Hellóka!
Mindenkinek köszi a jókívánságokat!
Pancsi:
Nekem most lesz az első lombikom, most erre stimulálnak.
Csucsu:
Milyen sütit csináltál?
DMimi:
Ó, drágaság! Nem irígyellek titeket, az andrológus biztos segít, akár jótanácsokkal (életmódra gondolok), akár gyógyszeres kezeléssel. Szerintem a legvégső megoldás lenne a biopszia. Ma már annyiféleképpen tudnak segíteni. Gondolom most ő is bilifüle, sok türelmet és szeretetet sugározz felé, kitartás!
Sting:
Látom, már picit jobb a kedved - ez a beszéd, csajszi!!!
Naná, hogy nem kell eljutnod a lombikig, nagyon szurkolok, h. mielőbb sikerüljön a bébi!
Mieza:
Üzenem a huncutkáknak, hogy tessék jó erősen kapaszkodni!
A tacsutások nagyon édik lehettek, szerintem biztos éreznek vmit. Éljen a szófosás!!!
Navared:
Elhiszem, h. nagyon el vagy keskenyedve az endo miatt... Vki írta, hogy esetleg a terhességgel elmúlhat - hát én ezt a gyógymódot szívből kívánom neked!
Ma vagyok a 8. napon, nagyon jól bírom a stimut. Hajnalban ugyan kipattan a szemem 4-5 óra tájékán, aztán már nem bírok visszaaludni, pörgök, mint aki benyomott egy karton redbulát - ez úgy délig-egyig eltart, aztán leereszt a lufim.
Zsu KISMAMI:
Kedden megyünk leszívásra, alig várom!
Janka:
Sajna szombaton nincs beavatkozás, max. ha a portást rábeszéled és megcsinálja...
A lényeg, hogy sikerált - nemigaz?!
Kiss Angyal:
Jópofa lehettél, ahogy vitatkoztál anyukáddal! Nekem a repesztőt szokta egy balesetis nővérke beadni és legelőször elmondtam neki, hogy olvassa el a haszutmafort, hogy biztosan jól csinálja. Ő nagy szemekkel rámnézett és azt mondta, hogy persze-persze, mert ő még ilyet sohasem csinált! Amikor meg mondtam neki, hogy nagyon félek a szuriktól, azt mondta, hogy ő is fél, pláne a beadásától!!!
Na ekkor kész voltam, mert ő viccelt ezerrel, de én nem!
A másik: Nagyim mindíg megmagyarázza a szakmunkásoknak, mestereknek az ő szakmájukat.
Naná, hogy mindent ő tud jobban!!!
Andrea:
Van amikor kell a változás, úgy látszik ez érett be most a párodnál. Gratulálok az új mhelyéhez, sok jó kollégát kívánok hozzá!
Dorkabab:
Fel a fejjel! Most jól elkámpicsorodtál, de majd bizti lesz újra kedved "dógozni a gyerekgyárban".
Heni:
Gratulálok az öt petécskéhez, kívánom, h. mind termékenyüljön meg!
Örülök, hogy találkoztunk (egyszer, kétszer, háromszor...
), életben is szimpi csajszi vagy nagyon!
Tényleg! Milyennek képzeltél? A kegyetlenül őszinte verziót kérem, nem vagyok sértődős!
Muzsi:
A Pata Negrában vacsoráztunk, ez egy tapas bár/érettem, nemtomminek definiáljam... Jó szívvel ajánlom mindenkinek, de azt tudni kell, hogy itt kistányérnyi adagok vannak, éppen ezért többféle ételt meg bír kóstolni az ember. Nekem bejött a vaslapon sült bébitintahal, ördöghal citrommártásban és a csokikrém... Hmmm.... Még most is be kell tennem a nyálelszívót, ha rágondolok!
Rodina:
Elolvastam, sajnos csak vulgáris kifejezések jutottak az eszembe - a hozzászóló édesanyjának a hátsó felét emlegetve! Érzéketlen és érzelmi IQ-hiányban erősen szenvedő éretlen ember(?) egyed!