Új privát üzeneted érkezett!

Majd ma kiderül,Tünde ma megy hozzá (Panka)
Az a helyzet h.én ha szeretnék se járnék hozzá mert nincs erre ennyi pénzünk :( meg hát nem úgy állt hozzám h.a szívemhez nőtt volna. Múltkor terhestornán volt egy csaj,az is hozzá jár,meg volt lepődve hogy én már miért nem. Hát mondom hagyjuk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szilvás fejfájás :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]M írta:evilanyajd ma kiderül,Tünde ma megy hozzá (Panka)
Az a helyzet h.én ha szeretnék se járnék hozzá mert nincs erre ennyi pénzünk :( meg hát nem úgy állt hozzám h.a szívemhez nőtt volna. Múltkor terhestornán volt egy csaj,az is hozzá jár,meg volt lepődve hogy én már miért nem. Hát mondom hagyjuk.

természetesen nem kell,hogy mindenkinek ugyan az az orvos legyen szimpatikus vagy nyerje el a tetszését! :)
Megértelek.
Mert hogy Panka sokat kér?Erről nem hallottam még!!!Mit tudsz??????
Na azért majd írd le légyszi összehasonlításként a két dokit!!! Megköszönném. :D
Minket sem vetnek fel a milliók :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag írtam pü.

evilany

Jó reggelt!

Csillag, szép állapotú ez a katicabogár jelmez és ötletes is. Nem lesz gond, hogy nem banya :)?

Nálunk pókember lesz a Ricsi, de nem piros-kék szokásos pókemberjelmeze lesz. Nekem az állatira nem jön be, annyira szokványos, a színösszeállítás sem oké. A Pókember 4-ben van fekete ruhája a srácnak, az lesz az alap, ami alapján elkészítem fiamnak. Nem fogok a szó szoros értelmében ruhát varrni, hanem van fekete melegítő alsó és fekete póló, azt fogom pókhálóval kivarrni. A nagy kép a mellkason pedig rávasalható fóliával lesz megoldva. Mivel a gépemen nincs hímzőprogram, stoppolóprogrammal lehetne kivarrni a pókot, de szerintem összehúzná a vékony pólóanyagot, úgyhogy ezért az előbbi megoldás. Majd felrakom a képet, ha kész lesz, Ricskónál 25-én lesz a farsang. Az arcára sem húzok maszkot, hanem testfestékkel lesz kipingálva, de csak szolidan. :)

maccs01

lányok,köszönöm szépen a bátoritó szavakat,én is remélem a legjobbakat....most keményen elkezdtem diétázni,remélem 1-2 hónap alatt lemegy a felesleg és utánna talán helyrejön a ciklusom is,és talán akkor a bébi is könnyebben összejön :)
szoval most nagyon bizakodó vagyok :)

KépKép
bettike83

Betti.
A súlyra figyelni kell DE vigyázz a durva diétákkal is!!!!!! Ne ess át a ló túlsó oldalára!
Nehogy megvonj olyan dolgot is a szervezetedtől, amire szükséged lehet! Csak okosan!!!

szilvás76

Dia, Bekri... Merre jártok, régen nem voltatok itt...
:roll:

szilvás76

[quote="szilvás76"][ írta:szilvás76b]Betti.
A súlyra figyelni kell DE vigyázz a durva diétákkal is!!!!!! Ne ess át a ló túlsó oldalára!
Nehogy megvonj olyan dolgot is a szervezetedtől, amire szükséged lehet! Csak okosan!!!

Nem tudom, mennyi a felesleg rajtad, de ami hónapok vagy évek alatt rakódott le, nem szabad drasztikusan néhány hét alatt lakínozni, mert abból nem sül ki jó dolog. Különben ésszerű, egészséges táplálkozást kell folytatni ÉS MOZOGNI rendszeresen, hetente 3-4 szer 1-1,5 órát...

