Új privát üzeneted érkezett!

jaj csajok.....most kaptam a hírt hogy egy bartnőmék hétfőn autóbalesetet szenvedtek...beléjük mentek és a 3 éves kislányuk kedd reggelre meghalt:(((((((((((
sírok most.... :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ú Nita ezt még hallani is szörnyű :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Nita!
Jól néz ki a babakocsitok. Nektek ez hanyadik babaverdátok? Már írtad, hogy vettetek, most megint vettetek egyet?

Sucer!
A 4D-n kukit nem láttak véletlenül?
Most meg majd vakít a sok hó :roll:

Sziszkó!
Óriási szerencse, hogy nem lett semmi bajotok! Azóta van változás az ügyben? Nem jelentitek föl?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani ez a 3. kocsi..de már a régebbieket el is adtam....szóval már csak z van.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Aztaaa!3 babaverda? Nem váltak be az előzőek?

Anita
Kép

Kép
gani

Gani nem.nekem volt egy "lom" babakocsim....amit most találtam meg!!!!!!!
api mindíg morgott..mint most is.de érzem hogy ez az igazi.......én babakocsi terén nagyon kényes vagyok ha lehet ilyet mondani.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

de azért ez szép lett,biztos kényelmes is,majd Barni baba leteszteli :)

KépKép
bettike83

Barni szerint nagyon kényelmes...és szerintem is...olyan jól rugózik...egyáltalán nem rázkódik gyerek benne!!!!!!!..megérte az árát.:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Sziasztok!

Úgy néz ki teljesült az álmom...Luca baba integet Nektek csajok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Holnap jövök mesélni, sűrű napjaim voltak, nagyon fáradt vagyok.

ui: tegnap volt a 2.-ik tárgyalás a volt munkahelyemmel kapcsolatban ahonnan nem kaptam meg több havi fizumat...na tegnap lezárta a bírónő az ügyet...MEGNYERTEM!!! :P :P :P
Persze a pénz még messze van, mert ez a buzi fellebezhet, meg is fogja tenni,hogy időt nyerjen..aztán meg nem fizet, hiszen ezer felé tartozik, én leszek az utolsó....de majd a bérgarancia alapból max vissza utalják!Jól fog jönni akkor is! És nem kell többet idegeskednem ezen és bíróságra mennem:roll: :D

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Bree, gratula Luca babához :lol:
meg a perhez is... remélem hamar fizetnek... nekem életem egyetlen bírósági ügye egy szintén nyertes munkaügyi per volt, több hós fizetéselmaradással, de a pozitív eredmény ellenére se láttam pénzt :evil: remélem nálad minden rendben lesz :lol: nekem a cégformán múlott, hogy nem volt behajtható, remélem Te nem ilyen helyen dolgoztál...

KépKép

KépKép
beneildi

bree

jaj de jó,pici lányka,édes a képen :) a név választás is szép,Luca :) szép név..

KépKép
bettike83

Köszönöm lányok:)
Ildi nem kaptál pénzt??,??? :shock: :shock: :shock: A bérgarancia alapból pedig ki szokták fizetni..ha nincs más...mert nálunk sem behajtható szerintem...
Betti köszi, apukámnak nem tettszik a név...Anna lett volna...de majdnem Anna napon szülök :lol: Így lesz majd Luca Anna :D

Ildi hogy érzed magad??Hány napod van még szerinted??

Kép
bree

Anna is szép név :)

KépKép
bettike83

Bree, 10 nap van még...

igen, nem kaptam pénzt, 2005-ben volt ez, nonprofit szervezettől senki nem tudta behajtani, pedig bírósági behajtást is kezdeményeztünk rá :cry: drukkolok neked és nem keseríteni akartalak :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

bree gratulálok mind a kicsi Lucához és a per megnyeréséhez is:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ildi

te is lassan lebabásodsz :)

birod még a nagy terhed? :) már nehéz lehet..

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Nita
sajnálom a barátnődéket! :(
Babajárgány szupi, ez milyen fajta?

Bree
nagyon édes Luca Anna :D És nekem is tetszik a neve :wink:
Örülök, hogy megnyerted a pert!

