Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
hát én úgy tudom, hogy a szoli károsíthatja a magzatot. Főleg a legelején.
De ez nem száz infó, csak úgy olvastam valahol.

Nekünk szűkkörű esküvőnk volt. A barátoknak előtte volt egy állófogadás, de a lagzin csak a szűk család volt jelen.

Ninike

Kép

Kép
ninike

Nem vagyok az a nagy szolizos. Mondhatnám utálom, mert viszket tőle a bőröm és anyajegy is elég sok van rajtam. De azért az esküvőn szeretnék normálisan kinézni. :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gabi85

szia!
hát ezt megértem. Én sem vagyok nagy szolizós, de az esküvőm előtt én is elmentem kb. 4x. De kizárólag állóba, mivel az egyik ismerősöm ne tudd meg milyen gombát szedett össze a fekvőben. : :roll:
Húha, már nagyon közeleg a nagy nap!!!
És hova mentek nászútra?

Kellemes estét!

Nálunk most nagy hiszti megy, mert 2 hét után újra járunk oviba, és hát nehezen megy a beszokás! :(

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok!

Ninike! sok sikert a beszokáshoz,ismerőseimtől tudom,hogy nem egyszerű dolog!

Voltam hétfőn a dokimnál,a tesztoszteronom az egekben van,úgyhogy mondta,ne húzzuk tovább a dolgot,mivel minden egyéb eredményem tökéletes,szedjek diane 35-öt.Eddig tiltakoztam a fogamzásgátló gyógyszerek ellen,viszont azt mondta nem tudja máshogy kezelni,úgyhoyg elkezdtem szedni,de még mindig depis vagyok miatta,mert tele vagyok kétségekkel,mi lesz,ha majd abbahagyom a gyógyszert.....Egyedül azért mentem bele,mert ő a 3. doki,aki ugyanazt mondja,remélem nem tévednek.

Van esetleg valaki,aki szedte már köztetek a dianet?
h.ildikó

Gabi! Szolizz nyugodtan, azt mondom! Èn a hipoooreklàm :D
MA olvastam egy cikket, hogy igazàbôl nem azzal van gond, aki néhànyszor bemegy, hanem aki fanatikusan hosszû hônapokon keresztül, ne adj Isten éveken àt, jàr ész nélkül. Valahogyan, mint mindenben itt is a mértékletesség szerintem a lényeg. Természetes, ha szép akarsz lenni az esküvôd elôtt és persze, hogy még jôl is mutat egy kis szîn!!!
(Amûgy van egy olyan érzésem, hogy max. 3 hônap prôbàlkozàson belül lesz babôtok :wink: )
Amûgy ma derült ki, hogy HAZA tudok menni 6napra, bàr férjem nélkül, de nagyon örülök...
Keresztfiam pedig holnap kezdi a bölcsit és Èn egyedül vagyok sîk-para, mert olyan kis jôlelkû, okos, naîv, kedves mindenkivel.
Kifogjàk készîteni :(
Remélem àllja majd a sarat, pàr "pofon" utàn.
Tovàbbi kellemes estét mindannyiôtoknak, üdv
Vendég

Párszor elmegyek, abból tuti nem lesz gond, és persze állóba. Már nagyon közeledik, picit izgulok is. Már egy rémálmom is volt. Viszont ma voltunk a lelkipásztornál és nagyon jó fej volt. Ez feldobott.
Én szedtem fogamzásgátlót nekem szerencsére semmi gondom nem volt vele. Mondjuk én Mercilont és Novynettet szedtem. Érdemes megpróbálni, mert beválhat.
Ninike: Kitartást a beszokáshoz.
Ivanka: Aranyos vagy, legyen igazad!!! Keresztfiadnak meg remélem szerencséje lesz és rendes gyerekek közé kerül és akkor nem fogják kikészíteni.

gabi85

Én is szedtem Mercilont, de nekem nagyon gáz volt, kiderült, hogy 5x-ére emelte a koleszterin szintem. Akkor voltam 52 kg, és egy 120kg-os férfi koleszterinjének felelt meg az én értékem. Ja és frankón miómám is lettek (de ez nem bizonyított hogy a fogigátlótól).
Aztán meg triodenát szedtem. Azzal semmi gond nem volt. :)

Na ma megint beteg a gyerek. Két hét után ment 3 napot és megint beteg. Bár ez érdekes betegség: éjjel lázas volt, de azóta semmi, kicsit folyik az egyik orrlyuka. :roll: Ki tudja mi ez!