Nem koplalni kell!!!!
Vigyázz magadra!!!

szilvás76

[quote="maccs01"]J írta:maccs01ó reggelt!

Csillag, szép állapotú ez a katicabogár jelmez és ötletes is. Nem lesz gond, hogy nem banya :)?

Nem lesz gond!!!Neki is nagyon elnyerte a tetszését!!!Ő választotta ki :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, akkor ez így a tuti! Jó választás volt!

Betti, tényleg csak módjával a diétának. Nagyon sokan a 90napos diétára esküsznek (mindmegette honlapján találod többek között), még a volt körzetim is (az nagyon egy normális nőci volt, csak messze). Mozogj, amíg nem vagy babás, addig simán megteheted, hogy rendesen tornázol. Állítólag icipici súlytöbblet épp hogy jó is a fogamzást illetően, de a nagy kifejezetten káros a babára nézve is.
Az új projectig nekem is le kell adnom legalább 20 kilót. Személy szerint addig bele sem vágunk, mégha halasztanunk is kell a fogantatás idejét.

Drukkolok!!! Pussz

maccs01

20 kilót? Maccs,honnan? ..........

Bettike,meg nem árt előre szedni vitamint,főképp a folsavat. De ezt biztos Te is tudod.

Na megjöttem kozmiból,szemöldök szedés festés...bajusz szőkítés...erősebben nő a szőr mióta terhes vagyok :evil: most be kéne fessem a hajam,botrányosan nézek ki,a múltkori cucc egyáltalán nem fogta be,így felemás a fejem,és annyira gázul is áll a hajam,semmi tartása :cry:

evilany

Fodrász...
Képzeljétek, pénteken voltam, festés-melír-vágás...
A tesóm (fodrászom :-) )kihúzta a hajam, nem tűztem fel, kibontva mentem haza. Kisfiam meglátott, és közölte, hogy tűzzem fel a hajamat. Addig nem hagyott békén, amig meg nem tettem (mostanában így hordtam, mert hosszú volt, és megszokta)
Szóval Ő az én kis erénycsőszöm. :-)

Maccs... 20????????????? :shock: nemá!

szilvás76

Szilvi :)

evilany

Sziasztok,

Én a 90 napos diétát senkinek nem ajánlom! Tudod Maccs, hogy imádlak, de ellent kell mondjak, nagyon rossz diéta. Lefordítom, miért:
1. Fehérje nap (ez még jó is, bár egy vegának ne meséld el
2. Keményítő nap (=valójában szénhidrát nap)
3. Szénhidrát nap
4. Gyümölcs nap = egyrészt szintén sok a szénhidrát, gyümölcscukor, plusz ez a nap legyengíti a kezdő diétázót.
Vaamint azt tartják róla, hogy csak izomból fogysz. Én csináltam 2x is. Soha többet!

Az én módszerem (nem az enyém, hanem inkább elolvastam kb 400 féle diétát, és abból szűrtem le), és ajánlom mindenkinek, kiegyensúlyozozott, egészséges, nem koplalós (bár le lehet nyomni 800 kalóriára is, de szerintem az 1300-1600 kcal a jó), napi 5 étkezés, akit érdekel, annak leírom szívesen részletesen.

Kép
xtina75

Sziasztok újra itt végre köztetek
Kigyógyultam azt hiszem ebből a fránya betegségből ami elkapott igaz dokinál nem voltam mert egy sex mániás és inkább itthon kúráltak párom és apósom :)

Itattak velem alma ecetet vízzel hígítva valami kókuszokat megöl :)

Akkor vettünk gyógyszertárban tamtum verde pastillát az jó volt bevált .
És ospent szedtem mivel azt nem ártalmas kismamáknak a leírása szerint és tüdő gyull .ellen is jó mielőtt kialakulna

Atea meg a fekvés is segített hangom nem volt szinte semmi de érdekes lázam se ( még jó )

