Új privát üzeneted érkezett!

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Nomina ha clostizol nana,hogy elobb csikosodsz... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Igen BRi ez Clostys hónap fél adaggal, csüt. lesz UH kiderül mit produkált a gyógyszer....
Vendég

én is bekukkantottam picit,hátha van valakivel valami fejlemény :)

KépKép
bettike83

Toroltek a jaratunkat a havazas miatt :cry: :cry: :cry:

KépKép
bridget0801
Kulfold

arra megint esett a hó?

KépKép
bettike83

Itt egesz telen 2szer esett ho :twisted: egyszer szep volt 2napig max...egyszer meg havazasra keltunk delutanra meg mar sutott a nap :arrow: erre most megyek haza es nana,hogy aznap mondanak havazast :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold

BRI ............es elore lathatoalg mikor tudsz jonni majd??? remelem miharabb ....
Vendég

Hat pentekre tettek at az szombaton erkezik de parom probalkozik elkapni a csutoroki masik jaratot ami pentek estere erkezik...az meg nem is problema de anyagot igy hogy adunk le?Hetvegen nincs labor pentenek mentunk volna katona fagyasztasra :( Remelem megtudom oldani :roll: Majd holnap meg jovok ezekszerint :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Bri, remélem megoldod a fagyasztást. szurkolok nektek. ezerrel.
Baba, mizu? Jól vagy? Jövő hét szerdáig nagyon el vagyok havazva, de utána elkaplak msn-en. :wink:

Mares, merre vagy?

Bettike, gyógyfüvektől ne várj csodát, tudom, hogy elkezdted a vizsgálatokat, reméljük hamarosan megoldódnak a problémáid. Te szoktál lh tesztet csinálni? Vagy vezetsz hőt?

Csillag, betegségből már elég nektek, nem?

Szleti, +++++++++++++++++
Nomina, csütörtöki uh után gyere azonnal! Kivi vagyok, mit mutat majd. Tegnapi lh teszt?

chrissy81

Hali, Bridget, drukk, hogy elkapjátok azt a járatot :wink:

Mindenkinek ölelés és drukkhegység

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Bri remélem sikerül elkapni azt a járatot, és minden úgy alakul, ahogy terveztétek.
Chrissy köszönöm jobban vagyok, de Rókáék még itt vannak, nem tudom, miért nem húznak már el a p...ba :)
Mares jól vagy?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

bri

sajnálom h közbeszolt az időjárás,azt hiszem erre az évre már épp elég volt hóbol :?

chrissy

nem várok csodát de azért remélem valamilyen hatással lesz a szervezetemre,mert ha nővényekkel tehetek valaamit az egészségemért akkor megprobálom és ártani nem ártok magamnak ezzel.a dokim is megmondta h nyugodtan igyam.meg nekem van egy gombás fertőzésem ami időnként előjön és nagyon szoktam tőle szenvedni,és csodák csodájára,mióta iszom a cickafark teát,azóta elmúllasztotta,magam sem hittem el,de ehetek bármit és nem jön elő a gomba,szoval ha már csak erre jó akkor már nyert ügyem van.ha pedig a ciklusra is jó lenne akkor boldog lennék.

kaptam ovulációs mikroszkopot és azt használom naponta.
sajnos nem vezettem hőt megint :oops: elmaradt,pedig ebben a ciklusban akartam :oops:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Bri: sajnálom hogy az idő bekavart!

