Új privát üzeneted érkezett!

Csibuc: remélem hamar látunk poci fotót :D cupp rá addig is

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Eddig tartott az erőltetett menet. Nézzétek meg a görbém - habár még mensi éppen nincs, magáért beszél...

ancsi28

Igen Ancsi, valószínűleg napokon belül meglátogat piri, de nézd a jó oldalát: valószínűleg volt pé-d, és pont akkor amikor Te is érezted.

chrissy81

Sziasztok!

Csibuc, nem baj, ha mormotáskodsz, most tedd, amíg még nincs kint a bébi, utána már kevesebb lehetőséged lesz a pihire. :wink: Enni meg azért kell, nemigaz? :lol:

Baba, hű, nem semmi nőci vagy, de én is így tettem volna a helyedben, tutira sajátként tekinteném a pöttömöt, szerencsés a kicsi, de te is, ugye tudod :wink: Tuti kis pocaklak a kistesónak. :)

Ancsi, még ne temessük a ciklusodat, hiszen még mensi nincs, addig meg azért reménykedjünk, jó?

Mares, valahol értelek, hogy óvatoskodsz, valahol meg tök értelmetlen, de a te döntésed, én veled sírok bánatodban, veled örülök örömödben. :wink:

Többre most nem emlékszem az előző oldalról, de ölelek mindenkit!

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ancsi: :( franc... pedig nagyon jól alakult..... de ez jó hír ám, mert most aztán pontosan tudod hogy mikor kell belehúzni!!!!!!!! És én nagyon szorítok....!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag: Köszi, de most már kevés, de piros vérzésem van.
Mares: Hát, azért remélem nem kell megint 40 napot várnom a peteérésig. Keddtől szedem a clostyt, az remélem segít.

ancsi28

Csillag: utólag is nagyon köszönöm a zebrás teszteket!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

csibuc

sajnos tudom h nagy esélyem van a pco-re,de azért abban reménykedem hogy nem annyira súlyos és az átfujás megoldja a gondot.amiáncs megjön megyek laborba és remélem hamar kideritik mi bajom lehet...

de azért látod,nálad is elég hamar jött a baba ahhóz képest h pco-s vagy :)

mennyi időre kb?

KépKép
bettike83

Ehcsillag Sztem minden nő úgy gondolta volna, mint akkor az én helyemben, főleg, hogy imádom a gyerekeket, és akkor már én is nagyon szerettem volna sajátot. Ugye az is segített, hogy mindenre én tanítottam meg, a szobatisztaságtól a beszédig, az egyedül étkezésig :)
Meg nem lehet, nem szeretni, egy ilyen életvidám mindig mosolygos kisfiút :) Kistesót is annyira várja :)

Csibuc, remélem jól vagy, nem baj, ha sokat eszel, kell a babának, meg az alvás is :)

Chrissy ha jól emléxem holnap vmi vizsgád van, ugye? Izgulsz?

Ancsi. Sztem ha elkezded szedni a clostyt mindenképp lh tesztelj korábban, sztem vegyél jó sokat Ehcstől, mert akkor felborul a szervezeted, és tuti előbb lesz pé-sed, nehogy lecsússz róla, és már a 10. naptól, sztem lőheted. Ja és figyeld a reggeli hődet, és a nyákodat, hogy tutira menj :)

Bettike nekem volt átjárhatóságim 2008. dec magándkinál, kb 150 ben úsztam meg, de sztem ez orvostól függ. Nekem is pco-ra gyanakodott a doki, mikor egy év után sem jött a baba, és cisztás volt mind2 petefészkem, a bal oldali jóval megnagyobbodva. Nézett a doki, és azt mondta, nincs pé nálam. Ami sokszor igaz volt, lh tesztekből nézve, de azért akadt. Amikor újjabb átjárhatóságit akart, meg elakart küldeni mindenfelé, mert ugye számára bizonyított volt, h nincs pé, abban a hónapban maradt meg a kis Pocaklakóm, és azóta velem van. :) Nem kellett olyan súlyos diétát csinálnom, figyelnem kell mit eszek, de a terheléses cukorvizsgálatom 4,4 lett, előtte meg, 7,2 volt. Szóval sztem bármikor jöhet a baba :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba: azért nem semmi amin te is keresztülmentél.......

