Új privát üzeneted érkezett!

Mindenki veszekszik?
Igen ezekszerint tegnap front volt.
Valahogy tegnap nekem is elegem volt a férjembol.

Caldea
caldea

Caldea
Te csak ne idegeskedjel az biztosan nem hasznal!Nyugiiii!KépKépKép

Andika
Nem irszKép!

Orsoly
Nem kell mindenkinek kinok kozt hanynia.Orulj,hogy jol vagyKépKépHetfon akkor `beszelunk` a szurirol!

Kriszti
kriszti

Ancsiiiiiiiiiiiiiii
Nagyon jól néz ki a höd. Drukkolok!!!
Viszont, ha a 18. napon volt pé, akkor valszinü +14 nap a mensi napja!!

Caldea,
Jaj szegény, nagyon megkínozhattak az inszemen. 1000x-esen drukkolok!

Andi, Kriszti, meg aki szedett Macát
Mennyivel tolta ki a maca a mensi idejét? Ha kitolta egyátalán? És ha volt pé-etek, akkor hány napra rá jelentkezett a mensi? 14? vagy több?
Várom a válaszokat,

Puszi,
Moni
mj

Moni!
Igen, számításaim szerint ez a nap 12-e, péntek.
Tehát: remélem nem jön meg!Kép

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Bocs, OFF lesz:

Kriszti, szijjjjaKép Aha, sántítok, eléggé makacs ez a derékfájásosdi-becsípõdésesdi... épp két hete tart... de ezt leszámítva minden okésKép

Ancsi, sziaaaaKép Hajrá, nem maradtok kettesben sokáigKép
Igen, Bálint még, és úgy néz ki, az is maradKép

cupppppp
Beja
Beja

Moni!

Nekem a megszokott 15.-16. nap helyett a 19. napon ment fel a hõm. Háromszor éreztem szúrkálást a bal oldalamon és 3-szor volt 36,6 (legkisebb) a hõm.Szóval peteérés az biztos volt.
A ciklusomat 2 nappal kitolta, de rendbe tette.

Kriszti!

Írtam csak a picsa hozza a munkát állandóan.

Caldea!

Remélem most sikerült!Kép
De miért fájt ennyire az inszem?

Orsoly!

Tényleg ne parázz! Inkább örülj hogy babát vársz!

Andi
Andy

MJ

Nekem leroviditette!

Andi

Valaszolok 1 perc!

kriszti
kriszti

Moni!

Nekem nem tolta el a menzeszemet (kb. olyankor szokott jonni), viszont nekem is rendbetette (nem volt barna trutyi, csak ugy egyszer csak megjott).
Azt nem tudom, hogy volt-e pe, mert nem mertem hot... (De orvos szerint se kellett legyen...)

Orsoly!
Csak csatlakozni tudok az elottem szoltakhoz!
Ne szorongj, inkabb elvezd a dolgot, mert tobbet ezt az idoszakot ugyanigy nem elheted at (a tobbinel mar egeszen mas lesz, nem jobb vagy rosszabb, hanem mas...). Orulj, hogy mindefele tunet nelkul vagy, es nem kell azt varnod, hogy "jaj, mikor lesz mar 12-13 hetes, hogy elmuljon a hanyingerem". (Csak mellekesen jegyzem meg, hogy bar sok nonek okoz kulonfele tuneteket, szerencsere ebben sem vagyunk egyformak. Igy pl. nekem sem volt semmilyen tunetem, aminek en tobbszorosen orultem: pl. nem kellett mindenkinek mindenhol elarulnom (ahol nem akartam ott is), hogy babat varok.)

Caldea!
Miert vagy kulonleges eset az inszemnel? Miert faj ennyire, a tobbieknek meg nem?

Beszti
Beszti

Sziasztok lányok!!!

Orsoly!!

Örülj, hogy nem vagy hányós-típus! Kép Az én anyukám velem veszélyeztetett terhes volt vészes hányás miatt. Szóval, akkor inkább kösz, de én nem kérnék a helyedben a hányásokból!!Kép

Kép

Pusssszzz

Ildi
másikildikó

Sziasztok!
Sajna csak nagyon kevés idom van ezért csak átfutottam az eddigi termést... Látom itt több mindenkinek "veszekedos" hétvégéje volt; szerencsére ránk nem hatott ilyen negativan az idojárás, sot! Kép Hétvégén hazamentünk a szüleimhez akik a Tisza-tónál laknak és a vasárnap délutánt a parton töltöttük: csodálatos volt!!!

Pucur!
Megjegyeztem az emil cimed, sajna csak holnap tudok irni, de akkor IROK! Kép

Sugár!
Én a helyedben már most elmennék egy orvoshoz, túl hosszúak a ciklusaid rendbe kell oket rakni!

