Új privát üzeneted érkezett!

Ranita!
Még jó,h van kiskapu és megtudjátok így oldani.
Ne veszekedjetek mostmár ez miatt :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi,
csak azért bennünk van a félsz, nehogy bukta legyen belőle. De talán nem.

Kép

Kép
ranita1979

Ja, meg hát a károsultnak is bele kell mennie. Csak az meg elég szőrszálhasogató, azt mondja apa. Megmondta azt is, hogy szakszervízbe fogja elvinni az autót, az meg duplájába kerül..... Holott ő is autószerelő....
Nem értem azért néha az embereket és ez elszomorít.
Most, hogy apának belementek az autóba, ő nem vitte el szakszervízbe, bontóban vett rá ajtót, amit lefújnak és kicserélnek.... Azért, hogy az illetőnek ne kerüljön 200ezer forintjába.... Mondtam neki, miért kell neki másokkal mindig jópofizni, ha meg ő van a szarba, akkor még bele is rúgnak. És hányszor, de hányszor volt már ilyen és ő nem tanul belőle :evil:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Nem tudom elolvasni az apró betűset :oops: pont a lényeg gondolom :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ranita
Nyilván, hogy azt akarja, hogy minél többet le tudjon húzni tőletek :!: néha olyan pofátlanok és gerinctelenek az emberek :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Igen lányok sajnos van aki nem túl segítőkész a másikkal szemben.
Sőőőőt........

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, nagyon tetszik a plafon! :D

Gabi, hogy érzed magad?

Suzy, próbálom csatolni a tesztet..., bár elég halványan látszik...

Ranita, remélem meg tudjátok oldani a kocsit...

Kép
Vendég

Végre... :D tudtam, hogy a telefonommal sikerülni fog, jól láthatóan lefotózni...vagyis ennyire látszódott a csík, de azért ott van :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.02.10 10:20-kor.
Vendég

Jo reggelt Lanyok!!

Lucuzs- Akkor ez tenyleg fura, hogy most nem hivott meg egy UH-ra vissza :shock: De valoszinü, hogy akkor tenyleg a multkori esetböl indul ki es onnan szamitotta ki a 11-et :roll:

Suzy- A höd nagyon igeretes, remelem amiatt vagy almos :D Kb 35 orat melozol egy heten, az teljesen normalis....Az a szar amikor vezetek is, mert akkor reggel elmegyek ugye vezetni, hazaerek fel 5-5 körül, aztan 6-kor meg mar mehetek a repterre, szoval olyankor nincs idöm semmire sajnos :? De remelem mar nem sokaig lesz ez igy :D

Betty- Tenyleg :D :D :D Bocsesz, kimaradtal a szaknevsorbol :oops: Mert, hogy neked meg 18-a....Pedig tudtam, csak meg sem raktam össze a kepet :D Benne vagyok a 4-es onlany buliba, majd virtualisan koccintunk :D Nagyon jok a csillagok :shock: :shock: :D Nagyon szorgalmasak vagytok, hogy mar igy megcsinaltatok a szobat, le a kalappal :wink:

Gabi- Pihenj!!!

Ranita-Hajra kiskapu!!!Ha van ilyen ki kell hasznalni, a biztositok amugy is annyi penzt huznak le az emberröl a semmiert, mikor meg fizetni kene, akkor b@sznak....Ugyhogy mindent bele!!! :D
Sajnos nagyon sok ilyen gyöker ember van, mindenki igyekszik a masikat lehuzni, ez nagyon szomoru.....Sajnos a parodfele az mar egy ritka peldany :?

Velem nem tudom mi van, kicsit aggodom, napok ota olyan mensi szerüen görcsölget a hasam, napjaban többször is......Pedig csak hetföre varom, remelem nem cseszik ki velem es nem jön elöbb, mert akkor :evil: :evil: :evil:

Na most megyek takaritgatni, meg fözni stb.....

Csoközön

KépKép
gyancsi

Zsu
Köszönöm kedvességed, látszik a lényeg :!: :wink:
Pénteki uh-hoz drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Angyli
Nem telóztál még :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu- Nagyon szep a teszted!! :D :D En is, en is, en is akarok :D

Miert irt egy par betüt kekkel ??????Nem ertem!!