Ildi
lassan babázol :wink:
Vendég

lassan kellenének az ujabb és ujabb kismamik ide is :lol:

KépKép
bettike83

Köszi Lányok!
Igen kellenének és Betti, Kitty Ti lesztek a következők remélem!!! :D Minden drukkom a Tiétek!!!Olyan nagyon nagyon jó lenne!!!!!Tudom,hogy nem rajtatok múlik!
De remélem Nektek is szerencsésebb időszak következik most.
Én sem gondoltam volna,hogy ilyen sok jó dolog fog érni az elmúlt időszakban....rám is rám járt a rúd...most legalább kárpótolt:)

Ildi kinek üzensz, ha megindult a buli? :D :) :lol:

Kép
bree

Kitti Magelan a kocsi fajtája......
bree szupi a vonalzód és a szine is:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép

Csajok nekem ekkora a hasam!Béna kép,mert tükörből fotóztam és vakus:-(
Sucer neked is növöget már, dobhatnál képet:)

Kép
bree

bree szép nagy a pocakod már:)))))))növesszed csak:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hát igen, fogy az időnk :lol: :lol: :lol: még bírom...

Susy jön mjad a hírekkel :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok!

Bettike
jól mondod, húzzunk bele! :lol: Pont most beszéltük egy másik topikban, hogy ősszel kezdtük (vagy vki hamarabb) a babaprojektet, és még egy kismamink sincs :( Szóval hajrá!

Bree
köszi :D Nagyon helyes kis pocakod van, és nőjön csak jó nagyra :wink: Kell a hely a kiscsajnak :wink:

Sucer, Ildi
tőletek nem kapunk pocakfotót? :wink:
Vendég

bree

szép pocakod van már,széepn látszik :)

hkittiy

igy van,mostmár rajtunk a sor++++++++++ :lol:

KépKép
bettike83

Ildi már "csak" 8 nap:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok
Ildi nagyon szoritok nektek,sokat gondolok rátok.
Bree-aranyos a pocakod,már 15 hetes vagy?-rohan az idő........
Susy-merre jársz??
Nita-a járgányotok csúcs szuper,Barni bizti jól érzi majd magát benne.Amúgy minden rendben veletek??
Tegnap Bálintot elvittem a dokihoz a feje tiszta pötty volt.Nem talált semmit a doki kérdezte hány fok van a lakásba hát a 23-24et sokalta,azt mondta elég a 19-20 fok.Hát aludjon és feküdjön ő olyan hőfokba de ne egy 3 hetes baba.azt mondta vegyek neki bepanthen kenőcsöt..........Amúgy nyugis baba még mindig.Éjszaka 3 óránként eszik és alszik Reggel kb 10 óra körül tér magához,addig meg elvégzek idebenn.Vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
kistörpe

hol van mindenki?olyan keveset irtok mostanában.mikor én jövök akkor nincs senki :lol:

KépKép
bettike83

Én itt vagyok sziasztok! :D
Ma megyünk a kocsiéééééééééééééééééééért :lol: :lol: :lol: :lol: van már táblink is, hogy "Baba az autóban" :lol: :lol: :lol: :lol: majd kitesszük..igaz még csak mama van az autóbna :P
Ja keveset írunk..
Sucer, Hékás, Suzy és akik még régen írtak....tessék jönni aláírni a jelenléti ívet.. :twisted:
Én majd ha már dolgozom többet fogok írni biztosan:)

MA elvittem Boci kutyát kozmetikushoz, megigazították a pofáját, meg a lábait :D nagyon kis fickós lett :D és csak egy 1000-es volt, mert itthon én megfüredettem:), a nyulam alszik..és remélhetőleg Luca baba is, mert most ettem tele magam!
Ledőlök egy 15 percre, mert aztán lassan indulnom kell, 3-ra megyünk az óóóóótóóóért :D

Írjatok!!Pusz

Kép
bree

[Sziasztok!

Csatlakozhatok? :(
rgabriella

[Sziasztok!

Csatlakozhatok? :(
rgabriella

gabi

nyugodtan :)

űdv nálunk :) :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Vissza terhetek közétek?

Kép
zuzmo4
Érd

Végre sikerült a képtáramba feltölteni pocakos képeket, gondoltam fárasztalak benneteket :twisted:
Kép
hugom lánykájával:
Kép
és néhány 4D-s kép:
Kép
Kép
Kép[img]

Szilvi
Kép
szisza75

Gyorsan írok is pár sort. Ma voltunk dokinál, minden rendben van. Közölte jó lenne, ha nem ülnék már autóban mint sofőr. Erre közöltem vele vigyorogva, hogy Dunakesziről elég nehéz lenne gyalog/bkv bejárni és nem tudok kirángatni magamhoz mindig valakit. Muszáj néha autóba ülnöm. Meg amúgy is....

Bree Nagyon helyes pocakod van. :lol:
Bettike Mennek a drukkok a babásodáshoz. :D
Nita Nagyon sajnálom, ami a barátnődékkel történt, szörnyű lehet. Nem tudom, hogy élnék túl egy ilyet.
Ildiiiiii Már alig van hátra. De jó.
Gabi Üdv a fórumon.