Akkor szombaton á beütöttem a bokám 2 napig kentem flektor géllel mire helyre jött tegnap meg vacsira a fiuk tejbe grízt kértek és főzőlapot miután lezártam még ugye meleg volt és forrt felcsapott a gőz és ráfröccsent a szám szélére a forró grúz és megégtem :(

de nyugi jól vagyok :)
Vendég

Tina,engem érdekelni fog. :wink:

Vanilla,hogy érted hogy a doki egy szex mániás? :shock:
Magadtól szedted az Ospent? vagy azt doki írta fel
Balesetek: :( szegény.

evilany

mindig olyan célzásokat tesz hogy sex a lényege :( ki nem állhatom de ő a körzeti :(

Az ospent meg párom orvosa írta fel de mielőtt elkezdtem szedni gondosan többször is átolvastam a használatát biztosra mentem, de bevált minden mert 3 nap alatt helyre jöttem :)
Vendég

xtinával 1000%-ban egyetértek!!!
Leírt mindent, ami miatt nekem is fenntartásaim vannak a szétválasztó diétával.
Pár kollegám végigkínlódta, a 90. napra látszott is valami eredmény, de nem volt tartós.
És keserves volt.

Én száműztem a fehér kenyeret, lehetőleg a lisztet is, és a cukorral is csak nagyon csínyán bánok.
Bevezettem a rozsos kenyeret, abból sem tonnaszámra, csak egy egy szeletkét, , minden nap vmilyen zöldséget eszem a nem főtt kajákhoz, gyümölcsot is sokat... 6 utánigyekszem már nem enni. És jóformán csak vizet iszom. Nem is nagyon tudok mást, mert cukrosat elvből nem akarok, a műcukros löttyöktől meg ég a gyomrom. Maradt az ásványvíz. :lol:
TUDOM, ha sportolnék valamit, mennének lefelé a kilók. Mivel ezt most nem teszem, annyi eredménye van, hogy nem híztam még a várandósság alatt.
Ez biztos változni fog, előbb utóbb csak marad itt-ott plusz háj, de ez van.

Szóval nem szabad hirtelen drasztikus diétára váltani. Akinek meg mégis indokolt, az sztem ne a saját szakállára próbálkozzon mindenféle "tuti" módszerrel, hanem szakemberhez kell menni.

De sztem mindennek az alapja a rendszeres mozgás. Sajna :wink:

szilvás76

Terhesség és szoptatás

Az Ospen a terhesség alatt is szedhető. Az adagot az orvos határozza meg.
Eddig nem írták le a terhes nő, a magzat, vagy az újszülött ártalmát, így a terhesség és a szoptatás alatti alkalmazás veszélytelennek tűnik.
Vendég

Tina, sztem dobd fel a gmailre. :-)
Gyanítom, sokunkat érdekelni fogja :-)

szilvás76

[quote="szilvás76"]A írta:szilvás76kinek meg mégis indokolt, az sztem ne a saját szakállára próbálkozzon mindenféle "tuti" módszerrel, hanem szakemberhez kell menni.

Itt elsősorban egészségügyi indokra gondolok azért!
De valszeg nem érintett egyikünk sem a "csapatból" :lol:

szilvás76

Nézek vmi reggelit aztán nekiesek a hajamnak...

evilany

Szép jónapot!

Szilvi jelentem itt vagyok! A főnököm (anyukám) elvitte a laptopot, otthon meg a férjem sajátította ki a gépet, energiám nme volt vele harcolni érte.
Fejfájásod-hányingered menjen a francba...

Újaknak üdv, betegeknek jobbulást. Visszaolvastam, de most nem reagálnék különösebben.

Vanilla állással mi újság? Sikerült?

Csillag nagyon tuti a jelmez!

