Sziasztok!!
De örülök most Nektek!
Dita!
Nálunk tegnap ugyanez volt.Totál kivoltam...Egy órát sem aludt egész nap!!!!Szó szerint!!!Én már azon gondolkodtam, hogy bírja fizikailag.Múltkor a hóeséskor ugyanez.Tuti attól van!!!Múltkor "átolvastam" a másik topic-ba a dec.-i kismamisba, és egy csomó baba ugyanezt csinálta aznap.
Vicky!+Dita is!
Tegnap rám is rámtört a dili...Bőgtem, mint az állat...Na, tessék.Nálunk sem minden fenékig tejfel...Férjem szegény éjszakás hét után egész nap gyereket ringatott, meg beszélgetni próbált velem.Én meg olyan undi voltam...A legjobb, hogy nem is tudom, mitől...Úgy éreztem, egész nap bírnék bőgni.
Állítólag az élő fába is belekötöttem.
Ráadásul Léda este sem akart elaludni az egész napi dilije után...Aztán férjem elaltatta, és aludt 7-ig.Akkor szopi, utána megint nem akart visszaaludni, betettem a kiságyba, aztán végül elaludt, és most szunyálnak mindketten.
Ilyenkor mindig azt hiszem, hogy valami betegsége van, aztán rájövök, hogy nem lázas, kajál, tojik, nem látok semmit rajta...
Az alvajárás szerintem nem olyan gáz, én is úgy gondolom, hogy a fáradtság+a nagy felelősség súlya, és aztán talán, amikor alszol, akkor sem bírsz teljesen kikapcsolni.
A nagynál egyszer úgy voltam, amikor beszoktattam a mi ágyunkba, hogy nem oda tettem le este, hanem a sajátjába.Éjjel meg felébredtem:risten!!!Nincs ott a gyerek az ágyamban.Nézem a földön, mindenhol (én, állat, 4 hónapos volt, csak meghallom, ha leesik), aztán megtaláltam a kiságyában persze.Hát, van ilyen.Na, akkor megfogadtam, hogy vagy kiságy, agy nagy ágy, de nem váltogatom....Ja, és még a konyhában is kerestem...
Azért, ha félelmetesnek érzed ezt az egészet, tényleg jobb talán, ha megkeresel egy dokit.Szerintem egy ilyen pszicho-doki alapban kijárna a friss kismamiknak...Velem együtt persze.És ezt mindenféle rosszindulat nélkül írom.Simán tudnék én is miről dumálni vele...
Jajj, néha szégyellem magam én is, hogy yen jó gyerekeim vannak, én meg mekkora egy tuskó vagyok!!!!
A férjemnek van egy új kollégája, még 30 éves sincs, felesége mellrákos, 3 kisgyerekkel vannak.Állandó kezelésekre hordja az asszonyt+ a gyerekek is asztmásak...Na, ilyenkor szégyellem magam igazán....
Na, vége a panasznapnak...
Legyetek jók, a babóknak meg jobb napot, mint a tegnapi!!!!!