sziasztok!
Roppantul szégyellem magam, hogy ilyen sokáig nem jelentkeztem. Ráadásul Rima drága még smsezett is nekem, és én tényleg akartam jönni már...
Csak tényleg nincs sok időm a gép előtt.
Velünk minden rendben, most kezdem utolérni magam, a lakás csúcsszuper, Máté és én is nagyon élvezzük. A pocakom tök nagy
(picasan megleshetitek egy barátnőm által készített művészi fotókat... ) A kisprücsök a pocakban úgy néz ki "talán lány" legalábbis ezt mondta a doki.
A normál szülésre az esélyeim csökkentek, mert még tavasszal csináltak csipőröngent és ott kihozták, hogy biza belül szűkebb vagyok az átlagnál... és ezért ha kisprücsök 3.6kgnál nagyobbra várható, akkor császárt fog javasolni az orvos... én meg asszem nem vagyok olyan bátor, hogy javaslata ellenére megpróbáljam normál úton. De még reménykedem, mert míg Máté mindig nagyobb volt a koránál, Kisprücsök átlagos. És lehet beindul majd magától március közepén
Amúgy meg Apja fél a szüléstől, azt mondja, most már tudja mire számíthat.... én meg gondolkodom a dúlán... hogy az segíthet... meg megint elmegyünk szülésfelkészítőre, kicsit vicces lesz...
Voltunk egy pár napot pihenni a héten, tök jó volt kicsit... A minap beléptem a 3dik xbe... kicsit fura volt, mert pont előző napon kellett Marcinak hazarepülnie Mora temetésre... de a szüleim kijöttek
És Mátétól kaptam puszit és amúgy is vidám volt. Csak furi
Szval Rima, most mégfiatalabbnak hiszlek
Edu, rengeteget gondolok rád! Nem tudom, miért történik ez a Monstereddel, mert tényleg a fotókat elnézve nagyon kiegyensúlyozottnak tűnik, tűnsz. De amit leírtál decemberben és most januárban... nem tudom mit tennék a helyedben, de sokat gondolok rád. Remélem megoldódik!
olyan mágneses fogaskerekes szrttet hol lehet venni? hozatni szeretnék olyat a sógorommal amcsiból!!!
Amúgy amit a mozgásfejlődéséről leírtál, elhiszem, hogy nyugtalanít. Nem hinném, hogy komoly baja lenne Áronnak, de valamennyire tuti le van maradva. De majd behozza, ez nem lóverseny, hogy kimászik fel először a szekrény tetejére... kíváncsi vagyokmit mond majd a szakvélemény... remélem nem ijesztenek meg majd nagyon!
A válás ijesztően hangzik ám... drukkolok nektek, nagyonnagyonnagyon...
Katavirág, én mindig elámulok, hogy Oli miket tud.... de tényleg. Máté most kezdett el nemrég beszélni, nemhogy számolni....
és amúgy meg nagy drukk a finishez, tök vicces, hogy bármelyik nap lehet... ígérd már meg, hogy minden nap jössz a szülésig
cserébe megígérem én is! mármint a Te szülésedig
és írok is, hacsak pár sort
És amúgy így a nagy télben pocakkal írtóra irigy vagyok a nyárra
Nálunk is tökre bejönnek a gyerek és népdalos cdk. Máté mondja hogy "zezse" azaz zene és táncol rá. szinte egész nap kell hogy menjen valami...
Monica, mesélj, miért utaznátok el a tengerentúlra???
Rimadrága, úgy örültem az smsdnek!!! Nagyon vagány kispasid lehet, ha scooterezik... de csak óvatosan
Marci úgy törte el a csuklóját
Máté szerintem kb most tanulna 3kerekűzni, ha jó lenne a idp
de helyette szánkózunk meg hógolyózunk
Ti is jól utaztok felsalá... milyen volt Albániában? Gondolom otthon jó les kicsit... Túl vagy a vizsgaidőszakon teljesen?
Bocsi, most csak ennyire tellett, mert Máté ébredezik, vidám napokat, Katavirág hajrá, és bocsánat mégsokszor... sokat gondolok rátok, olvasok is hébehóba, csak írni nincs sosem időm... a blogunkat is csak januárban tudtam újra rendszeresíteni...
de igyekszem mostantól gyakrabban jönni, ha csak egy-egy mondatra, oks?