: anno jókat nevettem rajta. neked még akartam adni egy kelengyelistát, ha akarod elküldhetem neked ímélben, én hasznát vettem...
Szonce: igen, mi használunk cipőt, mert mikor elkezdett topogni, akkor jónak láttuk, hpogy ne mezítláéb csámpásan topogjon
hanem fogja valami a tappancsát. mi a brendonban vettünk, és volt vagy 6000ft. úgy gondolkodtunk, hogy első tappancsfogónak valami jót kellene venni, és mi ezeket a javaslatokat kaptuk: olyan cipő legyen, aminek szögletes az orra, legyen ott gumi, ha esetleg topog, akkor ne koptassa el, és magas legyen a bokája, hogy fogja a lábacskáit, és a cipő belül, olyan lúdtalpnyomós legyen.
nem tudom, hogy hívják, de az olyan mikor van olyan kiemelkedés a cipőben.