Andy!
Kép Kép Nem tudom mit mondjak, annyira drukkoltam! Viszont tényleg igaza van Gabónak és a többieknek minnél elobb túl kell esni a laporon, hogy pontos képet kapjon rólad a doki! Olyan jó érzés túl lenni ezeken a megpróbáltatásokon, én legalábbis a HSG és a mutét után még erosebbnek éreztem magam; mondván "Most már jöhet bármi, lefogjuk gyozni..." Kép

Caldea!
csipike@kgb.hu
Sajnálom, hogy megint fájt az inszem, ez esetleg azért van mert a méhszájsebed van vagy valami hasonló? Bocsi, nem akarok semmi nyavaját beléd beszélni csak érdekelne, hogy miért kell neked még az inszemet is végig szenvedned! ? Kép Reméljük az eredmény annál kellemesebb lesz!!!

Cincérke!
Azt olvastam a med-lobon, hogy elmaradt az inszem... Kép Kép Kép
Remélem jól vagy, nagyon meg kell küzdened neked is a babuciért!

Mindenkit puszilok, Szonja
Szonja

Sziasztok Babanet-Professzorok!

Pénteken megkaptam a progi eredményemet. Azt hittem lefordulok a lépcsöröl, amikor megláttam. Gyalázatosan rossz lett.

18. nap 16,8
21. nap 18,2
24. nap 8,9

Gyorsan felhívtam a dokit és kisírtam nála, hogy azonnal mehessek hozzá.

Kaptam Oradexon organont, esténként kell bevennem 1/2 szemet. És a következö ciklustól már 4x1 Clostit kell szednem. Szedett már valaki ilyen sok Clostit? Én még senkitöl nem hallottam ekkora adagban. Ha ez sem válik be akkor szurit fogok kapni.

Ebben a ciklusban már beszedtem a 3x1 Clostit, ugyhogy a doki szerint ez a hónap már nem jó semmire. Kicsit el vagyok keseredve. Kicsit nagyon. Ja és azt is mondta, hogy ne legyek ilyen türelmetlen, mert az nem tesz jót. Ha valaki tudja hogy lehet nem nagyon akarni, akkor írja meg a receptet!!!! Sürgösen szükségem van rá!

Pucur!
Ugye te szedsz Oradexon organont? Mit tudsz róla? Mi ez egyáltalán? Vannak mellékhatásai? Írj meg róla légyszi mindent amit csak tudsz.

Szonja!
Címem: szedit@vianovo.hu
Ha van idöd, írd meg a SOTE II-s tapasztalataidat.

Edi
Edi

Szia Mindenki!

Caldea, köszi a címeket. Én is rákerestem, de z-vel írtam (endometrozis), és így alig talált valamit. Mégegyszer köszi. Ugy szorítottam nektek!

Mj, nekem nem tolta ki a maca a ciklusomat, de ami nagyon kevés barna izé volt elötte, teljesen eltünt. Rögtön, minden elöjel nélkül piros voltam.

Mi ujság van a lista elején? Olyan jol beindult ez a babaesö!

Puszi, Lora
Lora

Lora!

S-sel írni!!!!

5 inszembol ketto szenvedos volt a többi csak kellemetlen.
Méhszájsebem nincs. Talán nem jól áll, nincs nyitva????????, Fogalmam sincs, de a fájdalom közepette nem tudtam megkérdezni, utána meg örültem, hogy hazamehetek. Utána nem fájt.

A második inszemnél még este otthon is nyögtem annyira fájt a hasam. A "rádolgozás" ügyében annyit mondtam a férjemnek, hogy csak rakja be gyorsan amije van aztán vegye ki(már bocsánat, de így volt).

Caldea
caldea

Edi
A gyogyit nem ismerem de remelem,hogy hasznalni fog!

Szonja
Na ez az!!Csak pozitivan!KépKépA Tonal?Ott vettek most a barataink telket,jovo nyaron ott fogunk mar nyaralni.Es csak halkan jegyzem meg,hogy ha addigra a baratnom is babas lesz akkor kikoltozunk a gyerekekkel szinte egesz nyarra!Kép

Cincerke
MIERT???????

Andi
Akarok neked valamit kuldeni ami nagyon teccene de nem kuldi el ez a vacak.Meg probalkozom.

Kriszti
kriszti

Edi!

Clostit meg nem szedtem 4x1-ben, de a hasonlo okbol szedetett Serophent eppen most fejeztem be 3x1-ben (ennek az adagja is max. 2x1 szokott lenni). En ezt sem tartottam tul jonak, mert ha egy szer nem hat rogton elsore, akkor nem biztos, hogy az adag emelese a legjobb. Mindegy... Ugy tunik, ez azert most hatott a doki szerint, viszont a jo hir, hogy egyatalan nem ereztem, hogy olyan "erosen" hatott volna (nem fajt a pocim, nem volt hanyingerem...). Viszont egy nagyon kellemetlen mellekhatasa volt (ami szerintem a hasonloan nagy adagos Clostinak is lehet): eros depressziot es idegfeszultseget okozott Kép (persze, a hormontartalom miatt).
Viszont egy dolgot nagyon nem ertek: ha a progi eredmenyid rosszak, akkor miert kapsz peteerest serkentot is? Azzal is baj van?
Receptem nincs: nekem azt mondjak, hogy ne foglalkozzak annyira a temaval, meg massal kell elfoglalni magamat, de ez nalam nem valt be, mert a varandos holgyeket, apro csecsemot nem lehet kizarni azt eletbol, hisz rendszeresen jarunk emberek koze, ahol ugyis ok tunnek fel elsokent.
Egy biztos, hogy gorcsolni nem szabad rajta.
De majd elolvasom, ki milyen jo tanacsot ad neked...Kép