Na mégvalamit akartam, csak nem tudom mit :roll:

királylány

Oké, majd felrakom este!
Ez kábé olyasmi, amit Szilvás is írt, hogy se fehér kenyér, se cukor (max pici), de cukros üdítő, se zsír, reggelire teljeskiőrlésű toastkenyérre selyemsonka, főtt tojás, paradicsom, uborka, paprika, tízóraira joghurt vagy 10 deka gyümölcs vagy pár szem mandula, répa vagy 1 műzliszelet, ebédre sovány hús + párolt zöldség, ami lehet akár káposzta, wok zöldség, de majd írok tippeket is, uzsonna uaz mint a tízórai (olyasmi, azok közül), vacsora olyasmi, mint a reggeli..., és napi 2-3 liter víz. Ha jól spórolsz a kalóriákkal, akkor valami leves is belefér az ebédbe, egy csészével (húsleves, paradicsom, stb)

Kép
xtina75

királylány : hát sajnos nem hívtak mg vissza de szerintem semmi nem lesz belőle de én legalább megpróbáltam és azóta is több helyen próbálkozom de semmi eredménnyel . De azt elmondom még az anyagi helyzetünk kezd helyre ráncigálódni igaz nem élünk nagy lábon nadrág még mindig szoros pl párom előfizetéses telóját megszüntettük az én kártyám nem töltjük fel mint máskor de a fizetni valók igy meg oldódni látszanak :) ami nem létfontóságú dolog likvidáljuk úgy hogy a gyerekek a legkevésbé érezzék ezt a válságos időt :)
Vendég

Tina :( kemény....de muszáj lesz.
Az a baj h.pont a spórolás lenne fontos. Én is szívesebben eszek fitt zsemlét,finomabb és táplálóbb is,teljes rozs,de 6x annyi mint a sima...:( hétvégén kipróbáltuk a fittberry veknit,rozs az is,nagyon finom. Igaz,30 deka 350 ft...

evilany

Na megvan...

Stelly nem tudom ki fogja e nőni. Szerintem nem. Ha már eddig nem nőtte ki, bár ki tudja. Semmi tünete nincs neki. Annakidején 2,5 AFP-vel küldtek genetikára, majd ott több magzatvizet láttak és akkor kérték a terheléses cukrot - amit azóta be is vezettek - meg a szív uh-t. A szív uh-n látott valamit a docens asszony, csak nem tudta mennyire komoly, ezért folyamatosan vizsgálgattak végül Pestre kerültem szülni is. Szerencsére semmi komoly baja nincs Bencének, csak évente kell kontrollra hordani, Pestre pedig az Országos Kardiológiai Intézetbe majd 3, 5 év múlva kell menni. Voltunk mikor 3,5 éves volt, ott is azt mondták, hogy teljesen egészséges.
Ez nem örökletes betegség, de a dokim azt mondta mindenképpen javasolja a genetikai uh-t AFP eredménytől függetlenül. Nem izgulok jobban mint más, bár az igaz, hogy a mai technikával rengeteg mindent ki tudnak szűrni. Remélem semmi vagy ettől nagyobb problémánk nem lesz.

Csillag tudom, hogy már túlléptünk rajta, de válaszolok. Nekem a 12. héten csinálták a kombinált tesztet és a laborba is mennem kellett, hepatitis, vércsoport meghatá rozásra, általános laborra - vas, stb...Csak ezért kérdeztem, hogy neked mi volt.

Az AFP-re a beutalót itt a terhesszűrésen írják meg, nem a házidokitól kell kérni.

királylány

Vanilla sajnálom az állást, de annak örülök, hogy lassan egyenesbe jöttök, még a lemondások árán is. Én is megnézem mit veszek, persze a gyerek az első.

Évi sajnos ami egészséges az drágább. Nem egyszerű az élet. Én is elhoztam magammal a csekkeket, hogy összerakom és befizetem - még nem jutottam odáig - de a szívem szakad meg, hogy mennyit keresünk a rezsire és egyébb csekkekre.

királylány

Sziasztok!
Bors, nagyon gratulálok az ikrekhez! Boldog szép babavárást kívánok!

