Sziasztok!
Hazajöttünk már egy ideje, csak apuci nem engedett a géphez, mert neki volt dolga rajta
Szóval, minden rendben. Kicsi babám mindene tökéletes, megfelel a korának
Bár az UH-os doki kicsit furi volt. Ahhoz képest, hogy genetikai UH volt, max. 2 perc alatt megvoltunk, semmit nem mutatott, semmit nem magyarázott, a videó persze nem működött, és nagyon profi lehet, ha ennyi idő alatt minden szervét alaposan megnézte
Megkérdeztem, hogy látni-e, hogy fiú-e vagy lány, erre azt felelte, egyáltalán nem látja, meg amúgy is, korán kezdődött ma a napja, már alig lát(marha jó, nem???), de talán van valami a lába között, 75% hogy fiú. Hát, mit mondjak, nem volt túl meggyőző.
Délután megvártam a saját dokimat, már rég lejárt a műszakja, mégis nagyon rendes volt. Percekig ecseteltem aggodalmamat a sok tüsszentés miatt, próbált meggyőzni, hogy nem valószínű, hogy bajt okozott volna, de végül inkább megvizsgált, és tökéletesen zárt a méhszáj
Gondolom magában már jókat röhögött rajtam, hogy micsoda dilis, aggodalmaskodó nőci vagyok De mindegy. A lényeg, hogy minden oké, még a szívhangját is meghallgattuk, bár nagyon elbújt a drága, alig találta meg a doki. Ez is tökéletes volt.
Majd 23.-án megyünk a Praxisba 4D UH-ra és akkor alaposan megnézzük Babucit és talán biztosra kiderül, hogy mi van a lába között. Azért azt az egy képet majd felrakatom apucival a profilomba, amit csináltak Róla.
Mac
Én csak azt hittem, hogy cisztám van, de nem volt az. Csak kisbabám
Stella
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!
Babus