Új privát üzeneted érkezett!

Jaj Hajni!
Majdnem elfeljtettem, 3x1 utrogestan kúpot kaptam, és magnéziumot a görcsikre.
Tehát újra progi egyből, 12 hét végéig.
mók

jaj mók,ez annyira jó hir,örülök nektek :) :) :) mondjuk megértem h picit megvagytok ijedve,de nem kell,minden rendben lesz :)

látjátok lányok,beindult a 2010es babaeső :) :) :)

KépKép
bettike83

Mók!

Gratula! :D :D :D :D :D
További drukkok mennek! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem már nembizti, hogy kell tesztelnem.
Nagyon visszaesett a hőm ma reggelre.
Fájnak a cicik is. Valószínüleg meg fog jönni. Már előtte egy héttel szokott fájni és a pé- alapján jövöhét keddre várható piri.
Bár azért titkon reménykedem, hátha mégis!
Láttam már sok lesett görbéből pozitívat.

No de ha nemsikerül sem bánkódom! Ez még csak az első clostys hónap volt.
De legalább volt végre Pé-m!!!! :lol: :lol:

Görbicsek:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 73600_.png
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mók!
Én egy kicsit eltévedtem térben és időben bocsi! :D
Most nézem, hogy nem néztem a beírásod napját!
:oops:
Mostanában az eszem nincs igazán a helyén :lol:

Én is nagyon örülök a jó hírnek!!!
A terhesség elején én is görcsölgettem többek között, úgyhogy emiatt ne aggódj!!!
jucus80

mók!
de jó, de jó, de jó :!:
annyira örülök :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Mók, örülök nektek! Drukk a következő uhu-hoz
Ki lesz a zebrapár? :)

Nanicke, ez tényleg leesett... :( De amíg nincs piri addig van remény! :)
mókica

Sziasztok!

Bocsi a belepoffért megint... Néha jut időm ide is bekukkantani, nagyon jó kis összeszokott csapat vagytok :)

Nanicke: ez simán lehet beágyazódási esés is (van aki szerint létezik ilyen, van aki szerint nem... Nem tudhatjuk, de minden esetre jól hangzik ;) ). Sztem a ciklus.hu rossz helyre tette a péd, én 2 nappal korábbra tenném ;) Az időzítésetek pedig akárhol is legyen az a pé, tökéletes volt! Nagyon drukkolok neked is!

Mók! Ha hiszed, ha nem én is nagyon örülök, hogy ott van a kicsi! Gratulálok halkan és majd a következő uh után, ahol már dobogó szívecskét is láttatok, akkor hangosan! :)

Kép

Kép
bettica

nanicke

sajnálom,de még semmi sem biztos,amig nem jön meg van remény.

de azért örülök hogy nem szomorkodsz ha nem is sikerült,majd a kovetkezőben :!: :!: :!: :) :)

KépKép
bettike83

Csajok köszönöm a biztatást.
Addig még meg nem jön piri él bennem a remény! :D :D
Azért nem szomizom most, ha nem jön össze mert még csak ez az első igazi próbálkozós hónapunk.
Gondolok itt: doki, PÉ, closty, hőmérőzés.
Ha már mondjuk a sokadik sikertelen hónap lenne, már nem így állnék hozzá valószínűleg.

Bettica, a Fertin is vezetem a hőm és az is ugyanarra a napra rakta a PÉ-t mint a ciklus.hu.
Csak a fertin nem tudom hogy hol találom azt a linket amit meg kell adni,hogy ti is megtudjátok nézni.

Kép

Görbicsek:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 73600_.png
nanicke
Székesfehérvár

Mók,
gratulálok!

Niki,
nem rossz az a görbe!
Nem elkenődni!

Hajni,
sajna nem tudok segíteni átjárhatósági ügyben, nekem laparral együtt csinálták!

Többiek, merre vagytok?

Lucuzs?
Ranita?
Loviné?
Timcsi?
Kacsi?
Syl?
Aisha?
És még persze azok is, akiket kifelejtettem!
Rátok is kíváncsiak vagyunk ám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tessék többet jönni!
Léccccccccccccciiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

tényleg mostanában kevesebbet jönnek a régiek

mi történt lányok???? :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mók!
:wink:

Képzeljétek az én uramnak akkora de akkora mákja van, hogy a márciusi időpont helyett, holnap megy 2re T-hez, és ma meg még meg is csapolták terheléssel együtt. :D

hajni...
Budaörs

sziasztok!
Sajna nincs sok idom mostansag, picike lefoglal, beszel, porog, forog, probal ulni, tapszer utanpotlas kell a tejcim mellett mar. Jovo heten meg lagzi...skocia var rank:)arra is keszulok, utlevel, bankszamla a gyereknek...az onkormi megdobott minket egy kis penzzel amit a gyerek nevere nyitott bankszamlara kell tenni, es 18 evesen veheti fel eloszor.zajlik az elet!
Grat a babasoknak, drukk a tobbieknek!!!