Évilány, szuper a pelenkázó. Én is fehér bútort szeretnék majd.

Kicsit mászkálós volt a hétvégém.
Szombaton elmentünk a Coraba (Baba akció keretében) vettünk egy-két dolgot a picurnak. (3 db nyári body-t 250 és 700 FT volt darabja), illetve szoptatáshoz egy-két dolgot.
Este meg elmentünk az eleonor terhes varrónőhöz. Nagyon szuper hely! Vettem 2 farmert és egy kord nadrágot S méretben és még a hosszát is megcsinálta a nő (16.000. volt). Szerintem nem volt olyan drága.
Vasárnap sétáltunk a hóban a kutyussal (nagyon élvezte a drágám), utána meg jöttek a barátaink gyerekeikkel (2 éves kislány és 3 hónapos kisfiú). Nagyon édesek voltak, jó volt babázni. Legalább gyakoroltam. :D

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Évi, a padlizsánszín biztos jól fog állni :-)
:wink: :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ez nem volt jó példa, nekem volt már padlizsán színű a hajam, és tök jól nézett ki.
Mondjuk voltam már szilvakék is rubinszínű csíkokkal.. Az is tök jó volt. :-)
...fiatalság - bolondság...
No meg tök ügyi fodrászom van ;-)

...szóval a narancssárga tök jól fog állni ... :D :D :D

szilvás76

Évi, biztos van nálatok is Lidl. Na ott tök olcsón be lehet szerezni ehhez a diétához mindent. Teljeskiörlésű toastkernyér olcsóbb, mint a fehérkenyér, felvágott is van alacsonykalóriás olcsón, és! mindenen rajta van, hogy hány kcal. Ami manapság nem divat. A hús (pl csirke, pulyka), a zöldség és a gyümölcs is jó áron van.

Kép
xtina75

A Lidl tényleg jó.
zöldség gyümölcs tényleg jó, a felvágottak is, kenyerek is.
Én viszont csalódtam már hús ügyben bennük. Hétvégén tök sokszor üres a hűtőpult.

Lehet, hogy csak boltfüggő a dolog, és rossz a szervezés...

szilvás76

olyan sokat irtatok hirtelen :lol:

diétával kapcsolatban nem drasztikusan diétázom.szénhidrátokkal bánok csinján.zöldség,gyümi jöhet,főzelékek stb.

tejet nem ihatok mert allergiás vagyok rá,sőt a cukorra is.de nagy ritkán megengedek maganak egy kis édességet,de azt is csak módjával,6 után már nem eszem,max gyümit,de álltalban inkább semmit.napi 1200kalóriát eszem naponta.és persze,iszom a zöldteát,napi 2 pohárral.nekem nagyon jó.szoval emellett a napi kalória mellett,nem vagyok éhes,nem éhezem,ne csak zöldésgeken élek,pici tésztát is eszem,vagy éppen kenyeret.végülis lekorlátoztam a kalória mennyiséget,ezért a tészták,kenyér stb kevés fér bele.pl 1 kifli naponta nem gáz,ennyit megengedek magamnak.meg bőségesem főzők leveseket és abból eszem többet ,persze kevés tésztával...kb ennyi

KépKép
bettike83

Na felkentem.Szerintem szar lesz. Kenem összevissza,úgy utálom ezt magamnak itthon csinálni,főleg lemosni.
Talán azért az eddiginél egy fokkal jobb.

