Évi
Bocsánatot kérek, csak félig volt vicc. Biztos nagyon a szívedhez nőttek én meg egy érzéketlen Tuskó Vagyok! Sok mindenen túlaggódom magam, ezért mindennel nagyon óvatos vagyok, ha egészségről van szó és túlzásokba eshetek. Szóval ne haragudj!
Nekem is volt cicám, bár csak egy, a rengeteg költözésünk miatt anyuhoz költöztettük nagy szívfájdalommal és király dolga lett, anyu nagyon elkényeztette. Hetente átjártunk simogatni
Stelly
Amikor Encó ébred éjszaka (párszor most is előfordul, de az első évhez képest elhanyagolható mennyiségben) és ugye rendesen bevacsorázott, már nincs szopi - így éhséget alapból kizárom. Megtapogatom a hátát, nincs-e megizzadva (nem fázhat mert hálózsák és jó hőmérséklet van), homlokát, hogy milyen a hője, ezután arra gondolok, hogy vagy a foga kínozza (még 4-et várunk), vagy rosszat álmodott, esetleg a napi események felzaklatták, vagy az időjárás...
Felveszem - egy szót sem szólok hozzá -, átölelem, pár percig dédelgetem, ringatom, majd kínálom innivalóval, ha megnyugodott, majd visszarakom az ágyába és kimegyek. De tényleg, egy árva szót sem szólok hozzá ilyenkor, csak ennyi csúszik ki a számon, hogy "csssssssssss". Ha újra sír, akkor kicsit többet várok, mint első alkalommal és ez ismétlődik, míg meg nem nyugszik és elalszik. Természetesen nem kapcsolok lámpát, elég az éjjeli fény, ami alapból megy nála. Nálunk ez nagyon bevált. Este van, aludni kell.
Ricsinél nem így csináltam, nem volt eredményes. Biztos van más alternatíva, de nekünk így jött be.
Királylány
Szerencsés vagy a kolléganőkkel
Bízom benne, hogy nem lesznek a babóval gondok és a nagynál sem!!!