Lora!
Nem gondoltam volna, hogy a Maca meg valakinel hasonloan hatott, mint nalam. Szerinted mit jelent az, hogy eltunt a szokasos barna trutyi? (En is ezt tapasztaltam...)

Beszti
Beszti

Lányok!

Elmentem haza. Este pedig a dokihoz megyek. Aki tud gondoljon rám. Nagyon félek már elõre.

Puszi

Andi
Andy

Üdv Mindenkinek!

Koalamaci és Koalamaci Baba mindenkinek szívbõl köszöni a jókívánságokat. Kép Reméljük hamarosan mi is így üdvözölhetünk valaki(ke)t. Kép

Orsoly!
Csak ugyanazt tudom mondani, mint a többiek. Én speciel nagyon örülök, hogy nem görnyedek reggelente a rötyi felett és nem kell rohannom, ha valamilyen "illat" nem tetszik. Kép "Csak" a mellem fáj, a derekam, meg a hasam. Utóbbi remélem még mindig csak normális mértékben.

Nem tudom, miért nem kaptál képet. Nekem még csak a hüvelyi ultrahanggal látták és mikor már biztosan látni lehetett, akkor kaptam. Ha legközelebb mész, kérj képet, biztos adnak. Kép

Azt hiszem már nem sokáig "rontom itt nálatok a levegõt", de azért ha lesz egy kis idõm olvasgatlak titeket és közben a háttérbõl szorítok mindenkinek! Kép

Üdv, Koalamaci
Koalamaci

Beszti,
Tudom, hogy Lorától kérdezted, de én úgy következtetek, ha emeli a höt a maca, akkor a hormonszint is ezzel arányosan nö, vagyis azért nincs barna trutyi, mert a hormonjaid a szedés alatt a megfelelö vagy közel a megfelelö szintre emelkednek.

Edi,
Gondolom, most nagyon el vagy keseredve. De csak fel a fejjel! Legalább már tudjátok a babakészítés nyitját! Ha helyreteszitek a hormonjaidat, akkor már semmi akadálya sem lesz a babának!

Hát, az, hogy hogyan nem lehet arra gondolni, nem tudom. Én még nem találtam rá receptet, maximum azt, hogy foglald el magad valami mással, és ne engedd, hogy teljesen úrrá legyen rajtad a kétségbeesés vagy a nagyon akarás. Ismerd fel, hogy most már elérted azt a pontot, amikor már csakis arra tudsz gondolni. Pl: hogy, talán most, még 5 nap, mikor esik le, mikor megy fel, miért adott ezt, vagy azt, stb, stb, stb.
Ha ezt tudatosan felméred és akkor rögtön elfoglalod magad valami mással, akkor meg tudod akadályozni azt, hogy ne mindig erre gondolj. Persze gondloni szabad rá!!!! Csak azért mértékkel. Így a görcsösség talán leküzdhetö. Tudom beszélni könnyü, megcsinálni nehéz.

Üdv,
Moni
mj

Haliho Lanyok!

Koszi a sok nyugtato szot, azert kezdek megnyugodniKép

Koalamaci: stimmel, nalam ugyanezek a tunetekKép ES noha ilyenkor meg nem laccik a baba, en mar ugy erzem hogy vastagodott a derekam....

Pusssz mindenkinek, drukkolas megyKép

orsoly
orsoly

Sziaszok lányok!
Na, hozzánk most ért ide a veszekedös frontnak a szele, pont ma,mikor végre lement a höm...Se tegnap, se ma nem volt akcio, majd elmagyarázom a férjemnek, hogy a babát nem a golya hozza ám...Kép
Most éppen ott tartok,hogy leszedem magam a listárol, mert hibávalonak tünik minden probálkozás, de még alszok rá egyet, na és megvárom mi lesz a mai nap kimenetele.(itt még csak reggel van)
Miért ilyen komplikáltak néha a férfiak???
Sziasztok , és hajrá többiek!
Barbi
Barbi

Sziasztok Lányok!

Barbi ne keseredj már el, ne ad fel, sikerülnie kell, egy kis veszekedés még nem a világ vége!
És a többi veszekedős kedvú párnak is ezt üzenem!