Baba: rókákat átveszem, bármikor jöhetnek :D igen, jól, csak mindjárt alszok.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

lehet csoda történt...nekem már közel 1 éve nem volt norális peteérésem,legalábbis sztem,nem volt jele meg semmi,szoval sztem nem volt.az egyik nagyon rendes babanetes anyuka küldött nekem egy ovulácios mikroszkopot és mindennap ellenőriztem h van e valami,hát nem volt,legalábbis a mikroszkp semmit nem jelzett,csak a sima ábra volt rajta ami nem pé jelent.de már tegnap is láttam rajta ilyen páfrányra hasonlitó valamit,de nem tudlajdonitottam neki nagy ügyet mert azt sem tudtam pé-kor mit kell látni,aztán utánna olvastam a dolognak és nagyjábol rájöttem mit is kellene látnom.ma pedig határozottan páfárnyos lett,a derekam is nagyon fáj,görcsölgetek,meg észrevettem egy kis pé-re utaló nyákot is,ami nekem már rég nem volt,persze ez sem annyi mint régen szokott lenni,de valamit jelzett a testem amit most nem tudok mire vélni.

szerintetek?

bár nem élem bele magam,de nagy valószinűdéggel pém van.13.napon vagyok,most számoltam gyors utánna.

KépKép
bettike83

Bettike, simán lehet pé, bár nekem nem vált be a mikroszkóp, mert összevissza mutogatott, de ha úgy csináltad, nyálból, hogy előtte 2 órán keresztül semmit sem ettél, sem ittál, akkor mutathat valós eredményt.

chrissy81

chrissy

mellé tártsul még a magas hő és a görcs,na meg az a tojásfehérje szinű cucc.ezek igy egyűtt arra utalhatnak...bár nála nagy csoda lenne,de valami van.

KépKép
bettike83

Betti remélem sikerül.Azért a biztonság kedvéért gyűrjétek össze a lepedőt.Sose lehet tudni. :D
Vendég

Bettike: azért csak bújjatok össze apival addig! AZ SOSEM ÁRT :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Lehet utánanézek ennek a hőmérőzésnek.Egy pár görbét megnéztem amit felraktatok de mivel annyira nem tudok angolul nem hiszem h kipróbálom azt az oldalt.De majd megnézem máshol is.
Vendég

általában nem hagyunk ilyen alkalmakat.meg hát nem csak a gyerek miatt kell :wink: :wink: :lol:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Az új dokim megengedte, hogy próbálkozzunk újra!!!!!!!! Nem kell várnunk többet. Ez az idei év legjobb híre.

Gitka,
A ciklus.hu-n is van, az magyar. Bár nem olyan profi, mint a fertility.

Úgyhogy csatlakozom a pé után görbefennmaradásnak drukkoló társasághoz!!!

Főleg, ha kiderülne végre, mikor volt PÉ-m...:)

Chrissy, mi az a +++++++++++? Nem értek még itt mindent...:)

Bettike, hajrá!!
Vendég

ez jó hir,hajrá!!!!!!!! :) :)

KépKép
bettike83

Leti, a +++++++++++++++++ azt jelenti, hogy drukkolok. Szorítok, hogy összejöjjön... Ha ilyennel találkozol: "kezem-lábam csuriban érted" - az is hasonlót jelent. Tanuld a babanet szlenget!!!!!!! :D

chrissy81

Sziasztok!

Zuhant a hőm egy tizedet ma, de nem bírtam ki és lőttem egy LH tesztet - totál pozitív...9.Dpo...majd kiugrik a szívem a helyéről...előző ciklusban 9. és 11.DPO-n negatív volt aztán jött piri...most meg...szúrkálnak a petefészkeim szóval bmi lehet még ebből tudom, de rettentően izgulok, szorítsatok, hogy sikerüljön!!! :roll:

Mi újság Mares!? Már úgy várom, hogy gyere a jó hírrel! :)

http://www.fertilityfriend.com/home/266938
cimpulusz

sziasztok...hat az LH tesztek stagnálnak...halványan látszik de nem akar jobban zebrasodni de ma vagyok a 10cn még van ideje nem?
Holnap délután megyek UH-ra ...majd este jövök a fejleményekkel. üdv mindenkinek.
Vendég

Koszonom csajok ugy nez ki holnap indulunk de mar semmi nem biztos...jo nagy ho esett :shock: Legyetek jok majd jelentkezem 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali!