KépKép
gyancsi

Zsu!
Jól vagyok,de már nagyon mászkálnék :?

Kép
cukigabi
Budapest

Ja, a 4-es buli mehet! :D már alig várom!
Vendég

Angyal- Hirek??????

KépKép
gyancsi

Ancsi
Odaát már megírtam, de itt is írom, hogy még bármi lehet, nem biztos, hogy menzi miatt görcsölgetsz :!: :wink:
Meddig fogsz vezetni :?:
Ez valóban normális óraszám, azt hittem sokkal többet, mert szinte állandóan dolgozol :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsi
Nem tudom, de ez így egy email cím :?: :shock: mert, ha rámegyek az lesz belőle :shock:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

Zsu
Hogy vagy mostanság :?: Rókacsalád van :?:
Még hogy nagyon halvány a teszt :shock: bárcsak én látnék ilyet saját pisiből :lol: Még így is, hogy a fotó kicsit homály, símán ki lehet venni :!: Engedd meg, hogy még egyszer gratuláljak :!: :lol: :lol:

Szuzy
köszi a dicsit, nekem is nagyon tetszik, igaz, ezt élőben kellene látni, képen annyira nem adja vissza magát. :wink: De ajánlom mindenkinek, mert nagyon gyönyörű...egész este bent feküdtem a kisszobába, kémlelve a csillagos eget :oops: :lol:
Még pakolászni kell, de a szobával amúgy készen vagyunk..

Gabi, Ranita, nektek is köszi a dicsit :!:

Gabi
hogy vagy :?: Előérzet esetleg :?:

Ranita
értem, miről írsz :wink: azt hiszem :wink:

Angyli+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink: Remélem jó híreket kapsz :!:

Gyancsi
már nagyon régóta terveztük, hogy megcsináljuk, mert végülis az nem kér enni :lol: Most már megvolt hozzá minden, hát nekiálltunk.
Lehet, kismuki csak erre várt, hogy legyen hova jönnie :lol: reméljük, így van :!: 8)
Reméljük nem jön előbb piri, nem cseszik ki ennyire veled :evil:
Azért kékek ott a betűk, mert @ van a szövegben, és azt e-mail címnek, vagy valami kiemelt szövegnek veszi :wink:

Mindenkiért mennek a drukkok tőlem mára+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Nappali fotókat minyá teszem, azt utána megyek takarítani :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty!
Nem mondom,h nem figyelem a jeleket,de tudod mindenki más :wink: Szurkál itt-ott,de ez még nem feltétlenül utal arra.
Tesztet meg csak 18-án reggel csinálok. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty
Akkor most már jöhet a pozi teszt és a kis pocaklakó(k), szívből kívánom, mert már nagyon megérdemelnétek :!: :wink:
Ha most nyerek egy kis pénzt a lottón, azonnal kocsiba ülök és megyek hozzátok és utána megyünk egy pesti találkára a Többiekkel :!: :lol:
További hasznos munkát :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, köszi :D róka nincs, csak kerülget..., tegnap behányt az egyik kutyi, na akkor majdnem én is odaraktam egy másik kupacot :D , ma reggel meg a férjem ágyba hozta a kávét, ez sem volt túl jó ötlet, de azért sikerült visszatartani! Reggeli rosszullét nincs, egésznapos van, mármint a nap bármely szakaszában előjöhet az émelygés.
Vendég

Zsu,
szépen látszik a 2. csíkod :D .

Betty,
most olvasom csak az idézetedet... Nagyon tetszik :D .
Biztos, hogy a babátok/babáitok is csak erre a szép szobára vágytak. Hanna is akkor sikerült, mikor megvettük a lakást és lett külön szobája :D

Gyancsi,
hát nem érdemes a mai világben becsületesnek lenni, az biztos.
Piri ennyivel előbb biztos nem jön. Lehet, hogy jót tett a hsg, aztán már a baba szurkál :D . De jó is lenne :D .