Ahogy Koalamaci írta, én sem "rontom itt a levegőt", ma voltunk uh-n, és a doki mindent rendben talált, így hát búcsúzni jöttem. Tényleg itt a pillanat, hogy már ne ebbe a topicba írogassak. Azért annyit el kell mondanom, hogy jó volt veletek és sokat segítettetek, különösen amikor leginkább mélyponton voltam. Azt kívánom nektek, hogy továbbra is ilyen "hatékonyan" segítsétek egymást, mint engem! A háttérből továbbra is figyelem az eseményeket és remélem a friss kismamák között mielőbb találkozom veletek! Érzitek húzlak titeket nagyon erősen!!!

Norci
Norci

Hello Mindenki!

Beszti, szerintem azért maradt el a truty, (szerencsére nálam nagyon kevés szokott lenni), mert a Maca serkenti a petefészek müködését. Ha így tesz, akkor ez a hormonháztartásra is hatással lehet, söt van. Ha viszont az változik, akkor a progi szint is valoszinüleg emelkedik, és elmarad a szokásos izénk. Persze lehet, hogy nem így van, de talán ez a logikus magyarázat.

Pá, Lora
Lora

Sziasztok lányok!

Barbival tartok, kérlek vegyetek le a listáról, illetve én leveszem magam. Nálunk nem veszekedés van, hanem ellenkezö ritmusban dolgozás, alig látjuk egymást, akkor is munkaügyi megbeszéléseket tartunk, hogy a dolgok haladjanak. Kép

Az egyik barátom, amikor itthon volt, mondta nekünk: Gyereket akartok? Rá kell szokni a "baszasra". Bocsanat, de igy mondta szó szerint. Hát télleg. Anélkül nem megy. Járhatunk mi orvostól orvosig, nem a vizsgálatból lesz a baba Kép.

Ancsi, drágaságom, nagyon szorítok érted. Nagyon megérdemelnéd már azt a kisbabát! Nem akartam a talin - és utána se - mondani, de valamitöl olyan kiforrott személyiségnek tüntél, ide jár a gyerek! Kép

Én meg kajla vagyok. Kép

Mindenkinek puszi: Lotti
Lotti

Sziasztok!

Orsoly!
Ha minden igaz én a 7. héten vagyok (holnap megyek dokihoz). Mióta babás vagyok, egyszer hánytam. Se hányás, se hányiger, semmi. A mellem fáj, a bimbóm borzasztó érzékeny, és fáj a derekam. Semmi más! Úgyhogy tényleg ne izgulj, örüljünk neki. Én a lányommal sem voltam hányós. Kb. 3 hónaposan hánytam elöször és utóljára, amikor véletlenül rágyújtottak mellettem.

Kata
Kata

Lányok!

Egy kis félreértés van a clostival kapcsolatban. A clostit nem kifejezetten peteérés serkentésére adják, hanem a fokozott hormonműködés érdekében. A fokozott hormonmüködéstöl persze jobban beindul a petefészek is. Több pete is megérhet, de ezek különbözö idöben repednek meg. Ha egy megrepedt, akkor a többi felszivodik, ha több reped meg egyszerre!! akkor lehetnek ikrek, de csak akkor ha a kis fickok már ott várják öket. Egyébként ha egy pete megtermékenyül, akkor az összes többit blokkolja és azok felszivodnak.

Mindezt a drnöm mondta.

Jo éjszakát mindenkinek, félidösöknek akciozást!

Pussz mindenkinek: Pucur
Pucúr

SZiaztok!
Köszönöm az üdvözléseket.
Nem sokat zudok rólatok de remélem ez nem lesz igy sokáig.Tényleg kinek van már gyereke olyan picur aki már kibujt az édesanyja pocakjából csak a második vagy harmadik esetleg a negyedik nem akar összejönni?
Irtátok hogy irjak magamról hát most megteszem.
25 éves vagyok férjezett és egy gyönyörű 3 éves kisfiú édesanyja.A gyermek nehezen akart összejönni több mint egy évet vártunk rá aztán az orvosomtól kikönyörögtem peteérést segitő tablettát és pár nap múlva álldott állapotba kerültem,majd kilenc hónap múlva az általam kiszámolt időben életet adtam gyermekemnek.
Több mint egy éve próbálkozunk hogy legyen még gyermekünk ......
Nehéz róla irni
Tavaly decemberben áldott állapotba kerültem mely jan.-ban derült ki és nagyon örültem neki.Csütörtöki nap voltam az orv-nál már előtte csináltam itthon tesztet és ő is igazolta megérzésemet.Mondtam neki ez az állapot nem olyan mint az előző volt más és sajnos rossz előérzetem van meg egy pici barnás folyásom is.Azt mondta ez élő szokott fordulni de amalyik baba a 12.hétig elakar menni annak megvan az oka és nem nagyon szoktak ellene tenni semmit.
Haza jöttem itthon közöltem az ujságot és mondtam menjünk el a nagyiékhoz külföldre hogy én mondhassam el a nagy hirt ne anyu.Szombaton délben érkeztünk meg autóval kb.2,5órás ut után 13,órakor közöltem a tényeket és 16,órakor éreztem elönt a vér majd megnéztem élénk piros vér folyik és lassan görcsölni kezd a hasam......
Hát igy volt.
Valamiért igy kellett lennie.Az orvosommal megbeszéltem és nem volt egés.kaparás hanem minden lefolyt a maga természetességében.
Többet majd máskor irok hogy azóta miért nincs és miért a köv hónapban.
Üdv nektek:
Legyetek jók!
Annamy
Névtelen