Szilvi
Kép
szisza75

Sziasztok!

Gabi!
Üdv köztünk! Írj magadról! :lol: :lol: :lol:

Zuzmo!
Már hogyne jöhetnél!Ne kérdezz butaságokat! :?
Mi újság Veled? :wink: :lol: :wink: :lol:

Bettike!
Én is vagyok! :wink: Veletek mizu? :lol:
Nagyon drukkolok Neked,hogy mihamarabb babás legyél! :lol:

Kistörpe!
Nagyon ügyi a kis Bálintod,ha ilyen jól alszik! :wink:
A 19 fokot én is keveslem nagyon!Nálunk 24-25 fok van! :roll:

Bree!
Csini pocak!Növeszt jó nagyra! :wink: :lol: :lol:
Naon szép a kislányod!És milyen helyes,hogy így integet! :lol:
Mintha csak kérted volna,hogy integessen!Legyen mindíg ilyen szófogadó! :lol: :lol: :wink: :wink:

Gani!
Végül is nem jelentjük fel a tulajt,mert kiderült,hogy a tetőn hófogó cserép van és azt is elfogadják! :evil:
Hófogó cserép :?: :?: :?: :?: Soha nem hallottam róla....Na mindegy.Úgy fogom fel a történteket,hogy nem lett semmi bajunk és ez a lényeg! :roll: :D

Ildi!
Már nincs sok hátra!Hajrá!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :wink:

Rólunk:Pénteken voltunk Pesten a kórházba.Nem kaptunk gipszeket! :lol: :lol: :lol: Viszont legközelebb március 19.-én kell mennünk!!!!!A múltkor meg azt mondta,hogy március közepén megműti.Erre kérdem,hogy akkor mikor lesz a műtét? A doki válasza meg:"Most olyan sokat javult neki,hogy lehet nem kell műteni.Ha meg mégis kell,csak kis műtét lesz! Ennek örülök Csajok,ne értsetek félre,csak már tényleg jó lenne túlesni a műtéten!Félek,hogy belecsúszunk a nyárba.És ugye műtét után még heteket kell gipszet viselnie és az nagy melegbe nem egy leányálom!Én tudom,nekem is műtötték a bokám annó június közepén és október 3.-ig gipszben voltam!Jó volt úgy járni suliba,gondolhatjátok! :shock:

Múlt hét csütörtökön lemérettem Martint.Képzeljétek 3 és fél hónaposan 7600 gramm és 67 cm :!: :!: :!: :roll: :shock: :shock: (Születési méretek:3350 gramm,55 cm)
És még azt mondja anyukám,hogy éheztetem a gyereket! :shock: :shock: :shock: :shock:

Jó éjt Csajok!!!!!!!

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Szisza Szijjjjja!
Nagyon csini kismami vagy! :lol: :lol:
És milyen jók a 4D-s képek is! :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szisza

szép nagy pocak,és a 4ds képek annyira élethűek,nagyon jól lehet látni a pici vonásait,szép :)

sziszkó

picidről nem teszel fel képet?

velünk semmi különös.várom h megjöjjön és indulhatok csináltatni a vizsgálatokat.

KépKép
bettike83

Kistörpe velünk minden rendbe..illetve velem nem....letört a fogam és bocsi de kibaszottul félek a fogorvostól :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Szia Gabi üdv köztünk:)))
Zuzmó de rég voltál:)))persze hogy vissza fogadunk de ne menj többet el:)))
Szisza nagyon csinos kismama vagy:))))))

ma ismét elvoltunk a védőnőnél hogy megkapjuk a 2 hete elmulasztott Prevenar oltás második felét......hááát....potyára mentünk megint.....nem hogy nálunk nincs de az EGÉSZ országba nincs ez az oltás:((((viszont megmérettem ha már ott voltunk......és 2 hét alatt 450 grammot hízott és 1 cm- nőtt:))))
tehát most:6760gramm és 65 cm:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

a fogorvostól én is félek :oops:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

itt vagyok, megvagyok. Időhiányban és alváskórban szenvedek. Olvaslak titeket, csak Kristóftól nem nagyon tudok írni, kíváncsi vagyok most is mikor ugrik az ölembe. :)

Szisza
33. hét... közeledsz te is. :wink:

Szisz
Nagyon örülök, hogy nem kaptatok már gipszet.

Fogorvos ajajj, én a napokba megyek hozzá.

Zuzmo
Na ná, ez nem is kérdés.