Nálunk egyébként a gyerekekkel nincs semmi gond az oviban, csak az a baj hogy nem vagyok ott vele!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sajnos az oviban elég sok vírust meg bacit el tudnak kapni. De hát ez kikerülhetetlen, van aki érzékenyebb és van aki nem. Jobbulást Nórinak.

gabi85

köszi!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Most én sem vagyok a legjobban. A levegő felmelegedett és dolgoznak a bacik. Fáj a torkom egy picit meg taknyos vagyok.
Hogy van Nóri?

gabi85

köszi az érdeklődést!
Hát vegyesen vagyunk!!! Apa is göthösködik. :(
Nóri meg egyenlőre nem tudom mi van vele, a doki szerint ez vírus, de átmegy rajta gyorsan. Ehhez képest ma egy láztalan nap után estére megint magas láza lett. Az orra folyamatosan tele, így gőzölünk egész nap, meg szívjuk neki. (Amit egyébként utál, és persze maga akarja magának. De nem tudja rendesen bedugni az orrába a ketyét. Persze nagy sírás van, amitől újra tele lesz az orra. Szóval ez egy ördögi kör.)

De remélem holnapra nem lesz kutya baja sem!!! Azért a remény hal meg utoljára....

És te hogy vagy??? Remélem semmi komoly!!! Sok-sok tea, meg orrcsepp!!! Jobbulást neked!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Szerencsére én már jobban vagyok, nekem nem volt lázam csak egy pici hőemelkedésem. Szegény Nóri, ismerem ezt az orrszívós dolgot... Ez mindig így szokott lenni, hogy sírnak és megint telítődik nekik. :( De remélem már jobban vagytok.

gabi85

szia!

Hát ma még nem engedtem oviba. De ha ma se lesz láza akkor holnap mehet. Viszont ha lesz akár hőemelkedés is, akkor irány délután vissza a dokihoz.

Egyébként kész vagyok! Mikor én gyerekkoromban beteg voltam, hát kaptam gyógyszert aztán pár nap és mehettem.
Most meg: Anyuka ez vírus, nem adunk gyógyszert, lehet meggyógyul magától, ha 3-4 nap múlva is ilyen, hozza vissza. Persze nem gyógyul meg magától, meg a házi praktikáktól. Így visszaviszed, jó akkor antibiotikum, és még 1 hét itthon.
Én értem, hogy ne terheljük a gyerek szervezetét feleslegesen. De basszus, a munkáltatók nem nagyon tolerálják, hogyha havonta többször heteket vagy itthon a gyerekkel. Ja és ráadásul a gyerek irányában is kínzásnak érzem: így 3-4 nap helyett másfél hétig kínzod mindenfélével, pl. orrszívással.
Ja és mellette fizeted az ovit, ahova a gyerek kb. havonta 1 hetet jár összesen, te meg alig kapsz fizut, mert annyi a táppénz miatti levonás. Szuper.
hát nem tudom, én biztos hogy adnék gyógyszert, ha egyszer a gyereknek magas láza van. De hát nem én vagyok az orvos....

Na jól kidühöngtem magam!!! :)

örülök hogy jobban vagy!!! És hogy álltok az esküvői előkészületekkel???
És mi újság meló ügyben???

Ninike

Kép

Kép
ninike

Egyetértek veled maximálisan. Nekünk sem lett semmi bajunk attól, hogy kaptunk gyógyszert. Nem attól fogunk meghalni...
Már szinte mindent megszerveztünk. :) De már ideje is, mert közeleg a nagy nap. :D
Holnap megyek állásinterjúra, már jó lenne, ha meg is kapnám az állást, mert valamiből el is kell majd tartani a gyereket. Nem elég akarni őt...

gabi85

Hát igen, lassan itt a nagy nap!!!!
És mesélj, milyen ruhád lesz? Meg néhány részletet. Hol tartjátok stb.

Majd drukkolok nagyon az állásinterjúra!!!

Hát igen, a pénz kérdés elég nagyot nyom a latba. Én is ha tehetném már rég válllaltam volna a 2. gyerkőcöt. De hát az anyagiak. Meg nekem a szakvizsgához is hiányzik még néhány hónap. Szóval ezek miatt kell visszamennem dolgozni. Meg hát ugye az sem mindegy, hogy mennyi juttatást kapsz az alatt a 2 év alatt amíg otthon vagy.

