Nszoke!
A legjobb helyen leszel a Jánosban, nem is dönthettél jobban!
Én vagyok a legfrissebb élmény, szóval hiteles, eléggé ismerem a kórházat, nyáron voltam is bent 6 hetes terhesen vészes hányással 3 napot, most meg 4 hete szültem ott, szuper volt!
Az orvosok mind szuperek ott, bárkiről kérdezel, ott csak jó és kedves orvosok vannak szerintem.
Én is a barátnőm ajánlására mentem oda, először azt hittem tök rossz hely mert régen sok rosszat lehetett róla hallani, de egyáltalán nem, sőt !!!
Fel van újítva szülészet, az ápolók nagyon kedvesek, a csecsemősökkel se volt gondom, az anesztes a műtétnél édes volt és hát a dokim maga a csúcs, én imádom.
Amúgy nekem sem volt sok pénzem de magánorvost fogadtam, a magánjába jártam és a Jánosba is ha kellett pl: vérvételre.
Nem volt pénzéhes a dokim, mert én is kevesebbet tudtam adni neki mint amiket ott bent hallottam a lányoktól hogy mások mennyiket adtak, hát nekünk nem volt annyi pénzünk de így is nagyon kedves volt a doki, úgy éreztem nem várta el a nagy lóvét, aranyos és emberséges volt!
iAzt hiszem a műtétet magát már leírtam itt, hát csodás volt, csak itt szülnék még egyszer ha még vállalnék egy harmadik babát!!!!
Az elsőt az Istvánban szültem/ mivel jó a híre/ de nagyon megbántam, borzalmas volt ott minden, ég és föld a János kórház és az István, én a Jánosra szavazok!!!
És igen, van PIC a Jánosban, a barátnőm szült 9 hónapja ott császárral ikreket a 34.héten, / az én dokimnál, ő ajánlotta nekem és én is nagyon meg voltam elégedve vele!!!!/ onnan tudom, ők 1 hónapot voltak a PIC-en, de minden rendben velük,már nagy kópék a babák.
Ha bármi konkrét egyéb kérdésed van, még szívesen válaszolok, mert tudom hogy nekem is tök jó volt ha kérdezhettem bárkitől aki már képben volt!!!!