Angyal,
:?:

Kép

Kép
ranita1979

Kép
Kép
Kép

Na itt vannak a nappali képek is. A tárgyakat tessék figyelmen kívül hagyni :lol:
Majd jövök, pussz :!:

betty615

Betty- Nagyon siraly tenyleg a szoba, most mar csak a kis lakoja hianyzik, de mar nem sokaig, ez tuti :D

Suzy- Hat en annyira pofatlan egy joszag vagyok, hogy szerintem max az elsö 3 honapban szeretnek dolgozni, aztan ugy itthon maradok, mint a szel.....Igazabol ugyanannyi fizut kapok ha itthon maradok, mintha meloznek :D Olyan jol elfoglalnam magam itthon, hogy csak na :D Meg hat sajnos, ugye a repteri melo eleg szar, hajolgatni kell, meg 20 kg csomagokat megemelni.....A vezetesesben meg az a szar, hogy bemegyek egy nap 50 rendelöbe, tele betegekkel, krakognak meg minden.....Szoval nem nagyon füllik hozza a fogam....De hat tartasak ott mar, hogy ilyeneken kelljen gondolkodnom :D A te höd viszont nagyon ceeeep!! :wink:

Ranita- Belöled is a profeta szoljon, hogy ne a piri, hanem a baba legyen.....Bar ilyen csodak altalaban mindig massal törtennek :roll: Jo lenne ha egyszer velem is :D

Zsu- Remeljük roka koma elkerül :wink:

KépKép
gyancsi

Betty!
Igazán szép az egész szoba :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Betty :!:

Nagyon szép lett a szoba :wink:
Mennek a drukkjaim a mielőbbi beültihez++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Remélem mára nem érzed Magad annyirea fáradtnak :wink:
Spontán bébihez drukk+++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:

Örülök, hogy van egy kiskapu és találtok megoldás a problémára :wink:
+++++++++++++++++++++++++++

Gabi :!:

Pihenj ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :!:

Jó takaritást és főzést :!:
++++++++++++++++++++++

Nemrég jöttem meg a Munkaügyi kp-ból bár holnap kellett volna mennem jelentkezni, de holnap már beülti lesz.
Röviden.
Telóztam a Kaáliba mint ahogy tegnap is irtam 5 tüszőből 2 termékenyült meg, 2 érett volt, viszont mára már csak az egyikről beszélt a biológus csajszi, hogy az 1 db kismanóm nagyon szép 7 sejtes.
A másik megtermékenyültről nem tett emlitést biztos, azért, mert nem szép.

Hát mit mondjak, most tényleg mindent csak Istenre bizom, lesz ami lesz.

Ha sikerülni fog annak nagyon fogok örülni, ha mégsem, akkor összefogtok kanalazni csajok.

Ennyit tudok jelenleg, majd holnap többet.

Reggel 8h-ra kell mennem Debibe.

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Angyal- 1 emberkent szoritunk, hogy az egy darab baboca megmaradjon!!!Nagyon stramm kis legeny lehet, ha mar most szep 7 sejtes allapotban van :wink: Nagyon sokat gondolok rad, remelem a Joisten megsegit es megkapaszkodik az a pici baba....Ilyet küldök neked holnapra Kép

KépKép
gyancsi

Drága gyancsi :!:

Nagyon köszönöm Neked és a lányoknak is, hogy erőt adtok nekem :wink:

Pórálom hinni, hogy Isten megsegit legalább egy gyermekkel, nem is vágyom többre csak Ő sikerüljön nekünk :!:

Mindenkiért nagyon drukkolok én is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szeretlek Benneteket lányok :wink:

Pusza
Vendég

Angyli
én azért annak a másik babónak is adok egy esélyt, még símán összeszedheti magát :!: :wink:
Nagyon drukkolok nekik...és persze neked is :lol: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az összekanalazásra ne is gondolj :!: Mert olyan nem történhet meg, maximum a boldogságtól fogsz szétesni :lol: erre gondolj :!: :wink:

betty615

Drága Bettykém :!:

Hátha összeszedi magát ha mégsem remélem, hogy az egy kismanó befutó lesz a mi szemünkfénye :wink:

Okés csak a jóra fogok gondolni igérem és köszönöm Neked is, hogy erőt adsz :!:

puszi
Vendég

Angyal,
ha a mi drukkjainkon múlik, akkor ez a kismanó itt marad veled még vagy 8 hónapig :D . Tudod, csak pozitívan, nem agyalni.