Jaj nekem meg holnap kell mennem konzultációra a melóhelyre. És találkozom a leendő főnökömmel. Majd szoríts légyszi!!!

Kellemes napot!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Voltam állásinterjún. Hát nem volt túl biztató. Nem akarnak bejelenteni, és 80 ezret fizetnének, mondtam, hogy hagyjuk... :(
A ruhám fara sposa lesz. Egyszerű, de még is elegáns. Húzott mellben és alatta kristályok vannak, van egy pici uszálya, amit fel lehet tűzni. A vacsora a Zila étteremben lesz nem leszünk sokan 30-an de szerintem nagyon jó lesz. :)
Hát sajnos sokaknál az anyagiak döntenek gyerek kérdésben. :(([/img]

gabi85

Kép[/quote]

gabi85

Kép

gabi85

sajnos a képet nem rakta be. :(

gabi85

szia!
nem baj hogy nem rakta be a képet! azért meg tudtam nézni, nagyon szép ruhád lesz!!! Biztos gyönyörű leszel benne. Ez ilyen A vonalú igaz?

hát sajnálom az állásinterjút. azért az tényleg gáz, hogy nem akarnak bejelenteni, és akkor még meg sem fizetnének.
Milyen területen keresel állást egyébként? (Meg bocsi, de nem emlékszem, hova való is vagy?)

Na azért majd csak összejön valami!!! Párod milyen területen dolgozik?
Emlékszem én fél évig kerestem melót suli után mire találtam olyat ami tetszett.

Ninike

Kép

Kép
ninike

Budapesten lakom. Örülök, hogy tetszik a ruci. Igen A vonalú. :)
Párom most fog végezni a főiskolán, még nem dolgozik, most csinálja a saját cégét. Ebben segítek neki. Marketinges cégünk van. De sajnos még az sem indult be, ezért kell elmenni dolgozni. Mert ezzel is rengeteg munka van, de még nem hoz pénzt. Úgy hogy nem könnyű. De csak beindul. :)
Egyébként bármilyen asszisztensi, recepciós munkát elvállalnék. Mondjuk az álom a marketing területen történő elhelyezkedés lenne, de most elég kevés ilyen pozíciót hirdetnek meg. A héten is vagy 8 helyre küldtem be az önéletrajzom, csak hívnak már valami normális helyről is. Bizakodom.
Drukkolok holnapra. :)

gabi85

Na túl vagyok mindenen! Gyerek oviban, én meg itthon tanulok!
Hát megszakad a szívem, de egyszer már csak meg fogja szokni. (még mindig sokat sír) De szerintem azért mert mióta ovis, összesen 2 hetet volt az elején egyhuzamban, most meg 1 hónapja kb. 1 hetet volt összesen, de azt is 2 részletben. persze hogy sír, amikor még ideje se volt megszokni. :(

Hát pedig gondolj bele, itt Pesten még azért könnyebb elhelyezkedni, mint vidéken!!! Mert ott aztán nulla lehetőség van tényleg. Látom én is, mert Öcsém is most végzett és hát nem nagy a kínálat.

Na tök jó hogy saját céget alapít!!! Sok sikert hozzá!!!! A lényeg hogy jó könyvelőt találjon!!! (és csak egy jó tanács, én a helyében csak olyanban bíznék akinek van felelősségbiztosítása, csak mert így ha elront valamit, akkor van rá lehetőség hogy megtérítse neked)
Majd drukkolok hogy gyorsan kialakuljon az ügyfélkör!

Na majd ha látok valami ilyesmi állást akkor szólok jó?
Meg azért drukkolok hogy hívjanak be minél több helyre.