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

baba

és mi került 150ezerbe?azért az durva,itt max 40e-ig mondják,de pl röntgenesen nem is kell fizetni semmit..
az a lénye h mostmár veled van a kis drágaság,kis diéta..lehet neekm is segiteni fog,ezrt is akarok nagyon gyorsan fogyni pár kilót..sokaknak fogyás után jelentkezett a kis pocaklakó :)

KépKép
bettike83

Bettike

Én 2 napig bent voltam, az egész magánba ment, nekem mindenért fizetni kellett... plusz az orvosnak is, nem is keveset, aszem ő volt a legtöbb, de nem emléxem már pontosan :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

BEtti: egyetértek, az árak borzalmasak!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mondjuk én nem csináltatom magánban ha egy mód an rá...tényleg ugy van h azért éhezzen sok ember h kitudják fizetni a dokit..azért ez durva,sőt,pofátlanság.nem azt mondom h nem tudnánk kifizetni de ha megcsinálják ingyen akkor nem adok érte pénzt.a dokim nem kérdeztem hogy működik,mert meg sem fordult a fejemben h pénzért csinálják,de ő sem mondta..ő a kórházban van és a vizsgálatokra is oda kell mennem,uhra,vérvételre.de ezek ingyen vannak,csak ha a magánrendelőjébe megyek akkor az 10e ft.

KépKép
bettike83

Hát Betti ez így van, akkoriban mikor a dokihoz jártam, jól kerestem, és a körzeti dokit nem érdekelte semmi, így az egészségemet előhelyezve a félrerakott pénzemből csináltattam... nem bántam meg, nagyon rendes volt a doki, csak drága... Ha elégedett vagy a dokiddal semmiképp ne menj fizetősbe :) Sok sikert kívánok :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Bettike, már kiderült, hogy pco-d van? Hormont már vettetek? Mert lehet nem is lesz szükség az átjárhatóságira... Hátha megúszod.
Baba, vizsgám csak a jövő héten lesz, arra tanulok...

chrissy81

bettike: nálunk fél év után jött a babóca, de azért ilyen hamar, mert KEZELTEK megfelelően. Ne haragudj, de már hetek óta gondolkodom, hogy leírjam-e amit gondolok. Végül úgy döntöttem megteszem.
Szóval elég rég óta "ismerjük" egymást itt a fórumon és elég rég óta tudod, hogy nagy esélye van Nálad a PCOS-nak. A kürtátfúvás nem oldja meg a PCOS okozta problémákat, mert amennyiben hormonális problémák is vannak, azok gátolhatják az ovulációt. Lehet nem kell gyógyszeres kezelés Neked, de az is lehet hogy kell. Ezt csak egy jó endokrinológus tudja megállapítani a hormon- és terheléses cukorvizsgálat eredményei alapján. Én a helyedben nem "pazarolnám" a pénzt átjárhatóságira, hanem homlokegyenest rohannék egy jó endokrinológushoz. Volt már pozi HCG teszted, így nem aggódnék az átjárhatóság miatt, sokkal inkább a PCOS aggasztana. Ugyanis ha kiderül hogy átjárható vagy, de pl. magasabb a prolaktinod vagy az inzulinod és teherbe is esel, a vetélés kockázata hatványozottan magasabb, mint egy mettel és diétával kezelt PCOS nőnél. És legyünk őszinték:
- van túlsúlyod
- rendszertelen a ciklusod
- tele van cisztákkal mindkét petefészked
Ez már 3 nyomós ok, aminek hátterében az esetek nagy százalékában PCOS áll.
És akkor a lényeg: kicsit úgy érzem, hogy homokba dugod a fejed és vársz a csodára, hogy majd egyszer csak kopogtat a gólya Nálatok. Kívánom, hogy minél előbb így legyen. De szerintem nem otthon kellene "barkácsolni" mindenféle ismerős által ajánlott készítménnyel (a teák és a barátcserje hatását nem firtatom, mert kétségtelenül jók), hanem egy korrekt orvoshoz kellene fordulni, aki a tüneteid endokrin hátterét vizsgálja. Nincsenek maratoni ciklusaid (nem maradozgat ki hónapokra a mensid), nincsen óriási túlsúlyod és cisztásodsz. Ugyanez voltam én is röpke 8 hónapja. 15 kg fogyás, megfelelő diéta és met meghozta a várva várt eredményt. Átjárhatóságira én is akartam menni idén tavasszal, de előbb jött a bébi. :)
Persze nem kell egyet érteni velem, de valahogy úgy érzek Veled kapcsolatban, mintha csak mondanád, hogy vágytok nagyon egy babára, de igazán tenni érte nem akartok. És ezzel nem megbántani akartalak, távol álljon tőlem. Most pedig eldugulok, nem osztom itt az észt, mert a végén még kikapok :roll:
Vendég