Kép

Kép
ranita1979

Drága Ranita :!:

Igen tudom, ha a Ti drukkjaitokon mulik, akkor biztos velem is marad.
Pozitiv vagyok nem igazán agyalok, lesz ami lesz, majd a természet megoldja.

További szép estét jó éjt kivánok :!:

Majd jelentkezem :wink:
Vendég

Sziasztok!

Betty, meseszép a szoba, kívánom hogy lakó minél előbb elfoglalhassa.

Angyal, akkor csak 1db maradt meg az 5-ből?

Zsu, most hányadig napon vagy? nem terhességre gondolok, hanem a teszten hogy csak így látni, vagy azóta nem is csináltál másik tesztet és ez a régi?

A többieknek egy nagy
Kép

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

suzy, lehet akkor a hétvégi ügyeletet lecserélem a női klinikára.
Köszi nagyon.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok lányok!Nagyon régóta nem voltam itt ,bocsánat!Tudjátok lombikos vagyok én is.
Visszaolvastam látom alakulnak a dolgok inszemek,beültik nagyon szoritok mindenkinek!!!!!
Betty gyönyörűek a szobáitok ezeknek a kicsik tuti nem fognak tudni ellenállni és sietnek hozzátok beköltözni:)
Cukibabi szoritok++++++++++++++++

KépKép KépKép
kamilla*

Angyal drukkolok neked is !!!!Küldöm én is a babatapaszokat:)

KépKép KépKép
kamilla*

Angyal!
Drukk az egykének+++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Kamilla
mizujs veled :?: hogy vagy :?:
Most neked (épp egyik nap kérdeztem a lányokat) hány bébi sikerült :?: Mindkettő, vagy 1 :?: Mert nem igazán tudom, bár azóta megírták a csajok, hogy sztük 1.

Csajszik, aki már kapott progi szurit, annak van valami neve, vagy csak egyszerűen progeszteron injekció :?:
Azt otthon be lehet adni :?: Mert meg akarom majd említeni a dokkernek, nem-e lehetne ee beülti után, hogy adjon ilyet.
Azt izomba kell ugye :?: Mert én beadnám magamnak úgy is.

betty615

Ancsuka, ez a legelső tesztem, azóta nem csináltam.Holnap megyek uh-ra, mert pénteken nem ér rá a férjem, már nagyon izgulok.

Angyal, nagyon szorítok Neked!!!

Betty, a nevét nem tudom, de a másik fórumon van egy lány aki kapta a 12.hétig, és mindenap a dokihoz kellett mennie, mert izomba kell adni mindenképp!
Vendég

Sziasztok!

Betty
Nagyon tetszik a szoba, tényleg nagyon szép, jók a színek és kislányos és kisfiús is, de reméljük és drukkolok, hogy jöjjenek az ikrek nemsokára :!: :wink:
Sokat dolgoztatok, ügyik vagytok :!:
Én nem kaptam még csillagokat, azt hiszem a neten fogok rendelni, mert az nagyon tetszik, amit a múltkor feltettem :!:
Amúgy nappal nagyon látszik, hogy van valami a plafonon :?: mennyire lehet szépen felragasztani :?:

Az egyik ismerősöm kapott progi szurit :arrow: Progesteron streuli 25 mg a neve, de ezt nem lehetett itthon kapni, úgy hozatta svájcból futárral, hogy most lehet-e már kapni nem tudom, majd utána kérdezek :!: beülti után kapta :!:

Ancsi
Akkor mindenképpen maradj majd otthon, ha a pénz is ugyan annyi, akkor meg főleg :!:
Rendelőket "látogatsz" :?: miket viszel :?:

Angyli
Még mindig fáradtnak érzem magam, de ez az idő is kikészít már, most meg az eső esik :!: :shock:
Drukk mára és reméljük sikerrel jártok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
"Angyal, ne agyalj", csak jóra tessék gondolni és mi drukkolok, ahogy csak tudunk :lol:

Kamilla
De jó, hogy jöttél :wink: hogy vagytok, mesélj :?: :wink:

Többieket is pusszantom és ölelek :wink: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt mindenkinek!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Esetleg,ha valakit érdekel...