Kedves Annamy!
A vetélésnek biztosan a progeszteron szint elégtelenség volt az oka. Jó lenne ezt megméretni a ciklus második felének közepén.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Edi! ng/ml vagy nmol/l a progi mértékegysége? Ha ng/ml, akkor nem olyan rossz. A 4x1 Closty bizonyára segít majd az emelésében. Napi 5 tablettáig fel lehet menni az adaggal.
Üdv. Erazmusz
Erazmusz

Sziasztok Lányok!

Ma megjött. Vagyis már tegnap este is mutatkozott, de rendesen ma jött meg.
Valaki javítsa át a listát, ha kérhetem! (óhajtó jel)Köszönöm.

Éva 29 c 1 cn 26 év Nyíregyháza

Egyelõre nem tudok, nem bírok többet írni.
Mindenkinek szorítok, fõleg a mensit most nem váróknak.

Éva
Éva

Sziasztok Lányok!

Itt egy mai lista:

Cicó 4c 58 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 51 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 44 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 37 cn Györ 24 év
Eni 2c 33 cn Pécs 26 év
Edina 7c 33 cn Coimbra 23 év
Gyorgyi 3c 33 cn 26 év BP
Gabó 29c 32 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 32 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 32 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 29 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 28 cn Adács 27 év
Éva 28c 25 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 24 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 22 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 20 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 19 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 17 cn Líbia 32 év
Moni 5c 17 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 15 cn Budapest
Kandi72 1c 14 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 14 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 13 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 12 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 12 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 9 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 8 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 5 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 5 cn Szeged 30 év
Lora 12 c 3 cn Várpalota 24

Edi!

Levélke ment!KépKép

Pussz mindenkinek!

PucurKépKép
Pucur & Phedra

Akkor egy mégujabb lista:

Eni 2c 33 cn Pécs 26 év
Gyorgyi 3c 33 cn 26 év BP
Barbi 7c 22 cn Calgary 26 év
Lotti 10c 15 cn Budapest
Éva 29 c 1 cn 26 év Nyíregyháza

Éva javitottamKép

Azért ne légy nagyon szomi!!!

Pucur
Pucur & Phedra

Hello Lányok! Azaz szép jó reggelt Mindenkinek!

Nagyon szép nap lesz a mai, érzem. Kép Tegnap ugyan nem jöttem, de azért olvastalak Benneteket!

Andy!
Ne félj, ne legyél elkeseredve! Gondolj arra, hogy minden a leendö gyermeked érdekében történik! Kép

Orsoly!
Köszi a biztatást (a "költözködés és utána jöhet a baba" párhuzamra gondolok). Kép Olyat nem lehet, hogy már a "babával" együtt költözködjünk? Ígérem, nem fogok nehéz dobozokat emelgetni!!! Kép Kép
Különben is, melletted ültem a találkán! Kép Kép És ez biztos, hogy jó jel!!!

Norci!
Köszi Neked is a biztató szavakat! Úgy érzem, be fog jönni, amit "mondasz", azaz röpülünk utánad!!! Kép Kép Kép Már érzem a mágneses kapcsolatot a két topic között, és mondanom sem kell, hogy melyik vonzza melyiket erösebben! Kép

Barbi, Lotti!
Sajnálom, hogy így hagytok el bennünket. "Don't leave me this way" /Communards/

Barbi!
Van úgy, hogy az ember összevész élete párjával és éppen akkor, amikor "közös ügyön dolgoznak". Mindannyiunkkal elöfordult már. Próbáld meg lazábban venni! Utazzatok el azokon a napokon, ahogy nyáron is tettétek. Egy kis környezetváltozás biztos jobb lesz! Kép

Lotti!
Amit az ismerösöd mond, az valóban így van. Nekem is mindig azt mondják, hogy nem a görbéket kell rajzolgatni, hanem középidöben "csinálni kell". Ha kell, ha nem, csinálni kell. Anélkül nem jön össze.
Megjegyzem, mondani mindig könnyebb! Kép

Annamy!
Sajnálom, ami Veled történt. Velem is ugyanez történt: tavaly decemberben megfogantam, ez januárban derült ki, februárban, 10 hetesen megszakadt a terhesség. Az okát nem tudják, csak találgatni lehet: életképtelen volt a magzat, hormonhiányom volt, stb.
Egyébként lehet, hogy Nálad a hosszú utazás nem tett jót! A zötykölödés, rázkódás nem igazán kedvez az elsö három hónapban. Kép
Viszont soha nem szabad feladni, próbálkozni kell, úgyis sikerülni fog!!! Kép Kép Kép