Üdv.
Aisha
aisha

nanicke!
Ne is izgasd magad az elején, mi több mint egy éve próbálkoztunk, és sokan vannak akik ennél még sokkal tovább!
Viszont volt egy kolleganőm aki az első clostis hónapban terhes lett, látod semmi sem kizárt.
Drukk megy ezerrel, és tarts ki!!! :roll:
mók

aisha

de kis édes lehet a pici lányod :) a lagzi ök jó :)

KépKép
bettike83

lehet csoda történt...nekem már közel 1 éve nem volt norális peteérésem,legalábbis sztem,nem volt jele meg semmi,szoval sztem nem volt.az egyik nagyon rendes babanetes anyuka küldött nekem egy ovulácios mikroszkopot és mindennap ellenőriztem h van e valami,hát nem volt,legalábbis a mikroszkp semmit nem jelzett,csak a sima ábra volt rajta ami nem pé jelent.de már tegnap is láttam rajta ilyen páfrányra hasonlitó valamit,de nem tudlajdonitottam neki nagy ügyet mert azt sem tudtam pé-kor mit kell látni,aztán utánna olvastam a dolognak és nagyjábol rájöttem mit is kellene látnom.ma pedig határozottan páfárnyos lett,a derekam is nagyon fáj,görcsölgetek,meg észrevettem egy kis pé-re utaló nyákot is,ami nekem már rég nem volt,persze ez sem annyi mint régen szokott lenni,de valamit jelzett a testem amit most nem tudok mire vélni.

szerintetek?

bár nem élem bele magam,de nagy valószinűdéggel pém van.13.napon vagyok,most számoltam gyors utánna.
és 37 a hőm,ez viszonylag magas.

KépKép
bettike83

Bettike83!

Ez tényleg olyan, húzzatok bele, ki kell használni minden lehetőséget. Én a nyákban nem hiszek...

Kép
mók

mók

jaj de szép a vonalzód :)

én is hiszek a nyákban,ma meg lesz a programunk estére :lol: minden alkalmat meg kell ragadni és ha ebben a honapban nem is de mostmár bármikor sikerülhet,főleg ha szépen lesz peteérésem is.

KépKép
bettike83

Bettike83!
Én NEM hiszek a nyákban, inkább a belső reakcióidat figyeld, és a hődet.
Ja, nyák ügy, nekem soha nem olyan volt mint amilyennek lennie kellett volna.

Mók

Kép
mók

mók

sokan pl azt mondják h nem is tapasztalnak semmit pé-kor.nekem volt régen azt tudom,de már rgy jó ideje nem volt semmi.és most valami csoda folytán megint lett.de a nyák az általában mutatja ha van pé,kinek,mi,változó.

KépKép
bettike83

Mók! Nagyon szép a vonalzód! :D :D
Hogy érzed magad? Mennyire vannak terhességi rosszulléteid?

Bettike! Mennek a drukkok! :D :D
Én PÉ-nél annyira fájtam,még azt hittem a doki vizsgált meg nagyon.Nagyon nagyon feszített. :oops:
Én a nyákot csak egy nap vettem észre,de a méhszájam feljebb volt jócskán.Bár én eddig soha nem figyeltem mikor van pé-m.

Ma reggelre újból felugrott a görbém! :lol: :lol:
Még a végén igaza lesz bettica-nak és lehet,hogy beágyazódás volt!
Ma egy kicsit görcsiztem időnként.

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nanicke
Székesfehérvár

Sziasztok!

Megvolt a konzultáció:
Hát csajok az Uram is beállt a metesek táborába....sejtettem hogy gáz van.

Cukor 0':5,1
120': 7,65

Inzulin 0': 6,4
120': 117,7

Diagnózis: Súlyos fokú inzulin rezisztencia áll fenn, induló szénhidrát anyagcsere zavarral, jelentős mértékű vérzsír eltéréssel. Összességében metabolikus tünetegyüttes indulása; tekintettel az életkorra, a jelenlegi értékek drasztikus beavatkozást igényelnek.

3X1 500mg meforal, de mivel gyomorfájós, hasmenéses, így lehet xr lesz belőle.

Diéta napi 5 alkalomra-3óránkénti-elosztás, heti 3x30perc mozgás, fogyás, met. Tehát hármas alapkezelés.

Ha le tud fogyni, és tudja tartani akkor lehetséges, hogy nem kell élete végéig szedni a metet.....

3 hónap múlva kontroll.

Hát itt tartunk........Szuperzsír....nem is tudom mi hiányzik még ehhez....de van ötletem....