Behangoló Tea

Csökkenti a menstruációt kísérő erős fájdalmakat, és normalizálja a rendellenes vérzést!

Cickafarkfű virág,komló,édeskömény,1:1 arányú keverékéből 1 evőkanálnyit forrásba hozunk.15 perc áztatás után leszűrjük.5 csepp propolisz tinktúrával kiegészítve mézzel édesítve naponta 2 alkalommal étkezés után fogyasztjuk .Az adagolással követni kel a menstruációs ciklust.. A tea fogyasztását az első vérzés mentes napon kell elkezdeni és 15 napon át folytatni. Ez idő alatt a szervezetben az ösztrogén azaz tüszőhormon mennyisége fokozatosan növekszik,és felkészíti a szervezetet a megtermékenyítésre.
A 15 naptól tilos ezt a teát inni mert hormonzavart okoz.

A 16. naptól kezdve a szervezetben a progeszteron női hormon azaz sárga test hormon termelődik fokozatosan növekvő mennyiségben,egészen a menstruáció kezdetéig. Ez idő alatt fito progeszteron tartalmazó teát kell fogyasztani, amely palástfű,apróbojtorján, rozmaringlevél és körömvirág keverékéből készül az előző teához hasonló módon.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

megjöttünk uh-ról, msot nem tudok visszaolvasni, mert megyünk tovább, majd jövök este...

4mm-es petezsák a meéhen belül!!! Nagyon boldog vagyok!
Február 23.-án kell újra menni uh-ra.

Pusszancs mindenkinek!
Vendég

Zsu
Örülök az örömödnek :D szép napot :!:
puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!
Jaj,de édi :lol: ,azért vigyázz magadra!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Lányok, hol van mindenki :shock: ? Mindenki behavazódott? Nálunk akkora esett, hogy csak na...... Még mindig esik.

Zsu,
gratula nektek :D

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Én vagyok :!: :wink:
Nálunk már semmi, olvad és esik az eső :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Ancsuka :!:

Igen az ötből csak egy maradt meg, ő viszont nagyon erős ma már 10 sejtes volt :wink:
Március 01-n kell mennem vv-re, bizom benne, hogy most velem marad a kis egykém :wink:
Hiszem, hogy Ő lesz a befutó :wink:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kamilla :!:

Köszi a drukkot, örülök, hogy jelentkeztél :wink:

Hogy vagytok :?:

Gabi :!:

Köszi drága Gabi viszont megy Értetek is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:

Köszi, ari vagy :wink:

Örülök, hogy minden rendben volt az UH-on++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Igen itt is esik az eső, az ember tök fáradtnak érzi magát.

Nem agyalok drága, lesz ami lesz, majd Isten tudja mi legyen :!:
Spontán babóhoz++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:

Én nem kaptam progi szurit, nem ismerem, de sztem a dokidtól kérdezz rá :!:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ranita :!:
Sikerült valamit rendeznetek az autóval kapcs-ban :?:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

gyancsi :?:

Melinda :?:

lucuzs :?:

Most lepihenek lányok, majd jelentkezem :wink:
Vendég

Ranita!
Én is vagyok :lol:
Itt csak éjjel esett pár centi,de már elállt,reggel se esett.

Angyal!
Hát ez az egyke nagyon erőőőőőőős! :lol:
A két másik nekem is megerősödött és fagyiba vannak,remélem nem kell egyhamar értük menni. :lol:

Jaj lányok!
Minden kis szúrásra és rezzenésre figyelek,pedig nem akarok agyalni. :twisted:
És tegnap már google-ztam is!!! :? De ma a közelébe se megyek :P

Kép
cukigabi
Budapest

Betty!
Progiszuriról nem tudok semmit.Gondolod,h nálad hatásosabb lesz?

Kamilla!
Jöhetnél sűrűbben!Köszi a drukkot!

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?