Zsuzsi: Bence, a kisfiunk augusztus 9-én született. (remélem most már jó lesz a vonalzóm és akkor látható is lesz) Korban is hozzád állok közel, decemberben voltam 33 éves.
Tary: GRATULÁLOK!!!!! Legközelebb már biztosan lesz szívhang is!
Pedi: Igazad van ezzel az időben visszamenősdivel. Most tényleg agyon paráztatják a kismamákat! Emlékeszem, hogy amikor 4D-s ultrahangon voltunk, a doktornő gyanúsan sokáig nézegette Bence szívkamráit úgy, hogy közben egy szót sem szólt! Tiszta ideg voltam! Utána persze nem győzött nyugtatgatni, hogy minden rendben, csak kíváncsi volt valamire.
...
A sütést én is szeretem, főzni viszont legtöbbször Apa szokott. Főleg mióta megszületett a kis trónörökös! Neki valahogy jobban megy, nagyon jó érzéke van a fűszerezéshez, meg jó dolgokat tud kitalálni. Én erre képtelen vagyok. Megcsinálom azt ami le van írva, de a konyhai kreativitásom egyenlő a nullával.
A hétvégén palacsintát sütöttem, kb. 2 órát álltam a konyhában mert a kerámialapos tűzhelyen van vagy 3-4 perc mire elkészül egy darab. Bence viszont nagyon szereti! Ma is mondta, hogy "barna pazitát" kér (=kakaós palacsinta)
Az evésben most én is megpróbálom visszafogni magam, bár rajtam csak 2-3 kg felesleg van. Sokan azt mondják, hogy menjek már a fenébe ezzel, de engem zavar! Ennyitől nagyon nehéz TARTÓSAN megszabadulni! A mai naptól kezdve próbálom visszafogni az édességeket és a kenyeret.
Szóval kitartás a fogyózóknak!
Bettike: Hogy bírod ezt a szénhidrátmentes diétát? Nem vagy rosszul tőle?
Mindenkinek szép estét!