Ehcs fiacskáid hogy vannak? Kismanó eggyre hisztisebb korszakába lép, nem tudom mit kezdjek? Te nagyobbik fiacskádnál volt ilyen? És hogy kezelted? Nálunk most az van, hogyha hisztizik vmiért, és nem fogad szót büntetés, ha utána ujra kezdi aznap nincs édesség, de SEMMI... remélem ez beválik, mivel eddig olyan jókisfiú volt, nem azért, mert az enyém, de tényleg.... mindenki dícsérte, szófogadó, kedves és vidám volt, most meg....
Teljesen ellentéte önmgaának
Mares bébi egyél is rendesen... egyébként jó nagy a pocaklakód, hidd el minden rendben lesz, nekem 5 hetes és 2 napos voltam amikor, 78mm volt
Lehet jó korán beágyazódott a picibabótok!
Cimpulusz, merre jársz... ma teszteltél? Mikor fogsz hcgvel? Sztem már simán mehet, szép a hőd nagyon.
Chrissy a dokid nem mondta, h miből kifolyolag magas, nem mondott pcot neked? Mondjuk egyáltalán nincs elhuzódó ciklusod, lehet ez vmi mástól is? a ciklus huszonvalamennyi napján lesz még egy hormon vizsid ugye?
Bri szurkolok, h már nagyon elindultatok, és lassan itthon legyetek
gitka sztem mindennap lőd az lh-t, halovány az nem nagyon számít sztem, nekem elhuzodó ciklusaim voltak, és volt, hogy a 15 cnapon halovány csík volt a 18-ig, aztán semmi, és pé-sem meg a 22. cnapon volt.
Nomina z rád is vonatkozik, a 10 cnapon vagy, még ráérsz zebrásodni, csak figyeld a jeleket is
Ennyi futotta tőlem, megyek megpróbálom Rókáékat lezavarni.... pusz