Íme a lista Barbi és Lotti nélkül:
Eni 2c 33 cn Pécs 26 év
Györgyi 3c 33 cn Budapest 26 év
Éva 28c 25 cn Nyíregyháza 26 év

Szép napot kívánok!
S egy idézetet is küldök:

"Soha ne adj kölcsön könyvet - soha nem adja vissza senki; a könyvtáramban csak olyan könyvek vannak, amelyeket mások adtak kölcsön."   Anatole France [francia kritikus és író, 1844-1924]

Kép Monchy
Monchy és Zebulon

Bocs, közben Pucur javított, de nem vette le Barbit és Lottit a listáról. Akkor javítom Évát és fölteszem újra a listát:

Eni 2c 33 cn Pécs 26 év
Györgyi 3c 33 cn Budapest 26 év
Éva 29c 1 cn Nyíregyháza 26 év

Éva!
Kép

Monchy
Monchy és Zebulon

Sziasztok lánykák!

Éva nagyon Kép, ne légy szomorú, itt vagyunk veled!!Kép

Lotti, drága!
Nagyon sajnálom, hogy leveszed magad a listáról!Kép
Azt azért ígérd meg nekem (+ a többieknek is), hogy néha benézel ide, és írsz nekünk!Kép JÓÓÓ???
Kiforrott személyiség?Kép Ez ari...ilyet még nem mondtak rólam..Kép

Annamy!
Üdvözöllek ebben a csapatban, sok sikert Neked is!Kép

Ancsi
Ancsi

LÁnyok!
Találtam egy érdekes cikket, beollózom Nektek!
Íme:

Terhes lett a terhes nõ
Egy 20 éves olasz nõ három hónapos terhesen újra teherbe esett. A nõ két hét múlva fogja megszülni elsõ gyermekét, egy kisfiút, majd a szülés után három hónapon belül egy újabb kisfiúnak és két kislánynak fog életet adni.
A nõ orvosa elmondta: e rendkívül ritka eset úgy lehetséges, hogy amikor a nõ három hónapos terhes volt, három újabb petesejtje lökõdött ki, amelyek szintén megtermékenyültek. Bár kórházi források tagadják, hogy az asszony mesterséges megtermékenyítésen esett keresztül, a The Mirror brit napilap tudni véli, hogy Flavia korábban olyan hormonokat kapott, amelyek a fokozott petesejt-termelést segítették elõ, ezért lökõdhetett ki a terhessége alatt három újabb petesejtje.

Hmmm....elgondolkodtató!
Mindenesetre én az elhiszem, hogy terhessége alatt kilökõdtek a petesejtek, de azt már nehezen, hogy három hónap múlva ismét szülne...
Az elsõ szülés alkalmával ki kell ürülni a méhnek, vagy nem? Ezért, ha mellette vannak is babák, azoknak meg kell születniük...

Erazmusz!
Mi a véleményed?

Ancsi
Ancsi

Sziasztok!

Eleg rossz hirekre talaltam itt, nem gondoltam, hogy igy fog rovidulni a listank. Kép
En ma nem sok idot toltok itt, mert megyek 1/2 1-re UH-ra, de meg azert tobbszor benezek.

Eva!
Kép

Annamy!
Igen, vagyunk itt olyanok, akinek mar van Képgyereke. Igy pl. nekem is van: 2,5 eves kisfiu. O nagyon hamar osszejott, de a masodik mar tobb mint egy eve varat magara, kozben egyeb dolgok is kiderultek. Erdekelne a torteneted masik fele is...

Andy!
Hoooooooool vaaaaaaaaaagy?
Mit mondott a doki?

Beszti
Beszti

Ancsi!

Szerintem nem szulhet tobbszor...
Mehosszehuzodas, verzes (pl. a lepeny levallasanak helyen). Es m van, ha az elobb megszuletni akaro baba van "hatrebb". Vagy csaszaroznak? Egeszben meg csak egy baj van: ha 4-es ikrek egyidoben fogannak, akkor is altalaban joval elobb szuletnek, es 1000 g alatti sulyuak. Meg ha elobb fogant is esetleg, az elso baba sem tudott nagyra noni, a tobbi miatt, ha meg igen, akkor a tobbi lesz meg nagyon eletkeptelen, amikor neki szuletni kellene. Az egesz eleg hihetetlennek tunik.

Beszti
Beszti

Pucúr!!Kép
Te mikorra nem várod??

Lányok a lista elején!
Ti mikorra nem várjátok?

Ki fog mostanában tesztelni?

Olyan kíváncsi vagyok már, ki lesz a következõ Esõcseppecske!!KépKépKépKép

Ancsi
Ancsi

Éva!