Éreztem én hogy bibi van, és valahogy megnyugodtam, mert van egy sejtésem hogy béjbikénk eddig miért nem jött hozzánk.

hajni...
Budaörs

Hajni,

sajnálom apcidat. ez amúgy befolyásolja a fogamzást ?

Kép
gota79

nanicke!
úgylegyen! :wink:

Mók!
nagyon szép és megható a vonalzód szövege!!!!

hajni...
Budaörs

Gota!
hááááát fene sem tudja, tudod hogy az emberi szervezet kiszámíthatalan. hallotam olyat már hogy valakiknél apa metes kezelése után jött a béjb...... :wink:

hajni...
Budaörs

Hajni,

úgy legyen :wink:

Kép
gota79

sziasztok

olyan kérdésem lenne hogy tűűhöz ugye nem kell beutalót vinni? Írni nem irok de olvaslak benneteket.
horibol

Horibol!
Jól tudod, nem kell hozzá beutaló, csak időpontot kell kérni és a van vinni a hormonsorodat és terheléses eredményeidet. De ha még ez sincs és nem tudsz ezekre sztk-s alapon elmenni, akkor náluk is meg lehet csináltatni pénzért persze. :) De a lelet 1 napon belül készen van. De erre is kell időpontot kérni.

hajni...
Budaörs

szia

köszi a választ időpontom van keddre csak a beutalóban nem voltam biztos. Ami pluszban kell azt meg majd inkább sztks alapon szeretném megcsináltatni.
horibol

még egy kérdés ha mégis ott csináltatnám meg az akkor kb mennyi szokot lenni. És az eredmények értékelése hogy szokot történi? Bocs a sok kérdésért de pest messze van és jobb előre tudni mire készüljek.
horibol

Horibol,
ott laboroztatni katasztrofálisan drága. 2000-2500ft/hormon, szóval jóval 20 000 Ft felett lenne, plusz 6000 körül a terheléses, ha azóta nem emeltek rajta.
Előny viszont, hogy 24 órán belül e-mailben megkapod az eredményedet.
A konzultáció 12 000 Ft volt tavaly.
Ott aztán átbeszélitek az eredményeket.
Szóval azt tanácsolom, vidd készen az összes eredményedet, még akkor is, ha nyűgösebb sztk-san kisírni mindent.
Tűű dokihoz a leghosszabb a sor, ám a többi ott dolgozó doki is szuper, ha máshoz hamarabb be tudsz jutni, menj bátran.

Eclipse
eclipse
Budapest

Hajni,
sajnálom, de még időben kiderült a baj, inkább ez mint a 2-es típusú cukorbaj, mint apámnak 42 évesen, nem igaz? Fel a fejjel, és hajrá ezerrel közös életmódváltoztatás, közös diéta, közös sportok! Szerintem ez még színt is vihet az életetekbe.
Nem tom apácskának milyen túlsúlya van, de hajrá edzés, meg ha kell tudok ajánlani személyi edző+dietetikust, Andin kívül is.

Eclipse
eclipse
Budapest

eclipse

köszi a választ amúgy sztksan szeretném megcsináltatni de jelenleg csak a régi szeptemberi eredményeimet tudom vinni mert januárba hagytam abba a fogamzásgátlót a 3 hónap meg még nem telt le így tudtom szerint nincs értelme kedden úgyis kiderül mi lesz.
horibol

horibol!
Én maszek alapon voltam valamivel több mint 30000-ba került.

-j-!
Ma uh. ugye jól emlékeszem? Várom a híreket...

Hajni!
Nagyon sajnálom, mert az sosem jó ha valaki beteg, de így biztossan nagyobb az esély a babára!

Nanicke!
Nem tudok beszámolni rosszúllétekről, max még mindíg van néha görcsi, a magnézum sokat segít. Ja talán a melleimet érzem néha.

Kép
mók

hajni

gondolom már más nem is hiányzott az életetekből,még a párod is beteg.de drukkolok h sikerüljön neki lefogyni.elkezdte már a diétát?

KépKép
bettike83

Lucuzs!!!
Hova tüntél ??????????????

Kép
mók

mók!
nem biztos, hogy lesz uh :?
kb 1 órája összefutottam a dokimmal, és egyenlőre abban sikerült megegyeznünk, hogy ugyan mehetek, de ha sokan lesznek, elzavar :shock: :lol:
de ha mégis összejön (remélem), akkor nemsokára jövök a hírekkel :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

na, az uh:
mindkét oldalon volt nagyon nagy jóindulattal dominánsnak nevezhető tüsző. a nagyobbik volt 11x13 mm... szóval tényleg kell a jóindulat...
lehetséges, hogy lesz belőle valami jövő hét második felére... de azért megjegyezte a doki, hogy úgy látszik, nálam a closti ennyire képes.
viszont nagyon kell figyelnem, hogy van-e esély a babára, és lehető legkorábban tesztelni kell, mert a rabyprexet azonnal el kell hagyni, ha véletlen zebrásodom...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

-j-!
Azért mennek a drukkok, és ahogy tanítottál pozitív gondolatok.
Küldök egy zsákkal! :D
Várom a fejleményeket...