Köszi a tippet,van Lidl,csak nem esik útba sose,de ezen könnyen lehet segíteni.

evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanya felkentem.Szerintem szar lesz. Kenem összevissza,úgy utálom ezt magamnak itthon csinálni,főleg lemosni.
Talán azért az eddiginél egy fokkal jobb.

fő az optimizmus! :-)

szilvás76

Nálunk nagyon jó a Lidl, hússal is el vannak látva, csak csirkével és pulykával tele egy pult. Na nem reklámozom tovább őket, nem fizetnek érte :D

Én holnap megyek fodrászhoz, a nagy "gyerekgyártás" (hülye szó)előtt még befestetem szakértővel, amúgy én is magam szoktam. Most nem a szokásos vörösre, hanem a saját színére, középbarnára. Meg vágatok is.

Kép
xtina75

mondjátok már meg nekem hogy ti hova irtok gmailre?régota szeretném ezt a rejtélyt megfejteni,de eddig nem sikerült.hiába néztem körbe gmailen,nem találtam semmit.linkeljltek már be h hova irtok légyszi,vagy hova teszitek fel recepteket stb.köszi

ja és még annyit hogy marha sok vizet megiszok naponta,ez is segiti az emésztést.

KépKép
bettike83

nekem is meg kellen látogatnom egyszer a fodrászt,jó régen voltam már...

különben terhesség alatt nem az van h nem szabad festeni a hajat?

KépKép
bettike83

KépKép
bettike83

KépKép
bettike83

Bettike,nincs bizonyítva hogy ne lehetne. Sokat olvastam utána. A fejbőrön keresztül nemigen szívódik fel a festék káros mennyiségben,inkább a szaga miatt írják h.első 3 hónapban inkább ne,ha igen akkor ne zárt helyen. de én hennás festéket vettem ami teljesen növényi alapú így biztosan nem ártalmas.

Szilvás,ráadásul úgy felhúztak festés közben hogy ihaj (telefon)
Miért nem hagyják az embert békén???

evilany

Betti, a mai festékekkel nem tiltott. Amúgy semmész minden nap, havonta-kéthavonta egy alkalom belefér. Nekem anno a nőgyógyászom mondta, hogy szabad, és törődjek is magammal, ne hagyjam el magam. :-)
Ha Te rosszul érzed magad a tudattól, ne menj, de semmi bajod nem lesz...

A napokban volt egy Czeizel interjú (előre bocsátom, nem vagyok rajongója) . Azt mondta, hogy manapság a kismamákkal kapcsolatban átestünk a ló túlsó oldalára, már SEMMIT sem szabad "elvileg".
Pedig -és itt figyeltem fel- pl a fájdalmat igenis csillapítani kell, mert nem jó, ha a placenta nem kap elég vért stb. ((konyhanyelven fogalmazva)

Mindaz, amit már Ircsi is leírt....

:lol:

szilvás76

Szilvi,pontosan. Én már belenyugodtam ebbe :) Most tartok a 3.5 feledik Algopyrinnél össz...ez csak nem káros.Nyilván nem nyúl az ember olyan gyógyszerekhez mint Contramal és társai..

evilany

Azért óvatosak a dokik, mert iszonyatosan sok a vetélés, és ami durvább: a habituális vetélés. De tényleg nem szabad átesni a ló túloldalára. A gyógyszeripar meg azért óvatos, és írja rá mindenre, hogy terheseknek nem ajánlott, mert nincsenek letesztelve (ki a fene vállalkozna tesztekre babásan??) , és így védik le magukat.
De szerintem is rosszabb, ha a kismama szenved, mintha bekap egy szem valamit időnként, módjával. Meg szerintem mindenki konzultálja meg a dokijával.

Kép
xtina75

Én is épp ma reggel vettem be egyet, mert kezdtem nagyon nem jól érezni magam.
Mostmár semmi bajom, de egy fél délelőtt kellett így is, hogy abbamaradjon a lüktetés a fejemben. :cry:

Szóval hajrá frizura!!!! :lol:

szilvás76

Lemostam (juj de utálom,minden csupa festék :evil: )osztán mindjárt szárítom,kiderül h.narancssárga lett-e :?

evilany

Hellóbelló!

