Új privát üzeneted érkezett!

Szisztok Csajok!

Kuglica!
Tüszinövelő drukkjaim indítom feléd++++++++++++

Puszi!
Február a legrövidebb hónap mindjárt itt a vége!Hajrááááá :!:

Meli!
10 kg húha ez nagy teljesítmény lesz, sok erőt hozzá!

Zsuki!
Cisztaösszenyomorító drukk!

Nana!
Diéta+++++reméljük a többi eredményed is jó lesz, elég ez az IR is:(

KépKép

Kép
keny

Ezt a tetőt Kuglicám neked adom!! :wink:

KépKép

Kép
keny

Keny - köszi szépen. :lol:

Szúrom magam mind a három injekcióval (Superfact, Gonal, Merional).. érzem is már, hogy feszülök. Holnap megyek az ún. ötödik szuris napos uh-ra.. izguljunk, hogy már lássuk a tüszőkécsket. :wink:
kuglica

Sziasztok Lányok!

Kuglica én is drukkolok, hajrá tüszők! Ilyenkor pihenni kell? A tüsző növekedését mi segíti még a szurik mellett? Én a nyugalmat gondolnám, mint laikus ezt küldök neked:

Zsuki, nagyon örülök hogy már csak 1cm a ciszta ez már tuti, hogy elmúlik, mit használtál végül is? Hajrá március!!!

Diétásoknak kitartás!!! Tudom ajánlani a fitt ball labdát, kímélő, de ugyanakkor nagyon hatékony, minden izmot megmozgat! Én hetente egyszer járok, de a számítógépszék helyett is azt használjuk és szuper. Akinek van otthon labdája próbálja ki!

Lányok az IR mit jelent?

Én pénteken tudom meg a hormon eredményt, a prolaktin magasa szokott lenni.

Feb.18-án Kaáli konzi: üdv mindenkinek!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :P :P :P :P :P :P :P :P
hovnika

Kugli, hajrá+hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Kugli, hajrá szurik!

babaimádó
Kép
babaimado

Hovinka!

IR=inzulin rezisztencia

KépKép

Kép
keny

Aranyosak vagytok lányok! Köszönöm a drukkokat. :wink: Holnap koradélután megyek a Kaáliba uh-ra.. (de utána beugrok fogorvoshoz) - úgyhogy majd este megírom, hogy mi volt.

Veletek mi újság? Ne haragudjatok - lemaradtam. Kinek kell most drukkolni?
kuglica

Lányok, van esetleg vkinek FEHÉRJE táblázata? (diétázni kell anyukámnak allergia miatt) előre is köszi

kalkata

Itt aztán nagy a csend lányok! :wink: (találtam táblákat, köszönöm)

kalkata

sziasztok CSajok!

Kugli++++++++++++++ !

Keny szépen telnek a hetek! :wink:

Babiminek is cupp!

Ma megyek szépülni, keresztfiam levágja a hajam. :wink:
szép napot mindenkinek!
nani72

Keny köszi a cisztaűzőt!!!!! 8) 8)

Honvika, fogamzásgátlót és menzit használtam ahahahaha. Voltam egy párszor zepter lámpáztatni is...

Kuglika haaaaaaaajrááááááááá tüszőőőőők!!!!! :!: :!: :!:

be kell vallanom...ÉN MÁR KIBÚJOK A BŐRÖMBŐL ANNYIRA VÁROM!!!! képtelen vagyok a munkán bármit teljesiteni....már január óta készülök a hosszú betegszabadságra!!!!

puszi mindenkinek!!!!

ki van Kuglin kivül most akcióban???? :oops:

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Sziasztok !

hogy vagytok ?

elöntött a munka, ma voltunk konzin a Kaáliban, később majd írok róla

Kugli
hajrá ! Nagyon drukkolok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuki
ma már én is hasonló hangulatban vagyok mint Te, lelkesebb és bizakodóbb vagyok mint valaha :D :D

Baba
hogy vagy ?

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Meli
kitartást a fogyihoz !

Zsuki
üzenem a cisztádnak , hogy tűnjön el de gyorsan !!! :x :x :x

vvviki

Szép jó estét! :)

Voltam ma a Kaáliban, "ötödik injekciós napos uh-on".. minden rendben van. Pici tüszőcskék megjelentek mindkét oldalon és majd pénteken nézünk rájuk még egyszer - de eddig minden rendben. A szurikat jól adom. :wink:

Ki van rajtam kívül mostanában? Kinek kell még drukkolni?
kuglica

Ja.. és köszönöm szépen még egyszer a sok drukkot! :wink:
kuglica

Sziasztok Lányok!