Jövő héten 2 helyre is mennem kell továbbképzésre. Nem nagyon várom.
És már kevesebb mint 2 hét van vissza a szabimból... :( :cry:

Ninike

Kép

Kép
ninike

Szegény csak megszokja majd az ovit. Ez nem egy könnyű dolog nekik.
Köszönöm, hogy segítesz.
Egyébként te mivel foglalkozol? Milyen továbbképzésre kell menned?
Jó könyvelő az kell, hogy minden rendben menjen a cégnél.

gabi85

Bocsi , hogy csak ritkán irok, de nem tudok mindig jönni.
Hát remélem hogy lassacskán megszokja majd, mert már csak másfél hetem van itthon, és úgy azért nehéz lesz melózni, hogy tudom a gyerek közben az oviban sir. :(

szivesen segitek bármiben ha tudok. Bocsi de ezen a gépen nincs hosszú i.
Én jogász vagyok egy állami szervnél, és most a törvényeket magolom ezerrel. Hogy mire megyek vissza kb. újra képbe jöjjek a dolgokkal, mert bizony 2 év alatt nagyon sok minden megváltozott.
az egyik továbbképzés egy előadás lesz, na az nem lesz túl izgi. Csak arra jó, hogy elvegyen egy délelőttöt az életemből. A másik az jobb lesz, az szakmai lesz, és abból tényleg lehet majd tanulni. :)

Hát igen, én már csak tudom hogy milyen fontos egy jó könyvelő, találkoztam már egy-két emiatt tönkrement céggel.

És mi újság veled különben??? Mivel töltöd napjaidat?
te most végeztél valamikor?

Képzeld az Öcsém is most végzett, és kapott egy tök jó lehetőséget a munkanélküli hivatalban: angolul tanulhat egy tanfolyam keretében, és még fizetnek is neki érte (mondjuk nem sokat, de azért a semminél több, olyan 30 körül kap).
Egyébként nem sok mindenre jó a friss diplomások munkanélküli hivatala, nekem semmilyen állást nem tudtak pl. felajánlani.

Ninike

Kép

Kép
ninike

jaj nem is mondtam, negatív lett a nőgyógyászati tenyésztésem,úgyhogy ez nagyon jól hír!!! :)

Viszont holnap mennem kell hormonvizsgálatra. :( (holnap lesz a 3. nap,aztán kell még menni a 21 napon) Utána értékeli ki a doki.

Ninike

Kép

Kép
ninike

Örülök, hogy negatív lett az eredményed. Miért kell egyébként hormonvizsgálatra menned?
Hát júniusban végeztem. Gondoltam pihenek még szeptemberig, persze akkor is beadtam egy két helyre az önéletrajzom, de nem vittem túlzásba. De szeptember óta folyamatosan küldözgetem. Volt egy két interjúm, de sajnos semmi nem lett belőle. Én is hallottam a munkanélkülin ilyen tanfolyamról, csak abból még nem lesz sajnos gyedem. Nem számít bele... És ha pont akkor jön egy munka, akkor azt elvileg nem fogom tudni elvállalni... Na de sajnos nem jön.
Egyébként ügyfeleket keresek a cégünknek, e-mail-en keresem meg őket és küldök nekik bemutatkozót, ha kérnek. Meg most lesz egy másik ugyan ilyen munka, ismerős kért meg hogy segítsek nekik és 10%-ot kapok majd minden megszerzett ügyfél után. Ilyen népies játéknapot tartanak ovisoknak. Úgy hogy meglátjuk abból is mi lesz. Legalább egy kis pénz, ha összejön egy két ovi.
Sok sikert a továbbképzésekhez és kitartást.
Én egyébként közgazdász vagyok, marketing kommunikációs szakirányon végeztem. Nekem viszont a jog nagyon nem fekszik. Erre születni kell. :)

gabi85

Sziasztok!

Bocsi az eltűnésért, de már két és fél hete dolgozok (két műszakban), ezen a héten éjszakás vagyok... Így időm nem sok, meg még így az elején elég fárasztó is :roll:

Mivel itt bejelentenek (vagyis ígérték, de még nincsnek meg a papírok), így tolódik a babaprojekt egy évet, hogy meg legyen a munkaviszonyom a Gyedhez. De azért 2011 vége még így is belefér :wink:

Ninike
mi lett a hormonvizsgálat eredménye?

Gabi
hogy állsz a munkakereséssel? én is irodai munkára akartam volna menni, de az nincs itt mifelénk, így lett fizikai munka. A semmitől ez is jobb, és úgyis csak addig csinálom, míg nem lesz baba (vagy baba előtt nem találok jobbat). Sajna ilyen világot élünk :roll:

Kép
Vendég

Hello Kitty!