Bocs, még annyit a laparos műtétről, hogy jártam olyan nőgyógyásznál, aki a PCOS endokrin hátterét nem ismerte el betegségként és engem is drillingre akart küldeni azonnal (az amolyan "jópofa" lézeres műtét, ahol kilyuggatják a petefészkeket, hogy a megvastagodott kéreg átengedje az ovulációkor kiszabaduló petesejtetket). Azt mondta a doki, hogy kezeltethetem magam mettel meg diétával a végtelenségig, akkor sem leszek terhes, csak ha megműtenek. És láss csodát: eltelt 6 hónap, ciszta egy szál sincs, kéreg elvékonyodott a petefészkeken, testsúly és ciklus rendeződött és a baba is jött.
Nézd végig a PCOS topikot és gondolj bele, hogy hányan babásodtak a megfelelő KEZELÉS után (és ezalatt nem laparos műtétet értek). Na most már tényleg kussolok.
Vendég

csibuc

örülök h leirtad a véleményedet.de mint tudod nagy nehezen de megtettem az első lépéseket.mos várom hogy megjöjjön és a doki küld laborba és gondolom a labor eredményekből kiderül h pco-m van e

KépKép
bettike83

a doki is megmondta hogy látja a cisztákat a petefészkemben de addig mig nincs labor eredményem,nem mondja biztosra h pco-m van.ezért várok,és mivel nem régen mult el,igy várakozom addig mig a következő alkalommal megjön.ha 33 napig nem jön meg akkor be kell mennem hozzá és gyogyszeresen meghozza,már csak azért is h haladjunk szépen.szoval a következő ciklusom igy fog kinézni:

2-3 nap menni kell laborba

13.napon uh

21 vagy 23 napon labor ujra

gondolom ebből kifog derülni hogy van e pco..és ha van akkor biztos küld tovább..addig meg hiába kapkodnék előre..

KépKép
bettike83

Mares!

Ezzel hogy megköszönted a zebrás tesztet mindent elmondtál! Gratulálok!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Csillagvirág!

Hogyan lehet tőled LH tesztet rendelni?

Kérlek írd meg!
rita314@citromail.hu

mazsola
mazsola314

ma vagyok 11. napon,de úgy görcsölök mint állat :? mi lehet,nem tudom,azt sem tudo h van e péem :? na de majd kiderül mikor csinálják az uh-t.

KépKép
bettike83

Anmari: aranyos vagy, de még csak halkan... bizakodok és remélek, mert most mindennek rendben kell lennie!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

nagyon nagyon szoritok neked++++++ :) úgy érzed hogy van valami?teszt volt már?már csak úgyhalkan kérdezem :)

KépKép
bettike83

Betti: próbálok csíkozódni ... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

az nagyon jó :!: :!: :!: :!: :) csak igy tovább+++++

KépKép
bettike83

Sziasztok!
Holnaptól szedem a clostyt. Szeretném megakadályozni a nyálkahártya elvékonyodását. Tudtok rá valami tuti szert? Jelenleg szedek méhpempőt, barátcserjét, e vitamint.

ancsi28

Sziasztok!!