Most csak táblára van időm, ezer bocs! :oops:

Drukkok mennek az akciózóknak! :wink:

Kép

Frissítéseket priviben várom!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi - köszönjük szépen a táblicskut! :wink:
kuglica

Naniám, séró "belőve"??? :wink:

kalkata

Húúú, de nincs forgalom,... :roll:

Kugli, Irises: Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Csajok!

Kugli, ügyesen így tovább :wink: Tüszőnövelők ++++++++++++++

Irises, drukk!

Zsuki, cisztaűző drukkok!

Meli, kitartás!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Kuglica!
Tüszők++++++++++

Irises!
Neked is drukk!!!

KépKép

Kép
keny

Akcióban lévőknek drukk!

Puszedlim, nemsokára indítasz!++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok !

Bols, Baba,Keny
ez egy babaesős nyárvége lesz !!!!
:D :D :D :D :D :D

Kugli
hajráááááááááááááááá !!!

ma vettem be az utolsó adag Danovalt ( danazolt ), a mensi 3 napján vérvétel, aztán 14-18 nap között UH a Kaáliban, aztán a hormoneredményektől függően indul a lombik !

vvviki

ja, és drukkhegyek mindenkinek !!!!!!!!!!!!!

vvviki

Baba: bizony-bizony! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Viki,
jajj de jó, akkor nemsokára kezdhettek is!

Puszi,
köszi a táblát!
Hogy vagy?Spontánkodtok?

Kugli,
Hogy megy a szuri?Mikor is mész uhura?
Tüszőnövelők mennek!

Kismamiknak pocaksimi!
Akciózóknak drukk!

Velem jelenleg nincs semmi különös.Tartogatom a diétát, sportolok, és jelentem, már látom is a hatását.Bár még csak egy picikét!
Ja, és borzasztóan várom az áprilist!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok,

Kuglica: szorítok ezerrel érjenek a tücsőcskék

Puszedli: köszi a táblát

Meli: sok kitartást a fogyihoz mert arra van a legnagyobb szükség. Mozogj sokat mert az gyorsítja.

Én már tükön ülök mikor lesz már 25.-e és mit fognak ott mondani meg csinálni?

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

kalkata, jaja, meg lettem kopasztva. :lol: Jó lett, ügyes a gyerek.(Márciusban újra indul egy versenyen )

Kugli, nővesztgesd a tüszőket+++++!

Harcika, köszönöm a "kapcsolást" !

Meli, jó diétázást, én is benne vagyok a témában....semmi csoki :!: :)

Ja, majd elfelejtem,ma megjött istenhegyről a lelet: kromoszómáink szuperek,trombózishajlamom nincs, curvára egészségesek volnánk. :wink: örülök neki.

jóéjt mindenkinek!
nani72

Köszönöm a drukkokat lányok!

Sajna csak kettő lesz, ha lesz... Meglepődtünk, mert múltkor 7 tüsző volt és végül 6-an lettek és mind megtermékenyült, most meg 2 van. :cry:
Doki azt mondta, hogy ez egy ilyen hónap, ne keseredjünk el. Csak nem értem, mert az inszemnél is mindig volt vagy négy. Doki nagyon rendi volt, és közben annyi a dolgom van a szabi előtt, hogy már nincs időm keseregni sem

Jövő héten lesz a nagy akció.

Kugli neked is drukk, kb. egyidőben leszünk.

Keny, Baba növekedtek, látom.

Bols gratula a 12. héthez.

Többieknek is drukk amihez kell. Szép estét mindenkinek. Jövök majd, csak nagyon sok a meló.

De jók az eredmények, bízunk-bízunk :lol: :lol:

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Irises, tudod, 1 petesejt és 1 spermium is elég! Nagyon drukkolok!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Szia Irises, ne pityeregj.. lényeg az, hogy vannak petesejtek. Igen, kb. egyidőben leszünk. Nekem valamikor feb 17-e környékére várható a punkció. Neked mikorra várható?

Én most pénteken, holnap, 11-re megyek a Kaáliba.. nem jársz arra véletlenül?
kuglica

Irises, ne aggódj, lehet ez a 2 viszont szupercsúcsminőségű petesejt, és ők lesznek a nyerők! drukkolok nagyon.

