Sziasztok!
Itt vagyok.
Monic: Nagyon jók a képek a kis pöckösről.
Én délelőtt elmentem busszal az ügyeletre, mondanom sem kell, hogy wc sehol, már a csillagokat láttam. A doki felírt egy antibiotikumot, valami port, este kell lefekvés előtt meginni, feloldani teában. Na ez hagyján, közben kiváltottam a gyógyszert a kórházi gyógyszertárban, de ott már annyira kellett pisilnem, hogy szóltam hogy engedjék már meg hogy elintézzem a dolgomat. Rendesek voltak, mert egyébként a vevők részére nincs wc, de megengedték, hogy bemenjek. Legalább 15-20-szor voltam ma pisilni.
Ezt a tőzegáfonyás valamit mondta az orvos, de nem volt a gyógyszertárban. Ott ajánlotta a gyógyszerész hogy van kimondottan erre való gyógynövényekből készített szirup, így megvettem azt is. Na alig vártam hogy jööjjön a busz, mert már megint mehetnékem volt. Hazaérés után rohanok pisilni és képzeljétek véreset pisiltem, meg azóta is mindig. Úgy megijedtem, hogy visszahívtam a dokit, Azt mondta, hogy ha rosszabodik és belázasodok, menjek be a kórházba. Tiszta ideg vagyok. A menzi nem lehet, bár a 28. napon vagyok, de a tüszőrepim a 17-18. nap körül volt. Meg olyankor nem ilyen.
Na most amit kaptam gyógyszereket, egyik sem kedvez a terheseknek. De ha legalább tudnám hogy nincs semmi.....
dy, Nati, monic: Köszi az infókat.
Ja és képzeljétek anyukám is mondta hogy üljek meleg sós vízbe. Erre a doki azt mondta hogy azt nem lehet. És kerüljem a meleg vízben való ücsörgést. Na most ezen menjek el.... Pedig itt a neten is azt írják, hogy az a jó megoldás. Ja és hogy ne egyek csípőset, meg fűszereset.
Szóval elméletileg ez akkor hamar elmúlik ahogy írtátok. Ma meg elakartunk menni moziba is délután megnézni az -avatart. De tutira nem bírom végigülni.