Örülök, hogy írtál. Akkor szegénykém jó sokat kell dolgoznod.. És mit dolgozol?
Nekem sajnos még mindig nincs munkám, most az egyik ismerősöméknek segítek értékesíteni, de itthonról és jutalék ellenében.
Most két hete megint nem hívtak sehonnan. Ez van. De örülök, hogy te találtál munkát. :)

gabi85

Szia!

Egy műanyagüzemben kell gép mellett dolgozni. Amit legyárt zsákot, tasakot, stb. azt kell csomagolni. Szóval annyira nem vészes, csak hát ezt ülve nem lehet csinálni. De legalább jó formám lesz :wink:
Mit értékesítesz?
Vendég

Egyik ismerősöm csinált népi jellegű játékokat. Azzal mennek rendezvényekre, óvodákba, iskolákba. És ezt küldöm ki az oviknak, suliknak, művházaknak.
Nem szokott fájni a lábad a sok állástól. Mert én ki vagyok ha sokat kell állnom, mert a derekam is elkezd fájni egy idő után.

gabi85

sziasztok!

bocsi,hogy úgy eltűntem, de Nóri már megint összeszedett valami vírust. Most másfél hétig járt oviba,aztán hétvégén jött ki a kór. Szóval most itthon van.

Én meg holnap kezdem a melót!!! Így holnap Apa lesz itthon vele.

Jaj nagyon nem vártam már ezt, de hát mindennek eljön az ideje. Vígasztal a tudat, hogy így legalább előbb jöhet majd a kistesó.

Azért kell a hormonvizsgálat, mert a doki szerint hormonproblémára is utalhat hogy sokat fáj a hasam és szinte mindig mielőtt megjön.
Egyébként még nincs eredménye, mert ez 2 vérvételből áll, egyszer a 3. napon aztán meg a 21-en. És a 2 vérvétel eredménye ad majd pontos infót a hormonjaimról. :)

Hát igen a jog és a közgáz, két külön világ. De én meg a közgázt nem tudnám csinálni. Nagyon nem feküdne nekem azt hiszem.

Hát az álló munkát nem bírnám én se, régen ment volna, de mióta Nóri szétnyomta az egyik csigolyámat azóta nem nagyon tudok sokáig állni.

Gabi,
na majd mondom Anyunak hogy neked van ismerősöd, hátha érdekli a sulijukat.

Képzeljétek nyílik nálunk a hóvirág, és bújnak ki a tulipánjaim!!! Remélem végre itt a tavasz mert már nagyon utálom ezt a vírusos időszakot!!!
Na puszi mindenkinek , megyek készülök holnapra, még főznöm kell meg összerakni a cuccokat amiket be kell vinnem a melóhelyre.

Ninike

Kép

Kép
ninike

Hello!

Nagyon sajnálom, hogy Nóri megint beteg lett. :cry: Sajnos mostanság elég sok vírusos megbetegedés van. Ezt az időt nagyon imádják a bacit, se túl hideg, se túl meleg nincs.
És milyen a munka? Hogy érzed magad ott?
Köszönöm, hogy szólsz anyudnak. :)
Nálunk semmi változás készülünk az esküvőre.

gabi85

Sziasztok!

Gabi
érdekes dolgokat csinál az ismerősöd. És van rá kereslet?
Gondolom már nagy az izgalom a lagzi miatt :wink:

Nini
nálunk is nyílik a hóvirág :D Én is várom már a tavaszt, a héten is tök hideg volt/van, meg baromira fúj a szél :x
Vendég

Sziasztok!

bocsi, hogy igy eltűntem, de a meló mellett nem nagyon volt időm igy a kezdeti időkben. Meg hát a gyerkőc is beteg volt, és ez a kettő igy együtt kissé elvette minden szabad percemet. :roll:

Na a lényeg: Nóri végre meggyógyult, holnap már mehet oviba. Apa meg mehet dolgozni a melóhelyre.
Nem volt semmi ez a betegség, megjártuk a tüdőröntgent, meg a fül-,orr-gégészetet. Ja és vizelet vizsgálat is volt. Hát elég körülményes egy 2 éves és nem teljesen szobatiszta gyerektől vizelet mintát venni. :) (egyenlőre csak a nagydolog megy a bilibe, de elég lelkes volt, mikor meghallotta hogy a dokinéninek kell a pisije :) :) )

Szóval nem volt egyszerű ez a betegség. De túl vagyunk rajta. :)

Igen, nálunk is ezerrel virul a hóvirág, bár lassan szerintem elfagy. Rosszul is voltam tegnap reggel, mikor megláttam, hogy ki kell olvasztani a kocsit, ahhoz hogy el tudjak indulni. :roll:
Jöhetne már a tavasz végre, már nagyon várom.