Gabriella
Szomorúan hozzánk nem lehet csatlakozni. Mi ez a görbülő pofa?

Velünk minden ok, jövő héten megyek dokihoz.

Kép
Kép
susytunder

Én is itt még egyben :wink:

Üdv az újaknak, visszatérőknek, gyertek :lol:

Nita, mi Lilla uccsó oltásért 4x voltunk :twisted: á kicsit sem voltam ideges érte.

KépKép

KépKép
beneildi

lehet csoda történt...nekem már közel 1 éve nem volt norális peteérésem,legalábbis sztem,nem volt jele meg semmi,szoval sztem nem volt.az egyik nagyon rendes babanetes anyuka küldött nekem egy ovulácios mikroszkopot és mindennap ellenőriztem h van e valami,hát nem volt,legalábbis a mikroszkp semmit nem jelzett,csak a sima ábra volt rajta ami nem pé jelent.de már tegnap is láttam rajta ilyen páfrányra hasonlitó valamit,de nem tudlajdonitottam neki nagy ügyet mert azt sem tudtam pé-kor mit kell látni,aztán utánna olvastam a dolognak és nagyjábol rájöttem mit is kellene látnom.ma pedig határozottan páfárnyos lett,a derekam is nagyon fáj,görcsölgetek,meg észrevettem egy kis pé-re utaló nyákot is,ami nekem már rég nem volt,persze ez sem annyi mint régen szokott lenni,de valamit jelzett a testem amit most nem tudok mire vélni.

szerintetek?

bár nem élem bele magam,de nagy valószinűdéggel pém van.13.napon vagyok,most számoltam gyors utánna.
--------------------------------------------------------------------------------
ja és 37fok a hőm,elég sok sztem

ildi

tényleg már csak pár napod van hátra,végülis már bármikor megszülethet :) babázhattod nemsokára :)

KépKép
bettike83

Bettike
Akkor ezek szerint az esti program megvan, tessék elkapni apát. :lol:

Kép
Kép
susytunder

susy

úgy lesz :lol: :lol: :twisted:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Köszi a visszafogadást :D

Szisza: Nagyon szép a pocakod és az albérlőd is.

Sziszkó: szurkolok nektek hogy minél előbb teljesen rendbe legyen Martin lába.

Bettike: Hajrá ma este!
Nita: Én is félek a fogászattól pedig nagyon mennem kéne már
Ilyen hiány cikk ez az oltás?

Mi jól vagyunk. Én december eleje óta dolgozom végre. Remélem most már rendeződnek az anyagiak és akkor zöld utat kaphat a babaproject :D

Kép
zuzmo4
Érd

Köszi lányok! :lol: Olyan gyönyörűséges a pocaklakónk, minden nap gyönyörködök a fotókban. Most épp tornagyakorlatokat végez a hasamban. :lol:

Sziszkó Drukkolok, hogy Martinnak akkor már ne is kelljen gipszet kapnia és a műtétre se legyem szükség.
Bettike Hajrá, mindent bele este. :lol:
Nita Látom a magyar egészségügy megint a helyzet magaslatán van. Ez olyan, mint nekem a H1N1 oltóanyag. Képtelenség itthon tartósítószer nélkülit beszerezni. Osztrák honban meg nem adnak magyaroknak. Szóval így maradtam végül oltóanyag nélkül.
Zuzmó Jó, hogy megint van munkád. Gyorsan összeszeditek magatokat és jöhet is a kimanó. :D

Szilvi
Kép
szisza75

mi igyeksztünk,megadtuk az esélyt,a többi meg már a szervezetemen múllik.de azért nem hiszem hogy ilyen könnyen sikerülne 2 év után...

KépKép
bettike83

Bettike!
Nagyon drukkolok Neked,hogy meglegyen a tegnap esti "tornának" :lol: az eredménye! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dobok képet Martinomról! :lol:

Kép Fürcsi apával :-)

Kép Mit csinálsz apa?

Kép Kis családom :-)

A harmadik kép múlt hét szombaton készült.Az első kettő is az elmúlt két hétben.Ezek a legfrissebbek a nagy fiúmról! :wink:

Lányok,köszi a drukkokat a műtéttel kapcsolatban! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziszkó-nagyon édes Martinka-De apukájára hasonlit ugye?
Bettike-én nagyon szoritok nektek,csodákba tessék hinni,élő példa vagyok.
Nita fogorvosnál voltál?
Csajok Bálint arcáról nem múlik a pötty,apró piros, fehér a teteje,valakinek nincs ötlete mi ez?melege lehet?közérzete jó ,nem hisztis.

Kép

Kép
kistörpe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?