Pici, nagyon aranyos ez a legény, Zsófi tényleg tök hasonlít rád, már amennyire emlékszem, és durva, hogy hogy megnött ö is, viszont nem tudnám eldönteni egymásr mennyire hasonlitanak, mert az egész ujszülött Zsófira nem emlékszem. ?? Köszönjük a képet én is nagyon kíváncsi voltam. Most meg látva a kis gombockát irigykedem...de már én sem sokáig sztem.
Köszi a tippet a pelussal, addigra már tul voltam 3 darab kimosásán, nem reklám, de persillel mosunk, eddig -egy mosás után- nem lett bajuk, talán akkor jó lesz ez továbbra is?
Zárt fórum, már olvastam róla másik helyen is, hát nekem végülis mindegy, csak valaki inditsa el, meg adja az instruccijókat...
Ja tényleg Bogyra! Hát akkor gratulálunk! És szintén várjuk a képeket!
Köszi azért a megnyugtatást amásodik császárral, a barátnöm nyáron eléggé megijesztett, hogy az elsö csak bemelegités volt...nem akarom az eüt fikázni állandóan, de azt hittem néha, hogy nem birom tovább...s ha ez a bemelegítés...na szóval lehet a jobb is, hát ez öröm
Mindenkinek jobbulást es kitartás, látom ez most többeknek nehéz időszak. Én rettegek a szopis idök betegségeitöl, remélem meguszom most is, félek, hogy az egész szoptatás dugába dölne egy nátha miatt...
Az iccakához nem tudok sokat hozzátenni, nálunk dami egy honapban kb 1x ébred meg, ienkor egymás után többször is. De ha átmegyek elég ha odabujok hozzá, megnyugtatom megsimizem, aztán visszakulloghatok a helyemre. Egyértelmüen rosszat álmodik, ritkán sikerül ugy visszaaludnia, hogy többet nem gyötri az ominozus álom.
No megyek asszem felkeltem a nagyságos urat. Ja jut eszembe, 3 napja nem alszik déltuán. Eddig azért aludt 2-2,5 órákat. Most akkor mi lesz?? NÁlatok hogy van ez, alszanak még a gyerköcök (a nagyok
) még ebéd után?? Én nemtudom de az én idömbenmég nagycsoportbanis kötelezö volt ágyba bujni, ez meg még kiscsopis sincs és no csicsi?????? Én nem ezzel számoltam