Cimpulusz, ne hari, de miért nem HCG-vel tesztelsz? Akár már a 8. DPO-n is lehet halovány zebrád, főleg, ha az LH pozi, a görbéd szupi, tessék a 10-es HCG teszteket lövöldözni, nem az LH-t pazarolni. Persze lehet kísérletezgetni, de nem nagyon értem, minek? Játszani persze jó. :) Drukkhegység

Bridget, jó utat, remélem sikerül végre hazaszállingóznotok, akár a hó :D

Nomina, drukk a dokihoz!

Szleti, sirály, akkor hajrá, mindent bele :wink:

Gitka, hajrá hőgörbekészítés, meglátod, nem is olyan bonyi. :)

Baba, húzzon el gyorsan rókacsalád most már tőled :wink:

Bettike, remélem leteperted apust, és gyártottatok egy szép babócát :lol:

Chrissy, mizú?

Mares, most már aztán tessék jönni a jóhírrel, és feltenni azt a vonalzót, mert odamegyek, és megharaplak rosszkismókusmódjára. :lol:

Cupp

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Jó reggelt!

Hú, lányok ezek a görbék!
Cimpulusz, remélem ma már teszteltél és jössz is az eredménnyel, mert hogy a hőd nagyon szép!

Leti, a Tied is ugrott egy nagyot!
Drukk mindenkinek.

chrissy81

nem hagytuk ki az alkalmat :lol: :lol: :lol:

cimpulusz

úgy látom egyszerre van peteérésünk :lol:
nekem még a mai nap is mutatja a mikroszkop.

KépKép
bettike83

Sziasztok,

Chrissy, köszi a bíztató szavakat. Az a baj, hogy "Apu" olyan fáradt, hogy csak a vasárnapi esetben bízhatok.
A hőmet ma se értem, fél 8 - kor mértem fél 6 helyett, lehet, hogy ez bekavar. Csak, hogy ne legyen olyan egyszerű az esetem...
Egyébként egész éjjel és ma is néha szúrkált az alhasam. Múltkor, amikor megjött Piri, akkor is előtte való napp felment a hőm az egekig. Azt hittem, influenzás voltam. megkönnyítené a dolgomat, ha most már 1-2 hétig ott maradna...:)

Egyébként, Chrissy, veled mi van? Nem írsz semmit. Hamarosan pé-d lesz? Voltál már orvosnál?

De úgy látom, mindenki szeretné "elkapni ezt az édes járványt" - mert már annyian vagytok(vagyunk?) itt folyamatos magas hővel, hogy úgy tűnik, egymást inspiráljuk. :wink:

Gitka, elkezdted a hőmérőzést?

Mares, már mindenki várja a teszt eredményt!!!
Vendég

Leti, köszi kérdésed, de jelen állás szerint nem vagyok a legjobb helyzetben... Volt egy hormonvizsgálatom,ami elég szar értékeket mutatott, ez a cn 3. napi vizsgálat... És kiderült, hogy magas a terheléses inzulinom, ami sok minden női hormont is felboríthat, illetve gátolhatja a pé-t. :roll: Ez azért is érdekes, mert semmi tünete nincs, általában elhízás előzi meg, de nálam erről szó sincs, 52 kg vagyok a 158 cm-hez.
Most meg kell, hogy ismételjük a hormonvizsgálatot, mert nem tetszettek az értékek a dokinak. Addig is uh-ra megyek jövő héten, ahol követjük a tüszőimet. Kedden voltam, akkor 10-11 mm-es tüszők voltak, ezeket figyeljük majd most, hogy nőnek-e... Egyelőre ennyi, remélem hamarosan megoldódnak a dolgok. Próbálok erre koncentrálni.

chrissy81

Drukkolok neked, Chrissy,

Komolyan mondom, pont most olvastam egy helyen a méregtelenítésről: vitalbazis.hu, ahol leírják, hogy melyik szerved miért felelős és milyen lelki folyamatokra vezethető vissza a betegsége, az alul- vagy túlműködése.
Sokszor tapasztalható, hogy lelki bajok, szorongás, negatív érzelmek okoznak testi, szervi problémát. Olyan érdekes dolgok ezek, én hiszek bennük.