Sajnálom. Most én is a 29 c-ben járok (még egy pár napig), úgyhogy tudom milyen érzés. Ez már nagyon hosszú idö. De lebegjen a szemed elött,hogy megint közelebb vagy babucihoz. Engem mindig ez dob fel. Kép

Annamy!
Ez nagyon szoorú történet, de itt mindig kaphatsz egy kiss plusszt, hogy a nehéz idöket könnyebb legyen elviselni.Kép

Barbi, Lotti!
Sajnálom, hogy itthagytok minket. Én már nem bírnám a Lányok nélkül. De azért nézetek be néha, hogy tudjuk mi van veletek. OK?Kép

Pucúr!
Méghogy jó kis csapat, ez egy tuti klassz csapat és az,hogy ide tartozom azt már ti tudjátok a legjobban mit is jelent nekem.Kép

Andi!
MI volt a dokinál?????????????????? Kép

Caldea!
Én nem bánom ha fájni fog az inszem, mert már mindent elviselek csak sikerüljön. Most belépek a 30. c-be az katasztrófa érzés lesz megint. Már kezdödnek az idegbajos napok, úgyhogy hamarosan meg fog jönni. Minden reményem az inszemben van.

Száva!
Te hanyadik c-ben vagy?

Pusssssssssssz: Gabó Kép
Gabómanó

BOCSÁNAT ismét!!!!! A Száva -Szonja. Fogalmam sincs miért akarom mindenáron átkeresztelni. Kép
Ne haragudj rám Szonja. OK?? Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Éva,
Nagyon sajnálom.

Lotti, Barbi,
Nem örülök neki, hogy elmentek, de meg tudom érteni. Pihizzetek és ne gondoljatok semmi másra.
Én is el szoktam gondolkozni azon, mi lenne, ha hagynám a höméröt, a napok számolását egy ideig. Persze még várok vele egy jópár hónapot.

Most mennem kell,
mindenkinek pussssssssszancs,
Moni
mj

Én msot nem foglalkoztam semmivel ebben a hónapban. Nem számolgattam, nem höméröztem a lapar miatt persze, de talán tényleg jobban ki tudtam kapcsolni. Igaz sokszor eszembe jutott, hogy most vajon hol jár a höm, most valyon miért szúrkál a pocim stb. Igazából én kikapcsolni soha nem fogok tudni. Inkább azt gondolom, hogy vannak jobb és rosszabb idöszakok.
Jövö hónapban is kihagyom a hömérözést, úgyis UH-val vizsgálják majd a PÉ-t.

Gabó
Gabómanó

Haliho lanyok!

Andy: mizujs???

Lattatok tegnap az Aldott teher c. filmet? Nehayn dolgon kiakadtam....elzarodott petevezeteknel kijelentik hogy nem lehet baba, kapasbol kijelentik a pasirol hogy steril, amikor mar szinte egy ondosejt vagy mi eleg a megtermekenyiteshez mestersegesen persze....na szal neha kiakadtam rajta, de amugy szep film volt.

Egyebkent ma reggel voltam a vedononel, o is kiakadt, hogy a doki nem mutatta meg az UH-n a babat, pedig ilyenkor mar ver a szive, plusz nem merte meg a petezsakot, meg semmit...szal masik doki kell es keszKép

Pusssz: orsoly
orsoly

Sziasztok!
Nem felejtettem el a tegnapi igéreteimet, igyekszem ma mindenkinek válaszolni!

Gabó!
Kép Én már jóideje nem számolom a ciklusaimat...Nézzük csak: jövohéten (12-én) lesz az 5-ik házassági évfordulónk és mi azóta szeretnénk babát. Igazából az orvostudományt csak 1,5 éve vontuk be a dologba. Eddig volt egy HSG-m (mindkét petevezeték átjárható), egy lézeres méhszájplasztikám, Gynevac kúra, Closty kúra, a férjemet is megvizsgálták: nagyon jó eredményei lettek. Az idén májustól júliusig egyfolytában antibiotikumot kellett szednem. Július végén úgy döntöttünk végleg szakitunk az orvosommal és 1 évig pihentetjük a babaprojectet. Szeptemberben mégis elmentem egy másik orvoshoz aki visszaadta nekünk a reményt: a 21-ik napon volt egy gyönyöru sárgatestem (= egy ovulált tüszo), és egy repedés elott álló tüszo, és egy 12 mm-es nyálkahártya. És mindezeket minden bogyó nélkül produkáltam!
Késobb folytatom!
Szonja
Szonja

Vidam Szep Jo Reggelt!Kép

Lotti,Barbi
jujj,de sajnalom.Megertlek titeket nalam is volt egy ilyen roham a nyaron de nem birtam 1 honapig sem.Azert jottok erre ugye!?

Eva!
Tudod mit gondolok!Kép

Anamy
Mar nem emlexem konkretan,hogy udvozoltelek-e tegnap ugyhogy inkabb megeccer:Isten hozott,nem maradj soka!Kép
Sajnalom a babucidat de ha telleg vele volt a baj akkor sokkal jobb igy.
Ja es nekem mar 2 gyerkocom is van,9 es 12 evesek csak a teso kesik mar tobb mint 1 eveKép

GaboMano
Az oktober lesz a mi honapunk majd figyuzd csak megKépKépNagyon szoritok erted majd amikor kellKépMegkaptad a lapot???