Ancsi: amiket szedsz szerintem az jó!!! Minden!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Lyányok! :lol:

Most csak 2 viccet hoztam nektek, hátha mosolyt csal a kis arcotokra :wink: :

"Este a férj szeretkezni akar a feleségével, de az asszony elhúzódik:
- Kérlek, hagyj aludni! Egész nap mostam és takarítottam, nagyon fáradt
vagyok.
Másnap a férj ismét próbálkozik.
- Jaj, ma igazán nem! Befőzés volt, eltettem a szilvát télire, teljesen
kimerültem.
A naiv férj harmadnap is próbálkozik, mire az asszony ingerülten csattan
fel:
- Nahát, ez elképesztő! Ezen a héten már harmadszor! Mondd, neked sosem
elég?!"

"Vak ember bemegy egy szombaton az étterembe. A pincér akarja hozni neki az
étlapot, mire a vak ember:
- Ne hozzon nekem étlapot, mert úgysem látom, hozzon egy használt villát,
megszagolom, és eldöntöm, hogy mit akarok.
Pincér hoz neki egy villát, a vak ember megszagolja.
- Oh, pörkölt nokedlivel, nagyon jó, azt kérek én is.
Megebédel, elmegy. Következő szombaton megint ugyanaz. Villa, megszagolja.
- Székelykáposzta, nagyon jó, én is azt kérek.
Ez így megy 5-6 szombaton keresztül, amikor a pincér elhatározza, hogy
megvicceli a vakot, és mielőtt elmegy otthonról, egy villát a felesége
bugyijához dörzsöl.
A vak megint kér egy villát, odanyújtja neki az előkészítettet. A vak
szagolgatja, majd megszólal:
- Jé, nem is tudtam, hogy a Marika itt dolgozik!"

Remélem tetszenek! Ölelés

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag: ez nagyon jó volt :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok Lányok!

Egy kis segítség kellene nekem, tanács, vagy valami, mert ami történt, azon nem tudok eligazodni.
Jan.15 óta töltögetem a fertility-t, és a hőmérsékletem alapján jan. végére tette az ovumat. (Gábriel ovu tesztet csinálta, feleolyan erős volt a T csík, mint a C, ezért úgy gondoltam, biztos ez a pozi. Ennek tudatában mondtam a páromnak a tegnapi összebújásnál, hogy felesleges védekezni, mert már úgyis túlvagyunk a peteérésen, nem lesz semmi. Ha meg mégis, akkor ezt a soros akarta így (én hiszek az ilyenekben . nincsenek véletlenek). Minden szépen ment, aztán sokkal később megint szóbajött ez, hogy biztos nem kellett-e volna védekezni, aztán én nagy mellénnyel, mondom Apunak, na, csinálok neked egy ovu-tesztet - csak hogy megnyugtassam. Háááááááát a szemünk egyszerre kerekedett ki, amikor a teszt full-pozitív lett. Jól kiröhögött, hoyg "ennyit a görbémről". Ez a Gábriel teszt volt, hát gondoltam, biztos gagyi, kipróbálom az EHCS-félét. Az eredmény ugyanaz. A hőm ma reggel igaz, nem 35.8, de 36.0, tegnap 36.2, tegnapelőtt 36.3 volt.
Ez azt jelenti, hogy ma volt az ovum???? Reggel fél 6-kor a Gábriel teszt pozi volt, 7-kor az EHCs-féle negatív lett.
A mensimet kb. febr.15-17-re várom... Lehetséges ilyen, hogy az ovu 8-10nappal a mensi előtt legyen? Ez nem kórós egy kicsit? Vagy mást is ki tud mutatni ez a teszt? Mondjuk betegséget?
Mert pl. 1 hete már nem cicka, hanem palástfű teát iszom és elkezdtem ezt a barátcserjét is enni...
Valaki tud erre valamit mondani?
Én most teljesen összezavarodtam.
Ja és a fertility-re felivittem az adatokat és közölte, hogy most újraszámol és átértékel.... El is tűnt a piros "koordináterndszer-szerű kereszt". Az is megrogyott?
lehet, nem vagyok egészséges?
Plííííííííííz valaki!!!!!!!!
Vendég

csillag

nagyon jó viccek :lol: :lol: :lol:

KépKép
bettike83

Leti, egészségesnek biztosan egészséges vagy, max. összehoztatok egy kis csöppséget. :) van ilyen, hogy a szervezet megtréfál... simán lehet ovuláció a szokásostól eltérően is. Normál esetben az ovu a mensi előtt 12-14 nappal van, de előfordulhat rövidebb lut. fázis is. Beteg biztosan nem vagy!
Mikorra tervezitek a babprojektet?

chrissy81

Leti: nekem is 10 napos a luteális fázisom, tehát 10 nappal mensi előtt volt mindig PÉ-m.
Vendég

És a babánk is mensi előtt 10 nappal jött össze....
Vendég

Leticia: nekem is néha újra számol és a koordináta rendszer is néha eltűnik.... van ilyen, és igenis vagy olyan hogy túl korán vagy túl későn van ovu.. simán, tudod, a női szervezet szerintem mindenre képes!!! De várd meg CSillag értékelését is azért!!!! Ő nagyon ért hozzá!

görbédet megmutizod???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Köszi, hah, ez kiráááááááály.

Chrissy, a babaprojekt már elindult augusztusban, azóta decemberben volt 1 vetélésem. A doki azt mondta, meg kell várni 3 mensit (egy másik ott a kórházban kettőt mondott), így nem is foglalkoztam ezzel, csak ki akartam ismerni a folyamatimat. Még kontrollon se voltam, de az első mensim a műtét után 30 nappal teljesen normálisan és ideálisan megjött. Úgy terveztük, hogy február végén (a fertility hétvégére írta a köv. ovumat) belecsapunk a lecsóba, mert nem várjuk meg a 3. mensit, ha nem akar, úgyse jön össze. Hát erre tessék. Holnap megyek dokihoz. Ja és váltottam orvost is, mert én pécsi vagyok, de eddig Siófokra jártam és a műtétet itt Pécsett csinálták. Miután úgy bántak velem, mint 1 utolsó .... úgy döntöttem, hanyagolom a Siófokot. Úgyhogy holnap elmegyek ehhez az új dokihoz és előadom a sztorimat...Eggyel több ember, aki hülyének néz majd...
Már a családom így is közölte, hopgy ne görcsöljek már ennyire, mert ez már kóros.
Hát, ennyi...:)
Vendég

Mares,

Megmutiznám én, csak ami be van ide szúrva, nem jó. Rosszul szúrtam be?
Vendég

Most csináltam vele valamit, lehet, így most jó lesz...
Vendég

Hát nem.
Vendég

Mindegy, nézzétek meg így:

felhaszn. név: SZLETICIA
jelszó: 2C552C
Vendég

Szia Csibuc!! Látod, lehet simán ilyen :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Leticia: én is pécsi vagyok :D a home page setup résznél van egy link, azt kell beszúrni.. de megnézem

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,

KOMOLYAN??????????????????
Húúúúúúú de durva, kicsi ez a világ, minig is mondtam..
remélem, újabb Kismama-társra bukkantam...:)
Vendég

csibuc

te is lassan 12 hetes vagy,ez tök jó :)

KépKép
bettike83

De jó nektek, Lányok, alig várom már, hogy újra érezzem a Pocaklakót!!

Csak most félek, mert azzal riogatnak, hogy ha túl korán jön, megint úgy járok...
Vendég

No para Leti, az nem tesz jót. Csak ++++ gondolkodás!
Vendég

Leti, nem fogsz úgy járni! Most minden rendben lesz. Hinni kell! látod a sors akarta így! :wink: :D

chrissy81

Na azért még nincs baba!!!!!!

BÁRCSAK LENNE!

De ha már így jártunk, sztem küldetek katonákat holnap is (ahogy ti mondanátok)...))))
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?