Szerintem olvasd / olvassátok el, érdekes...

Sokminden az agyban dől el. Persze ezt könnyű mondani, amikor az ember padlón van, ezeken a negatív hatásokon nehéz felülkerekedni, de mindig a megoldást kell keresni, pontosabban a dolgok eredőjét..

Na, ennyi, ezt most jól megmondtam - ne nézzetek hülyének, én hiszek ezekben :oops:
Vendég

Chrissy: nagyon remélem hogy értékek hamar jobbak lesznek, és talán a szép kis tüszők megnőnek és lehet minden jó lesz már ebben a ciklsuban is! ( igen jó az kiló centi arányod!!!! :D)

Szleticia: igen, fejben minden.... :D ezt én főleg tudom meg szegény lányok akik sokszor hallgatják az aggodalmas "dumámat"....

de ma is mivel majdnem az egész hűtőt kiettem, uram meg is dícsért :D ha így folytatom, lehet benevezek a nehézsúlyba :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,
Vagyis: KIETTÉTEK??????????????????????????????????
Vendég

JA MOST LÁTOM A VONALZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓT!!

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉJ!

Egy halk gratula...:)
Vendég

Szleticia: "ő" azért annyit nem evett, mint én... szalonnát tettem a mai szenyómba.... hát igen, az éhség nagy úr! (a fejfájást meg adom most másnak szívesen!)

Baba: hogy vagy!? Rég nem írtál! Rókákat tárt kapu fogadja nálam!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok csajok!
Leti köszi az infót.Még nem kezdtem el de volt itthon három LH tesztem nem tudtam mi legyen vele.Úgy gondoltam már kb 8-10. napnál biztos tartok megnézzük mi lesz.Halvány pozitív gondoltam akkor majd ma vagy holnap is megnézem de a biztonság kedvéért elkaptam a párom mikor hazaért.Lehet még ma ellövöm a másodikat is.
mares jó az új vonalzód!Most nem is emlékszem voltál orvosnál ugye? :oops:
Chrissy csak így tovább!Jó h elkezdtétek a vizsgálatokat.Így egyre közelebb leszel a teherbeeséshez.Drukkkkkk!!!!!
Vendég

Gitka: helyes, elkapás sosem árt :D :D :lol:
igen, kedden voltunk dokinál... cukorfalat házikója 7mm-es benne a falatka, nagyságát nem mondták...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Nem baj a lényeg h ott van.Vigyázz magatokra!
Vendég

Ehcs fiacskáid hogy vannak? Kismanó eggyre hisztisebb korszakába lép, nem tudom mit kezdjek? Te nagyobbik fiacskádnál volt ilyen? És hogy kezelted? Nálunk most az van, hogyha hisztizik vmiért, és nem fogad szót büntetés, ha utána ujra kezdi aznap nincs édesség, de SEMMI... remélem ez beválik, mivel eddig olyan jókisfiú volt, nem azért, mert az enyém, de tényleg.... mindenki dícsérte, szófogadó, kedves és vidám volt, most meg.... :( Teljesen ellentéte önmgaának :(

Mares bébi egyél is rendesen... egyébként jó nagy a pocaklakód, hidd el minden rendben lesz, nekem 5 hetes és 2 napos voltam amikor, 78mm volt :) Lehet jó korán beágyazódott a picibabótok!
Cimpulusz, merre jársz... ma teszteltél? Mikor fogsz hcgvel? Sztem már simán mehet, szép a hőd nagyon.