Tina, köszi a tapasztalataid 90napossal, én még ugye nem csináltam, de ezek szerint akkor ne is vágjak bele! Pedig tényleg jókat hallottam róla!
Én alapból nem eszek tiltott kajákat, viszont a kóla még megy... majd fokozatosan leállok. Vizet rengeteget iszok. Mozogni elkezdtem DVD-re, de még össze-vissza időpontokban, pedig ehhez is rendszer kell. Este 10 után nem eszek :) Majd ezt is csökkentenem kell, du. 6 óráig állítólag tényleg eredményes. Alig várom, hogy mehessek futni. Nem fedett a pálya, bár biztos engednének hótaposóban is :)
Ha egy huszas lemegy, még az ideállísnál így is 10%-kal leszek több. Van honnan: fenék, comb, has, felkar. Tipikus területek!
Szerintem, ha lelassul az anyagcsere, legkésőbb onnantól a mozgás a kardinális tevékenység fogyás-ügyben. Persze majd javítsatok csak ki! :mrgreen:

Évi, most hennás festékkel csinálod a hajad? Nem lett volna jobb a sima, de a már meglévő hajszíneddel egyező? A lenőtt részt teljesen jól befogná. Előbb-utóbb úgyis lenő a henna, akkor meg már mehet az egészre.
Én csak az első trimeszterben nem festettem hajat, aztán teljesen az eredeti színemre festettem szülésig. Amúgy fodrásznál mindig kértem bele melírt, bíbort vagy szőkét nem terhes állapotban :), nekem nagyon bejön :)
Bajuszt én gyantázom - magamnak -, hidrogénperoxidtól meg fog erősödni. Általában ez a tapasztalat, nem csak nálam. Ráadásul nem válik láthatatlanná. Gyantázástól pedig pont az ellenkezője. Mondjuk, mikor lerántod, vagy lerántják, úgy érzed, hogy ennél rosszabb nincs is a világon!!! :lol: Aztán jól bekened kék Neogranormonnal és 10perc múlva letörlöd a felesleget. Első alkalmak után érdemes kis alapózót rátenni, mert míg meg nem szokja a bőröd, pár óráig piros maradhat. Persze, csak ha emberek közé mész :) Ezen a helyen ráadásul gyantázás után nem is jellemző a szőrtüszőgyulladás. Szerintem érdemes ezt a módszert választani.

maccs01

Maccs,este 10 után én se eszek :) Most épp Citromos álommal kényeztetem magam.:)
Egész jó lett a hajam bár hátul vannak problémás területek.
Clarika,neked szól a kérdés(vagy aki tudja) ezzel a hennással lehet egy héten 2x rámenni? Ahol szar lett,ott befestetném apával. Végülis ez csak színező.

Igen,hennással csináltam.Most már mindegy alapon. Eredetit nem hagyhatom lenőni,borzasztóan őszülök pár éve :( kijön a gyerek azt nagyinak néz.

Gyanta: hm...ezt nem mondta a néni..azt mondta mivel vékony szálú inkább a szőkítést ajánlja. Évekig gyantázták a szemöldököm különben és meg is lett az eredménye,lóg a szemhéjam :( nem nagyon,de láthatóan. Mondjuk a szám biztos nem fog :)

evilany

Ez a diéta anyagcsere szempontból is jó, mert 5x eszel. Plusz a sima víz is nagy mennyiségben jót tesz neki, ahogy előttem már írtátok. És amit szerettem benne, hogy 3 hét után észre sem vettem, hogy diétázom. (1. hét rossz, 2. héten egyre jobb, 3. héten már tök normálisnak tartod ezeket a mennyiségeket) Max olyan volt, hogy annyira ettem volna már egy adag somlóit, vagy sültkrumplit..., de amikor összeszorult a gyomrom, megcsináltam, hogy ettem egy negyed adagot az ilyenekből is.

Kép
xtina75

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?