Kuglinak is+++++++++++ !
nani72

Helló!

Irises: meglásd, baba lesz! :wink:
+++++++++++++++++++++++++

Kugli: +++++++++++++++++++++

Szép napot!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!

Kuglica, Irises tüszőnövesztők+++++++++++++++

Szrityi kitartás, rohan az idő, mire észreveszed már itt is lesz a te időd.

Mindenkinek jó készülődést a babaváráshoz!!!!

Most hallottam egy nőgyógyásztól egy érdekességet, ami a véralvadással és a vetéléssel van összefüggésben.

Akit érdekel szeretettel ajánlom.

Nekem nagyon szimpatikus Bardóczy Zsolt doktor így neten keresztül is.

http://www.katolikusradio.hu/?m_id=4&m_ ... &id=213980

Jó estét mindenkinek!!!
hovnika

Köszönöm lányok a sok biztatást, nagyon rendik vagytok! Mi is bizakodunk, igen, egy is elég. Reméljük :lol:

Kugli nem megyek holnap, ma voltam. Nekem 16-án lesz a punkció, ezek szerint kicsivel leszek előtted! Drukk Neked is :lol:

Szép estét mindenkinek!

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Kugli, Irises, Kugli, Irises!!!!!!!!!!!!!!! hajrááááááááá tüszikék!!!!

Irises visszaraknak kettőt és mind a kettő még tovább osztódik és 4-en lesznek és akkor majd fogod a fejed ahahahahaha!!!!

Ismerősöm kaáliban igy járt! kettőből három lett!!!! most nálam táncolnak a kis lurkók!

ja, most értem haza táncpróbáról 1 kgt leadtam.... durva volt!

mindenkinek puszika!

2009.06.02. - első IVF
2009.09. - fagyipróbálkozás
2009.12.08. - első Kaális konzi
2010.03.25. - ET
zsuki 75

Irises, igaza van Zsukinak!!

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt!

Zsuki - jó ez a történet! ("kettőből három lett"). :wink:

Én most megyek 11-re a Kaáliba UH-ra, megnézni, hogy mi újság. Majd délután jövök.

Jó legyetek! :wink:
kuglica

Kugli, drukk az uhuhoz!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Azt szeretném kérdezni van-e még köztetek rajtam kívül olyan aki Leiden heterozigóta és lombikra készül vagy már volt lombikon?
Pár helyen olvastam, hogy ez vetélést okoz és emiatt tovább küldenek még vizsgálatokra. Vagy amíg nincs sikertelen első lombik addig ezt nem annyira erőltetik? Tudja valaki hogy van ez?

FOGUNK MI MÉG EGYÜTT BABAKOCSIT TOLNI !!!
szrityi

Helló!

Kugli, Irises: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Szrityi: nem tudok segíteni. :(

Én vasárnapig nem jövök, elutazom, de jók legyetek!
Csak jó hírekre akarok visszaérkezni! :wink:

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Jó utat!

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok,
kicsit eltűntem, de nem voltunk itthon :P

Puszi,
a másikon olvastam, hogy nemrég ünnepeltél!!!! Nagyon sok boldogságot kívánok neked és mielőbbi babásodást!!! Remélem jól kibuliztad magad, mert ha rajtunk múlik, jövő ilyenkorra már többen lesztek!!!!!!! :wink:

Kugli,
nagyon profi vagy, csak így tovább!!! Mi volt ma uhun???? Drukkolok nagyon!!!!!!!!

Irises,
látom már egy kicsit jobban vagy!!!! Még az is lehet, hogy több tűsző lesz, fel a fejjel!!! Nekem is 5-öt mondott a doktornő, aztán 6 tüszőm lett!!! Melinél is így volt!!!! Szóval még bármi lehetséges!!!!

Puszi,
Ti mikor is kezdtek???

Bocsi, de eléggé lemaradtam az utóbbi időben...

Baba, Keny, Bols,
remélem minden pocaklakó jól van és kíméli az anyukáját!!!!

most mennem kell Bencus felébredt!!!
Puszi és drukk mindenkinek!!!!
Vendég

Sztrityi,
ilyenkor "nemcsak" szurizni kell magad, hogy ne legyen vetélés (clexánnal pl?). ??? Nem értek hozzá, csak godnolom....