Monchy,Andi es mindenki
Ez ratok is vonatkozik!OKTOBER!!!!KépKép

Andiiiii!
Mi van maaaar???

puszi Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Egy hónapja nem irtam, talán már nem is emlékeztek rám. Elég zürös idöszak volt, 3 féle tanfolyam, 2 hét Budapesten, csak hétvégén láttam leendö gyermekeim apját. Nem is vártam sokat, mégis, amikor már 1 napja váratott magára a mensim, a höm magasan volt és barna trutyim se volt, (3-4 nappal elötte már szokott) elkezdtem reménykedni. Aztán pár nap késéssel nekiindult, és tegnap már átment rendes mensibe. Ez van. Padlón a hangulatom. November közepéig folytatódik a Budapesti utazgatás, ugyhogy valószinüleg ott fogok magányosan ovulálni. Le is akartam szedni magam a listárol, de azért jo látni, hol tartok, amikor néha géphez jutok, és tudlak olvasgatni kiccsit benneteket.

Gratula a kismamáknak, a többieknek is szivböl kivánom, hogy minnél elöbb kövessétek öket.

Ha valaki majd uj listát csinál, kérlek, javits ki. Eni 3c 2cn

Caldea, te hol vetted a Macat? Talán itt elöbb tudsz válaszolni, nem tudom mikor futunk össze.
Eni

Sziasztok Csajszik!

Nem volt idöm irni,de olvaslak azért titeket.

Kérlek Djesztert tegyétek át a listán 3c 4cnKép most nem sikerült neki, de azért nincs nagyon neki keseredve. E-mailt küldött, kapott a fiától egy pici plüss zebrátKép, pedig nem is tudja, hogy mi a helyzet.

Nálam semmi extra, tegnap fájt a derekam, meg a pocim, gondoltam meg is jönKép, de mégse. Remélem még legalább 2 napig kihuzza, mert akkor meglenne a min. 12 nap a magasabb hőből. Akkor viszont már nem bánnám, mert nem hiszem, hogy most sikerült és akkor minél hamarabb kezdhetnénk az új reményekkel.KépKép
Ja egyébként holnap visszük a "fickokákat" a nagyitó aláKép

Ancsi
Milyen volt a mai höd? Gyanus vagy te nekem...

Gabó
Száva nem az a lány, aki már kismama? Mert ha igen akkor, Szonjának ez igen jó jelKépKép
Tényleg kibirod, hogy a köv. hónapban ne mérj??

Pussszi
Györgyi
Györgyi

Ancsi
Szoval ez egy hujeseg!Ilyen nem lehetseges,fizikai keptelenseg!Szerintem!Nagyon csodalkoznek ha igaz lenne!

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Tegnap voltam a dokinál és kicsit kiakadt a görbémen, mert annyira tökéletes. Persze nem mondhattam hogy a MACA-tól van. Tényleg jó ez a MACA, csak kár hogy el vagyok záródva.Az mondta a doki, hogy pont olyan a görbém mint a könyvekben.
Átnézte a kartonomat és azt mondta elküld a Kaáliba. Kérdeztem tõle, hogy már oda kell mennem ? A múltkor még a laparoszkópiáról volt szó.
Erre azt mondta igen még megpróbálja az elzáródást megszüntetni és után csak a mesterséges jöhet szóba.
Csinált egy rákszûrést és megbeszéltük, hogy a mûtét elõtti kivizsgálás holnap lesz.
Hát az én orvosomat sem tudom már igazán követni. Már annyi betege van, hogy azt sem tudja kinek mit mondott egy hónappal ezelõtt.

Gabó!

Eszembe jutottál tegnap. Bátran vállaltam a lapart
és nem halasztottam el. A doki kérdezte, hogy most vagy a jövõ hónapban. és én mondtam hogy nem várok tovább essünk túl rajta.

Kriszti!

Köszi hogy gondoltál rám.

Andi
Andy

Sziasztok!

En is csatlakoznek az elottem szolokhoz: Andy!!! Mi volt tegnap az orvosnal?

A kismamaknak is szeretnek gratulalni!! Vigyazzatok magatokra es a pocaklakoitikra! :-)

Magamrol annyit, hogy meg nem jott meg, de mult het kedd ota fent van a hom 37 felett. Azt nem tudom, hogy kedd volt-e az elso, mert elotte penteken mertem. (Vendeg volt nalunk es nem igazan zart a resz, ahol alszunk.)

Meg annyit: Az egyik talcsit en is szivesen bevallalom. En Budapesten lakom a Deak terhez kozel.

Mindenkinek drukkolok. Es hatterbol tovabra is olvasgatok!!

Sziasztok
Klari
Klari

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?