Gabi,
na tök jó, hogy nem unatkozol és van még mit készülni az esküvőre. Mit kell még szerveznetek?
Már nem sok van hátra!!! :) Izgi nem???
Hát a meló érdekes és egyenlőre élvezem. Mondjuk a reggeli kelés fárasztó kicsit, nem nagyon szeretek reggel 5kor kelni. :(
Egyenlőre jó a meló nagyon, viszont a kollektiva nem a legjobb, na de mindegy, talán majd alakul. ugye egyenlőre én vagyok az új ember, és hát igy egy hét után ugye nem nagyon vágom még a helyi pletykát....
szóval ennyi van velünk egyenlőre.

mi újság veletek????

Ninike

Kép

Kép
ninike

Sziasztok! :)

Csatlakoznék hozzátok. Harmadik babánkat tervezzük és miután a párom nem akar decemberi gyereket, így remélhetőleg 2O11 januári lesz. :wink: Ha minden a tervek szerint alakul. Már van két fiam és 37 éves vagyok.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Ninike
örülök, hogy mindannyian meggyógyultatok!
Én is várom már a tavaszt, de mára pl havat mondanak. Szerencsére még nem ért ide, de nem is várom :roll:

Egcsi
Kép

Gratulálok a két nagy fiúhoz!
és drukkolok hármaskához!
Mi most átmenetileg leálltunk a babaprojekttel (fél évig sajnos nem jött össze), mert elég bizonytalan a párom állása, én sajnos nem találok, így majd ha rendeződünk, akkor folytatjuk. Meg addig legalább kivizsgáltatom magam, mert vannak problémáim...
Látom az USÁban éltek. Régóta? A kicsik ott születtek? Mit dolgoztok ott?
Vendég

Kitty
Augusztusban lesz 5 éve, hogy kijöttünk. A nagyfiam egerben született, a kicsi itt. A párom villanyszerelő én fogorvosi asszisztens vagyok, de jelenleg nem dolgozom, Bercit hozom-viszem a suliból, a kicsi itthon van velem és suliba járok, nővér képzőbe. :)
A kivizsgálásokhoz drukk. Hormongondjaid vannak? Remélhetőleg hamar rendbejön gyógyszertől. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Berci már sulis?
Nem tudom, hogy mi van, mert két dokiból még egy se vizsgált meg, csak adta a gyógyszereket. Nem jön meg a mensim, mióta abbahagytam a fog. gátlót (tavaly jún.), csak gyógyszerrel :( De ez a 2. doki azt ígérte, hogy ha legközelebb se jön meg, akkor kivizsgál :roll: Elvileg csüt. jár le a 28 nap, meg két hetet várni kell, és ha addig semmi, akkor irány a doki.

Te amúgy is harminc felett akartál szülni, vagy így alakult? Én szeretnék alatta, sőt, minél fiatalabban, de nem nagyon fog összejönni :roll:
Vendég

Kitty
Itt 5 évesen kezdik a sulit, nem az első osztályt, hanem Kindergarten. Első osztályra már kellene nekik írni, olvasni, számolni, persze csak alapszinten.
Ezért nem szedtem én fogigátlót...egy csomó embertől hallottam, hogy felborította a hormonháztartását. :roll: Az újabb fajta fogigátlók, amit mostanában hoztak ki, hogy egy évben csak 4X jön meg a mensid, az meg szerintem még rosszabb... :? Ne hagyd magad, a dokinak nem sürgős a baba, neked viszont igen. Szerintem már régen lépni kellett volna nekik... :roll:
Nem így terveztem a gyermekáldást, így alakult. Lánykoromban arról álmodtam, hogy 25 évesen már 2 gyerekem lesz...nem jött össze, mert 25 évesen találkoztam a férjemmel. Aztán a körülmények nem voltak olyanok, úgyhogy 31 voltam amikor az első fiam született. Kicsit parázok is, nehogy Hármaskánál gond legyen, mert ugye 35 év a bűvös határ, utána már "öregnek" számítasz... 8)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

sziasztok!

Egcsi,
üdv közöttünk!
és drukkolok majd a harmadik babóhoz!!!

