Sziasztok!
Igazatok van...Mostanában nagyon passzívak vagyunk. Főleg én....
Bocsi!!!
Most kivételesen van alibm, mert szombaton költöztünk haza, vasárnap meg vendégésg volt. Persze ismét hulla vagyok. Mint mindig mostanság.
De szerdától Bibu nagyizik, én meg pihizek is talán, de még szőnyegeket akarok puceválni és még rendet rakni, gardóbot pakolni, stb...Muszáj lenne magam utolérni...Anyum szerint, ha végig csinálom (bár szerinte mér a szőnyegpucolás után) biztire megszülök...
Ja, mondtam, hogy fent kb. 85nm szőnyegpadló van???
Na nem tudom mi lesz.
Ma lóti-futiztam, ajándékot cseréltem, 2x postáztam(mert egy idióta postás kisasszony csak a felét adta oda a csomagjaimnak
), most meg melllszívót vadászok a neten, de István szerint mr megint 5ft-on smucigoskodok...haha!!!Pedig nálunk Ő a smucig...
Holnap dokizom és sztem a héten kezdem az nst-ket!!!
Remélem szerdán, akkor megy a barinőm is...
Jaj,Marcsi, holnap majd gondolok rád...Az egy picit kár, hogy csak nem találkozunk a dokinál.
A jó híreknek viszont nagyon örülök!!!!Nagyon ügyi a kis Pankus!!!De jó, hogy hétfőn jöhet haza!!!!
Jól tetted, hogy nem teszed ki szombaton az esküvőnek, Ő még nagyon csöpp ehhez!!!! De jó! Esküvő!!!Majd arról is kérünk képeket!!!
Reni, jó kis baba lesz Esztike!!!!Nekem is nagyot jósolnak, de én még reménykedem, hátha elmérték....
Fanni, engem sem vizsgált meg mostanság, de elötte vagy 10percig faggat és csak akkor vizsgál, ha a panaszaim olyanok. Én annyira nem bánom...
Jól tetted, hogy leadtad a munkát. Most már relaxálj és készülj, mert még vissza fogod sírni ezt a nyugalmas, unalmas életet.
Én az éjszakákat nagyon nem bírtam...De most már okés lenne , de újra át kell állnom...
Anna, örülök, hogy jobban vagy! Csak így tovább, jó????
Igen, borsoo és manojoco is nagyon eltünt!!!
Na megyek, pörgök tovább, lassan aluszkálni is kéne...