Ja, és lányok köszi az apainfót, már be is szereztük, egy-két hónap és Apának olyan jóóóóóóóók lesznek az eredményei, hogy csak na :P
Vendég

Sziasztok Csajok!

Kuglica, Irises! Drukk-drukk ++++++++++++++++++++++++++++
Jövő hét izgalmas lesz ám!

Tnati, mit szereztetek be végül?

Puszi, utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT! Az utazás az ajándékod?

Mindenkinek szép hétvégét!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Sziasztok Lányok!

Ma kaptam kézhez a hormoneredményt, és állítólag teljesen jó a prolaktin. Teljesen feldobott a jó hír.

18-án megyünk konzira.

Szrityi küldtem egy linket a héten a vetélésről van szó, hallgasd meg,lehet van benne olyan infó, ami téged érint.

Zsúki, hajrá babásodás, majd figyellek márciusban, lehet találkozunk.

Kugli, Irises csak pozitív és szép gondolatokat küldjetek a tüszőcskéknek.

Pocaklakóknak a legjobbakat, mindenki másnak kitartartást!

Jó hétvégét kívánok!
hovnika

Hello Lányok!

Na.. csak most tudtam jönni. A helyzet nem olyan rossz, nem is olyan jó, mint reméltük.. de azért azt hiszem, hogy úgy nagyjából minden rendben van. Eddig 5 db tüszőcske van, 3 a jobb oldalon, 2 a baloldalon, egyenként 8-10mm-esek.

A gondom csak az, hogy tavaly is 5 db tüszőm volt és mégis csak 1db petesejtet tudtak kinyerni belőlem (bár akkora baloldaliak kisebbek voltak).

A doki megduplázta mától a Merionalomat, remélem, hogy beindulnak a kicsikék. Hétfőn megyek vissza újabb UH-ra. Remélem, hogy minden rendben lesz és hogy majd több petesejt lesz. Punkció dátuma még nem világos. A doki azt mondta, hogy jövő hét második fele.. de gondolom, hétfőn ill. menet közben pontosít.

Köszönöm szépen a drukkokat még egyszer. Nagyon aranyosak vagytok. Irises, te hogy vagy? :wink:
kuglica

Kuglica,
lehet tudni miért lett 1 petesejt az 5 tüszőből??? A merionaltól tuti nőni fognak, mint a gombák és lehet, hogy még társulnak is hozzá mások!!!!!!!!!! Most egy kicsit keseregj, de aztán holnap reggeltől tessék bízni, bízni és remélni!!!!!!!!! Sikerülni fog!!!!!!!!

Bols,
Ti jól vagytok??? Ikrek rakoncátlankodnak már???
Végül a Fer14 mellett döntöttünk, egyszerű volt megrendelni, árban kb egyforma a 3 havi adag, s ebben több hatóanyag van, kivéve az angyalgyökér, amit meg vettünk pár forintért patikában teát, de borzalmas íze van, így Apa hanyagolja... De a fert szedi napi kétszer, nagyon szorgalmas :P
Köszi még egyszer a tippet, végül rájöttem, hogy azért nem találtam semmit, mert felcseréltem az r-l-t :P felurant-ferulant :oops: :oops:

kellemes hétvégét mindenkinek!!!!!!!!
Vendég

Szia Tnati,

Nem tudjuk pontosan, hogy miért lett csak egy tüsző az első próbálkozásunkkor. :( Tavaly csak Superfacttal és Gonallal próbálkoztunk (és a Gonalból egy ideig, kb. egy hétig, véletlenül kevesebbet adtam: 150 helyett 112-őt).. de ettől függetlenül, a doki is több petére számított, neki sem tetszett az eredmény - láttam az arcán. Most éppen ezért a full adag Gonal mellett felírta a Merionalt is, amit most tegnaptól megduplázott.

Valamiért nem reagál a hormonstimukra a szervezetem úgy, mint ahogy kellene. Val.szeg az egyik ok, hogy idén már 40 éves leszek.. nem vagyok mai csirke. :( Az inszemeknél is, minden második hónapban kihagyott a baloldalam a stimuk ellenére (pedig csak a baloldalon járható át a petevezetőm).. szóval kínlódunk egy kicsit velem.

Egy biztos, én túlstimunak nem nagyon vagyok kitéve - ezek szerint. :roll:

Te hogy vagy? veled mi újság van, hol tartasz? ne hari, kicsit lemaradtam. :oops:
kuglica

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?