Chrissy a dokid nem mondta, h miből kifolyolag magas, nem mondott pcot neked? Mondjuk egyáltalán nincs elhuzódó ciklusod, lehet ez vmi mástól is? a ciklus huszonvalamennyi napján lesz még egy hormon vizsid ugye?

Bri szurkolok, h már nagyon elindultatok, és lassan itthon legyetek :)

gitka sztem mindennap lőd az lh-t, halovány az nem nagyon számít sztem, nekem elhuzodó ciklusaim voltak, és volt, hogy a 15 cnapon halovány csík volt a 18-ig, aztán semmi, és pé-sem meg a 22. cnapon volt.

Nomina z rád is vonatkozik, a 10 cnapon vagy, még ráérsz zebrásodni, csak figyeld a jeleket is :)

Ennyi futotta tőlem, megyek megpróbálom Rókáékat lezavarni.... pusz

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Leti, ilyen szempontból nincs baj velem, én tudom, hogy mindennek a lelki dolgok az okozói. Ezt az agyban dől el minden dolgot én is hiszem és vallom, végeztem agykontroll tanfolyamot, képben vagyok a témát illetően, és alkalmazom is, mondjuk most fokozott mértékben fogom...

Baba, ez nem PCO, bár az inzulinrezisztencia beigazolódott, de nem tudom, hogy tényleg ez okozza-e a rossz eredményeket vagy más van a háttérben. Én hiszem, hogy ettől van és ha ez lecsökken, akkor minden rendbe jön. Erre kaptam gyogyit, szóval elvileg le kell húznia a magas értéket... PCO-nál más az FSH/LH arány és magas a tesztoszteron, nálam ezek nem állnak fenn.

Mares, +++++++++++++++. :D

chrissy81

Chrissy remélem minél hamarabb kiderül, hogy mi is okozza és annál hamarabb tudsz egy újabb lépést tenni a célod érdekében... Amúgy vizsgádra tanulsz? Izgulsz picit miatta?? :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, szerdán lesz egy szóbeli vizsgám, elég kemény, tanulok is, de a hét elején derültek ki a rossz eredmények, na akkor 2 napig kb sírhatnékom volt, de tegnap már jobban voltam, mára meg mondhatni teljesen jól vagyok, na szóval ezek kicsit elvonták a figyelmemet a tanulásról, tegnap tanultam először a hétvége óta és most meg kéne nyomnom.
Na, a lényeg: nem nagyon izgulok a vizsga miatt, lesz, ami lesz, most a többi dolog jóval fontosabb. :wink:

De látod, Rókáék csak addig maradnak nálad, amíg hozzám nem irányíthatod őket! :D

chrissy81

Mares, hurrráááá, nagyon dönörű a vonalzid, köszi, hogy végre tettél fel. :wink:

Baba, ez igen fogós kérdés, sajnos a büntetés dolog nem mindig válik be, bár a nagyfiam esetében többnyire hatott, de pl. a kisebbik fiamnál nem nagyon válnak be az ilyesféle fenyegetések.
Pontosan mire gondolsz hiszti alatt? Mert nem mindegy az sem. Meg kell húzni a határokat, és nagyon a tudatába kell vésni a kicsinek, hogy te vagy a falkavezér, meg apu. Hát mit is mondjak, nehéz dolog, főleg, ha már több kicsi gyerek van a háznál. Majd megtudod :lol: Pláne, ha a második baba is fiú lesz, jaj neked. :lol:

esthajnalcsillag

mares

jó kis meglepit csináltál itt nekünk,csak én is lestem hogy milyen vonalzod van :) nagyon örülök ám a pocaklakódnak,és mostmár tényleg nagyon vigyi magadra :)