Na most csak ennyit tudok irni, mert iszonyat fáradt vagyok, megyek szunyálni.
Majd holnap jövök!!!

Ninike

Kép

Kép
ninike

Egcsi
érdekes nálatok az iskolarendszer, még jó, hogy itt nem ilyen.
Doki azzal magyarázta, hogy akár egy évbe is kerülhet míg helyreáll a hormonháztartás, ezért nem lépett még :roll: De azt a dokit ott hagytam, a másik ígérte, hogy kivizsgál legközelebb.
Én most idén leszek 23, remélem, még 25 éves korom előtt lesz babám :roll:
Az előző terhességeid problémamentesek voltak? Sztem nem lesz gond, ez hülyeség, főleg a mai világban. :wink:
Vendég

Kitty
Óóóó, de fiatal vagy....."anyád lehetnék"... :lol: Neked simán belefér 3O alatt a babó, még kettő is. :wink: A párod hány éves?
Igen, tudom a mai világban....de azért a para bennem van. 8) Egyébként nem volt semmi gond az előző terhességeimmel, hacsak az nem, hogy a gyerekeim nem akartak kibújni, császár volt mindkettő. :)

Ninike
Szia! :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Egcsi
ha fiatalon kezdted volna, tényleg anyám lehetnél :lol:
Remélem, lesz 30 alatt babám, feltéve ha hajlandó lesz a doki kivizsgálni rendesen :roll: Párom 27, ő is 30 alatt akar apuka lenni, na ez már neccesebb :roll:

Te párod hány éves? Amerikában hány császáros szülést engednek? Vagy hármaskánál megengednék a természetes szülést?
Vendég

Kitty
Nem kérdeztem hány császárt engednek, de természetes szülést már nem vállalnak be velem.
Ne legyél ilyen pesszimista! Csak pozitívan! :wink: Ha ez a doki se lép, akkor nézz be a megint megjött-ös topikba, hogy a csajszik kihez jártak-járnak.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
az a topik már nem működik, egyszer benéztem még régebben, de olyan nagy vita, veszekedés volt, hogy fejvesztve menekültem onnan.
Meg én vidéki vagyok, elég messze Pesttől, így nem nagyon tudnak ajánlani.(vagy hátha vki mégis idevalósi, csak nem írja ki a lakhelyét).
Vendég

Kitty
Tudom, hogy már nem járnak oda a csajok, de ha beleolvasol, szerintem találsz jó ötleteket. Hol laksz egyébként?

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Bács-Kiskun megyében, Kecskeméten van egy endokrinológus, jövő héten megyek egy csajhoz, aki járt oda. Majd tőle elkérem a címet, meg ápr. elején adok egy esélyt még kettes számú dokinak :roll:
Ti pestiek voltatok, mielőtt kimentetek? Bercinek hogy tetszik a suli? Benc (Bence?) jár közösségbe? Mindkét nyelvet beszélik?
Vendég

Sziasztok!

Én már elég rég nem jártam itt. Van már két gyönyörű fiam (Bence 6, Bálint 5) és most szeretnénk egy harmadik babát. Nem vagyon már igazán járatos, ezért tudnátok nekem abban segíteni, hogy milyen vitamin most a legjobb?

Köszi,
Eszty
eszty

Eszty
üdv itt! GYere sűrűbben!
Terhesvitaminok közül az Elevit, Gravida v. Femibion (ez utóbbi elég felkapott, lombikosoknak is ezt ajánlják).
Amúgy meg sok-sok nyers zöldség-gyümölcs :wink:
Vendég

Kitty

Egerben laktunk, Pesten én begolyóznék... :roll:
Berci elvan a suliban, nem mondom, hogy rajong érte, de csak reggel 9-től fél 12-ig van, azt ki lehet bírni. Bence nem jár rendszeresen közösségbe, amíg dolgoztam az egyik barátunk vigyázott rá, akinek magánbölcsije van. Szeptembertől akarom beadni valahova, de akkor is csak 2-3 napra, a sulimtól függően. Mindketten beszélnek angolul is, otthon megpróbálunk csak magyarul kommunikálni.

Eszty
Szia! :) Én nem szedek külön terhesvitamint, csak multivitamint+folsavat. Kiscsajra gyúrtok? (Tudom, mindegy csak egészséges legyen. :wink: )

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?