Kép
mók

j

én is drukkolok neked :)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Mók, Az jó, ha nem vagy rosszul. Kívánom, hogy nyugodt terhességed legyen! :D :D

Nálam a mai nap fejleménye (rossz és jó):

Rossz: A progi szint szó szerint szar a doki szerint. 16,51nmol/l lett. Azt mondta kb. 50 körül kellene lennie! :( :(

Jó: Jobb oldalt megvastagodott nyálkahártyát látott,ami nem úgy tűnik hogy le akar válni.
Tehát a válasza, könnyen lehet hogy összejött a baba,de még nem 100%! :) :)

A hőm szépen alakulgat!
Jövő héten megint doki,de addig majd tesztelek ha meg nem jön.Ha megjön, ha nem akkor is kell mennem.
Ha mégsem jött össze a baba és megjön jövőhónapban csinálni akar egy átjárhatóságit.

Inkább remélem összejött,mint egy átjárhatósági!

Kép

nanicke
Székesfehérvár

Nanicke,

halk gratula neked is!

Kép
gota79

nanicke!
Hajrá, hajrá, .........
Mikor érdemes először tesztelned, és mennyire van megvastagodva a méhnyálkahártya, hány mm?

Mikor tudhatunk valamit?
Remélem azért progit ad folyamatosan a dokid.

Kép
mók

nanicke!
annyira halkan, hogy senki nem hallja, de keresztben mindenem érted :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nancike!
Nagyon drukkolok!!!
Mit kaptál a progidra?

Hajni!
Sajnálom, hogy még egy problémával kell szembenéznetek, de amíg van rá megoldás, nem szabad feladni!!!
Sok-sok erőt és kitartást Neked és a párodnak!

Juli!
Neked is mennek a drukkok!!!

Monyo!
Hogy vagytok??
jucus80

Sziasztok!

Köszi a drukkokat.

Az nem mondta hány mm-es! :?
Először vasárnap tesztelem,akkor leszek 12dpo-n vagy a 14.-en.
Az attől függ mikor volt a pontos pé. Mert lehet hogy 2 nappal korábban. Vettem már a legérzékenyebb tesztet, de mivel még korán van így sem biztos hogy pozi lesz. Mindenesetre ha pirinek jönnie kell az a jövőhét keddre várható.

Már a múlthér csüt. óta szedem a 2x1 tabl. Duphastont.
Először nem akart írni de aztán mégis úgydöntött legyen.
Jó is hogy felírta. :)

Csak egy picit enyhébben görcsizek,de nem folyamatosan. :oops:

Kép

nanicke
Székesfehérvár

nanicke

ezek jó hirek,remélem tényleg baba:)

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Niki,
drukkok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hát Lányok, én ma nagy kisérletbe kezdtem.Kenyeret sütök.Kíváncsi vagyok, hogy fog sikerülni! :D TErmészetesen tk lisztből csinálom!

Lucuzs,
merre vagy?Tüszőnövelők mennek!+++++++++++++++++++++++++

Ranita,
már mennek a szurik, ugye?
Uhura mikor mész?
Nagyon izgulok ám érted!És drukkolok ezerrel.Ennek most sikerülnie kell!

Monyo,
milyen az anyaság?Ha lesz majd időd, leírod a szüléstörténetedet?

Aisha,
nagyon nagylány már Zyva!
Utaztok Skóciába?Azta!
Világjáró lesz már korán a kishölgy!
Mikor jöttök majd haza?

Móki,
hogy vagy?Ciklusod hogy alakul?
Jó lenne összehozni egy talit!

Gota,
Te vagy a következő! :D Hogy érzed magadat?

Többiek, merre vagytok?
Ja, és fogytam már 2kilót! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Meli! Gratula a fogyáshoz!!! Nagyon ügyes vagy!!! :lol: :lol: :lol: Már én is készítem magam újra a fogyásra, mert karácsony óta stagnálok.

Nekem hétfő inszem, addig meg tesótüsző-növesztés. :lol:

Hajni! Sajnálom, hogy apa körül is vannak bibik. :( Remélem hamarosan mindketten egyenesbe kerültök! :D

Timcsi? Loviné?

Mindenkinek puszi!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

sziasztok! Velem is minden rendben voltam prog vervetelen nem mondtak meg az eredmenyt (marmint a szamot) csak annyit, h a doki nem inditana utrogestant mert nem szukseges de, hogy gyogyszert szedek.. o nem is tudja dontsem el en.... jo sokra megyek az ilyen dokikkal!
ha elkezdem akkor szerintetek mennyivel?

Kép
deepgirl

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?