KépKép
bettike83

Chrissy elküldtem őket, remélem hamar megérkeznek :)
Ehcsillag hát a hiszti nálunk abból áll, hogy sír, mint a fába szorult féreg, és veszekszik, nem csinálja amit mondok neki, sőt van, h kalimpál, de szerencsére nem üt meg, de mintha megakarna :( 2 hete kezdte el, előtte semmi nem volt, olyan cuki volt, rendet rakott maga után, most ami eddig 10 perc volt 3,5 óra... :S A büntetésben megnyugszik, szépen ül, de mintha mi se történne utána megint, ha nem tetszik neki vmi. Szted üljön tovább ott, mint 5 perc?
ÁÁÁÁÁ ha két fiú lesz, akor nem tudom mit fogok tenni, remélem elmúlik Manónak a dacos hisztis korszaka addigra :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Hóeséses reggelt! :evil:

Most már annyira elegem van ebből a szaros hóból, hogy ... mindjárt szétrobbanok, igaz, jó nagy zsírpaca maradna belőlem. :twisted: Nálunk már megint erőteljesen havazik, nem tudom, hogyan megyek a nagyfiúért az oviba, a babakocsit egyszerűen nem erre találták ki, megszakadok, mire odatolom. :roll: Szánkót meg ki bírja húzni 2 kölökkel? Mert mint a sózsákok :lol: . Ráadásul el is takarítják addigra a havat a járdákról valamennyire, csakhogy szánkóval ne tudjunk menni, de a béjbkocsit ne lehessen rajta könnyen tolni. :evil:

Na bocsi, csak kikívánkozott :)

Baba, van egy sorozat, a Viasat 3-on szokott menni, Segítség, gyerekeim vannak a címe, és problémás családokhoz megy egy Mary Poppins-féle dadus, aki megnézi a mindennapjaikat, és elmondja, min kell változtatni ahhoz, hogy kezelhetők legyenek a gyerekeik. Tanulságos kis sorozat. :D
Nálunk is van/volt hiszti, de harapást, rúgdosást és társait nem szabad eltűrni. Az normális, hogy verekszik valamelyest, hiszen pasi, benne van a génjeiben :lol: , de ok nélkül, hisztiből ne tegye, és pláne ne veled!!!

Mindenkinek óriási drukkhegység, gyarapodjatok! :wink:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Nincsenek túl jó híreim. :( A hőm zuhanórepülésben, és kiderült az LH-tesztet tényleg csak pocsékoltam...én kis lökött délutáni pipiből néztem..én nem is EHCS-féle (mert azt elhasználtam már), hanem mezei Babmark-os...

Szóval azt hiszem új hónap, új remény :( ... vagy mi...

http://www.fertilityfriend.com/home/266938
cimpulusz

Sziasztok!

Emberek, igen, hóesés szép szép de néha az életet rendesen megnehezíti!!!

CSillag: egyetértek veled, jó a hó, csak néha közlekedni és "élni" nehéz vele...

Nekünk most lesz szombaton szalagavató, osztályom tűz és csinálja a műsort, ma is próbálunk 2-5it, holnap is már 2-től mert 4kor műsor, este 7ig, csomó gyerek hiányzik, betegség és közlekedés miatt.. szóval izgi lesz az tutti! :D de csak nevetek, lesz ami lesz!!!! :D

Cipmulusz: lehet mástól is az esés :D

Nomina: nálad lh tesztek?

Gitka: nekem is hó elején kicsit volt halovány a 9. napon, aztán utána 13. on vagy mikor meg rendesen volt pozi, de mégis nálam mai napig kérdéses hogy mikor ágyazódott be a picike.... lehet előbb, csodák mindig vannak.

Chrissy: gondolom hogy nem lehetett egyszerű így tanulni, nagoyn szorítok a vizsga miatt, ügyi leszel biztosan!!! Szoktam mondani, hogy már az előadáson az emberre ráragad azért valami :D tudásssssssssss :D és lehet hogy most a tanulás leköt és ama dolog nem annyira, simán összejön, és most a hőd nem is ugrál annyit!!!!

minden reggel hasmars......... mitől???? sok rostos és zöldség? pedig fini , nem zsíros :D vagy cukorfalatnak lehet hogy nem tetszik :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?